QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 15:57)
Ar pritariat prof Laurinaicio minciai, kad laime - buti reikalingam? Ar reikalinguma suvokiate per santykius su zmonemis, ar dar placiau? Kaip?
as tai nezinau, kodel zmones uzsiciklina ant laimes?

Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 16:12)
O kodel jis nesiskyre?
Nei viena normali moteris nelauks 6- 7 metu. kol jos meiluzis issiskirs, jeigu ji rimtai ziuri i gyvenima. Taskas.
Nei viena normali moteris nelauks 6- 7 metu. kol jos meiluzis issiskirs, jeigu ji rimtai ziuri i gyvenima. Taskas.
Aimeja, buna ivairiu aplinybiu, kiek kartu tu skyreisi, kad taip geria gaudaisi situacijoje, as tai nesiskyriua i risiskirti net negaliu, tai neiznau, Given tau raso pvz is gyvenimo, nebutinia viskas buna taip papratsai ,kaip noretusi. Kiek zinau lyg tai moteris, jei yra vaiku, gali nesutikti su skyrybom. O dabar jei ives, privalomas mediacijas tai is vsi tai uztruks, dar jei yra turto reikalai gal uztrunka, arba gal vienas kur isvykst ai uzsieni nezinoma kryptim ir t.t.
siuo atveju ne taip svarbu popieriai, kiek realus gyvenimas.
va musulmonams paparsciau pasako 3 k kad as su tavim skiriuosi ir issiskyres

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 16:57)
O tai kas turi apie vyrus pasakoti, jei ne zenotos? Jeigu nori apsizenyti, tai zenotu zmoniu patarimu reikia klausyti, o ne vejo pamusalu (kaip tu ar as) 

tai ko neklausai?

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 17:11)
jei šalia būtu nuolatinis vyras, jis ką, vargšas, turetu irgi tuštinti per pusę pinginę. bet kodel? kam? cia tik tuo atveju, jei sutaptu vertybes. o jei sutaptu, bet neturetu tiek babkiu? argi del to jis prastesnis?
žodžiu, esu rami ir sedžiu savo vietoj.
veganas. išsilavinęs. švelnus. su jumoru. nenervuotas, ne per daug materialistas, nelesantis smegenu, dvasingas. (ir uždirbantis bent jau kiek aš, kad kompleksu nejaustu.)
och. tikrai bile kokio nereikia. nebus? pragyvensiu ir taip. in the next life, vadinasi.
žodžiu, esu rami ir sedžiu savo vietoj.
veganas. išsilavinęs. švelnus. su jumoru. nenervuotas, ne per daug materialistas, nelesantis smegenu, dvasingas. (ir uždirbantis bent jau kiek aš, kad kompleksu nejaustu.)
och. tikrai bile kokio nereikia. nebus? pragyvensiu ir taip. in the next life, vadinasi.
nu o jei rastum, toki kaip tu , kad butu panasus inetresai, nejau butu blogai? kodel vargsas?
o ko tas dabartinis netinka i nuolatinio vyro statusa?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 18:03)
Tsi žinoma, nafik tie mokslai medicinos, kai galima googlinti.
tu gal daugiau apie interneta i rgoogoli nerasyk? per daug nusisneki.