Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Extra_Dee, vakar nemačiau žinios dėl tavo testo :rolleyes: . Įdomu, ką rodys pakartotinis testavimas, linkiu, kad tai būtų ne šiais išdžiūvusi juosta :4u:

Dėl ovuliacijos testų patikimumo tai nežinau, greičiausiai patikimi, ryškėja artėjant ovuliacijai, ko daugiau reikia :D . Tik po teigiamo testo vis tiek ten dar daug valandų, kuriame tarpe ovuliacija gali įvykti, vis tiek matuodabau BT, kad būtų aiškiau, kada ji įvyko

Bet spermiukai gali išgyventi iki O tą laiką, todėl manau tikrai jau kai testas teigiamas, galima nebebijoti, kad bus praleista.

Atsakyti

Anksčiau buvo ir KB, ir maudenimai. Dabar išskyros sakyčiau įprastos, daugiau netgi vandeningos, visai netąsios. O pamaudenimai, na šiandien jaučiu šį tą, bet labai jau nežymiai. Keistai ta gamta čia žaidžia. 

Dėl testukų palauksiu dar iki mmm ir tada nusipirksiu. 

Mistika šiaip tas moters organizmas.. ir taip viskas sudėtinga, o dar kai prisideda sudėtinga moteriškoji psichologija, tai visai :D

Extra_Dee, vakar nemačiau žinios dėl tavo testo :rolleyes: . Įdomu, ką rodys pakartotinis testavimas, linkiu, kad tai būtų ne šiais išdžiūvusi juosta :4u:

Dėl ovuliacijos testų patikimumo tai nežinau, greičiausiai patikimi, ryškėja artėjant ovuliacijai, ko daugiau reikia :D . Tik po teigiamo testo vis tiek ten dar daug valandų, kuriame tarpe ovuliacija gali įvykti, vis tiek matuodabau BT, kad būtų aiškiau, kada ji įvyko

Jūs, kaip suprantu, jau išbandėt tuos OT iš testai.eu? Merginos kažkaip aptarinėjo, kad vieni labai vaiduokliauja ir atrodo, kad labai daug dienu ot teigiami, kiti iki galo neišryškėja.. bet jei bandėt ir sakot, kad ok, tai reiks ir man juos mėginti :)

Hehe, o gal neprireiks ir mmm nesulauksiu :D šiąnakt sapnavau, kad turėjau mergytę. Blondynka, mėlynom gražiom akim :) turėjau dar tokį smėlio spalvos vežimą..  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Aquobona, koks grazus tavo sapnas :wub:  As kai naudojau OT, tai irgi siunciaus is ebay. Man jie tiko, net nepamenu gamintojo.

Nuo vakar man atsirado kazkokios isskyros :hmm: Bekvapes, bet spalva kazkokia i geltonuma, perstejimo nera, bet kiekis ju didelis....Tikiuosi, kad nepereis i tepliojima krauju... :unsure: 

Atsakyti

Mama

Pagausejusios isskyros normalu, nepergyvenk be reikalo  :) Aij, ka man cia tave mokyt, ir taip pati viska zinai...  :) 

Atsakyti

Mama

Pagausejusios isskyros normalu, nepergyvenk be reikalo  :) Aij, ka man cia tave mokyt, ir taip pati viska zinai...  :)

Mokyk, mokyk, nes kai uztemsta smegeninej, atrodo, kad nieko nebezinau :D 

Siaip su MB diskutavom, kad tas ilgas kelias ir turetos patirtys daro labai didele itaka. Baimes ir atsargumo jausmas isauges kaip niekad. Kita vertus yra tokia rimtis ir ramybe, nebegam pas gydytojus ir suprantam, kad viskas vis tiek tekes sava vaga, taip kaip lemta ir turi buti. Nebera to tokio didelio chaoso ir blaskymosi.

Atsakyti

Parnesu sarasa ir issibraukiu, nes vienaip ar kitaip manes jame nereikia :D 

04.26 - ekutis nelaukia mmm??
05.05 - *Maja* nelaukia mmm ir mato II
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm
05.07 - Janima nelaukia mmm
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm
05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
05.29 - MeilesVaikai nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaikia mmm
??.?? - Kisulita nelaukia mmm

Ekutis, Maja, kaip jusu situacijos? :rolleyes: 

Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liebchen: 04 gegužės 2017 - 19:58

Aquobona, koks grazus tavo sapnas :wub:  As kai naudojau OT, tai irgi siunciaus is ebay. Man jie tiko, net nepamenu gamintojo.

Nuo vakar man atsirado kazkokios isskyros :hmm: Bekvapes, bet spalva kazkokia i geltonuma, perstejimo nera, bet kiekis ju didelis....Tikiuosi, kad nepereis i tepliojima krauju... :unsure:

Labai gražus buvo, su tokia meile mažylę sūpavau, nu tokia gražuolytė buvo :wub: tikiu, kad jos dar sulauksiu!

Mokyk, mokyk, nes kai uztemsta smegeninej, atrodo, kad nieko nebezinau :D

Siaip su MB diskutavom, kad tas ilgas kelias ir turetos patirtys daro labai didele itaka. Baimes ir atsargumo jausmas isauges kaip niekad. Kita vertus yra tokia rimtis ir ramybe, nebegam pas gydytojus ir suprantam, kad viskas vis tiek tekes sava vaga, taip kaip lemta ir turi buti. Nebera to tokio didelio chaoso ir blaskymosi.

už tą ramybę :4u: kad ir per sunkumus, skaudulius ar kitu sunkiu keliu ji atėjo, bet ramybė širdyje yra labai geras jausmas :4u:

Atsakyti

Tikiuosi pavyko nukopijuoti tinkamai, jei ne prasau pataisyti  :D  nelaukiu mm 05.31 po gimdymo sutrumpejo ciklas iki 26 d. iki siol vis skaičiuoju 28 d. bet ka as cia apgaudineju, kai vis 26 ar 24 kartais buna  :) 0l 

Ajei nieko cia man nepavyko  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Janima: 05 gegužės 2017 - 07:20

Sveikos :)

Mama?- sveikinu. Laikau kumscius, kad viskas butu gerai si karta  :4u: 

Mano fronte nieko naujo... Buvau pas gine, pasidariau tyrimus del gimdos kaklelio vezio, uzrase echoskopijai (po menesio!!!  :blink: ). Dar turiu apsilankyt pas endokrinologa, veikiausiai broma skirs.  Geguzes gale eisiu vel pas gine, tai sake duos siuntima i santarus bandyt vel ivf...

O as cia su tokiu klausimuku, atostogos nusimato per mmm. Su vitaminu c galima jas nutolint? Bet jei 3 men gersiu tai veikiausiai organizmas pripras ir nieko nebus? Blogiausia tai, kad mano organizmas puikiai zino kada turi buti mmm ir jei viena menesi veluoja, tai kita ateina per anksti, ir vel tom paciom dienom jos buna. Tai kaip cia ta mano organizma apgaut? Nes atostogausim tik liepa.

Kazi kaip Veja gyvena..? 

Beje, gal yra norinciu paskaityt knyga "Kai atgimsta viltis"? Persiusciau paskaitymui :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  noriu paklausti, ar sioje temeleje priimat planuojancias po persileidimo ? apturejau tokia nelaime  :(  noriu pradet planuot vel  :nestuke gydytoja sake jokiu tyrimu darytis nereikia po pirmos tokios nelaimes, o bet gal vistik reikia ? gal tarp jusu yra mergaiciu su tokia patirtim ? Kitos temeles kazkaip apmirusios  :( 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  noriu paklausti, ar sioje temeleje priimat planuojancias po persileidimo ? apturejau tokia nelaime  :(  noriu pradet planuot vel  :nestuke gydytoja sake jokiu tyrimu darytis nereikia po pirmos tokios nelaimes, o bet gal vistik reikia ? gal tarp jusu yra mergaiciu su tokia patirtim ? Kitos temeles kazkaip apmirusios  :(

Junkis drasiai   :4u: man irgi sake tyrimus darytu tik po trecio nesėkmingo pastojimo... Ar ilgai planuojat jau?

Atsakyti