Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Pas ką raśeisi? Kada eisi?

Tu tuos pradinius tyrimus dareisi?

Pas Klima. Praeitais metais pas ji buvau, sake jauna esi, gali dar metus palaukti. Palaukiau- nieko. Tai dabar eisiu pas ji or sakysiu lad darytu ka nori su manimi, bet as turiu buti nescia :lol: eisiu rugpjucio 8d. (Cia arciausias laikas buvo) 

As balandi-geguze visus tyrimus kartojau, nebent tik SG vyrui reiks pakartot. Is VK ir Northway prasysiu visu proceduru atliktu israsu.

crazy bee

Cia man koja traukia, ne Ten  :) Turiu diasporalio, gal reikes isgerti.

O dienorastis del migrenos geras dalykas - turetum atsekti, kas itakoja. Man neurologe, turinti savo klinika rekomendavo gerai mankstinti kakla kiekviena ryta, pabandyk ir tu.

Sory, buvau sventai isitikinus kad Ten rase  :blush-anim-cl: 

As zinau nuo ko ji man. Nuo visko- nedamoegojimas/persimiegojimas, hormoniniai pokyciai, slegis, vynas (jo isvis negeriu), tam tikras maistas pries miega, stresas, nuovargis, per ilgas pabuvimas sauleje.

FB pas mane senos foto ;) Piktybiskai net jeigu ir imetu ka, tai nebent veida. As nesu is tu, kur antsvorio iesko, kur jo nera, bet ka tik buvo ne tik antsvoris, bet ir nutukimas. Dabar su 1.63 77.7kg - sian sveriaus. Tai... Neissigalvoju. Bet po truputuka krenta. Apstoja - tada vel krenta. Gal susitvarkys pagaliau. Va sese atvaziuoja vasarai - gal bent kazkas su manim i baseina nusivilks :D

O! Mes vienodo ugio :lol: 

Atsakyti

Beladona sugadino benuka, ryskiai neigiamas  :ax:  laukiu mmm, labai laukiu, greiciau ateitu  :bigsmile: 

Kazkuri mergaite klause ar po abrazijos nieko nelaukus pradejom planuot, tai taip, nes laukt as laiko nebeturiu, man 39 metai eina  :mirksiukas: Abrazija dariusi gydytoja sake nelaukit, gyvenkit, megaukites, jei organizmas bus nepasirenges tai ir nepastosit. 

Atsakyti

Va va,  sunus pas mus irgi labai netiketai atsirado, galvojau ir su antru bus tas pats, bet va 3+ metu nieko :(

Ko gero niekas nesitiki, kad taip gali nutikti. Mes su vyru vis atidėliojom, o paskui taip susimąstėm, kad o jeigu nesigaus taip lengvai, kaip pirmas. Visgi ne jaunyn einam. Tikiuosi geriausio, dar tik 2 mėnesiai praėjo. O po kiek laiko jūs antrą pradėjot planuoti?

Atsakyti

šitą ciklą nelabai žinojau kada įvyko O, tai panašiai 11DPO.

Tai pagal mane skaičiuojant bus 2 savaitės.

Taip, tas gandras keistas. Kai dariau pirmą NT jis stovėjo prie pat mūsų vonios lango ir žiūrėjo tiesiai į mane. Toks vaizdas laukia mano NT rezultato ir klausia :"nu kaip? "

Liepos mėn turi dėl breketus apačioj, tai jaučiu kalbėsiu su gydytoja, kad gal atidedam, nu mama mija-kaip gi aš atrodysiu stora ir su geležim  :lol: vyras dar pabėgs  :lol:​ 

Čia gal labiau stovėjo tas gandras ir sakė: "va, pažiūrėk ką tau atnešiau, taip taip, į testą žiurėk. Va koks aš šaunuolis"  :D 

Ech, mano dar tik 9 dpo, tai dar nėra kur skubėti, jeigu 11 dpo vaiduokliukai rodosi tik  :D 

Nu jau, aš su breketais, iš kart suklijavo ant abiejų žandikaulių, tai irgi būčiau stora su geležimis  :D  Bet kas džiugina, kad jau vis mažiau laiko lieka juos nešioti  :D​ 

Atsakyti

Dar vakar galvojau, kad kol kas testų nedarysiu, o ryte prieš eidama į tuoletą stabtelėjau ir pagalvojau "gal pasidaryti kokį pigų"  :D  Bet tada kuo greičiau bėgau į tuoletą, kol nepasidaviau pagundai testuotis  :D  Nežinau, kaip čia bus toliau  :D 

aquabona, kaip reikalai, mm nepasirodė?  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas, merginos. Rytas prasidėjo garsiu riebiu keiksmažodžiu, nes mm atėjo :( tuoj sąrašiuką pataisysiu :(

crazy_bee, aš 1dienį varau į Santariškes pas Diržinskienę. Jei patiks ir informatyviai vizitas praeis, naikinsiu savo atsarginę rezervaciją pas Klimą :) pas mane ji liepos 24d. Jei Tau tiks, galėsi čiupti-vis greičiau :) 

Varysiu 6dienį pasidaryt LH, FSH, TTH, E2 ir PRL tyrimus, kad turėčiau ką pad Diržinskienę nusinešt  :huh2: 

Kisulita, klausei dėl pusbrolio. Tai čia jau senokai buvo viskas, berods 2008.

Atsakyti

aquabona  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

06.17 - Shirbake nelaukia mmm
06.16 - Simona02 nelaukia mmm ir yra nėštukė :))
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
06.20 - Kisulita nelaukia mmm
06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
07.01 - Janima nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm

07.11 - aquabona nelaukia mmm

??.?? - Tanite nelaukia mmm

Atsakyti

aquabona  :4u: O anksčiau nei po metų jau imasi ieškoti bėdų gydytojai? Man kažkaip taip leptelėjo, kad metai planavimo normalu, bla bla bla, nors man pačiai atrodo jau toks nemažas laiko tarpas.

Atsakyti

06.17 - Shirbake nelaukia mmm
06.16 - Simona02 nelaukia mmm ir yra nėštukė  :))
06.19 - Zuiza nelaukia mmm
06.20 - Kisulita nelaukia mmm
06.24 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaukia mmm
07.01 - Janima nelaukia mmm
07.04 - Jefimija nelaukia mmm

07.11 - aquabona nelaukia mmm

07.12 - Tanite nelaukia mmm

Atsakyti

aquabona  :4u: O anksčiau nei po metų jau imasi ieškoti bėdų gydytojai? Man kažkaip taip leptelėjo, kad metai planavimo normalu, bla bla bla, nors man pačiai atrodo jau toks nemažas laiko tarpas.

Matai, vyro darbas toks, kad nuo rudens iki pavasario mes ne LT būnam. Tai aš noriu dabar pagr tyrimukus pasidaryt ir jei ką-pamažu tvarkytis. Gal tik prg papildomo pagert reikia, ar numušt kažką. Gydytojams sakau, kad jau daugiau nei metai :D nes jo, savo ginei kai pasakiau, kad nėr dar metų-numojo ranka. Nu eina šikt, nenoriu aš na ura bandyt ir laukt, o po metų dar tvarkyt kažką ir dar laukt :/ 

Atsakyti

Matai, vyro darbas toks, kad nuo rudens iki pavasario mes ne LT būnam. Tai aš noriu dabar pagr tyrimukus pasidaryt ir jei ką-pamažu tvarkytis. Gal tik prg papildomo pagert reikia, ar numušt kažką. Gydytojams sakau, kad jau daugiau nei metai :D nes jo, savo ginei kai pasakiau, kad nėr dar metų-numojo ranka. Nu eina šikt, nenoriu aš na ura bandyt ir laukt, o po metų dar tvarkyt kažką ir dar laukt :/ 

Tai va va, aš irgi sakau, kad tas laukimas toks žudantis gali būti. 

Atsakyti