Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 15:57)
Ar pritariat prof Laurinaicio minciai, kad laime - buti reikalingam? Ar reikalinguma suvokiate per santykius su zmonemis, ar dar  placiau? Kaip?

as tai nezinau, kodel zmones uzsiciklina ant laimes? unsure.gif o jie jau norisi vien laimes, tai ja skirtingi dalykai , skirtingiem zmonem atnesa. pastebejau ,kad seneim zmonem labia norisi buti reikalingiem, neiznau ar ci adel ju auklejimo ar su senatve tas ateina biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 16:12)
O kodel jis nesiskyre?
Nei viena normali moteris nelauks 6- 7 metu. kol jos meiluzis issiskirs, jeigu ji rimtai ziuri i gyvenima. Taskas.

Aimeja, buna ivairiu aplinybiu, kiek kartu tu skyreisi, kad taip geria gaudaisi situacijoje, as tai nesiskyriua i risiskirti net negaliu, tai neiznau, Given tau raso pvz is gyvenimo, nebutinia viskas buna taip papratsai ,kaip noretusi. Kiek zinau lyg tai moteris, jei yra vaiku, gali nesutikti su skyrybom. O dabar jei ives, privalomas mediacijas tai is vsi tai uztruks, dar jei yra turto reikalai gal uztrunka, arba gal vienas kur isvykst ai uzsieni nezinoma kryptim ir t.t.
siuo atveju ne taip svarbu popieriai, kiek realus gyvenimas.
va musulmonams paparsciau pasako 3 k kad as su tavim skiriuosi ir issiskyres biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 16:57)
O tai kas turi apie vyrus pasakoti, jei ne zenotos? Jeigu nori apsizenyti, tai zenotu zmoniu patarimu reikia klausyti, o ne vejo pamusalu (kaip tu ar as) biggrin.gif

tai ko neklausai? bigsmile.gif biggrin.gif ar yra kas ilgiau istekejusi nei as? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 17:11)
jei šalia būtu nuolatinis vyras, jis ką, vargšas, turetu irgi tuštinti per pusę pinginę. bet kodel? kam? cia tik tuo atveju, jei sutaptu vertybes. o jei sutaptu, bet neturetu tiek babkiu? argi del to jis prastesnis?
žodžiu, esu rami ir sedžiu savo vietoj.
veganas. išsilavinęs. švelnus. su jumoru. nenervuotas, ne per daug materialistas, nelesantis smegenu, dvasingas. (ir uždirbantis bent jau kiek aš, kad kompleksu nejaustu.)
och.  tikrai bile kokio nereikia. nebus? pragyvensiu ir taip. in the next life, vadinasi.

nu o jei rastum, toki kaip tu , kad butu panasus inetresai, nejau butu blogai? kodel vargsas?

o ko tas dabartinis netinka i nuolatinio vyro statusa?

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 18:03)
Tsi žinoma, nafik tie mokslai medicinos, kai galima googlinti.

tu gal daugiau apie interneta i rgoogoli nerasyk? per daug nusisneki.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 19:03)
Tsi žinoma, nafik tie mokslai medicinos, kai galima googlinti.

Aš tai savo visus diplomus sudeginau jau. O tu dar ne?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 11 21, 18:16)

dar viena teletabe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 19:00)
Nu matot pries 20 m, kaip ir as pirma issilavinima, kai niekas i rnesinaudojo internetu studijom taigi nesusireiksmink, as irgi dirbu univeristeto padalinyje , bet studiuoti siais laikais vsiai kas kita  mirksiukas.gif
o kad bandysit kita pazemint, auksciau nepakilsit  mirksiukas.gif
Dabar , kai studijavau pires 3 m, visa medziaga buvo internete, neprireike neiveinos popierines knygos paciupineti, nu zinoma mano ir mosklai specifiniai, ne visiem taip, bet visgi pagrindine mano mintie staip ri nenuneiget, kad didzioji dauguma informacijos internete, o kaip kas ja pasieks, kaip supras, tai jau visai kiti klausimai, kurrie zinoma bus individualus.
Siaip tai labia bjauru, kai zmones taip susireiksmina, matot, medicina tai jau kazkoks raketu mokslas ir jau niekas be jusu baigusiu studijas negali suprasti  biggrin.gif

Uni duris uzveriau 2017m. Taigi ne pries 20 metu, bet tu tikrai nusikalbi labai daug ir labai smarkiai. Kalba isvis ne apie popierines knygas, o apie prieinamuma. Nera visa medziaga 100 proc prieinama kiekvienam internete laisvai. Kaip jau 100 kartu tau aiskino, rimti moksl straipsniai ir knygos nepigiai kainuoja, kita medziaga dalinamasi universiteto internetineje platformoje.
Jeigu jus diplomus gaunat uz internete paskaitytus straipsnelius, tai kokio lygio jusu mokymo istaiga unsure.gif
Atejai, pavartei delfi ir gauni diploma.
Ir niekur tu nedirbi. Neturetum tiek laiko cia triest.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 17:11)
L yra šeimyniška, meila, moteriška, skaniai gamina. be galo atsidavusi vyrui,

Neatsidavus. Ji tai atvirai deklaruoja, kad moterys yra kazkas ten "auksciau".
Kadangi ir exe taip maste (atvirai) ir MB (tarp eiluciu), tai labai gerai zinau toki mentaliteta
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 19:16)
tai ko neklausai?  bigsmile.gif  biggrin.gif ar yra kas ilgiau istekejusi nei as? lotuliukas.gif

Kvaisa, o kas sake, kad as noriu isteket? Ir ypac uz alkoholiko?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 19:16)
as tai nezinau, kodel zmones uzsiciklina ant laimes? unsure.gif o jie jau norisi vien laimes, tai ja skirtingi dalykai , skirtingiem zmonem atnesa. pastebejau ,kad seneim zmonem labia norisi buti reikalingiem, neiznau ar ci adel ju auklejimo ar su senatve tas ateina  biggrin.gif

Kas uzsiciklines?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 18:25)

kas kad norėtum, tavęs ir toks nejama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 11 21, 18:16)

Kažkur guli. biggrin.gif bet be jų nedirbčiau kur dirbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 18:19)
Uni duris uzveriau 2017m. Taigi ne pries 20 metu, bet tu tikrai nusikalbi labai daug ir labai smarkiai. Kalba isvis ne apie popierines knygas, o apie prieinamuma. Nera visa medziaga 100 proc prieinama kiekvienam internete laisvai. Kaip jau 100 kartu tau aiskino, rimti moksl straipsniai ir knygos nepigiai kainuoja, kita medziaga dalinamasi universiteto internetineje platformoje.
Jeigu jus diplomus gaunat uz internete paskaitytus straipsnelius, tai kokio lygio jusu mokymo istaiga unsure.gif
Atejai, pavartei delfi ir gauni diploma.
Ir niekur tu nedirbi. Neturetum tiek laiko cia triest.

ir vel is pradziu?
1. nesakiau, kad viskas, visoms porfesijoms 100 proc yra.
2. apie prieinamuma - nesnekejau, KALBEJAU APIE INFORMACIJOS BUVIMA INETRNETE
bet JUMS TAI LABAI AKTUALI TEMA, tai kas nori ji randa, jei tavo univeristetas biednas ar tu biedna, nereiskia,kad ir kiti biedni.
3. Mes diplomus gavom uz padarytus darbus ir islaikytus egzmainus, ne uz paskaitytas knygas ar straipnsius, bet medziaga mokymuisi tuo paciu ir knygos viskas buvo internete, mano profesija tokia,kad dauguma info metu senumo, jei senesne, tai jau nebeidomi niekam, ir dauguma tokiu knygu isleidziamos ir pdf formatu, knygu aplamai net ne daug , daug daugiau dokumentacijos skaitymo apie tam tikras technlogijas ir viskas, o stebukle, inetrnete biggrin.gif ir beja mano diplomas daug daugiau vertingas uz analogiska lietuviska , bent daugumos vakarieciu akimis tongue.gif mirksiukas.gif
4. Jei tau delfi informacijos saltinis tai uzjauciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 18:24)
Neatsidavus. Ji tai atvirai deklaruoja, kad moterys yra kazkas ten "auksciau".
Kadangi ir exe taip maste (atvirai) ir MB (tarp eiluciu), tai labai gerai zinau toki mentaliteta

meluoji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 18:26)
Kažkur guli.  biggrin.gif bet be jų nedirbčiau kur dirbu biggrin.gif

siuvykloj? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 18:25)
Papildyta:

Kas uzsiciklines?

ai nenori isteketi, tai gerai,kad nenori , itk kam man atai arsai, ar as apie vedybas snekejau?

daug zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 21, 18:26)
kas kad norėtum, tavęs ir toks nejama biggrin.gif

ji jau eina zmonos pareigas, seksuoja, gamina, kam dar ja vesti? dabar tai tobula vedine zmona, nedirba, namais uzsiima, skaniai gamina, tikiu ir namus tvarko, nestumui ruosiasi biggrin.gif
Atsakyti
Turbūt Lutukė ir straipsnius galėtų rašyti. Tik paskaito, šnai, ir yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 19:26)
Kažkur guli.  biggrin.gif bet be jų nedirbčiau kur dirbu biggrin.gif

Keista. Jis - bevertis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 18:00)
Nu matot pries 20 m, kaip ir as pirma issilavinima, kai niekas i rnesinaudojo internetu studijom taigi nesusireiksmink, as irgi dirbu univeristeto padalinyje , bet studiuoti siais laikais vsiai kas kita  mirksiukas.gif
o kad bandysit kita pazemint, auksciau nepakilsit  mirksiukas.gif
Dabar , kai studijavau pires 3 m, visa medziaga buvo internete, neprireike neiveinos popierines knygos paciupineti, nu zinoma mano ir mosklai specifiniai, ne visiem taip, bet visgi pagrindine mano mintie staip ri nenuneiget, kad didzioji dauguma informacijos internete, o kaip kas ja pasieks, kaip supras, tai jau visai kiti klausimai, kurrie zinoma bus individualus.
Siaip tai labia bjauru, kai zmones taip susireiksmina, matot, medicina tai jau kazkoks raketu mokslas ir jau niekas be jusu baigusiu studijas negali suprasti  biggrin.gif

Dirbu akademini darba. Vadovauju magistriniams darbams, tad esu tiesiogiai susijusi su naujausiais moksliniaus straipsniais ir ju vertinimu. projektams tenka ieskoti moksliniu straipsniu, tam, kad pagristi tam tikrus dalykus. Tad saudai pro sali. Kaip visada.

O as ir neneigiau, kad internete viskas yra (na, kokia 95%), kalbejau apie prieinamuma. Ir supratima, kurio tu, patikek, tikrai neturi. Tau gal atrodo, kad turi, bet tik todel, kad tu tiek daug nesupranti, jog net nesupranti, kad nesupranti.
Atsakyti