Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kirisama @ 2021 12 11, 11:36)
O tas pailginimas ant rankogalių ir kojų klesniu galų? Atsiardo siūlės? Ir ar tas prailginimas irgi su normaliu inpilu/pamušalu?

Taip ant rankoviu ir ant klešniu. Atsiardo siūlė, pasiilgina vidinis pamašulas sakykim taip.
Atsakyti
ar dar kas nors perka laredoute? ar ten vis dar +25%?
Atsakyti

Manau schema apgavystės būtų tokia [url="https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/iesko-prekiu-skelbiu-lt-dangstosi-dpd-vardu-o-aukas-atakuoja-per-viber-tai-naujieji-sukciai-59-1444218"]https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/nusik...ciai-59-1444218[/url] Man irgi siūlėsi irgi kurjerį atsiųsti. Teko pasiūlyti atsiknisti.
Man irgi teko susidurti. Ale per paypala mokejo, kazkokia nuoroda atsiunte kur ale ikris 1500 eur, prekes kaina buvo 700. Skambino per watsapa, sedi kazkoks babajus neaisku kur ir ale minina bitcoinus 😀 sake atsius kurjeri ir dar jam turesiu ideti 600 eur uz siuntima ir daikta. Gal reikejo dabaigt sandori ir pasitikt kurjeri su policija bet tingejau uzsiimt 😀 bet pradzioj buvau patikejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 12 gruodžio 2021 - 13:14
QUOTE(kryyste @ 2021 12 12, 11:03)
Taip ant rankoviu ir ant klešniu. Atsiardo siūlė, pasiilgina vidinis pamašulas sakykim taip.

Bet kainos turbūt geresnes į sezono pabaigą? Dar dėl spalvos reiktų apsispręsti. Man kažkaip bjornen modelis lyg ir gražesnis, tik ar tas kailiukas nusisega? Šiaip toks rimtas kombis atrodo.
Atsakyti
Sveikos, moterys ir merginos 4u.gif
Kur perkate Avene kosmetiką?
Atsakyti

Sveikos, moterys ir merginos 4u.gif
Kur perkate Avene kosmetiką?

www.cocooncenter.com kai buna -20 Avene  https://www.cocoonce...ques/avene.html

Atsakyti
Laba, gal eavalyne.lt turit koki nuolaidos koduka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2021 12 11, 00:07)
Paypal nustato termina pardavejui atsakyti i jusu pretenzija, berods 3 dienos, jeigu pardavejas neatsako, automatiskai grazina pinigus, jeigu pardavejas atsako ar siulo koki sprendimo buda - jus turite atsakyti, jeigu neatsakote i pardavejo atsiliepima, pinigeliu gali ir negrazinti.

Pardavėjas atsakydamas ikėlė sekimo nuorodą, kurioje matosi, kad prekė grąžinama pardavėjui. Aš parašiau, kad prekės jau ilgą laiką negaunu, tai grąžinkite pinigus, pardavėjas atsakydamas vėl tą nuorodą įkėlė, nu ir pasaka be galo. Nesuprantu, kaip visą tai užbaigti🤦‍♀️😭
Atsakyti

Kas turit Didrikson vaikiskus kombinezonus, galit mane apšviesti kuris tikras žieminis ir dėl dydžio? Žiūriu sportamore yra bjornen ir cornelius modeliai? Kuo jie skiriasi apart kainos?
Ar nuo bjornen nusiima kailiukas? Jei vaiko ūgis +-102 cm, sudėjimas normalus, tai koks dydis geriau - 100 ar 110? Norėčiau, kad užtektų dviem ziemom.

As vaikui pirkau siemet bjornen. Net nezinojau, kad cornelius ir bjornen skiriasi “vidumi”, maniau kad kisenes skirtingos (jei gerai pamenu). Bet kadangi siemet buvome hiatus pasimatuoti ir issirinkome, tai ta ir pirkau. Sunaus ugis 94cm, pirkau 90, nes 100 zenkliai paskendo. Tikiuosi uzteks dviem sezonams. Bet tas prailginimas yra tik rankoviu ir koju virsutines medziagos ilgis. Nuo peties iki klyno neprasiilgina.

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2021 12 13, 10:06)
Pardavėjas atsakydamas ikėlė sekimo nuorodą, kurioje matosi, kad prekė grąžinama pardavėjui. Aš parašiau, kad prekės jau ilgą laiką negaunu, tai grąžinkite pinigus, pardavėjas atsakydamas vėl tą nuorodą įkėlė, nu ir pasaka be galo. Nesuprantu, kaip visą tai užbaigti🤦‍♀️😭

Kaip suprantu Jūs atidarėte disputą, jeigu per 20 dienų neišsprendžiate problemos su pardavėju, turite iki nurodyto termino pareikšti pretenziją (Claim), NEPRALEISKITE TERMINO! Susirašinėjime Paypal turite matyti žinutę:
If you're unable to resolve this issue with the seller, you can escalate it to a claim before XX December 2021. Otherwise this case will be automatically closed on XX December 2021. Once a case has been closed, it can't be reopened or escalated to a claim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 13 gruodžio 2021 - 13:40
Gal esat pirke kokybiska vaikiska patalyne su LOL lelytem? ju aisku pilna visur, bet nesinori, kad po poros skalbimu isbluktu, norisi normalesnes kokybes, gal kazkas gali rekomenduoti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 13 gruodžio 2021 - 15:13
QUOTE(Loram @ 2021 12 12, 11:41)
ar dar kas nors perka laredoute? ar ten vis dar +25%?

Taip pirkau patalynę. Tik jau ne iš laredoute.fr, o iš laredoute.com.
Nes prancūzai nesiunčia.
Siuntimas 9,99 eur. Man atsiuntė nemokama buvo akcija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 13 gruodžio 2021 - 16:18