De Paris
Aciu, labai reikia sekmes ir geru palinkejimu! Kaip tavo mazoji auga?
beladona
Jauciuosi visiskai normaliai, net baisu...
Mergaites, ka geriat planuodamos ? Folio rugsti ar dar ka nors ? As kai pastojau tai geriau Elevit vitaminus, tai galvoju gal ir toliau man juos gert ? Nes ir kraujas pasitaises, ir siaip ten daug visko yra.
Folį+Magnį (Magnesium Disporal ) bet magnis čia man daugiau nuo migrenos....
Mama?
O kodel turetu blukti..? Jei pozymiai nedingo, tai tikrai tikrai viskas bus gerai
As tai pasimetus kaip savaites skaiciuoti...Programeles meta, kad siandien jau 5sav, kai NT teigiama pamaciau buvo 4sav 2d, vien del to, kad ciklas 30d, o ne standartinis 28d. As kazkaip linkusi skaiciuoti, kad 4sav buvo tada, kai pamaciau teigiama NT, t.y. 5dieni. Paskui gi pergyvensiu, kad dydis neatitinka ar dar kazka...tai siandien tada 4sav 5d.
Mama?
O kodel turetu blukti..? Jei pozymiai nedingo, tai tikrai tikrai viskas bus gerai
As tai pasimetus kaip savaites skaiciuoti...Programeles meta, kad siandien jau 5sav, kai NT teigiama pamaciau buvo 4sav 2d, vien del to, kad ciklas 30d, o ne standartinis 28d. As kazkaip linkusi skaiciuoti, kad 4sav buvo tada, kai pamaciau teigiama NT, t.y. 5dieni. Paskui gi pergyvensiu, kad dydis neatitinka ar dar kazka...tai siandien tada 4sav 5d.
Nes kai buvo 2 persileidimai pozymiai laikesi, kraujavimo dar nebuvo, bet NT po truputi blanko. Tada prasidejo kraujavimas ir isnyko pozymiai.
Be to, tu pozymiu pas mane gal ir nelabai yra...Savaitgali pykino stipriai vienu metu, paskui liovesi...buna kad diena trumpam (kokiai 10-15min) uzeina toks nei tai pykinimas, nei kas...Nemalonus, bet labai lengvas pojutis. Krutine tik siek tiek skaudi, o daugiau nieko.. Ai dar labai anksti rytais prabusti pradejau, bet cia manau jau ne nestumo pozymis.
Kaip as laukiu tos 24 dienos, kai viskas paaiskes
Ir atsiprasau tu, kurias jau uzknisau su savo tom paciom rasliavom