Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Parduodu UGG slepetes, pirkau cia is nares, dydis 40, spalva kiek sviesesne rozine nei sios:
https://www.aboutyou...oh-yeah-7442023
38 eurai
Atsakyti
Gal yra Eurovaistinės kodukas? 4u.gif
Atsakyti
Parduodu, 23 eur, puiki dovana
https://robogift.lt/...oniu-balkonas-0
Atsakyti

Ar apsimoka jungt eshop siuntas? Atsiuntė atskirom siuntom 4 prekes  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 12 10, 17:02)

kaip aš išsidūriau su eshopwedrop, gavau siuntinį 3 kg, o sumokėjau kaip už 20, nes tipo dėžė didelė,
o šitie žiūriu tokių nesąmonių netaiko.
Ech būčiau anksčiau žinojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 12 14, 08:48)
<p>O man ner buve su itela problemu 😀 visada prie namu i pastomata ideda. Matyt geri ikainiai kad visi per juos siuncia😀</p>

Ne dėl įkainiu. Itella yra vienintelis GLS partneris Lietuvoje. O GLS yra didziule logistikos kompanija, stipriai veikianti tiek Olandijoje, tiek Vokietijoje ir tt tai jei tarkim ZaLando dirba su GLS tai naturalu kad visi ju siuntiniai keliauja per Ittela. O kad jie LT nesugeba su srautu siuntu susitvarkyti tai jau cia kitas klausimas
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 12 14, 15:57)
Ne dėl įkainiu. Itella yra vienintelis GLS partneris Lietuvoje. O GLS yra didziule logistikos kompanija, stipriai veikianti tiek Olandijoje, tiek Vokietijoje ir tt tai jei tarkim  ZaLando dirba su GLS tai naturalu kad visi ju siuntiniai keliauja per Ittela. O kad jie LT nesugeba su srautu siuntu susitvarkyti tai jau cia kitas klausimas

Na aš tai priekaištų jiems neturiu, tiek vynai tiek Zalando (aš tik iš šių per Itella gaunu) atveža kurjeris ir jei namuose nieko nėra, atneša ir prie durų palieka jei paprašau biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 12 14, 15:54)
kaip aš išsidūriau su eshopwedrop, gavau siuntinį 3 kg, o sumokėjau kaip už 20, nes tipo dėžė didelė,
o šitie žiūriu tokių nesąmonių netaiko.
Ech būčiau anksčiau žinojus  doh.gif

O tai kam mokejot? biggrin.gif biggrin.gif Man Mytoys pastoviai koki didesni daikta lavondezese siuncia ir eshopas paskaiciuoja kokius 59 eurus uŽ 8 kg biggrin.gif visada parasau ir pakoreguoja matmenis be problemu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 gruodžio 2021 - 15:58
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 14, 16:58)
O tai kam mokejot? biggrin.gif  biggrin.gif  Man Mytoys pastoviai koki didesni daikta lavondezese siuncia ir eshopas paskaiciuoja kokius 59 eurus uŽ 8 kg biggrin.gif visada parasau ir pakoreguoja matmenis be problemu smile.gif  smile.gif

ir vėl pavėlavau pasiguosti biggrin.gif

net nepamąsčiau, kad taip galima, gerai, kad nors tų taškų buvo, tai vis mažiau gavosi, bet vis tiek kosmosas.
Atsakyti

Sveikos, zinau buvo kalbėta jau ne kartą, bet tada nereikėjo:)

Kokius žiūrėti el. dantų valymo šepetėlius paaugliukams? Gal turite rekomendacijų? 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 14, 16:58)
O tai kam mokejot? biggrin.gif  biggrin.gif  Man Mytoys pastoviai koki didesni daikta lavondezese siuncia ir eshopas paskaiciuoja kokius 59 eurus uŽ 8 kg biggrin.gif visada parasau ir pakoreguoja matmenis be problemu smile.gif  smile.gif

O kaip tu prašai? Kokia čia taktika? biggrin.gif
Atsakyti

Aš irgi esu rašius, kai tarkim būdavo kokie 3,05 kg  :rolleyes: suapvalina iki 3 kg, kad nemokėt už 4 kg.

Atsakyti