Extra_Dee sveikinimai
Oi mergaites, kiek jus prirasiusios. Man snd dare echo, paziuret kaip issivale viskas po persileidimo, atsiguliau kazkaip ekranas i mane, pradejo daryt echo, sako tuscia, nu kaip dejau i asaras vos nuramino nevalingai kazkaip.... sako nepergyvenkit, bus kitas kartas... dar liepe testa padaryt kelis kartus kas savaite arba hcg, kol nukris visai reik pastebet, aisku pagalvojau kad testai pigiau, vaje koks ryskuolis dar, tai dar karta dejau i asaras iki pasikukciojimo
na gana man cia negatyva leist, klausimeli turiu. Echo dare kita gydytoja tai ji man dave endemik laboratorijos lankstinuka ir patare pasisaryt paseliu nuo infekciju tyrima, kazkaip genital system vadinas. Gal esate dariusi kuri nors?
Oi mergaites, kiek jus prirasiusios. Man snd dare echo, paziuret kaip issivale viskas po persileidimo, atsiguliau kazkaip ekranas i mane, pradejo daryt echo, sako tuscia, nu kaip dejau i asaras vos nuramino nevalingai kazkaip.... sako nepergyvenkit, bus kitas kartas... dar liepe testa padaryt kelis kartus kas savaite arba hcg, kol nukris visai reik pastebet, aisku pagalvojau kad testai pigiau, vaje koks ryskuolis dar, tai dar karta dejau i asaras iki pasikukciojimo
na gana man cia negatyva leist, klausimeli turiu. Echo dare kita gydytoja tai ji man dave endemik laboratorijos lankstinuka ir patare pasisaryt paseliu nuo infekciju tyrima, kazkaip genital system vadinas. Gal esate dariusi kuri nors?
nugi čia puikus teigiamas testas, ir jis žymiai ryškesnis nei pirmasis, taigi viskas gerai ;) dabar ramiai lauk echo dienos (na kiek ramiai įmanoma) ir mintyse kalbink žirniuką. jatau kaip fainai..
jatau kaip noriu

nežinau ką padariau, senoj tmeoj nerodo man šypsenėlių, nežinau kaip ta wub uždėt

Extra Dee ir Mama?, sveikinu ir laikysiu viską stipriai suspaudus, kad šis kartas būtų sėkmingas abiems
Sveikos
aš prisipažinsiu, kad vis skaitau jus pas mus fronte nieko naujo, geriu KT, jei pamenat Gruodį turėjau LP po kurios reikėjo pasidaryti MRT, tai va iki šiol to MRT laukiu
nu juokas pro ašaras. Vakar pagaliau sužinojau, kad Liepos 10 paskyrė datą, po to jau spręs kada kitą operaciją daryti, tai bent kažkiek vilties įpūtė
o šiaip gyvenam, MB pradėjo su manim sportuoti, per porą mėn numetė 10kg. Džiaugiamės vienas kitu ir tiek
kitais metais viliuosi susiplanuoti
Oi mergaites, kiek jus prirasiusios. Man snd dare echo, paziuret kaip issivale viskas po persileidimo, atsiguliau kazkaip ekranas i mane, pradejo daryt echo, sako tuscia, nu kaip dejau i asaras vos nuramino
nevalingai kazkaip.... sako nepergyvenkit, bus kitas kartas... dar liepe testa padaryt kelis kartus kas savaite arba hcg, kol nukris visai reik pastebet, aisku pagalvojau kad testai pigiau, vaje koks ryskuolis dar, tai dar karta dejau i asaras iki pasikukciojimo
ech, išsivaizuoju kaip liūdna... stiprybės
Dalinau patarimus dėl migrenos, o šiandien pačiai reikėjo vaistus gert, nes darbe sėdžiu....išgeriau ir nervuojuos kad jei pastojau, tai jaučiu ne kas...na ber tikiuosi viskas į gerą
ech, išsivaizuoju kaip liūdna...
stiprybės
Dalinau patarimus dėl migrenos, o šiandien pačiai reikėjo vaistus gert, nes darbe sėdžiu....išgeriau ir nervuojuos kad jei pastojau, tai jaučiu ne kas...na ber tikiuosi viskas į gerą
Dekui visoms megaitems dekui uz uzuojauta ir patarimus (Ten - skaiciau kitoje temuteje Tavo postus, padejo man labai Tavo mintys), kazkaip pasijauciau nebe viena tokia visam pasaulyje
kas buvo tai buvo, planuosim toliau
Oi kiek daug jūs čia pripliurpėt!
Ten, labai jautriai, gražiai ir artimai susiskaitė Tavo mintys manau, kad labai geras žingsnis atsiriboti nuo forumų, jei norisi savo laiką skirti visai kitiem dalykam. Tie forumai matyt su laiku turi svarbią reikšmę ir pradedant planavimą, gaunant čia palaikymą su smagia vieninga kompanija, ir taikantis su liūdesiu.
beladona, laikykis! Viskas bus su laiku.. tikiu, kad labai sunku, bet būk stipri!
Kisulira prapuolus vienu metu galvojau, gal nesulaukė mm ir ateis pasidžiaugt jau su ryškiu testu, bet kaip nėr, taip nėr..
Guzikai, ar išbandei tą svogūną? koks bjaurus reikalas tas galvos skausmas..
Labas
Nea, neisbandziau, suveike kazkiek paracetamolis, tai is leto savo darbus nudirbau, stengiaus laiku valgyt ir laiku eit miegot, tfu tfu tfu - siandien be skausmo atsikeliau. Bus kitam kartui
ED ir Mama
Cioliene
Grizti i tema????
Is to didelio didelio noro, man rodos, kad pradeda pykinti...ne pirma karta siandien save pagavau, kad skrandzio busena tokia, lyg tuoj eiciau prie lentos atsakineti - toks nemalonus kutenimas skrandy lydimas aiskaus sirdies plakimo. Jus net neisivaizduojat kaip laukiu kada vimtelsiu Man rodos pirma karta pastojus atsibudau viena ryta, berods buvo lygiai 6sav, ir supratau, kad jau piziuks
Krutine tokia pakietejus nuo pazastu, bet jautrumas negrizes...tai neramu...
Viskas D rankose čia dėl grįžimo