jie gyveno kartu, kol jis buvo ženotas. gyvena toliau, kol neliko ženotas.
ar nuo tos akimirkos, kai jis gavo skyrybu lapus, jis nustojo būti kekše?
Tai cia jam dar pasiseke, kad su 4 vaikais paeme ji! Ir dar zenota

1. labai sunku tuom patiketi is to kaip ir ka cia rasai, net nezinai , kas yra homeopatija ir kaip ji gydo, geda turetu buti medikei.
kas suniui uodega pakels jie ne pats ar ne?as siaip nediskutavau apie prieinamuma, o apie buvima internete, o tu patikek nei nenutuoki kur as turiu priejimus
2. As nedirbu universitete, sakiau padalinyje.
Ka reiskia suportini?kas tie jie? ir ka jie daro?
as ir nedirbdama nasa ir net ne valytoja galiu sneketi apie astronomija kazkiek, tu negali?
3. Sakiau privatus FONDAI. Nu nesigilink, perkias galvele.
Nu kaip kaip tu su tokiu supraciu is vis gyvenime ka nors supranti ......ji man dar aiskina apie kritini mastyma, ci akaip nasos valytoja aiskintu kosmonautam, kaip jiem valdyti raketapas tave ne kritniis masymas, pas tave mastymo nulis.
3. Beja, mano studijom visa info buvo nemokamaMano speciaybeje viena is svarbiausiu skills yra moketi susiratsi tinkama info internete, nes jos kitur ir nelabai yra 95 proc atveju.
1. Is pirmo Zu Zu komentaru apie straipsnius internete buvo aisku, kad ji zino ka sneka. Arba stipriai studijavo, arba dirba. O pasirodo dirba universitete
2. Na tau nare parase, kad dirba univere, tu jai atsaunu, kad irgi. Tu juk nedarai mokslinio darbo, studentams nedestai, nei tau reikia tuos straipsnius skaityti, nei rasyti. Tai tavo darbas universitete (ar padalinyje) cia tiek groja, kiek NASA valytojos patirtis snekant apie astronomija.
3. Niekada nemaciau taves rasancios apie fondus. Kiek skaiciau iki siol, tiesiog pasakydavai, kad privaciai ir tokiau rasydavai apie univera. Todel man ir kirtosi.
4. Tavo darba atlieka zmogus pasimokes kelis metus, kiti isvis patys mokosi. Man reikia duomenis darbe apdoroti, todel dabar mokausi python. Atsisiunciau knyga ir pirmyn. O realiai rasant, pasigooglini kaip uzduoti atlikti ir viskas. Zinau beveik tiek, kiek man siuo metu reikia. Tam tikrose srityse, tam tikroms uzduotims atlikti tiek ir uztenka, nereikia 10 m studiju kaip gydytojams.
Intymus klausimas:
"O koks ten apdprojimas? Grynai matematiniais (iskaitant statistiniais) metodais, ar bus reikalinga analize su AI( dirbtiniu intelektu).
Jei tik matematika, tai kam tas phyton, windowsuose yra paprasciau isisavinamu dalyku. Jei AI tai NVidia, kuris pagrrindinis hardware tiekejas, su WIndowsai nedraugauja (ir gerai daro), tada phyton paprasciausia.
Rimciausi zmones tai mokosi MathLab(ne programuotojai, jei ka), cia tie prie tikro mokslo, o ne siaip kazka sukaltti pritaikymui ar eeiliniam moksliniam straipsneliui del skaiciaus
Nereikia AI, reikia tiesiog ikelti failus, atlikti matematinius veiksmus, atvaizduoti, statistika ir pan.
Mathlab as moku, vis dar naudoju, bet tai mokama programa, ne visada uztenka licenziju. Kolegos eme naudoti python, o mes daznai dalinames uzduotimis. Tai greita iseitis, visu python galimybiu as nezinau ir greiciausiai nesuzinosiu.