Kaip aš nekenčiu Itella. Nuo gruodžio 2 dienos siunta iš Zalando tupėjo pas juos Kaune. Skambinau, nespeja jie matai vargšai. Sako į Vilniu per 7 darbo dienas pristatome. Gavau šiandien siunta- vietoj pristatymo į namus pristate į paštomata beda ta, kad 10 km nuo namu - aš Santariškėse, o siuntinys Asnavičiūtės g. Briedas kažkoks.
Labas,
Kaip su lietuvių internetine parduotuve Livin? Užsakymą padariau, prekių negavau, pažadėjo pinigus grąžinti. Gal kuriai buvo taip ir ar grąžina pinigus? Pasidalinkite prašau patirtimi.
Kaip su lietuvių internetine parduotuve Livin? Užsakymą padariau, prekių negavau, pažadėjo pinigus grąžinti. Gal kuriai buvo taip ir ar grąžina pinigus? Pasidalinkite prašau patirtimi.

Kaip aš nekenčiu Itella. Nuo gruodžio 2 dienos siunta iš Zalando tupėjo pas juos Kaune. Skambinau, nespeja jie matai vargšai. Sako į Vilniu per 7 darbo dienas pristatome. Gavau šiandien siunta- vietoj pristatymo į namus pristate į paštomata beda ta, kad 10 km nuo namu - aš Santariškėse, o siuntinys Asnavičiūtės g. Briedas kažkoks.
Itella ir aš nekenčiu jie uniqlo pristato, tai kai atkeliauja į Lt, dingsta siunta kokiom 5 dienom, o paskui atsiranda paštomate
Ir nebūtinai artimiausiame
QUOTE(rasosrasotos @ 2021 12 13, 12:40)
Kaip suprantu Jūs atidarėte disputą, jeigu per 20 dienų neišsprendžiate problemos su pardavėju, turite iki nurodyto termino pareikšti pretenziją (Claim), NEPRALEISKITE TERMINO! Susirašinėjime Paypal turite matyti žinutę:
If you're unable to resolve this issue with the seller, you can escalate it to a claim before XX December 2021. Otherwise this case will be automatically closed on XX December 2021. Once a case has been closed, it can't be reopened or escalated to a claim.
If you're unable to resolve this issue with the seller, you can escalate it to a claim before XX December 2021. Otherwise this case will be automatically closed on XX December 2021. Once a case has been closed, it can't be reopened or escalated to a claim.
Labai dėkui už paaiškinimą, nes tikrai to nežinojau

Taip, as atidariau disput. Apacioj žinučių rašo taip:
Close this case
Received the item but wasn't as described
Escalate issue to PayPal
This case will be auto-closed if it's not resolved by 19 December 2021 at 11:32:59 GMT-8
Tai nesuprantu, kurį turėčiau spausti, nes nepavyksta susitarti su pardavėju

ar užsakinėjot iš https://www.dorothyperkins.com/ ? ar deda mokesčius?
QUOTE(Kirisama @ 2021 12 11, 09:19)
Kas turit Didrikson vaikiskus kombinezonus, galit mane apšviesti kuris tikras žieminis ir dėl dydžio? Žiūriu sportamore yra bjornen ir cornelius modeliai? Kuo jie skiriasi apart kainos?
Ar nuo bjornen nusiima kailiukas? Jei vaiko ūgis +-102 cm, sudėjimas normalus, tai koks dydis geriau - 100 ar 110? Norėčiau, kad užtektų dviem ziemom.
Ar nuo bjornen nusiima kailiukas? Jei vaiko ūgis +-102 cm, sudėjimas normalus, tai koks dydis geriau - 100 ar 110? Norėčiau, kad užtektų dviem ziemom.
Turejau nupirkus ir corneliju ir bjorna ir polarbjorna Kornelijus visiskai atitinka dydi. Bjornas ir polar truputi didinti. Vaikas pasirinko polarbjorna. Su 128 ugiu 130 dydi. Nors cornelius ant jo gulejo idealiai. Rankoves cornelijaus siaurenes ir pats ne toks maisas kaip bjorn ir polar. Pirkciau toki dydi, kuris artimiausias jusu ugiui. Maniskis 128cm,visus matavau 130 dydi. 120 tikrai ankšti jau. Kailiukai didriksonu nusiima
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2021 12 11, 09:29)
Manau schema apgavystės būtų tokia
https://www.15min.lt...ciai-59-1444218
Man irgi siūlėsi irgi kurjerį atsiųsti. Teko pasiūlyti atsiknisti.
https://www.15min.lt...ciai-59-1444218
Man irgi siūlėsi irgi kurjerį atsiųsti. Teko pasiūlyti atsiknisti.
Ai, nebaisu tada. Nepasirasyciau vistiek tokioms nesamonem

QUOTE(rapugis @ 2021 12 13, 20:05)
Labas,

Normali, patikima parduotuvė ir Jei napatingėtumėte paskaityti skiltį "prekių gražinimas", rastumėte tokią info "Pinigai už grąžintas, nepristatytas ar nekokybiškas prekes į Jūsų banko sąskaitą, iš kurios sumokėjote už pirkinius, bus pervesti ne vėliau kaip per 5 darbo dienas nuo skundo pateikimo. Jei mokėjote grynaisiais, būtina nurodyti banko sąskaitos numerį"
QUOTE(Dziugile @ 2021 12 13, 22:09)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="kryyste" data-cid="72908117" data-time="1639418270"><div><p>Kaip aš nekenčiu Itella. Nuo gruodžio 2 dienos siunta iš Zalando tupėjo pas juos Kaune. Skambinau, nespeja jie matai vargšai. Sako į Vilniu per 7 darbo dienas pristatome. Gavau šiandien siunta- vietoj pristatymo į namus pristate į paštomata beda ta, kad 10 km nuo namu - aš Santariškėse, o siuntinys Asnavičiūtės g. Briedas kažkoks.</p></div></blockquote><p>Itella ir aš nekenčiu
jie uniqlo pristato, tai kai atkeliauja į Lt, dingsta siunta kokiom 5 dienom, o paskui atsiranda paštomate
</p><p>Ir nebūtinai artimiausiame
</p>

Cia dar gerai

Man itela Zooplus nepristato, nors LT. Kaži ar įkiš kur, nes siunta 28 kg
Bet kaip jų nemėgstu.. Nesuprantu, iš Vokietijos per kelias dienas atkeliauja, o LT nesugeba pristatyti.. lyg jie vieni kurjeriai, kurie turi daug siuntų išvežioti..

QUOTE(Ainyte @ 2021 12 13, 22:37)
Turejau nupirkus ir corneliju ir bjorna ir polarbjorna Kornelijus visiskai atitinka dydi. Bjornas ir polar truputi didinti. Vaikas pasirinko polarbjorna. Su 128 ugiu 130 dydi. Nors cornelius ant jo gulejo idealiai. Rankoves cornelijaus siaurenes ir pats ne toks maisas kaip bjorn ir polar. Pirkciau toki dydi, kuris artimiausias jusu ugiui. Maniskis 128cm,visus matavau 130 dydi. 120 tikrai ankšti jau. Kailiukai didriksonu nusiima
Va čia tai konkretus atsakymas! Ačiū labai!