Pas ką raśeisi? Kada eisi?
Tu tuos pradinius tyrimus dareisi?
Pas Klima. Praeitais metais pas ji buvau, sake jauna esi, gali dar metus palaukti. Palaukiau- nieko. Tai dabar eisiu pas ji or sakysiu lad darytu ka nori su manimi, bet as turiu buti nescia eisiu rugpjucio 8d. (Cia arciausias laikas buvo)
As balandi-geguze visus tyrimus kartojau, nebent tik SG vyrui reiks pakartot. Is VK ir Northway prasysiu visu proceduru atliktu israsu.
crazy bee
Cia man koja traukia, ne Ten
Turiu diasporalio, gal reikes isgerti.
O dienorastis del migrenos geras dalykas - turetum atsekti, kas itakoja. Man neurologe, turinti savo klinika rekomendavo gerai mankstinti kakla kiekviena ryta, pabandyk ir tu.
Sory, buvau sventai isitikinus kad Ten rase
As zinau nuo ko ji man. Nuo visko- nedamoegojimas/persimiegojimas, hormoniniai pokyciai, slegis, vynas (jo isvis negeriu), tam tikras maistas pries miega, stresas, nuovargis, per ilgas pabuvimas sauleje.
FB pas mane senos foto ;) Piktybiskai net jeigu ir imetu ka, tai nebent veida. As nesu is tu, kur antsvorio iesko, kur jo nera, bet ka tik buvo ne tik antsvoris, bet ir nutukimas. Dabar su 1.63 77.7kg - sian sveriaus. Tai... Neissigalvoju. Bet po truputuka krenta. Apstoja - tada vel krenta. Gal susitvarkys pagaliau. Va sese atvaziuoja vasarai - gal bent kazkas su manim i baseina nusivilks
O! Mes vienodo ugio