Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

erborista

Aciu uz nuojauta, mergyt  :4u: Nesinervuoju visiskai...tik noreciau, kad dabar laikas greitai eitu! Ir labai laukiu kada prades pykinti  :D

Nevarykit dar manes is cia, man cia taip sava...

Pamaudzia siek tiek strenas, speneliai padideje ir jautrus, bet tiek tu pozymiu...

Mama?

Kaip tu? Jei viskas mums bus gerai - labai tikiu, kad taip ir bus - kartu keliausim i sausinuku tema, ar ne?  :4u:

As siandien pas MB tevus susivemiau vonioj... Gerai, kad nieko aplink nebuvo.... :D  

O siaip vis dar laukime ir nerime...Laukiu kol kita savaite praeis, tada gal lengviau atsikvepsiu...

Pas gydytoja uzsiregistravau 24 d., tada jei viskas ok, busiu pasiruos iseiti pas sausinukus :rolleyes: 

Krutines nebeskauda, testas neparyskejes...kaip ir viskas aisku.

Bet tavo testas ir taip buvo ryskus :4u: 

Del krutines, tai kiek skaiciau ji dar nieko nereiskia. Mano pozymiai irgi neryskus ir tik bangom pasireiskiantys :unsure: 

Kol neteplioja, tol viskas ok. Tikekimes geriausio, juk kaip ten sakoma 3 kartas nemeluoja :D​ 

Atsakyti

Na, bet tikejausi vienodo ryskumo sulig kontroline...jei treciadieni buvo neigiamas, o penktadieni popiet toks ryskuolis, tai logiskai mastant siandieninis dar ryskesnis turetu buti, ar ne? Siandien pirma mintis pabudus buvo, kad "O Dieve, as miegojau ant pilvo ir krutines visai nejauciu"... nublioviau gera posma. Man ana syki viskas prasidejo nuo ikyraus strenu maudimo, o man nugaros apacia praskaudejo vakar visa diena...

Atsakyti

Vat man irgi krutine kai staigiai atleido nuojauta negera persmelke. Nu bet kodel taip buna???  As turiu dukruze 17 metu, vakar isleidau i draugo 18likta gimtadieni su nakvyne. Siandien gryzo su rozem ir sokoladu, susveikino mane, susimasciau, kad vis tik negaliu varyt dievo i medi  :rolleyes:  bet taip norisi to maziuko  :nestuke  dar vis po persileidimo kraujuoju, jauciuos kazkokia visai sugriuvusi  :hmm:​ 

Atsakyti

ED, kaip Tu? Ar viskas ok?

Atsakyti
sveikos 4u.gif
užsukau pasilabint, pradėjau nuo gerų naujienų skaityt.
ED nenurašyk dar visko, kad testukas neryškesnis tai dar nereiškia, kad niekas nevyksta. kad gėrei daug, gal testas koks brokuotas, na visaip būna. dėl požymių ir krūtinės, gi turbūt nereikia ir sakyti, kad yra daug moterų, kurios nejaučia beveik jokių požymių (su nostalgija prisimenu prieš du metus vat tą patį laiką, gegužę... aš daktarei išūžiau ausis, kad man nebuvo jokių požymių, krūtinė absoliučiai nebuvo kitokia, vėmiau 3 kartus per 4 mėn.. na galiu pagalvot adabar kad nebuvo požymių, va ir blogai baigės, nu bet ne tikrai ne dėl požymių nebuvimo taip baigės...), na tiesiog bandyk tikėti ir negalvoti kad kažkas vykta negero. juk kol nėra mm, tol nėra mm mirksiukas.gif
Atsakyti

Vis pamenu savo pirma nestuma, kai prie krutines prisiliet negalejau kone nuo pat teigiamo nt..vis lyginu. As puikiai zinau, kad vieno kurpaliaus visoms nepritaikysi...maza to, net nestumai tai paciai moteriai gali skirtis kaip diena ir naktis. Bet kad krutine nebe tokia, kaip buvo, tai faktas. Na, belieka laukti, niekur nesidesiu...

Atsakyti

Janima, man ir sutrumpėjo ciklai po persileidimo, kaži kodėl taip būna?

Net nezinau... kazkaip ipratua buvau su reguliariu 28 d ciklu. o dabar 24-26 truputi nervuoja... na tik kad OV labai jauciu, skausmingesnes nei mmm kada turejus.

Atsakyti

Sekme bus po devyniu menesiu, cia tik mazas pirmas zingsnelis iveiktas...  :unsure:  :)

Recepto jokio - tai jau mano trecias nestumas per beveik 2 metus...duok Dieve, si karta su laiminga pabaiga! 

Labai tyliai sveikinu  :wub:  pamenu kai pirmą neštumą pamačiau vos ryškų vaiduoklį - net nežinojau ar turi ryškėt ar ne,  nekeliau ir net galvon netoptellėjo. Linkiu kad viskas būtų gerai :wub: 

Mano savaitgalis superinis. Penktadienį įtariau kad man vaisingos dienos, bėgdama įparduotuvę užšojau į vaistinę, skubom nusipirkau OT ir jis buvo ryškiai teigiamas  :rolleyes:  dar ir mažius nuėjo anksti miegot, tai su MB teko atlikinėt namų darbus :D Tai va, kažkaip nuojauta kužda kad šitas ciklas bus sėkmingas  :B nežinau dėl ko... Su MB pašnekėjom, kad nieko nematuosim, nieko sekesim, tiesiog gyvensim savo gyvenimą, nes nenorim meilę plėšt pagal tvarkaraštį. Tas sekimas įpareigojantis ir kainuoja daug nervų..Žodžiu pabarė mane kad supikirkau OT  :D 

Ir dar  - visas  esamas ir būsimas Mamytes  - su gražia  vakarykšte Mamyčių diena visas  :wub: 

Atsakyti

Vis pamenu savo pirma nestuma, kai prie krutines prisiliet negalejau kone nuo pat teigiamo nt..vis lyginu. As puikiai zinau, kad vieno kurpaliaus visoms nepritaikysi...maza to, net nestumai tai paciai moteriai gali skirtis kaip diena ir naktis. Bet kad krutine nebe tokia, kaip buvo, tai faktas. Na, belieka laukti, niekur nesidesiu...

na laukim, ir tikekim. 

o kraujo nenori pasidaryt? kartu su prg pvz. gal labai mazas ant ribos ir to tik tetruksta stipresniam augimui. aisku is vieno kraujo tyrimo mazai nuspresi ar auga ar ne, reiktu antro, bet jei HCG geras tai po keliu dienu ir NT turetu buti geresnis. 

Su MB pašnekėjom, kad nieko nematuosim, nieko sekesim, tiesiog gyvensim savo gyvenimą, nes nenorim meilę plėšt pagal tvarkaraštį. Tas sekimas įpareigojantis ir kainuoja daug nervų..Žodžiu pabarė mane kad supikirkau OT  :D

cia pradzia planavimo jums? jei pradzia, tai aisku gali paprasciau atsipalaiduot ir negalvot.. 

mano bt kazkokia nuo pirmu dienu keista, sokineja. praeito ciklo tokia grazi buvo zema kaip priklauso. nzn kas cia dabar,miegu gerai, nesikeliu, vienu metu matuoju.. nu matysim kas toliau. nors vakar kazkaip mane suneramino buvo sviezio kraujo .. dar ne OO netgi, vakar buvo 9CD tai nzn kodel cia tepliojo, siaip man tokiu bajeriu niekada nebuna. vakar daug vaiksciojau, nugi negali but nuo to. :huh2:  nu zesiu jei dar kelias dienas bus tai kazkaip reiks gal pas gyd pasirodyt. 

Atsakyti

cia pradzia planavimo jums? jei pradzia, tai aisku gali paprasciau atsipalaiduot ir negalvot.. 

šitas jau ketvirtas ciklas  :)​ 

Atsakyti

grange

Nenoriu si karta jokiu lakstymu, tyrimu. Jei issilaikys - tai bus stipruolis, jei ne - tuomet prasides tyrimu maratonas, nes jau priklausys visas tyrimu paketas (afs, genetika ir tt) Recurrent Miscarriage klinikoje...

Neteplioja, siek tiek pamaudzia pilvo apacia, bet taip negresmingai, krutine vis dar jauciu palietus, tik, kaip sakiau, nebe tokia jautri kaip buvo... uzsiregistravau pirmai echo 6sav6d, turetu matytis bent sirdeles plazdenimas, jei viskas gerai. 

Atsakyti

Extra_Dee, sveikinu ir linkiu, jog viskas butu gerai  :4u: 

Del pozymiu nesukciau galvos (lengva pasakyti)  :) Mano pirmas pastojimas ir sis labai skyresi. Dabar nebuvo visiskai jokiu pozymiu, jokiu krutines pajautrejimu. Buvau tikra, kad mm ateis  :) Testai ir neisryskejo normaliai. Tiksliau OT testai ryskejo, o NT gan blankus taip ir liko. Sekmes!  :4u: 

Atsakyti