Extra_Dee, visiškas ryškuolis, sveikinimai! (Tik foto labai ištampė puslapį

)
Vakar jau buvau išsigandus, kai taip parašei, ne dėl neryškėjimo, bet kad pati jauti, kad viskas aišku... Manau, čia blogos patirtys veikia, kitaip tikriaus ir nelabai gali būt...
Mama?, ir tau sėkmės kuo didžiausios

Mane motinos dienos proga pasveikino mėnesinės. Kiek skaudokai priėmiau, nes labai daug tikėjausi iš to ciklo. Ir šiaip sunkus paskutinis metas, vienas tokių, kur itin stipriai nudiegia pilvai ir vežimėliai gatvėse. Ne pavydu, o tiesiog ataidi viduj suvokimas, kaip stipriai to trokštu.
Ir dar va... Tiesiog taip pavargstu laukti. Apie 40 dienų dabar vienas ciklas. Taip, ovuliacijos įvyksta, ir reguliariai paskutiniu metu, na bet gerokai per vėlai...
Šiandien buvau pas gydytoją, pradedu antrą stimuliaciją, šiek tiek padidino dozę, žiūrėsim kas bus. Anąsyk bijojom hiperstimuliacijos, o užaugo tik vienas per mažas folis.
p.s. kaip dėl naujos temos? Apsiimkit kas nors sukurti. Žadėjom kartą per mėnesį, ši jau tikrai ilgoka
Papildyta:Berašant pusė teksto išsitrynė. Tai dabar jau trumpiau.
Rašiau, kad labai džiaugiuosi matydama, jog temoje ėmė dominuoti naujoji karta.
Kisulita, Aquabona - jūs tikros temos dūšelės dabar. Ir kitos, ne visų nikus jau įsidėmėjau, bet džiaugiuosi dėl jūsų.
Guzikai, Simona, liūdna dėl jūsų migrenos. Man paprastai 1-2 dienas prieš mėnesines ta didžioji užeina, o per šį pms migrena 5 paras kamavo. Tai tikrai pagalvojau, kaip sunku, kai dažnai kam taip. Laikykitės.
Beladona, užuojauta dėl netekties. Daugiau nei prieš metus irgi turėjau nesivystantį nėštumą ir abraziją, tiesa, prieš jį bandžiau pastoti pusantrų metų. Dabar toliau planuojam.
Tiek iš manęs, sėkmės merginos.
Man visai nesinori temoj būti, ne dėl to, kad kas labai blogai, tiesiog norisi gyventi, jaučiu, kad jau galiu apsieiti, norisi kitokių dalykų.