Mums kadangi pirmas ciklas, tai jokių matavimų, jokių testų ir pan dalykų nedarysiu. Nenoriu to paversti kažkokia prievole, darbu ar kaip bepavadinsi. Jau tai, kad su pirmu nebuvo jokio planavimo, o šiam jau ruošiamės, sudaro labai didelį skirtumą visam procesui. Tiesiog dabar paleisim viską natūraliai tėkmei, o kaip bus, matysim.
04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.26 - ekutis nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
04.30-05.03 - Guzikas nelaikia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm

Aš praėjusį ciklą nesimatavau BT, bet šį reikės. Turėjau jau šiandien pradėti tą daryti, bet kažkaip prisiminiau jau atsikėlusi

dėl to, kad poros nepastoja dėl to, kad intensyviai planuoja - tai nėra patvirtinta jokiais tyrimais. Šis įsitikinimas yra labai gajus, net yra toks terminas kaip psichologinis nevaisingumas, bet, kaip minėjau, tai nepatvirtinta ir neįrodyta.
Kai kam gali sukelti dar didesnį stresą. Pvz., kas dėl medicininių aplinkybių privalo sekti, fiksuoti ir vykdyti nurodymus. Tokių žinių skleidimas, kad va, čia trukdo pastoti tik gali apsunkinti ir taip nelengvus procesus dar labiau. Dirbtinai neatsipalaiduosi. Pastoja ir po išprievartavimų, ir karo metu.
Labai svarbu žiūrėti individualiai. Vieniems tie matavimai suteikia kažkokį kontrolės pojūtį ir žmonės taip atsipalaiduoja, jaučia, kad kažką gali padėti sau ir kažką daro, todėl jiems ramiau, kitiems tai kelia įtampą ir pojūtį, kad viskas tampa darbu, kurio jie nenori. Taisyklių nėra. Svarbu gerai jaustis, o tai jau labai skirtinga ir svarbu rasti savo.
Aš irgi manau, kad skubėti nėra ko prie visų tų planavimo atributų, jei tik nesinori. Jei pavyksta gyvent sau, mėgautis vienas kitu - tai tik valio. Bet jei atsiranda diskomfortas, nerimas, tai tos priemonės kai kuriems tikrai padeda suvaldyti stresą.
Malvinija, mano gimda irgi užlinkusi į nugaros pusę. Guli ant pilvo?
Moterims, kurių gimda įprastoje pozicijoje reikia gulėti ant nugaros, pasikišus pagalvėlę, o mums - atvirkščiai. Gulėti ant pilvo.
Žinok, kai buvau pas ginę praėjusį mėnesį ji pasakė, kad mano gimda tokia ir man reikia kojas kelti viršun po nd, taip palaikyti. Aš tada pagalvojau, kad kažkaip ne taip ji sako, nes buvau skaičiusi kitaip. Ir mama man yra sakiusi, kad kai trečias vaikas sunkiai gavosi, ginė jai patarė pagulėti ant pilvo su tokia pat gimda, tada ir gavosi (nors pirmiems dviems vaikams jokių spec. priemonių nereikėjo

Ten, labai teisingai apibendrinai, kad kiekviena turi pasirinkti, kaip jai geriau, ramiau planuoti (skaičiuoti, matuoti ar ne). Kiekviena esam skirtinga, todėl visi pasirinkimai yra teisingi.
Dėl to pagulėjimo nieko nežinojau. Pas mane irgi link nugaros gimda užsisukusi.

mmm nelaukiu 05.23
Jau apturėjau du nesėkmingus ciklus. Bet mes kol kas neskubam, iki metų laiko planuojam tiesiog džiaugtis vienas kitu ir nieko neskaičiuoti ir nieko ypatingo nedaryti. Jei per tą laiką lelius nepasibels pats, tada gal jau reikės jam padėti ar paieškoti problemų.. Jauna aš labai, be jokių didesnių sveikatos problemų, ciklas kaip laikrodukas 29d, tai tikiuosi, kad gausis ir tiesiog iš meilės

Aš vėl jaučiu, kad nepavyko, nors gal dar ir anksti spręsti, bet jau gan gerai pažįstu organizmą. Po persileidimo išvis krūtinė nustojo skaudėti antroj ciklo pusėj, net pasitikrinau PRG gal sakau išsiderino kas, bet viskas ok.
Gegužės 2 d einu pas gydytoją privačioj klinikoj aptarti visų mūsų rezultatų, įdomu ką papasakos

O šiaip su nekantrumu tikrinu pašto dėžutę kasdien, laukiu datos pirmai konsultacijai dėl IVF

Pamatėm Jefimiją sąrašiuke

04.21 - Kisulita nelaukia mmm
04.26 - ekutis nelaukia mmm
04.30 - Mama? nelaukia mmm
04.30-05.03 - Guzikas nelaikia mmm
05.02 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.05 - *Maja* nelaukia mmm
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm
05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
Shirbake, sveika prisijungus, linkim neužsibūt

As tai vis tikiuosi, kad vaisingesne tapau tikiuosi iki rugsejo pavyks, jei ne tai atideti reiks planus.
Kas nors Fertility Friend VIP pratesinejot? Ar verta? Nes dabar isjunge ta pirmo menesio VIP, tai siaubas, truksta tu spalvu ir funkciju Ale gaila moket pinigus kazkaip, ir taip ner.