ai nenori isteketi, tai gerai,kad nenori , itk kam man atai arsai, ar as apie vedybas snekejau?
Taip, sneka buvo apie vedybas. O apie ka tu ikisai trigrasi, tai tikrai vien teletabiai tezino

Nu matot pries 20 m, kaip ir as pirma issilavinima, kai niekas i rnesinaudojo internetu studijom taigi nesusireiksmink, as irgi dirbu univeristeto padalinyje , bet studiuoti siais laikais vsiai kas kita
o kad bandysit kita pazemint, auksciau nepakilsit
Dabar , kai studijavau pires 3 m, visa medziaga buvo internete, neprireike neiveinos popierines knygos paciupineti, nu zinoma mano ir mosklai specifiniai, ne visiem taip, bet visgi pagrindine mano mintie staip ri nenuneiget, kad didzioji dauguma informacijos internete, o kaip kas ja pasieks, kaip supras, tai jau visai kiti klausimai, kurrie zinoma bus individualus.
Siaip tai labia bjauru, kai zmones taip susireiksmina, matot, medicina tai jau kazkoks raketu mokslas ir jau niekas be jusu baigusiu studijas negali suprasti
Tu dirbi programuotoja universitete, tai tiesiog supportini ju veikla kazkokiu budu, bet nei tu supranti, ka jie daro, nei ka. Cia kaip valytoja Nasa dirbtu ir aiskintu, kad ji va gali sneketi apie astronomija.
Like teiginiai...Be komentaru.
O tai kaip cia gaunas, kad dirbi universitete, o alga tau ne valstybe moka? Juk sakei, kad privatus projektai? Dabar pasirodo universitetas.