Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Ko gero neįmanoma lyginti atskirų nėštumų, kaip jau ir buvo paminėta, kad ta pati moteris gali lauktis labai skirtingai. Kai laukiausi sūnaus man testas niekada nebuvo ryškus. Dariausi gal tris kartus ir visi buvo aiškūs, bet toli gražu neryškūs. Didžiausias požymis buvo nuolatinis šleikštulys kokias 7-8 savaites. Verkdavau atsisėdus, kaip noriu valgyt, o viskas vimdo. Bet kai pagalvoju, čia niekis prieš tai, ką kitos išgyvena (pvz .gulimas rėžimas ar pykinimas visą nėštumą).

Extra_Dee ir kitos nėštukės, tikrai nuoširdžiai linkiu, kad viskas visoms būtų gerai ir su laiminga pabaiga. 

Atsakyti

Extra_Dee nerimsta, nes ne pirmas kartas, kai taip vyksta. Bet mes labai labai tikimes ir meldziames, kad nebutu taip, kaip anuos kartus. Gi trecias kartas garantuoja! TURI viskas buti gerai pagaliau! Mes tave mylim, tu tik ramiai ir sveikai, gerai?

Su praejusia Mamyciu diena :D Si karta bent ta pati menesi :D

Migreeeeeeeenaaaaaaa... Septinta ryto prabudau is skausmo, saviskiui nugara krebzt krebzt, sakau vaistuuuuuukuuuu skuuuuubiai... Tai pamiegojau iki dvylikos, atsibudau vel su skausmu. Nu negaliu kai brudas. Viena migrenike pasiule det svoguna pjaustyta ant sprando ir uzdengt siltu ranksluosciu, sake padeda. Manau eisiu bandyt, nes trecios vaistu kalt nenoriu.

Atsakyti

Migreeeeeeeenaaaaaaa... Septinta ryto prabudau is skausmo, saviskiui nugara krebzt krebzt, sakau vaistuuuuuukuuuu skuuuuubiai... Tai pamiegojau iki dvylikos, atsibudau vel su skausmu. Nu negaliu kai brudas. Viena migrenike pasiule det svoguna pjaustyta ant sprando ir uzdengt siltu ranksluosciu, sake padeda. Manau eisiu bandyt, nes trecios vaistu kalt nenoriu.

va čia tai užuojauta... aš kažkada senai dėdavau kuo šaltesnius kompresus ant kaktos  - man pagelbėdavo...

O paskutiniu metu ji man  tokia klastinga pasidarė - atrodo skauda siaubingai-po kurio laiko-skausmo kaip nebūta, dingo! vakare vėl išlenda man tas skausmas.... Pageriu Jadvygos žolelių arbatos migrenai nr. 20, kartais nurimsta (placebo ? ) plius dabar bandau  naują Cefaly aparačiuką. vieną skausmą su juo panaikinau -ir šiaip - jis lb gerai galvą išmasažuoja ir stresą nuima. sveikatos.....!

Atsakyti

Guzikai

O bandei ta metoda, kai reikia det salta kompresa ant kaklo, o kojas i silta vandeni sukist? O gal atvirksciai...kazkaip kraujotaka itakoja ir sumazina galvos skausma. Pati nebandziau, tik girdejau. O del svoguno tai juoktis norejau  :D Nu bet bandyk, per galva niekas neduos  :D 

Atsakyti

Jo, girdejau sita, kad galva saltai, o kojas siltai. Truputi padeda, bet tik tuo metu. O del svoguno tai moteris pati su migrena daro, sake tikrai padeda. Siaip logiska, gi eteriniai aliejai kazkokie, ir siaip svogunas daug kur tinka ir tikrai padeda. Tai gal ir bandysiu. Tik dvokas baido biski :D

Atsakyti

Nu nuraminkit, kad cia viskas gerai...

[URL=http://www.part.lt/perziura/4b6253c3cbaa52b2e6d49b61699f8d8917.jpg]4b6253c3cbaa52b2e6d49b61699f8d8917.jpg[/URL]

Atsakyti

Extra_Dee, na mano akim tikrai ryškus paskutinis. 

Atsakyti
Extra_Dee, visiškas ryškuolis, sveikinimai! (Tik foto labai ištampė puslapį smile.gif)
Vakar jau buvau išsigandus, kai taip parašei, ne dėl neryškėjimo, bet kad pati jauti, kad viskas aišku... Manau, čia blogos patirtys veikia, kitaip tikriaus ir nelabai gali būt...

Mama?, ir tau sėkmės kuo didžiausios smile.gif

Mane motinos dienos proga pasveikino mėnesinės. Kiek skaudokai priėmiau, nes labai daug tikėjausi iš to ciklo. Ir šiaip sunkus paskutinis metas, vienas tokių, kur itin stipriai nudiegia pilvai ir vežimėliai gatvėse. Ne pavydu, o tiesiog ataidi viduj suvokimas, kaip stipriai to trokštu.
Ir dar va... Tiesiog taip pavargstu laukti. Apie 40 dienų dabar vienas ciklas. Taip, ovuliacijos įvyksta, ir reguliariai paskutiniu metu, na bet gerokai per vėlai...

Šiandien buvau pas gydytoją, pradedu antrą stimuliaciją, šiek tiek padidino dozę, žiūrėsim kas bus. Anąsyk bijojom hiperstimuliacijos, o užaugo tik vienas per mažas folis.

p.s. kaip dėl naujos temos? Apsiimkit kas nors sukurti. Žadėjom kartą per mėnesį, ši jau tikrai ilgoka smile.gif
Papildyta:
Berašant pusė teksto išsitrynė. Tai dabar jau trumpiau.

Rašiau, kad labai džiaugiuosi matydama, jog temoje ėmė dominuoti naujoji karta.

Kisulita, Aquabona - jūs tikros temos dūšelės dabar. Ir kitos, ne visų nikus jau įsidėmėjau, bet džiaugiuosi dėl jūsų.

Guzikai, Simona, liūdna dėl jūsų migrenos. Man paprastai 1-2 dienas prieš mėnesines ta didžioji užeina, o per šį pms migrena 5 paras kamavo. Tai tikrai pagalvojau, kaip sunku, kai dažnai kam taip. Laikykitės.

Beladona, užuojauta dėl netekties. Daugiau nei prieš metus irgi turėjau nesivystantį nėštumą ir abraziją, tiesa, prieš jį bandžiau pastoti pusantrų metų. Dabar toliau planuojam.

Tiek iš manęs, sėkmės merginos.

Man visai nesinori temoj būti, ne dėl to, kad kas labai blogai, tiesiog norisi gyventi, jaučiu, kad jau galiu apsieiti, norisi kitokių dalykų.
Atsakyti

Labai atsiprasau, kad istampiau puslapi - man per telefona viska iprastai rodo...  :unsure: 

Ten

Norejau sakyt, kad miela ir malonu tave vel cia matyti...labai pasigedus buvau, via galvojau, gal su gerom naujienom grisi. Ir Tendres pasiilgau..ir erboristos, ir Pukst...tokia viena jauciuosi palaikanti senbuviu fronta. As vis bandau save itikinti, kad esu rami ir pilna vilties, bet kaip cia visos jau turbut pastebejo - patirtis palieka giliu randu ir baimiu...atrodo, esu sveiko proto ir vesiu nervu, bet se tau... O kad nesinori cia buti - visiskai suprantu. As si cikla buvau retas svecias...ir tavo savijauta del kitu nestumu/vaiku puikiai suprantu. Mums per Velykas pranese, kad jaunute giminaite laukias netyciuko, tai vos spejau nuo stalo pabegti...gerai, kad MB is paskos atbego, nes nezinau ka buciau pasidarius. Sukilo didziule audra ir toli grazu ne pavydo sukelta, o tiesiog beviltiskumo ir didelio pjaunancio skausmo. Prasau, nepalik musu nezinioj stimuliacijos eigoj - juk siokia tokia seima cia mes... 

Atsakyti

ExtraDee, ryskus testas ir siaip ryskejimo tendencija matosi. Viskas bus gerai :4u: 

Ten, smagu, kad uzsukai :)  Labai suprantu, kad norisi gyventi save nukreipiant i kitus dalykus ir taip atitolstant nuo temos. As is savo patirties galiu pasakyti, kad net i nauda tai. Lengviau gyventi tada, nes tas laukimas ne taip jauciasi.

Atsakyti

E_D, kokia tu miela. Dabar tik saugok save! Manau, prasinesiu vienaip ar kitaip :)

Mama?, pastebejau, kad buvai dingus :) dziaugiuos, kad tuomet lengviau ejos.

Man siek tiek kitaip - pati planavimo tema manes ne kiek neskaudina :) ir net labai panirus i gyvenima as niekada neatitrukstu nuo to. Man tai nerealu. Uzsimirsus buvau tik per pertraukas, kai gyde kontraceptikais. Ir i tema neinu ne del to, kad primena planavima, o tiesiog kad matau, kiek tai mano laiko suvalgo. As pasineriu visa galva. Idomu, smagu ir nepajunti, kaip bent pusvalandi ar valanda per diena kazka pyskini... bet matau, kad noriu kitu dalyku, jie man svarbesni...

Tai tik del to. Noriu gyvent sau, noriu tobulet, noriu rast laiko visokioms sau svarbioms smulkmenoms, savo artimiems, kartais uzmirstiems draugams ir t.t. :) tiesiog gyvenime visko tiek daug, o as sitiek laiko tiesiog pliurpiu internete. Nenoriu cia gyvent :) tai labiau apie tai.

Dabar gal jau ketvirta cikla matuoju bt. Seniau maniau, kad nerealu del neramaus miego, bet viskas ten norma. Paklaida gal ir yra, bet esme aiski. Nu tai man kaifas nuo to. Seniau buvo labai didele nezinia, pasimetimas, nezinojau, kada galiu laukt menesiniu, kas su manim vyksta, o dabar daug aiskumo ir saugumo. Labai patinka :) 

Nu va ir vel uzsivedziau :D man taip ir buna. O nerasau ir ramu :D

Atsakyti

E_D, nezinau kiek ryskeja, pirmas ir paskutinis tai tikrai skiriasi, paskutinis ryskesnis. Bet svarbu, kad ne blanksta. Tikrai viskas gerai bus :)

Ten, gal ir gerai, kad stengies nepasinert. Nes kai vien apie tai mintys sukasi - nukvakt galima.

Man migrenos pirma budavo grynai ant ovuliacijos (cia kad nesinoretu jokios meiles :D ), ale dabar ziuriu paskutiniai priepuoliai visiskai lempiniai. Va vel buvo uzeje, bet jau tik paracetamolio geriau. Negert neimanoma, bet stipriu priryt irgi nesinori. Pagulinejom su katinu ant sofos ir pagerejo truputi. Mes abu ligoniai, tas vel susipese ir turi pulini pazasty, stebim, valom - katinas verkai, paskui ateina pasiglaustyt, tipo - aciu, maziau skauda, vistik gerai padarei. Juokiames, sakom katinas tevystei mus ruosia, vis ka iskrecia, susimusa, uzsigauna - gerai, kad bent i mokykla aiskintis nereik eit :D

Tikrai dziugu, kad naujokes ima valdzia temoj :D Taip ir turi but. Mes cia kazkaip uzsibuve, bet ateis ir musu laikas. (Susimasciau... Atrodo nesenai prisijungiau, o jau rudeni oficialus - du metai... Brrr.)

Atsakyti