Gal ir gerai ED nusprendei, maziau streso bus as tikiu kad si kart viskas bus gerai ir ateisi pas mus i susiplanavusias papliurpt ir pilvuko augint
Senai bebuvau čia užsukusi

Extra_Dee, ką matau

Mama? ir *Maja* sveikinimai irgi

*Maja*, o mes kartais nesėdėjom čia 2006m? Tavo nikas tas pats, aš buvau hereja

Man einasi normaliai, būna geriau, būna blogiau, vargina gimdos kietėjimai. Ryt jau 20sav, viduriukas

Visoms planiukėms siunčiu mergaitiškų virusiukų

Extra Dee, wow koks ryskuolis Linkiu sekmingu 9 menesiu!
Aquobona, mano mmm turejo buti balandzio 30
Aciu uz palinkejimus, mergaites
Labai noriu tiketi, kad viskas bus gerai!
Viskas bus gerai sveikinu!
ED!!! Tyliai dziaugiames ir meldziames, kad tik si karta viskas butu gerai!
Aciu uz virusiukus, labai gaudom
Kaip tik va pries valanda su mb kazkaip kalbejom. Sakau - vis dar idealu atrodo poryte turet? Sako joa. O sakau - jeigu pasirinkt galetum, ka pirma rinktumeis? Sako dvynukus, nu sakau, prisisnekesi - nesiskusk Jisai - vienasyk atvargai - ir ramu. Aha, sakau, ne tau nesiot tektu, o jei trynukai?
Susimastes nuejo prie kompo

Extra_Dee, koks ryškuolis Sveikinu tyliai tyliai.
Mano šeimyna dar pataluos, tylos akimirka man ryte.
Sveikos, kas geresnio?
Apsiemiau siandien lauko krana taisyt, nes varvejo. Nu ten tiesiog tarpines isvalyt ir persukt su nauja juostele reikejo (santechnine, tokia balta). Ir ka jus galvojat - vidury proceso gyvate pasibaige. Issiunciau mb pirk naujos, tikesimes spes iki uzdarymo. Sedim be vandens. Ot velniava, ir nera kaip pamatyt, kiek tos juosteles like. Egzistencines problemos, blyn. Dar suzinojau, kad sumaste holivudo pakalikai The Crow remake padaryt. Nu galutinai nuotaika sugadino. Butina sudirbt ir taip gerus filmus. Kas per bardakas.
erborista
Aciu uz nuojauta, mergyt Nesinervuoju visiskai...tik noreciau, kad dabar laikas greitai eitu! Ir labai laukiu kada prades pykinti
Nevarykit dar manes is cia, man cia taip sava...
Pamaudzia siek tiek strenas, speneliai padideje ir jautrus, bet tiek tu pozymiu...
Mama?
Kaip tu? Jei viskas mums bus gerai - labai tikiu, kad taip ir bus - kartu keliausim i sausinuku tema, ar ne?

05.05 - *Maja* nelaukia mmm ir mato II
05.06 - Extra_Dee nelaukia mmm ir mato II
05.08 - Ceroc nelaukia mmm
05.11 - Jefimija nelaukia mmm
05.17 - aquabona nelaukia mmm
05.18 - Malvinija nelaukia mmm
05.21 - Simona02 nelaukia mmm
05.24 - Shirbake nelaukia mmm
05.29 - MeilesVaikai nelaukia mmm
05.31 - Janima nelaukia mmm
??.?? - Guzikas nelaikia mmm
Janima, man ir sutrumpėjo ciklai po persileidimo, kaži kodėl taip būna?