Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Na kam kazkokios svetimos priekabos? Problemos ir suvarzymai?
Paeme su n vaiku... Tai ka zmogus nesugeba paskaiciuot, kiek tai kainuos laiko, finansine, visokiu suvarzymu prasme?
Ir kaoki zmogu jis gaus? Paskendusii rupesciuose...

Visur tas pats, galima nusipirkt surudyjusi automobili ir vargti kapitaliskai tvarkant. Bet dabar yra tu automobiliu ir nikas neperka puveku ar su ne defektu.
Galima nuspirkt nama, kuri reikia perstatyt...

Visur paskaiciuojama.. Kiek bus islaidu o kiek naudos. Gal ta moteris nepaprasta, o gal vyras nesugeba ivertinti situacijos

Va cia ka tik given parase, kad ji kazkur ten sliauzios po Azija ir rupinsis ir iesko, kas paskui ja sliauzios...
Apakau.

Va sakyttu noriu turet seima, rupintis, vyru, kad butu jaukus gyvenimas. Ne... Va tikras moter supratimas apie vyro vieta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 22 lapkričio 2019 - 11:40
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 09:22)
Rimciausi zmones tai mokosi MathLab(ne programuotojai, jei ka), cia tie prie tikro mokslo, o ne siaip kazka sukaltti pritaikymui ar eeiliniam moksliniam straipsneliui del skaiciaus

Vakar kaip tik turejom paskait buvo minimas ir MathLab, man tai nauja sritis, atrodo tikrai gana rimtai ir sudetingai kol kas biggrin.gif
Parameter Estimation in Time Series Models
Time series models can be categorized into three different approaches: classical, Box-Jenkins, and State space. Classical approach makes a basement for the analysis and Box-Jenkins approach is an improvement of the classical approach and deals with stationary time series. State space approach allows time variant factors and covers up a broader area of time series analysis. This talk will be focused on parameter identifiable of different parameter estimation methods which are used in the above time series analysis approaches.
Atsakyti
O aaaaaaaaaaš moku auksą sidabrą lituoti. Jūs mokat? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 12:34)
, vis tiek nesuprasi, as jau tiek prisnekejau apie savo darboviete, kad mastantis mozgus jau senai butu ja susirades  biggrin.gif

Kodel tu isivaizduoji, kad kiti turetu tave sekti ir ieskoti, kam tu cia idomi?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 22, 09:40)

Tu vis rasai, kad as ar hmmm nepasakoja apie save, o ka pasakot? Gyvenu savo gyvenima. Ramiai, paprastai. Mano sprendimai yra man aiskus, man nereikia forumo pritarimo, gyventi santuokoje ar skirtis, daryti gera ar ne, o ir draugu neieskau.

o ka cia darai? bigsmile.gif
Labai norisi vis tiek atejus cia visus kritikuoti ir dar bala zino ko apie kitus prisifantazuoti ar ne? biggrin.gif tiek tos ir ramybes matyt pas tave biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 22, 11:00)
<p>Labai retas vyras mylės svetimą vaiką.Neturėkite iliuzijų.
</p>

Nelabai sutinku, manau jei vyras susgeba myleti aplamai, tai myles ir savus ir svetimsu vaikus, o kas nesugeba, tai nesugeba. nes jei myli moteri, tai zinoma ir jos vaiksu myles ir tikria ne toks retas dalykas, zinau nemazia pavzydziu gyvu, jau esu apie tai snekejusi.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 22, 11:37)

Va cia ka tik given parase, kad ji kazkur ten sliauzios po Azija ir rupinsis ir iesko, kas paskui ja sliauzios...
Apakau.

Nu taip egoistam zmonem tai keista, bet manau ji tokio kaip tu vyro ir neiesko. o tokiu seimu tikrai yra nemazai, kurie misijom uzsiima kartu ir laimingi.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 22, 11:40)
O aaaaaaaaaaš moku auksą sidabrą lituoti. Jūs mokat?  biggrin.gif  biggrin.gif

Ne, pazystamas juvelyras sake, su ausku gana sudetinga kazkaip greitai jis labai lydos ar kazkas ten biggrin.gif

O jus nemanot, kad nereiktu aukso is zemes isimti, kad jis ir ten jai reikalingas? Mes gi irgi aukso turim , kas butu jei kazkas sugalvotu ji ismusu issiurbti? kaip ri kitus mineralus, gelezi ir tt.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 12:48)

Nelabai sutinku, manau jei vyras susgeba myleti aplamai, tai myles ir savus ir svetimsu vaikus, o kas nesugeba, tai nesugeba. nes jei myli moteri, tai zinoma ir jos vaiksu myles ir tikria ne toks retas dalykas, zinau nemazia pavzydziu gyvu, jau esu apie tai snekejusi.

Ypač pedofilai myli vaikus su issiskyrusiomis mamytemis, kurios desperatiskai iesko diedu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 11 22, 12:00)
<p>Labai retas vyras mylės svetimą vaiką.Neturėkite iliuzijų.
</p>

Vyras turi tikti kaip batai: jeigu nors truputi spaudžia - geriau nesirinkti. Gal ir gražūs, bet pūsles atsiranda dideles ir skausmingos.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 12:50)

Ne, pazystamas juvelyras sake, su ausku  gana sudetinga kazkaip greitai jis labai lydos ar kazkas ten  biggrin.gif

O jus nemanot, kad nereiktu aukso is zemes isimti, kad jis ir ten jai reikalingas? Mes gi irgi aukso turim , kas butu jei kazkas sugalvotu ji ismusu issiurbti? kaip ri kitus mineralus, gelezi ir tt.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 11 22, 11:41)
Kodel tu isivaizduoji, kad kiti turetu tave sekti ir ieskoti, kam tu cia idomi?

As irgi nuosirdziai nesuprantu, kodel as tokia idomi kazkam cia. blink.gif
Nu bet, kad tiek raso apir mano darba, ka as dirbu ir ko nedirbu, tai gal idomu zmonem sakau, jei ne tai kam is vis apie tai rasineti nuolat? bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 22, 11:51)
Ypač pedofilai myli vaikus su issiskyrusiomis mamytemis,  kurios desperatiskai iesko diedu.

nu jo ta daznai kartoji matau krusai tau ne i nauda tie buvo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 11:27)
jusu su Montekrista logika is pradziu irodineja, kad inetrnete sudas, o ne informacija,

Davai ismeginam? pasakyk tema apie sveikata , mityba, ko as nezinau, nesuprantu ,negaliu surasti ir suprasti, ka mokslininkai teigia? bigsmile.gif

homeopatija ne mano sritis, bet as ja netikiu.

kur as irodinejau, kad informacija internete sudas?

Davai ne. nors bendrai apie skiepus pasiskaityk irodymais pagristos medicinos apzvalgu, nes kazkaip labai selektyviai atsirinkineji kuom tiket, kuom ne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žu žu: 22 lapkričio 2019 - 12:05

O aaaaaaaaaaš moku auksą sidabrą lituoti. Jūs mokat? biggrin.gifbiggrin.gif

Nemoku. Man apskritai visokie rankdarbiai, vainikeliu pynimai, dekupazas, kalediniu girliandu vyniojimas - kosmosas. As nzn ar darau negraziai nes tingiu, ar tingiu, nes negraziai darau.  :D 

Tai tu rodyk cia savo darbus, as su malonumu pasigrozesiu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 13:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72549761" data-time="1574415613"><div><p>O aaaaaaaaaaš moku auksą sidabrą lituoti. Jūs mokat? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nemoku. Man apskritai visokie rankdarbiai, vainikeliu pynimai, dekupazas, kalediniu girliandu vyniojimas - kosmosas. As nzn ar darau negraziai nes tingiu, ar tingiu, nes negraziai darau.  biggrin.gif </p><p>Tai tu rodyk cia savo darbus, as su malonumu pasigrozesiu. </p>

Nu tai niekada nebusi moteriska tada. Uzsitrauk sijona iki zemes ir mars siuvinet!
Atsakyti