Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Zaidziau, zaidziau su nuotraukos ikelimu ir gavosi 2, o dabar jau redaguot nebeleidzia...zodziu dvi foto  -atidesniam tyrinejimui :D

Čia jau ne vaiduoklis, o tikrų tikriausias teigiamas testukas! Sveikinu! 

Mano akim tai čia kuo tikriausias teigiamas  :bigsmile: Tyliai, ramiai - ryškėkit.

Aš tai nesuprantu savo kūno. Anksčiau labai aiškiai jausdavau ciklo vidury ovuliaciją. Nors tada neplanavom, saugodavomės ir pan. Dabar nejaučiu nieko, jokių išskyrų, jokio šono maudimo ir kitų pojūčių. Kažkaip keista  :unsure:

Taip va ir būna, kai planuoji, viskas pasikeičia.. gi sako, net ciklai pailgėja. 

As tai prisiduodu, kad veltui sugadinau FR NT...tai zodziu. Nu nieko naujo gi  :unsure:

Nu bliambački.. tikrai galvojau, kad bus jau vaiduokliukas..

Atsakyti

Aciu uz toki pozityvu palaikyma  :4u: 

Extra Dee, o kada mmm? Gal dar ankstoka?

Mano apetitas zveriskas... :blink:  Suku galva, ka valgyti, kad svoris kaip ant mieliu neaugtu.. :D 

Atsakyti

Nemanau, kad anksti..mm sestadieni. First response butu bent seseli metes, visgi mazdaug 11dpo jau  :)

Hahaha, isdziuvusiam teste yra vos matomas seselis, bet net neiseina nufotkint  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extra_Dee: 03 gegužės 2017 - 19:38

ED - o gal implantavija velyva? Gal pakartok po poros dienu?

Atsakyti

Jei nepramus iki 6dienio, tai pakartosiu  :) 

Atsakyti

Labas, mano atrodo jau apsitvarkė šlapimo pūslė, nors tyrimai ir geri, liepė vistiek gerti nuo uždegimo.

Tanite - kai pradėjom planuot, mano ciklas pailgėjo 3-4 dienom. :rolleyes: 

kol kas dar nieko nematuoju, nedarau OT, pagal viską šitas savaitgalis turi būti vaisingas  :D  tai manau reiks kibt į darbus :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas, mano atrodo jau apsitvarkė šlapimo pūslė, nors tyrimai ir geri, liepė vistiek gerti nuo uždegimo.

Tanite - kai pradėjom planuot, mano ciklas pailgėjo 3-4 dienom. :rolleyes:

kol kas dar nieko nematuoju, nedarau OT, pagal viską šitas savaitgalis turi būti vaisingas  :D  tai manau reiks kibt į darbus :rolleyes:​ 

Bet kaip keista, kad taip yra. Dabar kai pagalvoju, ko gero trečias mėnuo, kai nejaučiu ovuliacijos. Kai pradėjo man kaklelį kankint, taip ir nebejaučiu (buvo radę pakitimų, tai per pora mėnesių imti 3 onkocitologiniai, 2 kartai žiūrėta kolposkopu, imta biopsija). Nu tikiuosi atsistatys, nes dabar kaip tik turėtų būt vaisingos dienos, o nulis pojūčių.

Kur perkat OT? Vaistinėj už vieną mokėt po 2-3 Eur, nu kosmosas. Gal testukas.lt perkat?

Atsakyti
Tanite, aš ovuliacijos testų ir jautrių nėtumo testų pirkau iš testai.eu. Ten berods nuo kiekio nuolaida eina, bent aš kaip pirkau 20 tų testų tai pigiau gavosi nei iš testukas.lt
Atsakyti

Hahaha, isdziuvusiam teste yra vos matomas seselis, bet net neiseina nufotkint  :D

jė jė jė!!! 

Bet kaip keista, kad taip yra. Dabar kai pagalvoju, ko gero trečias mėnuo, kai nejaučiu ovuliacijos. Kai pradėjo man kaklelį kankint, taip ir nebejaučiu (buvo radę pakitimų, tai per pora mėnesių imti 3 onkocitologiniai, 2 kartai žiūrėta kolposkopu, imta biopsija). Nu tikiuosi atsistatys, nes dabar kaip tik turėtų būt vaisingos dienos, o nulis pojūčių.

Kur perkat OT? Vaistinėj už vieną mokėt po 2-3 Eur, nu kosmosas. Gal testukas.lt perkat?

O kaip jausdavosi anksčiau? Kb ar skausmai? Jei kb dingo, tai labai tikėtina, kad po visų intervencijų čia taip..

Tanite, aš ovuliacijos testų ir jautrių nėtumo testų pirkau iš testai.eu. Ten berods nuo kiekio nuolaida eina, bent aš kaip pirkau 20 tų testų tai pigiau gavosi nei iš testukas.lt

ale rimtai, dabar pažiūrėjau-tikrai daug pigiau gaunasi! 

O geri ten tie testai? TD forume merginosabai giria david testukus, čia žiūriu tokių nėr. Bet gal bandyt šitus? Nu tikrai daug pigiau..

Atsakyti

ED, jei matosi kazkas ant iszdiuvusio, tai gal yra daugiau vilciu, kad buvo per anksti, na ne visada ten tie testai rodo kazka, jei nieko nera :) tad kantrybes, ir kartok ryt ar poryt. 

kas cia klause del OT, as perku ebay, daaug pigiau nei kur kitur, tik reikia sulaukti aisku. 

gavau nesn visa kruva (50) ir keliasdesimt NT.. 

ot sugadinu mazdaug 5-6 per cikla, tai uzteks ilgam. 

Atsakyti

O kaip jausdavosi anksčiau? Kb ar skausmai? Jei kb dingo, tai labai tikėtina, kad po visų intervencijų čia taip..

Anksčiau buvo ir KB, ir maudenimai. Dabar išskyros sakyčiau įprastos, daugiau netgi vandeningos, visai netąsios. O pamaudenimai, na šiandien jaučiu šį tą, bet labai jau nežymiai. Keistai ta gamta čia žaidžia. 

Dėl testukų palauksiu dar iki mmm ir tada nusipirksiu. 

Atsakyti

Extra_Dee, vakar nemačiau žinios dėl tavo testo :rolleyes: . Įdomu, ką rodys pakartotinis testavimas, linkiu, kad tai būtų ne šiais išdžiūvusi juosta :4u:

Dėl ovuliacijos testų patikimumo tai nežinau, greičiausiai patikimi, ryškėja artėjant ovuliacijai, ko daugiau reikia :D . Tik po teigiamo testo vis tiek ten dar daug valandų, kuriame tarpe ovuliacija gali įvykti, vis tiek matuodabau BT, kad būtų aiškiau, kada ji įvyko

Atsakyti