Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

beladona

Labai puikiai suprantu, kaip jautiesi... Mano sis nestumas jau trecias, o vaiku vis dar neturiu. Pirmasis buvo tylus persileidimas - 10sav paaiskejo, kad vaikelis nebesivysto nuo 6sav, 12sav buvo atliktas valymas...daugiau nei pusmeti po to negalejom planuoti, nes sveikata buvo visai isejus is rikiuotes. Antrojo nestumo pabaiga prasidejo antra diena po teigiamo NT...tik organizmas pats susitvarke per pora savaiciu. Nera paguodzianciu zodziu...su laiku kazkiek palengveja, bet patirtis, baimes neapleidzia...

Atsakyti

Viskas D rankose :P  čia dėl grįžimo

Tai sveika sugrizus  :D  :D  :D  :4u: 

Atsakyti
Laba diena.
Jungiuosi prie jusu. Planuojam mes antra leliuka. Turim jau dvimeti, reikia brolio ar seses. Gruodzio pabaigoje turejau persileidima, dabar po menstruaciju turiu vel pas gine nueiti, lyg kazkokius polypus mate. Bijau :/
Atsakyti

Extra_Dee ir Mama?  :wub:  atbėgau ir aš pasveikint ir palinkėt, kad tik šįkart viskas būtų sėkmingai ir iki galo!  :nestuke  :wub:​ 

Atsakyti

beladona

Labai puikiai suprantu, kaip jautiesi... Mano sis nestumas jau trecias, o vaiku vis dar neturiu. Pirmasis buvo tylus persileidimas - 10sav paaiskejo, kad vaikelis nebesivysto nuo 6sav, 12sav buvo atliktas valymas...daugiau nei pusmeti po to negalejom planuoti, nes sveikata buvo visai isejus is rikiuotes. Antrojo nestumo pabaiga prasidejo antra diena po teigiamo NT...tik organizmas pats susitvarke per pora savaiciu. Nera paguodzianciu zodziu...su laiku kazkiek palengveja, bet patirtis, baimes neapleidzia...

Tai taip, laikas gydo, o kad baimiu daugeja tai faktas. Pries 17 metu kai laukiaus tai buvau rami rami... Extra_Dee nuosirdziai linkiu kad sis kartas Tau butu sekmingas  :nestuke  reikia gi istoriju su laiminga pabaiga  :wub:​ 

Atsakyti

Laba diena.
Jungiuosi prie jusu. Planuojam mes antra leliuka. Turim jau dvimeti, reikia brolio ar seses. Gruodzio pabaigoje turejau persileidima, dabar po menstruaciju turiu vel pas gine nueiti, lyg kazkokius polypus mate. Bijau :/

Sveika prisijungusi  :4u:  uzjauciu del persileidimo  :(  ar nustate kodel jis ivyko, ar tyre ka nors? 

Atsakyti

imeldutia

Kokie zmones!!!! Aciu, mieloji  :4u:  :wub: 

Atsakyti

beladona

Kuo maziau zinai, tuo maziau bijai  :) Dekui uz palinkejima, jau tikrai laikas gerai pabaigai  :)  :)

O del zarazu tyrimu - as pries planuojant pasidariau citomegala bei toksoplazmoze, po pirmojo persiledimo - LPL, tik be miko/ureaplasma, nes cia, UK, tokiu nedaro. Rami galva ir tiek. Tiesa, turiu citomegala, bet jis miegantis ir perduociau vaikeliui imuniteta, jei gerai pamenu. Juo blogai susirgti pirma karta laukiantis...

Atsakyti

beladona

Kuo maziau zinai, tuo maziau bijai  :) Dekui uz palinkejima, jau tikrai laikas gerai pabaigai  :)  :)

O del zarazu tyrimu - as pries planuojant pasidariau citomegala bei toksoplazmoze, po pirmojo persiledimo - LPL, tik be miko/ureaplasma, nes cia, UK, tokiu nedaro. Rami galva ir tiek. Tiesa, turiu citomegala, bet jis miegantis ir perduociau vaikeliui imuniteta, jei gerai pamenu. Juo blogai susirgti pirma karta laukiantis...

Reikes ir man pasidaryt zarazu tyrimus, vyras pas mane naujas, nu mazu ka ;) dekui uz pasidalinima patirtimi  :4u:  kaip jautiesi ?  :nestuke 

Atsakyti
ir as atbegau jusu pasveikinti wub.gif
extra dee ir mama sveikinimai kuo didziausi, sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2017 05 09, 22:09)

As pradzioje jau jauciau, kad kazkas ne taip, skaudedavo kairi sona, matyt gal ne vietoje buvo. O gydytoja sake, kad tiesiog naturaliai turbut pasisalino.

Dabar krauja issamu pasidariau, rezultatai geri.

Kas yra LPL tyrimas?
Atsakyti

As pradzioje jau jauciau, kad kazkas ne taip, skaudedavo kairi sona, matyt gal ne vietoje buvo. O gydytoja sake, kad tiesiog naturaliai turbut pasisalino.

Dabar krauja issamu pasidariau, rezultatai geri.

Kas yra LPL tyrimas?

Lytiskai plintanciu ligu tyrimas 

Atsakyti