Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 22, 11:34)
Be galo didele retenybe yra kai vyrai tikrai teviskai myli svetimus vaikus.

o ir apsimoka mylėti tik tobuliems, užtikrintą gyvenimą turintiems vyrams, manau. Ne sjei kada toks vyras paslys, tai gali būti šakės. Svetimas vaikas neatleis jam to, nepalaikys. Jei būtų biologinis tėvas, tai vistiek turbūt padėtų bent kažkiek, nepraeitų pro šalį.
Žinau tokių situacijų. Vat vienas mylėjo vaiką tikrai kaip savo, visi žmonės, kurie pažinojo tą tvirtino. Na bet laikai keitėsi, išliko ant bangos gudriausi, darbščiausi, o tas prisitingėjo kažkuriuo momentu, pasėdėjo bedarbis, kažkiek išgerdavo. Po to vėl ėmė kabintis šio bei to, na bet jau nebebuvo prestižinis dėdė. Ir kąč, ir tas auginta skaip savo vaikas nusisuko, nes jo mama irgi nuo to vyro nusisuko, nes nu nebetinkamas, nebeturtingas. Dabar tas su meile jo augintas vaikas jį niekina.
O žinau alkoholikų vaikų, kurie ir mušti ir visaip, ir tai nenusisuka visai nuo biologinio tėvo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 12:53)
As irgi nuosirdziai nesuprantu, kodel as tokia idomi kazkam cia. blink.gif

Ziurek, as tau truputi paaiskinsiu. Isivaizduok stovi kazkur stalas ir sedi 10 moteru. Ateini, atsisedi ir tu. Bandai kalbeti, destai mintis, taves kazkas paklauso, bando diskutuoti kuri laika. Bet paskui daugumai atsibosti, nes pastoviai nusikalbi, ziniu mazai, kalbet su tavim nera apie ka, niekas nesieja, bet tu vistiek sedi. Tau atvira forma sako atsok, ignoruoja, pasiuncia, bet tu sedi ir galvoji, kad tu kazkam vistiek idomi. Tiesiog tu nesugebi atsistoti ir nueiti nuo to stalo, nes daugiau nera tau su kuo bendrauti, taciau ir nepastebet taves neimanoma, nes tu sedi greta ir pezi. Ar aiskiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 12:13)
Nemoku. Man apskritai visokie rankdarbiai, vainikeliu pynimai, dekupazas, kalediniu girliandu vyniojimas - kosmosas. As nzn ar darau negraziai nes tingiu, ar tingiu, nes negraziai darau.  biggrin.gif </p><p>Tai tu rodyk cia savo darbus, as su malonumu pasigrozesiu. </p>

ir aš tokia, atrubnagė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 09:23)

Turiu draugę, kuri neišsiskyrusi, nes vyras jai neduoda skyrybu. ar jos  dabartinis draugas kekšius? jau du metai draugauja abu.
ar cia žodis "kekše" tinka tik moterims?

Kai pati skyriaus, procesas nebuvo viens du, irgi turejau draugą. ar tas draugas irgi buvo kekšius?
tu man Cambala neatsakei, nei viena neatsaket - jei skyrybos trunka ne vienerius metus - ar moteriai gyventi vienuoles gyvenimą, jei jos gyvenime atsiranda žmogus?

taip, aš ginuosi. (kai noriu.) ir tik tada, jei parašau, jog reiktu aplankyti mergaite, jog senutems duodu centu, tada jūs pagiežingai puolat mane.

Tu nesidangstyt tuo " negali issiskirt", " neduoda skirybu".
Issiskirt visada galima, tik yra arba tokiu kurie skirtis nenori, uzsiveisia meiluzi neva paerzint, arba tokiu tikinciu kvaisu kaip tu, kuri sventai tiki kad jam zmona neduoda.
Issiskirk - paskui ir kurk kitus santykius. Ir i vedusius/ istekejusius nesiseilek.

Bla bla bla...Gi gyreis kad senutem ne slapimo spalvos centus metai, o popieriniais eurais.
Nelisk tu i ta seima ( naslio su mergaite). Nebuvai tu artima tos moters drauge. Priesingu atveju taves b7tu prase pagalbos( jei jos reiketu).
O tau vis norisi cia pasirodyt kokia ty " kitokia", neva aukstesnes morales, elgesio...
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 12:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72549761" data-time="1574415613"><div><p>O aaaaaaaaaaš moku auksą sidabrą lituoti. Jūs mokat? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nemoku. Man apskritai visokie rankdarbiai, vainikeliu pynimai, dekupazas, kalediniu girliandu vyniojimas - kosmosas. As nzn ar darau negraziai nes tingiu, ar tingiu, nes negraziai darau.  biggrin.gif </p><p>Tai tu rodyk cia savo darbus, as su malonumu pasigrozesiu. </p>

Nemokejau ir as nieko. Ir nemegau net, kol neisejau vaiko auginimo atostogu, tai tiek laisvo laiko atsirado, kad matyt is neturejimo ka veikt ir megst, ir nert, ir dekupazint ismokau 😆 po to atgal darban, laiko maziau, poreikia nunyko, bet galiu pasigirt, kad kazkada neblogai mokejau.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 21, 10:49)

Kazkaip cia nei viena nedestete, kad svarbiausia buti su vieninteliu iki gyvenimoo galo.

O ka cia destyt? Visiems ir taip aisku, kad jei jau sukuri bendra g6venima su pasirinktu zmogum, tai ir tikiesi su juo nugyvent visa likusi gyvenima.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 21, 13:52)

As neseku personazu ir neeikvoju savo jegu atsiminti kas ka rašė,  ne taip kaip tu. Get a life.

Ar tikrai? O ar ne tu, kai kaleisi su Moonte, jos caro laiku skalbinius tampei apie vyra ir zadejai cia ikelti ka ji neva kazkada rase?
Tik mes kelios buvom parasiusios, kad nevargtum, nes neidomu. Tada aprimai biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 11 21, 15:50)

mano draugo brolis išsiskyre tik po 6-7metu. iki tol gyveno su drauge. neturejo niekas proto jai aiškinti, kad ji prostitute, kekše, sugulove visą tą laiką.
paskui išsiskyre - ir dabar jie du metai kartu toliau.
turbūt reikejo jai tą sakyti. ir vis pabrežti. ir pabrežti, kad Aimeja ir Cambala taip mano.
kodel jūs taip manot? nes jums kitaip ant dūšios negera.
pasitikrintkit, iš kur jumyse toks teisuoliškumo jausmas?
tai kuri cia jūsu teisuoliška? aš, Lutuke, ar jūs?

Lutuke - šimtą kart labiau normalesne ir gera prasme "laisvamaniškesne" nei tu su Burba, C ar Montekrista.
Papildyta:

Todel kad pirma issiskirk, susivok savyje, apmastyk kas buvo ne taip, pasinagrinek savyje, o paskui jau kito ieskokis, jei poreikis yra.
Ar jau dasuto?

Na taip, ubunte Tau yra " laisvamaniskesne" - cia n metu be Santuokos gyvenancias, jaunas poras, uzsiimancias seksu vadina paleistuvystemis, o va Given, besibarskinanti su vedusiu - cia jau tikras sventosios moters isikunijymas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 22, 12:05)
homeopatija ne mano sritis, bet as ja netikiu.

kur as irodinejau, kad informacija internete sudas?

Davai ne.  nors bendrai apie skiepus pasiskaityk irodymais pagristos medicinos apzvalgu, nes kazkaip labai selektyviai atsirinkineji kuom tiket, kuom ne  biggrin.gif

Tai jei nieko apie tai nezinai ,kam kazka teigti? Maniau gydytojai turi bendrai dometis zmogaus isgydymu, ne? tau holistinis zmogaus suvokimas svetimas?Ar medikai neturetu noreti padeti zmogui isgyti?

Diskusija nuo to prasidejo Monterkista apie tai rase, o kadangi tu stojai testi jos pradeto darbo, maniau su ja sutinki biggrin.gif

Nu va maniau noresi pagristi savo teiginius, parodyti kokia as buka ir nieko nesuprantanti, bet ir vel tik tusti plepalai biggrin.gif
Bet galima ir apie skiepus, abejoju ar pati tiek domejaisi skiepais, kiek as, nes itariu ir imunoogij ane tamstos sritis, o inetrnete gi neprieinama indformacija biggrin.gif Moksliskai skiepu nauda neirodyta ar ne? ar klystu? Ar kas yra be statsitiku pritemptu ir kad susidaro antikunis daliai zmoniu po skiepyjamo tam tikra perioda, bet ar tai apsaugo nuo ligu ir komplikaciju neirodyta? Be to skiepai turi labai daug iv labai skaudziu salutiniu poveikiu ir net mirciu, ar kazka ne taip parasiau? ir konkreciai jei galima.

p.s. as nepraktikuoju tikejimo apie sveikata, praktikuoju zinojima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 11:50)

O jus nemanot, kad nereiktu aukso is zemes isimti, kad jis ir ten jai reikalingas? Mes gi irgi aukso turim , kas butu jei kazkas sugalvotu ji ismusu issiurbti? kaip ri kitus mineralus, gelezi ir tt.

O tu nemanai, kad neturetum vandens gerti ir salotos esti, kai visa tai Zemes/ is Zemes?
Atsakyti

p.s. as nepraktikuoju tikejimo apie sveikata, praktikuoju zinojima mirksiukas.gif

Viskas, ka tu sneki, homeopatija, raineles tyrimai, zirniukai, vibracijos ir energijos tik tikrjimu ir grista. 

Atsakyti

Nemokejau ir as nieko. Ir nemegau net, kol neisejau vaiko auginimo atostogu, tai tiek laisvo laiko atsirado, kad matyt is neturejimo ka veikt ir megst, ir nert, ir dekupazint ismokau 😆 po to atgal darban, laiko maziau, poreikia nunyko, bet galiu pasigirt, kad kazkada neblogai mokejau.

Mano drauges vaikus pagimde skundziasi baisiai, kad niekam laiko nera. O va jums buvo. Cia vaikas ramus, metodai kazkokie ar gebejimas organizuoti diena?  :) 

Man norisi paciai namus tvarkytis, baldus atnaujint. Galvoju, ne taip ten ir sunku turetu buti ir galima paciai graziai padaryt. Kol kas poreikio nera, bet gal bud kada. As prisiziurejus kaip paima ir is seno stalo grozi padaro.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 22, 13:38)
O tu nemanai, kad neturetum vandens gerti ir salotos esti, kai visa tai Zemes/ is Zemes?

kaip tau paaiskinsiu, kti manau ir taip suprant.
yar atsinaujiantys dalykai zmeeje, tokie kaip augalai, gyvunai suvalgei zole ir vel ataugo, suvalgei karve pries tai uztirkinai ,kad ji atsivestu versiuka ir taip gali misti karviena visa gyvenima...

Auksas, nafta, kristalai nera atsinaujinantys dalykai,kol kas as dar neradau, kad mokslas butu istyres, kam jie is tikro reikalingi planetai. Todel manau ji isemimas is zemes gali buti labai zalingas, kipa pvz is musu kuno jei isimtume minerlaus, auksa pvz kazin kaip butu. Kai kurie mosklinikai jau skelbia pavoju, del iskasamoju dalyku.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 13:52)
Mano drauges vaikus pagimde skundziasi baisiai, kad niekam laiko nera.

Man tai irgi laiko truko. Dar gerai kad buvo didelis balkonas, tai isvezdavau vezima kol miegodavo, tai susitvarkydavau.
Jau knygai vos likdavo laiko biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 13:59)

kol kas as dar neradau, kad  mokslas butu istyres,

Nuo kada domiesi mokslu? biggrin.gif
Atsakyti