Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 09:59)
mano šliūbinis vyrą antrą moteri su 5 vaikais paeme. jis iš tu retu tipo, kai jam svetimi nemaišo. rašiau, kad jis savo klasiokei, kuri verke, kad gimines spaudžia išvalymą darytis, pasake: pagimdyk ir man atnešk.

Tikiuosi cia ne tas pats, kuris is taves pinigu skolinasi pastoviai. smile.gif

Given, tau labai svarbu, kad tave kazkas pripazintu, kad zinotu ka darai, kad pritartu, tau reikia demesio. Nes arba tu nesi tvirta tame ka darai, arba zinai, kad nekazka labai jau ten gero darai.
Kodel tu susidraugavai su ubunte? Todel, kad ji vienisa ir jai reikia bet ko, kad tik su ja draugautu, tam ji net pavaidinti gali. O tau reikia palaikymo, nes panasu, kad realybeje esi plasnojantis drugelis, toks mėtaisi, blaskaisi, ale gerus darbus darai, prisiimi sau nuopelnus. Kad ir Azijos vaikai. Nu juokinga. Lietuvoje nera vaiku, kuriems gali padeti? Ten kokiai bobutei uzdraudei vaistus. O gal tu hospice padirbek.
Tu vis rasai, kad as ar hmmm nepasakoja apie save, o ka pasakot? Gyvenu savo gyvenima. Ramiai, paprastai. Mano sprendimai yra man aiskus, man nereikia forumo pritarimo, gyventi santuokoje ar skirtis, daryti gera ar ne, o ir draugu neieskau.
Atsakyti

Jokiu ypatingu galimybiu jis neturi, tiesiog patogus dirbti su ivairiomis specializuotomis bibliotekomis. Matematines galimybes visai prastos. Kam reikia programuot matematika, o ne tik naudotis kitu bibliotekomis, tai naudoja C++

As niekaip negaliu su tavimi gincytis, nes nzn.    Mada darbe naudoti python uzvede ne programuotojai.

C++ bandziau mokytis, bet nereikejo tuo metu, turejau kitu uzduociu, tai kaip iejo i viena ausi viskas, taip pro kita isejo. 

Ir as programuotojus nesikesinu, tiesiog turejau mokytis Mathlab, dabar Python savom uzduotim atlikti. Daug ir intensyviai su Labview dirbau, nes turejau automatizuoti matavimus, bet savamoksliskai. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 22 lapkričio 2019 - 09:47

mano šliūbinis vyrą antrą moteri su 5 vaikais paeme. jis iš tu retu tipo, kai jam svetimi nemaišo. rašiau, kad jis savo klasiokei, kuri verke, kad gimines spaudžia išvalymą darytis, pasake: pagimdyk ir man atnešk.

mano pažistamas irgi man sake: rimtas vyras pagalvos, ar imti moteri su 2 vaikais. tipo, suprask, - 1 - tai dar dar.
bet cia SM moterys pasakoja istorijas, kaip jas "paeme" su 2,3,4 vaikais. ne milijonai tokiu istoriju, bet yra.

bet velgi..kam gi apkrauti kitą vyrą. moterys juk pacios kratosi vyro vaiku (vajei, kiek cia istoriju SM budavo apie negebejima myleti vyro vaikus), o vat pacios nori, kad jas myletu su "viskuom".
tai tegu tie pirma vaikai uzauga...tegu.l

As gal esu slyksti cinike, bet man tokios frazes graziai skamba, o is tiesu snipstas.

Ta vaika jau auginti, zino, kad nei nes jam, nei ka, todel lengva sakyti. 

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 09:59)

mano pažistamas irgi man sake: rimtas vyras pagalvos, ar imti moteri su 2 vaikais. tipo, suprask, - 1 - tai dar dar.
bet cia SM moterys  pasakoja istorijas, kaip jas "paeme" su 2,3,4 vaikais. ne milijonai tokiu istoriju, bet yra.

bet velgi..kam gi apkrauti kitą vyrą. moterys juk pacios kratosi vyro vaiku (vajei, kiek cia istoriju SM budavo apie negebejima myleti vyro vaikus), o vat  pacios nori, kad jas myletu su "viskuom".
tai tegu tie  pirma vaikai uzauga...tegu.
Idomucia, kodel tarno? gi iš mano istoriju tu stebiesi, kad pati vyrams(vaiko tevui) esu davus babkiu, ir dar pakomentavai, kad tik nevyriškas vyras nelaimes metu ima iš moters babkes.
tai nebijok, ne vieno vyro nesu nustekenusi.
labas rytas, Lisiteja.

Tikrai yra, ir pati zinau, ka "paeme" su 2,3 vaikais, bet taipogi manau, kad nei vyras, nei moteris lai nekuria santykiu, jeigu 2oji puse negali priimti jo vaiku. Tikrai bus kancia. Bet tai labiau pasako, kad butent tas vyras/moteris netinka siems santykiams, o ne kad mes (ar vyrai) su savo vaikais nesam tinkami kurti bet kokius santykius. Juk net suauge vaikai niekur nedingsta, bendravimas lieka, tai kuo jis skiriasi nuo to, kai pvz vyras ruoinasi mazais vaikais, nors juos augina ju mama? Kartu negyvena, bet rysys, rupestis islieka.
Atsakyti
Suauge zmones, neretai pervertina savo jegas. Jie gali isivaizduoti, noreti, velnias zino ka, klausimas, ar vaikai nores su juo buti...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 22, 10:40)
Tikiuosi cia ne tas pats, kuris is taves pinigu skolinasi pastoviai.  smile.gif

Given, tau labai svarbu, kad tave kazkas pripazintu, kad zinotu ka darai, kad pritartu, tau reikia demesio. Nes arba tu nesi tvirta tame ka darai, arba zinai, kad nekazka labai jau ten gero darai.
Kodel tu susidraugavai su ubunte? Todel, kad ji vienisa ir jai reikia bet ko, kad tik su ja draugautu, tam ji net pavaidinti gali.  O tau reikia palaikymo, nes panasu, kad realybeje esi plasnojantis drugelis, toks mėtaisi, blaskaisi, ale gerus darbus darai, prisiimi sau nuopelnus. Kad ir Azijos vaikai. Nu juokinga. Lietuvoje nera vaiku, kuriems gali padeti?  Ten kokiai bobutei uzdraudei vaistus. O gal tu hospice padirbek.
Tu vis rasai, kad as ar hmmm nepasakoja apie save, o ka pasakot? Gyvenu savo gyvenima. Ramiai, paprastai. Mano sprendimai yra man aiskus, man nereikia forumo pritarimo, gyventi santuokoje ar skirtis, daryti gera ar ne, o ir draugu neieskau.

Tai galetum bent kokiais receptais pasidalint 🤷‍♀️😆
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 23:28)
Nes jai sunku rasti lietuvišką vyrą, kuris ja, su negalia, rūpintusi. turi pirmo laipsnio diabetą, leidžiasi. cukrus ir nuotaika šokineja kaip drugeliai. o jis labai kantrus, geras. apie ją šokineja. o žmona užsieny, popieriai letai stumesi. dar plius keturi jo vaikai.
jie gyveno kartu, kol jis buvo ženotas. gyvena toliau, kol neliko ženotas.
ar nuo tos akimirkos, kai jis gavo skyrybu lapus, jis nustojo būti kekše?

Tai, kad rasei jog vaikai uzaugnti. Tai kokie dar plius keturi jo vaikai? Gyvent tevui su kita leido, o skirtis ne? Tu tikrai panasi i ubunte, rasai bile ka ir galvoji, kad kiti nezino istatymu, neskaito teises aktu. Vaikai suauge, gyvena ilga laika atskirai, tai skyrybos tokios paprastos, kad net juokinga. Va, kad jis bijojo skirtis del savo kaltes, nes su kita gyveno ir jam gal butu pasekmiu nelabai naudingu, tai pilnai tikiu.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 11:46)
Tai galetum bent kokiais receptais pasidalint 🤷♀😆

Nu galeciau. biggrin.gif
Atsakyti

Labai retas vyras mylės svetimą vaiką.Neturėkite iliuzijų.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 22, 11:00)
<p>Labai retas vyras mylės svetimą vaiką.Neturėkite iliuzijų.
</p>

Tai kad moterys jau nesugeba myleti kito vyro, dar pirma gal ir sugeba kai kurios, bet po to jau nesugeba.

Tai kodel vyrai turi mylet dvasiskai svetimu sugyventiniu vaikus
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 22, 08:45)
koks skirtumas prie ko tu turi priejima. tu neturi supratimo, cia didziausia beda  4u.gif

gerai, kad tu apie homeopatija kazka supranti pvz lotuliukas.gif ar ne geda bunant medikei bigsmile.gif jusu universiteto vaistinei net lyg gamina, nueitumei pasiteirautumei zmoniu....

jusu su Montekrista logika is pradziu irodineja, kad inetrnete sudas, o ne informacija, paskui ai ten yra, bet tu tai neprieni, paskui nu gerai prieini, bet tu durna ir nieko nesupranti lotuliukas.gif

Davai ismeginam? pasakyk tema apie sveikata , mityba, ko as nezinau, nesuprantu ,negaliu surasti ir suprasti, ka mokslininkai teigia? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 22, 06:56)
<p>Kas nei dieną nei naktį nemiega?O gi Lutukė. biggrin.gif
</p><p>Sveikos, penktadienio rytą  4u.gif 
</p>

Pavydi? lotuliukas.gif kodel to nesakai apie kokia cambala, kuri cia pastoviai naktim mirksta?
As yai vakar grizau is susitikimo, savo kursu , prisigerusi zalios arbatos, tai mane ji labai tonizuoja, uzmigti neina biggrin.gif toliau sveiciuosi homeopatijos tema, labai isomu siaip.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 22, 08:59)
bet cia SM moterys  pasakoja istorijas, kaip jas "paeme" su 2,3,4 vaikais. ne milijonai tokiu istoriju, bet yra.

as manau, kai i seima sueina panasus, jei jau nepirma karta su vaikais tai abu tokie.
Atsakyti
Be galo didele retenybe yra kai vyrai tikrai teviskai myli svetimus vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 08:59)
2. Na tau nare parase, kad dirba univere, tu jai atsaunu, kad irgi. Tu juk nedarai mokslinio darbo, studentams nedestai, nei tau reikia tuos straipsnius skaityti, nei rasyti. Tai tavo darbas universitete (ar padalinyje) cia tiek groja, kiek NASA valytojos patirtis snekant apie astronomija.
3. Niekada nemaciau taves rasancios apie fondus. Kiek skaiciau iki siol, tiesiog pasakydavai, kad privaciai ir tokiau rasydavai apie univera. Todel man ir kirtosi. 
4. Tavo darba atlieka zmogus pasimokes kelis metus, kiti isvis patys mokosi. Man reikia duomenis darbe apdoroti, todel dabar mokausi python. Atsisiunciau knyga ir pirmyn. O realiai rasant, pasigooglini kaip uzduoti atlikti ir viskas. Zinau beveik tiek, kiek man siuo metu reikia.  Tam tikrose srityse, tam tikroms uzduotims atlikti tiek ir uztenka, nereikia 10 m studiju kaip gydytojams.

Dar karta nueik ir paskaityk,ka as jai atrasiau, ka tu zinai , ka man reikia mano darbe daryti? lotuliukas.gif
Ir vel susirask zinutes ir dar karta skaityk, ai gal geriau neiskaityk , vis tiek nesuprasi, as jau tiek prisnekejau apie savo darboviete, kad mastantis mozgus jau senai butu ja susirades biggrin.gif
Matai, o as python ismokau be knygu, nesuprantu kam knygos, nors zinau,kad kiti zmones jas megsta, ci ayra mokymosi budai, o ne kazkas privalomo mirksiukas.gif
Musu veinas destytojas atkreipe i tai demes, vieni megsta viska is knyguciu mokytis, kiti ne.

Kam tu man vel rasai savaime suprantama informacija, kazka naujo nors kokia diena parasyk, kazka kas priverstu kitus susimastyti, atrasti kazka naujo.
Atsakyti