Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Olaiva, sveikatos. 

Atsakyti

Olaiva - sveik  :4u: . Niuma, kaip tu, greit suveikė antibai?

Liniukos megztukas puikus, apčiupinėtas pirtyje. Rimtai užsigazavus LIniuka su mezginiais. Pasaugok rankas  :4u: .

Aš kažkaip irgi intensyviai, kad net pasisakyt neateinu, nors paskaitau. Bet kai norisi į viską sureaguoti, tai suprantu, kad tam nebeturiu energijos, taip ir uždarau. Visokie vaikų reikalai (vienas Budapešte dabar, viena dainavo sekmadienį Valdovų rūmuose, ketvirtadienį 7 ryto turi būti Kazimiero bažnyčioje, 8.50 muzikos mokykloje, o paskui - dainuos prezidentūroje, ką tik sukau galvą apie logistiką; dar viena intesyviai operai ruošiasi, pavežėjau iki endokrinologės, o po jos - į Senukus pirkt visko scenografijai; dar laukiu ketvirto, jo panelė ligoninėj nuo pirmadienio, į paskaitas per visą sirgimą neina nei vienas, nes maniškis rūpinasi, maitina...), darbo pilna - daug visokių siužetinių linijų - ir suplanuotus renginius organizuot, man kažkaip nemažai gyvų pasitaikė, ir į ateitį daug visko planuot ir dar komunikuot pastoviai apie tai ... Tai šiąnakt spanuoju, kad atsikelsiu ir bus sekmadienis, galėsiu iš ryto ramiai pamegzt :). To niekada nedarau realiai, nes norisi ir pajudėt ir yra energijos pasitvarkymui, maisto gamybai, bet pasvajot tai norisi, ypač apie sekmadienį :). Pabudus galvoju - nu nieko sau, dar tik antradienis...

Ryžas kleckas smagiai auga, daug džiaugsmo teikia. Šiandien vos spėjau pačiupt už uodegos, kaip prieš mane norėjo pabėgt į laiptinę, vakar riešutus iš bliūdelio ant stalo ėdė, tai vietoj to daviau jo mėgstamų moliūgų sėklų su lukštais :). Taip ir gyvenam :).  Mezgimo srityje užtat judesio mažai. Mezgu vyrui tapkes, nebaigus jo brolio kojinių. Netyčia vakar vakare užmatė, tai reikėjo pamatyti išraišką - juokiausi garsiai. Ir neišdaviau, kas čia bus, tikrai neįtars, kad jam tapkės :)

Katuk, atsakymą tu turbūt pati geriausiai žinai :). Šiaip, man atrodo, nieko tokio yra kuriam laikui atidėti mezginį ir pradėti naują, kol prašviesės galvoj ir sprendimas bus kaip ant delno. Po praėjusio kurio laiko ne taip skausminga būna ardyti, jeigubūtina arba šiaip kokia išeitis nušvinta. 2 mezginius turėti labai normalu ir sveika :).  Net ir pagal nuotaiką - vienąsyk vieną norisi megzt, kitąsyk - kitą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 gruodžio 2025 - 15:39

Restar, antibai tai greitai suveikė, po dviejų dienų jau galėjau normaliau ryt. Bet jau visą savaitę sugėriau kursą. Vakar baigiau. Tik gal sakiau, kad imunitetas pakritęs- visa lūpa su herpiu. 

Atsakyti

Prasitestavau, kovidukas... Gal jau ryt pakils rankos prie mezgimo, gal ir kokį serialą po daktaro Marčio atrasiu žiūrimą

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 gruodžio 2025 - 16:32

Aš to daktaro kokias 4 gal pažiūrėjau, kol žiūrėjau - visai nieko. Ir mano pasyviem žiūrovam patiko :). Jie nežiūri, bet girdi ir komentuoja :). Bet dabar net neatsimenu,apie ką buvo ir kad labai norėčiau pradėt vėl - dar taip nenutiko. Reikia labiau užsikabliuot, matyt. O man vis laiko pritrūksta. Arba alternatyvos atsiranda. Sūnus mus vis pasodina kartu Samoškos keliones po Afriką žiūrėt :). Arba tiesiog pažiūriu vieną seriją "Pažado" ir gana, būna, kad ri nulūžtu žiūrėdama. O savaitgaliai vis kažko pilni. Laukiu ramių ilgų dienų/vakarų, kurie tik man būtų skirti, bet jie vis neateina... Vis nepradedu žakardinių pirštinių megzt, kurios man - tiesiog didelis malonumas, net jeigu neturiu kam jų megzt. Planuoju turėt atsargų ar dovanoms prireiktų, ar kas pirkti užsimanytų.

Dabar aš su klausimu - gal kas nors turit skalbyklę ir džiovyklę 2in 1? Ar ką nors gero apie kurią nors girdėjot? Žinau, kad anksčiau tikrai nerekomenduodavo tokių ir geriau 2 daiktai, bet kai nėra vietos, gal visgi geriau nors kokią džiovyklę turėti nei jokios? Gal dabar jau pažangesni ir visai pusėtini tie aparatai? Turiu norą jaunimui padovanoti, nes vargšai arba pas mus turi važinėti, arba į viešą skalbyklą eina, o kainuoja ir laiko atima.

Atsakyti

Ai, tuo pačiu parodysiu kojines, kurios visgi atiteko tam, kam ir buvo skirtos, kuo labai ir džiaugiuosi. Sau spalvotesnes nusimegsiu :).

Priedas  236ee013-cf6c-43ba-a236-e2bdc4a4af3e.jpg   223,94KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

LRT epikoje man patiko Menki nesklandumai ir Sukeisti likimai

Atsakyti

Kolegė sakė žiūrėdavo Kalnų daktarą.

Atsakyti

Vakar pramiegojau, tai šiandien nuo 6 gyva :D Nes Gytis jau maudėsi tokiu laiku. O kai durų nėra- viskas girdėt. Jis, pasirodo, nuo 4 gyvas. Nu bet vakar abu anksti nuėjom miegot - jis gal 8, aš gal 10 :)

Kojines mamai Kalėdoms baiginėju. Tada dar reikės Emiliui vienas prailgint. Pats davė idėją, kai norėjau naujas numegzt. Sakė- man šitos geros, tu tik ilgesnius pirštus numegzk :) Net ir siūlą tą patį atradau. 

Tiesa, kojinių siūlų likučio beieškodama atradau dešimtą šilmoherio kamuoliuką. Ir pagalvojau, kad gal visai noriu iš dvigubo moherio megztinuko paprasto, priedžinsinio į darbą. Gal ir jamt sekantį. 

The Sandėliuke yra stipresnio moherio.

katuk, nes sėdėjau ten sekmadienį ir buvo nuostabiai gera.

Atsakyti

Stipresnis tai STORESNISSSS 

Atsakyti

Ačiū, Katuk, Restar, už gražų žodį megztukui. Esu juo pati patenkinta iki galo, kas retai būna :D Pradedant siūlu, mielu prie kūno, ne oer karštu, gerai krentančiu (gal reikia dar nusipirkt kitos spalvos :hmm: ) ir baigiant modeliu. 

Katuk, padėk tu tą megztinį, pailsėkit vuenas nuo kito :D  Imk rozmariną. Nu kaip smagiai mezgasi. Po trečio ardymo :D  Reikėjo škart pagal save megzt, o ne iš 54 puslapių aprašymo :B 

Atsakyti

Aš kažkaip nesudivokiau pirty, kad siūlas du bambuku, be galo mielas, bet man baisoka dėl džiūvimo ir tįsimo būtų.

Liniuka, gal parašytum savo pradžią Rozmarino? Mane kraupas ima vien pagalvojus apie tuos puslapius. O pati senokai ką beskaičiavau, reikėtų iš naujo mokytis. Kuo labiau prisiriši prie aprašymų, tio labiau atrofuojasi nuosavas mąstymas :(.

Vakar tas tapkes pakankinau, užkniso, užmigau  :B . Dabar su siaubu galvoju, lad siūlų bus dar 2-iems poroms... 

Vakar sūnus pasakė, kad jo mergina džiaugtųsi kuo megztu....Nu gal ne iki Kalėdų  :B​ .

Atsakyti