Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

De Paris

Aciu, labai reikia sekmes ir geru palinkejimu! Kaip tavo mazoji auga?  :wub: 

beladona

Jauciuosi visiskai normaliai, net baisu...

Atsakyti

Mergaites, ka geriat planuodamos ? Folio rugsti ar dar ka nors ? As kai pastojau tai geriau Elevit vitaminus, tai galvoju gal ir toliau man juos gert ? Nes ir kraujas pasitaises, ir siaip ten daug visko yra. 

Atsakyti

Mergaites, ka geriat planuodamos ? Folio rugsti ar dar ka nors ? As kai pastojau tai geriau Elevit vitaminus, tai galvoju gal ir toliau man juos gert ? Nes ir kraujas pasitaises, ir siaip ten daug visko yra. 

Folį+Magnį (Magnesium Disporal ) bet magnis čia man daugiau nuo migrenos....

Atsakyti

Uoj, kiokios merginos uzsuko :wub:  Smagu jus matyti ir aciu uz sveikinimus :4u: 

Pas mane nieko naujo...tas pats laukimas ir neramumas..  NT sakiau 5dieni darysiu - paziuresiu, ar neblunka.

Atsakyti

Uzsisakiau OT, turetu sestadieni but - kaip tik, kada plius minus reiks. Nors klausimas, ar kas gausis. Man atrodo mano libido numire arba uzgere. Jei kas matet - sakykit, kad ciuoztu namo :hmm:

Atsakyti

Mama?

O kodel turetu blukti..? Jei pozymiai nedingo, tai tikrai tikrai viskas bus gerai  :) 

As tai pasimetus kaip savaites skaiciuoti...Programeles meta, kad siandien jau 5sav, kai NT teigiama pamaciau buvo 4sav 2d, vien del to, kad ciklas 30d, o ne standartinis 28d. As kazkaip linkusi skaiciuoti, kad 4sav buvo tada, kai pamaciau teigiama NT, t.y. 5dieni. Paskui gi pergyvensiu, kad dydis neatitinka ar dar kazka...tai siandien tada 4sav 5d.

Atsakyti
As foli geriu. Daugiau nemanau, kad ka reikia jeigu kraujas geras
Atsakyti

Vitaminas D yra labai svarbu, o daugeliui zmoniu jo truksta...

Atsakyti

Extra_Dee gines skaiciuoja pagal paskutines mmm ir vsio, niekas manes neklause kokio ilgio mano ciklas. 

Atsakyti

Elevite vitamino D yra 500 TV. Kazi uztenka cia ar reiktu daugiau?

Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2017 05 10, 19:20)
<p><strong>Mama?</strong>
</p><p><strong></strong>O kodel turetu blukti..? Jei pozymiai nedingo, tai tikrai tikrai viskas bus gerai  smile.gif </p><p>As tai pasimetus kaip savaites skaiciuoti...Programeles meta, kad siandien jau 5sav, kai NT teigiama pamaciau buvo 4sav 2d, vien del to, kad ciklas 30d, o ne standartinis 28d. As kazkaip linkusi skaiciuoti, kad 4sav buvo tada, kai pamaciau teigiama NT, t.y. 5dieni. Paskui gi pergyvensiu, kad dydis neatitinka ar dar kazka...tai siandien tada 4sav 5d.</p>

aš pasitikėčiau programa. visgi standartiškai visam pasauly skaičiuoja nuo paskutinių mm dienos, vistiek į programėlę vedi ciklo ilgį. 4u.gif kai padarys pirmą echo bus ir aiškiau. daugiau susilygins.
aš tai galvojau kad po ivf irgi skaičiuos kitaip, nes tuo atveju žinai gi praktiškai tiksliai kada pastoji, bet irgi ne, skaičiavo nuo mm dienos, ir nuo mano skaičiavimų skyrės tik trys dienos. tai nedaug.

vaje šiandien buvom sporte pirma diena biggrin.gif pagaliau prisiruošėm užsiregistruot . gėda, kai iš darbo gaunam nemokamai ir neinam.klubas naujose patalpose, viskas nauja, tai fainai, tai dabar sakau psio, reikia dėti tašką visam tingumui, tuo labiau, kad tai ir įtakoja mano visas problemas. matysim kaip čia bus. o dar už dviejų sav. prisijungėm su kolegom į global challenge, visam pasauly kompanijos dalyvauja, 100dienų žingsnius skaičiuosim, tai bus motyvacija.
Atsakyti

Mama?

O kodel turetu blukti..? Jei pozymiai nedingo, tai tikrai tikrai viskas bus gerai  :)

As tai pasimetus kaip savaites skaiciuoti...Programeles meta, kad siandien jau 5sav, kai NT teigiama pamaciau buvo 4sav 2d, vien del to, kad ciklas 30d, o ne standartinis 28d. As kazkaip linkusi skaiciuoti, kad 4sav buvo tada, kai pamaciau teigiama NT, t.y. 5dieni. Paskui gi pergyvensiu, kad dydis neatitinka ar dar kazka...tai siandien tada 4sav 5d.

Nes kai buvo 2 persileidimai pozymiai laikesi, kraujavimo dar nebuvo, bet NT po truputi blanko. Tada prasidejo kraujavimas ir isnyko pozymiai. 

Be to, tu pozymiu pas mane gal ir nelabai yra...Savaitgali pykino stipriai vienu metu, paskui liovesi...buna kad diena trumpam (kokiai 10-15min) uzeina toks nei tai pykinimas, nei kas...Nemalonus, bet labai lengvas pojutis. Krutine tik siek tiek skaudi, o daugiau nieko.. Ai dar labai anksti rytais prabusti pradejau, bet cia manau jau ne nestumo pozymis.

Kaip as laukiu tos 24 dienos, kai viskas paaiskes :rolleyes: 

Ir atsiprasau tu, kurias jau uzknisau su savo tom paciom rasliavom :4u:​ 

Atsakyti