Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 23:28)
Nes jai sunku rasti lietuvišką vyrą, kuris ja, su negalia, rūpintusi. turi pirmo laipsnio diabetą, leidžiasi. cukrus ir nuotaika šokineja kaip drugeliai. o jis labai kantrus, geras. apie ją šokineja. o žmona užsieny, popieriai letai stumesi. dar plius keturi jo vaikai.
jie gyveno kartu, kol jis buvo ženotas. gyvena toliau, kol neliko ženotas.
ar nuo tos akimirkos, kai jis gavo skyrybu lapus, jis nustojo būti kekše?

Tai cia jam dar pasiseke, kad su 4 vaikais paeme ji! Ir dar zenota blink.gif
Atsakyti
Va,pasirodo,kur tikroji laime biggrin.gif
https://m.delfi.lt/m...hp?id=82850265#
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 21, 18:39)
Dirbu akademini darba. Vadovauju magistriniams darbams....

labai sunku tuom patiketi is to kaip ir ka cia rasai, net nezinai , kas yra homeopatija ir kaip ji gydo, geda turetu buti medikei.

kas suniui uodega pakels jie ne pats ar ne? biggrin.gif as siaip nediskutavau apie prieinamuma, o apie buvima internete, o tu patikek nei nenutuoki kur as turiu priejimus biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 23:40)

nu sakiau zmogui delfi informacijos saltinis, del to isiavizduoji, kad ir kitiem?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 18:49)
Taip, sneka buvo apie vedybas. O apie ka tu ikisai trigrasi, tai tikrai vien teletabiai tezino biggrin.gif

tai imu pvz is jusu as sneku apie informacijos buvima internete jus pradedat api emane, ir kas kam pasiekiama lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 21, 19:12)
Nustok kliedet nesamones.Siemet kaip niekad daug LT zinomu poru skyresi/skiriasi.......

ane ??? bigsmile.gif zinomu zmoniu daug skyresi ir issiskyre, vadinasi ir visiem kitiem taip pat lotuliukas.gif

O kur tavo mazasis???

pagal save sprendi? kaip risasi kazkokia istorija ir informacija apie sveikata pvz? ka cia vartai dabar?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 21, 21:49)
Tu dirbi programuotoja universitete, tai tiesiog supportini ju veikla kazkokiu budu, bet nei tu supranti, ka jie daro, nei ka. Cia kaip valytoja Nasa dirbtu ir aiskintu, kad ji va gali sneketi apie astronomija.</p><p>Like teiginiai...Be komentaru.</p><p></p><p>O tai kaip cia gaunas, kad dirbi universitete, o alga tau ne valstybe moka? Juk sakei, kad privatus projektai? Dabar pasirodo universitetas. </p>

As nedirbu universitete, sakiau padalinyje.
Ka reiskia suportini? blink.gif kas tie jie? ir ka jie daro? blink.gif
as ir nedirbdama nasa ir net ne valytoja galiu sneketi apie astronomija kazkiek, tu negali? lotuliukas.gif
Sakiau privatus FONDAI. Nu nesigilink, perkias galvele.

Nu kaip kaip tu su tokiu supraciu is vis gyvenime ka nors supranti ......ji man dar aiskina apie kritini mastyma, ci akaip nasos valytoja aiskintu kosmonautam, kaip jiem valdyti raketa biggrin.gif pas tave ne kritniis masymas, pas tave mastymo nulis.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 22:36)
Tau rimtai nedaeina?
Pasakyt, kad visa medziaga internete,.....

teletabiu virusas uzejo dar vienas su atsilikusiu greiciu biggrin.gif . Idomuciene mes tai jau aptarem, kam vel ta pati is naujo, kas is vis tu dalyku nezino?

Beja, mano studijom visa info buvo nemokama mirksiukas.gif Mano speciaybeje viena is svarbiausiu skills yra moketi susiratsi tinkama info internete, nes jos kitur ir nelabai yra 95 proc atveju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 lapkričio 2019 - 02:16

Kas nei dieną nei naktį nemiega?O gi Lutukė. :D

Sveikos, penktadienio rytą  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 02:14)
as siaip nediskutavau apie prieinamuma, o apie buvima internete, o tu patikek nei nenutuoki kur as turiu priejimus  biggrin.gif  mirksiukas.gif

koks skirtumas prie ko tu turi priejima. tu neturi supratimo, cia didziausia beda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 22, 08:45)
koks skirtumas prie ko tu turi priejima. tu neturi supratimo, cia didziausia beda  4u.gif

4u.gif nesupras.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 21, 21:56)
Tai cia jam dar pasiseke, kad su 4 vaikais paeme ji! Ir dar zenota  blink.gif

mano šliūbinis vyrą antrą moteri su 5 vaikais paeme. jis iš tu retu tipo, kai jam svetimi nemaišo. rašiau, kad jis savo klasiokei, kuri verke, kad gimines spaudžia išvalymą darytis, pasake: pagimdyk ir man atnešk.

mano pažistamas irgi man sake: rimtas vyras pagalvos, ar imti moteri su 2 vaikais. tipo, suprask, - 1 - tai dar dar.
bet cia SM moterys pasakoja istorijas, kaip jas "paeme" su 2,3,4 vaikais. ne milijonai tokiu istoriju, bet yra.

bet velgi..kam gi apkrauti kitą vyrą. moterys juk pacios kratosi vyro vaiku (vajei, kiek cia istoriju SM budavo apie negebejima myleti vyro vaikus), o vat pacios nori, kad jas myletu su "viskuom".
tai tegu tie pirma vaikai uzauga...tegu.

Idomucia, kodel tarno? gi iš mano istoriju tu stebiesi, kad pati vyrams(vaiko tevui) esu davus babkiu, ir dar pakomentavai, kad tik nevyriškas vyras nelaimes metu ima iš moters babkes.
tai nebijok, ne vieno vyro nesu nustekenusi.

labas rytas, Lisiteja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 lapkričio 2019 - 08:59

1. labai sunku tuom patiketi is to kaip ir ka cia rasai, net nezinai , kas yra homeopatija ir kaip ji gydo, geda turetu buti medikei.

kas suniui uodega pakels jie ne pats ar ne? biggrin.gifas siaip nediskutavau apie prieinamuma, o apie buvima internete, o tu patikek nei nenutuoki kur as turiu priejimus 

2. As nedirbu universitete, sakiau padalinyje.
Ka reiskia suportini? blink.gifkas tie jie? ir ka jie daro? blink.gif
as ir nedirbdama nasa ir net ne valytoja galiu sneketi apie astronomija kazkiek, tu negali? lotuliukas.gif
3. Sakiau privatus FONDAI. Nu nesigilink, perkias galvele.

Nu kaip kaip tu su tokiu supraciu is vis gyvenime ka nors supranti ......ji man dar aiskina apie kritini mastyma, ci akaip nasos valytoja aiskintu kosmonautam, kaip jiem valdyti raketa biggrin.gifpas tave ne kritniis masymas, pas tave mastymo nulis.

3. Beja, mano studijom visa info buvo nemokama mirksiukas.gifMano speciaybeje viena is svarbiausiu skills yra moketi susiratsi tinkama info internete, nes jos kitur ir nelabai yra 95 proc atveju.

1. Is pirmo Zu Zu komentaru apie straipsnius internete buvo aisku, kad ji zino ka sneka. Arba stipriai studijavo, arba dirba. O pasirodo dirba universitete :)

2. Na tau nare parase, kad dirba univere, tu jai atsaunu, kad irgi. Tu juk nedarai mokslinio darbo, studentams nedestai, nei tau reikia tuos straipsnius skaityti, nei rasyti. Tai tavo darbas universitete (ar padalinyje) cia tiek groja, kiek NASA valytojos patirtis snekant apie astronomija.

3. Niekada nemaciau taves rasancios apie fondus. Kiek skaiciau iki siol, tiesiog pasakydavai, kad privaciai ir tokiau rasydavai apie univera. Todel man ir kirtosi. 

4. Tavo darba atlieka zmogus pasimokes kelis metus, kiti isvis patys mokosi. Man reikia duomenis darbe apdoroti, todel dabar mokausi python. Atsisiunciau knyga ir pirmyn. O realiai rasant, pasigooglini kaip uzduoti atlikti ir viskas. Zinau beveik tiek, kiek man siuo metu reikia.  Tam tikrose srityse, tam tikroms uzduotims atlikti tiek ir uztenka, nereikia 10 m studiju kaip gydytojams. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 08:59)

Idomucia, kodel tarno? gi iš mano istoriju tu stebiesi, kad pati vyrams(vaiko tevui) esu davus babkiu, ir dar pakomentavai, kad tik nevyriškas vyras nelaimes metu ima iš moters babkes.
tai nebijok, ne vieno vyro nesu nustekenusi.
labas rytas, Lisiteja.

Tai kad duodi pinigu buvusiems yra viena, o kad dabar tarno ieskai visai kita.
Kai zmones ieskosi kitos puses, lygiavercios, tai neplanuoja, kad va uzsiims savo reikalais, o kita puse tiesiog sekios paskui kaip shuva.
Noretu turet vyra, o svajoja padet Azijos vaikams... Tai ir buk su ta Azija.

Kai as ieskojausi savosios, tai galvojau ka jai gero galeciau suteikti o ne Azijai ar Afrikai
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 08:59)
Man reikia duomenis darbe apdoroti, todel dabar mokausi python. Atsisiunciau knyga ir pirmyn.

Intymus klausimas:
"O koks ten apdprojimas? Grynai matematiniais (iskaitant statistiniais) metodais, ar bus reikalinga analize su AI( dirbtiniu intelektu).
Jei tik matematika, tai kam tas phyton, windowsuose yra paprasciau isisavinamu dalyku. Jei AI tai NVidia, kuris pagrrindinis hardware tiekejas, su WIndowsai nedraugauja (ir gerai daro), tada phyton paprasciausia.

Rimciausi zmones tai mokosi MathLab(ne programuotojai, jei ka), cia tie prie tikro mokslo, o ne siaip kazka sukaltti pritaikymui ar eeiliniam moksliniam straipsneliui del skaiciaus
Atsakyti

Intymus klausimas:
"O koks ten apdprojimas? Grynai matematiniais (iskaitant statistiniais) metodais, ar bus reikalinga analize su AI( dirbtiniu intelektu).
Jei tik matematika, tai kam tas phyton, windowsuose yra paprasciau isisavinamu dalyku. Jei AI tai NVidia, kuris pagrrindinis hardware tiekejas, su WIndowsai nedraugauja (ir gerai daro), tada phyton paprasciausia.

Rimciausi zmones tai mokosi MathLab(ne programuotojai, jei ka), cia tie prie tikro mokslo, o ne siaip kazka sukaltti pritaikymui ar eeiliniam moksliniam straipsneliui del skaiciaus

Nereikia AI, reikia tiesiog ikelti failus, atlikti matematinius veiksmus, atvaizduoti, statistika ir pan.

Mathlab as moku, vis dar naudoju, bet tai mokama programa, ne visada uztenka licenziju. Kolegos eme naudoti python, o mes daznai dalinames uzduotimis. Tai greita iseitis, visu python galimybiu as nezinau ir greiciausiai nesuzinosiu. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 11 22, 08:51)
4u.gif nesupras.

zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 09:29)
Kolegos eme naudoti python, o mes daznai dalinames uzduotimis. Tai greita iseitis, visu python galimybiu as nezinau ir greiciausiai nesuzinosiu. 

Jokiu ypatingu galimybiu jis neturi, tiesiog patogus dirbti su ivairiomis specializuotomis bibliotekomis.
Matematines galimybes visai prastos. Kam reikia programuot matematika, o ne tik naudotis kitu bibliotekomis, tai naudoja C++
Papildyta:
Vyru ieskojimai, mano supratimas, Prancuzija...

Their relationship began with poetry. 15 years later, she ended up murdered
Atsakyti