Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 19:34)

ai nenori isteketi, tai gerai,kad nenori , itk kam man atai arsai, ar as apie vedybas snekejau?

Taip, sneka buvo apie vedybas. O apie ka tu ikisai trigrasi, tai tikrai vien teletabiai tezino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 11 21, 18:38)
Keista. Jis - bevertis.

Nu jo biggrin.gif
Atsakyti
Oo, Sabolius su Zemkausku man abu labai labai superiniiai! Žaviuosi abiem. Ir klausaus kur tik užmatau. Ačiū, paklausysiu podcast minėto.
Dbr truputi relax lygyje aš-serialai. Jaunasis popiežius. Pradėjau ne savo iniciatyva, bet kažką turi tas serialas. Ir silicon valley, šita jau pati pradėjau, visai toks lengvas, bet man juokingas.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 16:39)
Klausiau Ugnes Karalaites podkasto su Laurinaiciu. MB ja megsta klausyt, bet man ji per silpna savo pasnekovams atrodo kartais.
Dar toki idomu filosofa Kristupa Saboliu atradom,su Zemkausku pokalby. Pastarasis su Rozicku man atrodo geri, stiprus pasnekovai. smile.gif
Papildyta:

Turiu pazistama, kuris ~10 m draugavo su pana, kol galiausiai jį mete. Dabar jis laimingai vedes, bet ne ja. biggrin.gif Nors kruvinom asarom buvo, kai jį paliko.
Kaip bebutu, tokie zmones man skystakiausiai.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 19:16)
Given tau raso pvz is gyvenimo, nebutinia viskas buna taip papratsai ,kaip noretusi. Kiek zinau lyg tai moteris, jei yra vaiku, gali nesutikti su skyrybom. O dabar jei ives, privalomas mediacijas tai is vsi tai uztruks, dar jei yra turto reikalai gal uztrunka, arba gal vienas kur isvykst ai uzsieni nezinoma kryptim ir t.t.

Nustok kliedet nesamones.Siemet kaip niekad daug LT zinomu poru skyresi/skiriasi. Ir turtingi, ir vaiku turi, ir verslus, isipareigojimus ir t.t. Ir visi kazkaip susitvarko. Vieni jau issiskyre. Kiti procese. Kazin kiek is ju skirsis 7 m. ? Gal ir atsiras kas nors, bet vienetai, megstantys dramas.

Eik tu pas vaikus neaudus paklodziu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 19:34)

4. Jei tau delfi informacijos saltinis tai uzjauciu  mirksiukas.gif

Tai tave ir uzjauciam, nes tavo visos zinios ir yra is delfio, ir dar atitinkamu personu fb. Pati sakei, kad ten buvo viesa informacija ir visa teisybe. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 18:02)
abudu buvo suauge, vaikai užauginti.

negi nesuprantat, kad pilna pilna moteru, kurios nori tureti šiaip draugus.
kol vaikai užaugs....

Nu? Tai ko tada laukti 7 m.? Is vis paprasta skirtis.

Tai suprantu. Normalu cia. Bet tureti laisva, kaip ir pati moteris. Kam jai zenotas? Nesugebantis uzbaigti tvarkingai buvusiu santykiu. As per daug save myliu, kad man zenotzmogis pudrintu smegenis. Man reikia tokio pacio kaip as.su stuburu, vertybem, saziningo ir be makaronu kabinimo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 15:46)
tu tikrai nejauti kad tu gincyjiesi su manim ir Monteverte, bet svarbiausia nesupranti net apie ka gincyjiesi , bandai irodyti savo per negaliu  biggrin.gif as tik patikslinau kaip buvo, o tau jau ziauriia nepatiko lotuliukas.gif ir maziua demesio kreipk i ta tuscia veita  mirksiukas.gif
greiciau tavo drauge cambala sugristu, turetum su kuo pasisneketi  biggrin.gif

Aaaaa...tai ir tu jau KITOKIA? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nu matot pries 20 m, kaip ir as pirma issilavinima, kai niekas i rnesinaudojo internetu studijom taigi nesusireiksmink, as irgi dirbu univeristeto padalinyje , bet studiuoti siais laikais vsiai kas kita mirksiukas.gif
o kad bandysit kita pazemint, auksciau nepakilsit mirksiukas.gif
Dabar , kai studijavau pires 3 m, visa medziaga buvo internete, neprireike neiveinos popierines knygos paciupineti, nu zinoma mano ir mosklai specifiniai, ne visiem taip, bet visgi pagrindine mano mintie staip ri nenuneiget, kad didzioji dauguma informacijos internete, o kaip kas ja pasieks, kaip supras, tai jau visai kiti klausimai, kurrie zinoma bus individualus.
Siaip tai labia bjauru, kai zmones taip susireiksmina, matot, medicina tai jau kazkoks raketu mokslas ir jau niekas be jusu baigusiu studijas negali suprasti biggrin.gif

Tu dirbi programuotoja universitete, tai tiesiog supportini ju veikla kazkokiu budu, bet nei tu supranti, ka jie daro, nei ka. Cia kaip valytoja Nasa dirbtu ir aiskintu, kad ji va gali sneketi apie astronomija.

Like teiginiai...Be komentaru.

O tai kaip cia gaunas, kad dirbi universitete, o alga tau ne valstybe moka? Juk sakei, kad privatus projektai? Dabar pasirodo universitetas. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 21, 16:42)
O tu va vartaisi, nu kam?

kaip vartausi, kad pasiaiškinu? ir dar kai noriu. pastebi, kad kasdien nesikapoju kaip L ir Monteverte.
o tai apie ką galima cia šneketi, tik apie pirkinius?

QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 16:40)
Given,
O kodel tu viesai liaupsini lutuke?

kodel liaupsinu?jau nesyk pasakiau, kad aš ne su visomis jos mintimis sutinku, o ji - ne su visomis mano. aš ją kaip gyvą žmogu apibūdinau. ji visai kitokia.
aš dažnai cia jos neatpažistu. aš visada buvau prieš kapojimąsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2019 - 22:29
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 23:17)
kaip vartausi, kad pasiaiškinu? ir dar kai noriu. pastebi, kad kasdien nesikapoju kaip L ir Monteverte.
o tai apie ką galima cia šneketi, tik apie pirkinius?
kodel liaupsinu?jau nesykpasakiau, kad aš ne su visomis jos mintimis sutinku, o ji - ne su visomis mano. aš ją kaip gyvą žmogu apibūdinau. ji visai kitokia.
aš dažnai cia jos neatpažistu. aš visada buvau prieš kapojimąsi.

Kodel tu manai, kad jai lengviau apsimetineti cia kas diena metai is metu negu susitikus su tavim pora kartu po kelias valandas? biggrin.gif Gal tu butent cia ja pazisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 18:12)
Tai suprantu. Normalu cia. Bet tureti laisva, kaip ir pati moteris. Kam jai zenotas?

Nes jai sunku rasti lietuvišką vyrą, kuris ja, su negalia, rūpintusi. turi pirmo laipsnio diabetą, leidžiasi. cukrus ir nuotaika šokineja kaip drugeliai. o jis labai kantrus, geras. apie ją šokineja. o žmona užsieny, popieriai letai stumesi. dar plius keturi jo vaikai.
jie gyveno kartu, kol jis buvo ženotas. gyvena toliau, kol neliko ženotas.
ar nuo tos akimirkos, kai jis gavo skyrybu lapus, jis nustojo būti kekše?

Lutuke, tai žnoma, jei atitiktu visus kriterijus, būtu super. gi sakiau, noriu tokio, su kuriuos galeciau keliauti po visą aziją, vargšams gera daryti, bile ką daryti. o ne vien tv žiūreti ir šašlus kepti.
bet matyt tam ne laikas.
ir nenoriu, kad per prievartą stumtusi su manim po keliones, dantis sukandęs. nebus tokio - nebus.

jūs krepšini žiūrejot? o aš Mago pasirodyme Chaikoje buvau.
su sūnumi kažkada lb intensyviai magijos triukais domejomes, kaip papildomas hobis buvo.
dabar užmetem.
parodom vis dar triuku kartais vaikams per susitikimus, bet mažiau.
žavi ta fizika, chemija ir ranku miklumas, gebejimas bendrauti su auditorija, jumoras.
mano vaikis paauglys dar papraktikuoja, ir ne vien su kortomis, stebina visus.
labai smagu stebeti žmoniu talentus.
pasiemiau koordinates. verta pakviesti i vaiku gimtadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 lapkričio 2019 - 22:31
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 21, 18:00)
Dabar , kai studijavau pires 3 m, visa medziaga buvo internete, neprireike neiveinos popierines knygos paciupineti,

Tau rimtai nedaeina?
Pasakyt, kad visa medziaga internete, gali tik trenktas zmogus, nes toks pasakymas neturi prasmes.
Nes neivertina tos medziagos suradimo ir atrinkimo problematiskumas.
Taip pat dalis medziagos yra MOKAMA, ar reikia buti NARIU KAZKOKIU organizaciju... Ypac medicinine informacija yra nepigi.
Nors internete yra.

Na anksciau visa info buvo knygose na ir ka? Bibliotekos buvo nemokamos.

Matant kokios naftalinines info prisiskaicius, tai rimtai nezavi toks internetinis ziniu rinkimas.
Galima gero maisto susirasti ir konteineriuose. Bomzos zino, kaip atskirti gera nuo apipuvusio.
Buvo straipsnis... Cia dabar aiskini, kaip knisti interneta, ir dar kazka atknisus neaiskaus sharini
Atsakyti
Iodmucia, ką reiškia MB (tarp eiluciu).
sugebejai išspirti kažkaip iš tarp eiluciu?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 22:28)
noriu tokio, su kuriuos galeciau keliauti po visą aziją, vargšams gera daryti, bile ką daryti. o ne vien tv žiūreti ir šašlus kepti.

tarno iesko uz dyka, nu neblogai

QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 22:28)
Iodmucia, ką reiškia MB (tarp eiluciu)

Tarp eiluciu, tai kaip zmogus isitikines kad elgiasi vienaip, o daro ne visai taip. Ir nebutinai is piktos valios, nesupranta ir neskiria pastangu suprasti
Atsakyti