Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 166 TEMA (2012-2017M. PLANIUKĖS)

Mama

Atsiprasau, kad teko "aiskintis"... Visiskai suprantamos baimes.

Eisi 24d echo? As irgi!  :D 

Atsakyti

Mergaites, ka geriat planuodamos ? Folio rugsti ar dar ka nors ? As kai pastojau tai geriau Elevit vitaminus, tai galvoju gal ir toliau man juos gert ? Nes ir kraujas pasitaises, ir siaip ten daug visko yra. 

Difolin užsisakiau dabar :) 

O kiek gr folio dienoj reikia planuojant? 

Uzsisakiau OT, turetu sestadieni but - kaip tik, kada plius minus reiks. Nors klausimas, ar kas gausis. Man atrodo mano libido numire arba uzgere. Jei kas matet - sakykit, kad ciuoztu namo :hmm:

Tuoj atsiblaivys ir parsivilks :D

Atsakyti

Tuoj atsiblaivys ir parsivilks :D

Tikiuos. Nes yr ir kitu pozymiu, kas gali rodyt dideli prolaktina. Nes siaip mano libido yra nesveikas, esu svarscius, ar net ne per didelis. Laukiu nesulaukiu, kol galesiu persirasyt poliklinika ir issitirt krauja.

Atsakyti

Įkišu nosį perduoti sveikinimus Snaigutei:wub:  duuuu!!!! Kaip faina!!!! Linkiu, kad viskas būtų sėkminga iki galo!  :wub:  dar labai labai laikau kumščius už E_D ir Mama? Kad jau šis kartas jums būtų tas ilgai lauktas ir su laiminga pabaiga  :wub: 

Cuddle, kartais tu ne iš 2013 metų nuotakų?  :rolleyes: 

Atsakyti

Nes kai buvo 2 persileidimai pozymiai laikesi, kraujavimo dar nebuvo, bet NT po truputi blanko. Tada prasidejo kraujavimas ir isnyko pozymiai. 

Be to, tu pozymiu pas mane gal ir nelabai yra...Savaitgali pykino stipriai vienu metu, paskui liovesi...buna kad diena trumpam (kokiai 10-15min) uzeina toks nei tai pykinimas, nei kas...Nemalonus, bet labai lengvas pojutis. Krutine tik siek tiek skaudi, o daugiau nieko.. Ai dar labai anksti rytais prabusti pradejau, bet cia manau jau ne nestumo pozymis.

Kaip as laukiu tos 24 dienos, kai viskas paaiskes :rolleyes:

Ir atsiprasau tu, kurias jau uzknisau su savo tom paciom rasliavom :4u:​ 

Del ankstyvo kelimosi.... kai dukters laukiaus dar net nezinojau kad pastojau, pradejau anksti keltis, o miegaliu miegale buvau  :D  nu galvoju kas cia yra? Viskas paaiskejo kai dukra praaugo, vyturys ji pas mane, keldavos anksti, bet as jau per nestuma buvau ipratusi anksti keltis, taaaaip kad cia visai sakyciau pozymis  :nestuke 

Atsakyti

Mama

Atsiprasau, kad teko "aiskintis"... Visiskai suprantamos baimes.

Eisi 24d echo? As irgi!  :D

Nera ko atsiprasyti - normalus klausimas :) 

24d uzsiregistravau pas gine, bet kadangi savaiciu bus nemazai, tai ir echo tikiuosi :rolleyes:  Greiciau ta 24 mum ateitu!  :D 

Aquabona, as geriu foli 800mg. Iki pastojimo ir vyras gere ji.

Enir, aciu :4u: 

Beladona, kokia tau faina sasaja buvo su ankstyvu kelimusi :wub:  Jei galeciau rinktis, tai vaiko peledziuko noreciau, nes pati didele miegale esu :D​ 

Atsakyti

Pakites miego rezimas man yra vienas is pozymiu...daznai prabudineju nakti ir jau galutinai prabundu pries zadintuva, apie 5.30 ryto...pirmojo nestumo metu buvo tas pats.

Atsakyti

Labas, 

mano šitas ciklas kažkoks kitoks - taip laukiu kada praeis 10d PO, ir labai noriu darytis NT. na nuojauta kužda kad turi būt viskas gerai šį kart  :D šiąnakt sapnavau, kad einu vis darytis NT, vis niekaip nedaeinu...arba jo nerandu...hm...vis laukiau kuo baigsis sapnas, nu ir nesulaukiu :D​ 

Atsakyti

Man jau bloga nuo poliklinikos  :oh:  dar vis pakraujuoju po persileidimo, tai pirmadieni vel echo darys. Greiciau viskas pasibaigtu, pasidaryciau tyrimus ir galeciau planuot  :nestuke 

Mama? - koks bus toki imsi  :D man peledai va vyturi atsiunte, nieko susigyvenau  :D  uztai su kelimu i darzeli ar mokykla niekad bedu ir problemu neturejau  :wub:​ 

Atsakyti

Geras, niekaip nebuciau susiejusi miego pakitimu su nestumu. Taciau naujiena dziuginanti :D 

Beladona, svarbiausia, kad rupinasi ir tiria. Kitas planavimas gali siek tiek palaukti :4u:​ 

Atsakyti

Geras, niekaip nebuciau susiejusi miego pakitimu su nestumu. Taciau naujiena dziuginanti :D 

Beladona, svarbiausia, kad rupinasi ir tiria. Kitas planavimas gali siek tiek palaukti :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(_EniR_ @ 2017 05 11, 05:08)

Iš nuotaku. Tu irgi ? smile.gif
Atsakyti