Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 13:30)
Tai jei nieko apie tai nezinai ,kam kazka teigti? Maniau gydytojai turi bendrai dometis zmogaus isgydymu, ne? tau holistinis zmogaus suvokimas svetimas?Ar medikai neturetu noreti padeti zmogui isgyti?

Diskusija nuo to prasidejo Monterkista apie tai rase, o kadangi tu stojai testi jos pradeto darbo, maniau su ja sutinki  biggrin.gif

Nu va  maniau noresi pagristi savo teiginius, parodyti kokia as buka ir nieko nesuprantanti, bet ir vel tik tusti plepalai  biggrin.gif
Bet galima ir apie skiepus, abejoju ar pati tiek domejaisi skiepais, kiek as, nes itariu ir imunoogij ane tamstos sritis, o inetrnete gi neprieinama indformacija  biggrin.gif  Moksliskai skiepu nauda neirodyta ar ne? ar klystu? Ar kas yra be statsitiku pritemptu ir kad susidaro antikunis daliai zmoniu po skiepyjamo tam tikra perioda, bet ar tai apsaugo nuo ligu ir komplikaciju neirodyta? Be to skiepai turi labai daug iv labai skaudziu salutiniu poveikiu ir net mirciu, ar kazka ne taip parasiau? ir konkreciai jei galima.

p.s. as nepraktikuoju tikejimo apie sveikata, praktikuoju zinojima  mirksiukas.gif

o, kad suprastum, kaip su tavim beviltiska diskutuoti, ir kad tau neatsakineja ne del to, kad nezino, nemoka, o kad mato, jog tai beprasmiska. Nes tu nesuvoki kiek tu nesusuvoki. daugiau i diskusijas su tavim nesileisiu apie medicina, nes nematau prasmes.

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 13:49)
Mano drauges vaikus pagimde skundziasi baisiai, kad niekam laiko nera. O va jums buvo. Cia vaikas ramus, metodai kazkokie ar gebejimas organizuoti diena?  smile.gif

tai buvo ne pirmas vaikas, tad patirties laiko deliojimo klausimais buvo daugiau smile.gif o ir vaikas ramus (bent iki pusmecio net nejauciau, kad dar vienas vaikas atsirado namie smile.gif ) vakarais vyras vaikais uzsiimdavo, diena nusnusdavau, tad naujais hobiais galejau uzsiimti iki isnaktu. man didesnis stresas buvo netureti kuom uzsiimti, nes gulet ir ziuret tv ne man.
bet tikrai yra tokiu mano draugiu, kurioms ir vienas, ir kitas vaikas nuo ranku nenueidavo, tai jos net dantis valydavosi tik vakarais, vaikus suguldziusios, jau apie jokius hobius, filmus ar knygas nekalbant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 11 22, 14:05)
Nuo kada domiesi mokslu? biggrin.gif

nuo pirmos klases mokykloje mirksiukas.gif o tu ne? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 22, 12:40)
Ziurek, as tau truputi paaiskinsiu. Isivaizduok stovi kazkur stalas ir sedi 10 moteru. Ateini, atsisedi ir tu. Bandai kalbeti, destai mintis, taves kazkas paklauso, bando diskutuoti kuri laika. Bet paskui daugumai atsibosti,  nes pastoviai nusikalbi, ziniu mazai, kalbet su tavim nera apie ka, niekas nesieja, bet tu vistiek sedi. Tau atvira forma sako atsok, ignoruoja, pasiuncia, bet tu sedi ir galvoji, kad tu kazkam vistiek idomi. Tiesiog tu nesugebi atsistoti ir nueiti nuo to stalo, nes daugiau nera tau su kuo bendrauti, taciau ir nepastebet taves neimanoma, nes tu sedi greta ir pezi. Ar aiskiau?  biggrin.gif

tu taip ir nepasikinai, kodle as ta uvis tiek tokia idomi biggrin.gif tu vis tiek ir toliau domiesi ir domiesi mano gyvenimu api eji kazka fantazuojiesi ir toliau aiskini ir aiskini kazka man, kodel? nu jei zmogus neidomus as tai su juo nebendrauju ir tiek. Kas pas tave per noras kazka varineti, pasiusti, kaip kokiam kalejime tipo as vierchas cia mano teritorija ? lotuliukas.gif

Matai esmiu esme, cia ne stalas, net ne viena patalpa cia tik anonimines zinutes virtualiloj erdveje, kurias ka nori skaitai.

Sugebejau paaiskinti kas yra forumas internete, nesijausk ipareigota mane is vis skaityti, apeik , isjunk matyma mano zinuciu ir gyvensi sua ramiai, isiviazduosi, kad manes cia net nera, tik klausiams apie ka cia rasysi tada unsure.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 13:49)
Viskas, ka tu sneki, homeopatija, raineles tyrimai, zirniukai, vibracijos ir energijos tik tikrjimu ir grista. 

tai ,kad ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 13:52)
Mano drauges vaikus pagimde skundziasi baisiai, kad niekam laiko nera. O va jums buvo. Cia vaikas ramus, metodai kazkokie ar gebejimas organizuoti diena?  smile.gif </p><p>Man norisi paciai namus tvarkytis, baldus atnaujint. Galvoju, ne taip ten ir sunku turetu buti ir galima paciai graziai padaryt. Kol kas poreikio nera, bet gal bud kada. As prisiziurejus kaip paima ir is seno stalo grozi padaro.  wub.gif </p>

cia priklausomai kaip augini ir koks vaiku amzius, pirmus keli smetus tikrai laiko papildomo nera pirmus menesius ir pavalgyti laiko mazai, nors kitos ir naktim daro rankdarbius drauges.
Papildyta:
QUOTE(Žu žu @ 2019 11 22, 15:02)
o, kad suprastum, kaip su tavim beviltiska diskutuoti, ir kad tau neatsakineja ne del to, kad nezino, nemoka, o kad mato, jog tai beprasmiska. Nes tu nesuvoki kiek tu nesusuvoki. daugiau i diskusijas su tavim nesileisiu apie medicina, nes nematau prasmes.

lotuliukas.gif taip ir galvojau nieko tu nerauki apie ta medicina ir skiepus, neisejo pavaidinti? dabar po n zinuciu parasytu man pasidare beviltiska diskutuoti lotuliukas.gif
Matai, kaip buna, kai prieinu prie konnkretumo, as paklausiau tave skonkreciai vieno klausimo, gali imesti nuoroda mokslini tyrima, kuri paneigia tai, ka sakau arba patvirtinti, kad sakau teisingai ir viskas, nereikia jokiu diskusiju. Tau nebutina, kad as kazk asuprasciau tik butum parodziusi,kad pati supranti apie ka sneki, profesore tu porfesore lotuliukas.gif nei vienas normalus destytojas nepasakytu tokiu pievu, kaip tu cia skeli, tam jei ir destytojai,kad isaiskintu, nezinantiem ir kuo geriau savo sriti zinantis zmogus, tuo jis paparsciau isaiskins.

Kai buvau toje kobnferencijoje pernai Future of Bilogy, tai labai aiskiai matesi, kurei zmones jau vyresni savo dalyka zino skersai isilgai, tai aiskina taip,akd ir net ne tos srities zmogus vsika supranta, o buvo tokiu, kurie taip nueina i detales, kad ir nuobodu ir pasimeti jau juose.
va gali pasiziureti, kaip mosklininkei gal bus idomu/ https://www.youtube....DUrGoAQP619PFLg

ps.
o apie medicina mes gi is vis net nediskutavom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 lapkričio 2019 - 15:29
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 15:24)
nuo pirmos klases mokykloje  mirksiukas.gif o tu ne? biggrin.gif

Ties pirma klase ir baigiasi tavo zinios apie moksla. O tada jau belieka yuotubes storulio satjos nuorodas cia deliot.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 11 22, 13:40)
Ziurek, as tau truputi paaiskinsiu. Isivaizduok stovi kazkur stalas ir sedi 10 moteru. Ateini, atsisedi ir tu. Bandai kalbeti, destai mintis, taves kazkas paklauso, bando diskutuoti kuri laika. Bet paskui daugumai atsibosti,  nes pastoviai nusikalbi, ziniu mazai, kalbet su tavim nera apie ka, niekas nesieja, bet tu vistiek sedi. Tau atvira forma sako atsok, ignoruoja, pasiuncia, bet tu sedi ir galvoji, kad tu kazkam vistiek idomi. Tiesiog tu nesugebi atsistoti ir nueiti nuo to stalo, nes daugiau nera tau su kuo bendrauti, taciau ir nepastebet taves neimanoma, nes tu sedi greta ir pezi. Ar aiskiau?  biggrin.gif

Salyginai normalus zmogus atsistotu ir iseitu, nes jaustu diskomforta, kai ji pasiuncia, ar kai suvokia, kad yra specialiai ignoruojamas, ar kad su savo diletantizmu tampa pajuoku objektu...

Masciau, kodel zmogus pats is saves taip dergiasi? Itariu, tai atsinesta is vaikystes, jai yra norma, kitu asmenu toks bendravimas su ja. Ji saziningai nesuvokia, kad dergiasi pati is saves.

Na vel, jai atrodo, kad ji yra kazkam idomi.

Kaip tam pasakojime apie nabagele, kuri dziaugesi, kad ja bernai kibino... Pasirodo tas kibinimas buvo, kad pamiskeje meslu apmete. NOrmaliai moteriai izeidimas, o nabagelei, demesys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 lapkričio 2019 - 15:43
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 22, 15:24)
kodel? nu jei zmogus neidomus as tai su juo nebendrauju ir tiek.

Todel kad tu visur kisi savo trigeasi. Kiekviena diena, visose dar kazkiek gyvose temose bet kokioje diskusijoje, kur kazkas kazka paraso. Tu Zinai. Viska.
Va tame Aimejos aprasyme prie stalo tu atrodai kaip paskutine neadekvati boba, kuri niekam neidomi, su ja niekas nekalba, bet toji boba pastoviai garsiausiai plysaujo uz to stalo neva viska zinanti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 15:38)
Salyginai normalus zmogus atsistotu ir iseitu, nes jaustu diskomforta, kai ji pasiuncia, ar kai suvokia, kad yra specialiai ignoruojamas, ar kad su savo diletantizmu tampa pajuoku objektu...

Masciau, kodel zmogus pats is saves taip dergiasi? Itariu, tai atsinesta is vaikystes, jai yra norma, kitu asmenu toks bendravimas su ja. Ji saziningai nesuvokia, kad dergiasi pati is saves.

Na vel, jai atrodo, kad ji yra kazkam idomi.

Kaip tam pasakojime apie nabagele, kuri dziaugesi, kad ja bernai kibino... Pasirodo tas kibinimas buvo, kad pamiskeje meslu apmete. NOrmaliai moteriai izeidimas, o nabagelei, demesys.

lotuliukas.gif jus vsiada mane pralinksimat, bet jau ant tiek nejausti teksto prasmiu tai jau neiznau, gyvenme tokiu zmoniu nepazystu lotuliukas.gif

tai as tave pasiunciu eik tu nx, tikiuosi atsitosi ir nueisi ? bigsmile.gif jei zinoma, esi salyginai normalus zmogus, nors nesitikiu biggrin.gif

matai tavyje tiek iauges noras kitus pazeminti, kad net susifantazuoji, kad tai kazkaip juos veikia, nejau tokia zema saviverte pas tamsta, Nu kiek siulau nu ignoruokit, ne nesugebt snekat ir snekat apie mane, paskui dar susifanatzuojat, kad MAN TO KAKZAIP REIKIA lotuliukas.gif esi tiek pati full of shit, ir tiek juo taskaisi, ir tiek isivaizduoji save ant kakzokios pakylos, kad rimtai labai apgailetinai atrodo, dazniausiai stengiusoi tave ignoruoti, bet va vis tiek manes nepamirsti biggrin.gif

siaip as nustebau,kad tu pasirodo gana jauna moteris apie 50? as maniau ,kad tau gerokai virs 60(ne geraja prasme) is tavo sneku kazkada lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 22, 15:40)
Todel kad tu visur kisi savo trigeasi. Kiekviena diena, visose dar kazkiek gyvose temose bet kokioje diskusijoje, kur kazkas kazka paraso. Tu Zinai. Viska.
Va tame Aimejos aprasyme prie stalo tu atrodai kaip paskutine neadekvati boba, kuri niekam neidomi, su ja niekas nekalba, bet toji boba pastoviai garsiausiai plysaujo uz to stalo neva viska zinanti.

nu visai gi kaip tu biggrin.gif tik jie mano iznutes neidomios tai kokia beda ignoruoti, lioga jum kokia ar kas? biggrin.gif

bliamba kad nekalbetumet su manim, tai zinok as irgi su jumis nekalbeciau gal pameginam? ar irgi desi i krumsu kaip ir zuzu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 11 22, 15:34)
Ties pirma klase ir baigiasi tavo zinios apie moksla. O tada jau  belieka yuotubes storulio satjos nuorodas cia deliot.

nu tikek tuom, jei tau palengves biggrin.gif
Atsakyti
Na matot, ji nabagele, net oponuoja ne jai parasytam postui.

Taip demesio istorskusi. Nesuvokia, kad bent jau as su ja senai nebendrauju. Na kas benraus su moterim kurios leksika, zemiau grindjuostes lygio. Patiko kaip mylimuke, josios pacios is patvores zodzius,jai paciai peradresuodavo. Taikliai. O ir pasiskusti negali, pati parase toki bruda.

Siaip neskaiciau ka rase, tik matau, kad mano posta nukopijavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 22 lapkričio 2019 - 15:58
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 16:53)
Na matot, ji nabagele, net oponuoja ne jai parasytam postui.

Taip demesio istorskusi. Nesuvokia, kad bent jau as su ja senai nebendrauju. Na kas benraus su moterim kurios leksika, zemiau grindjuostes lygio.

Siaip neskaiciau ka rase, tik matau, kad mano posta nukopijavo.

Bet jūs - mazohistės. Rimtai. Kaifuojat kišdamos rankas į mėšlą.
Do not feed trolls!
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 11 22, 16:59)
Bet jūs - mazohistės. Rimtai. Kaifuojat kišdamos rankas į mėšlą.
Do not feed trolls!

Na kad ne.

Tiesiog, parasiau Aimejai, kad nera prasmes.

Man regis, visi tai jau senai suprato, net naujokai.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 11 22, 17:02)
Na kad ne.

Tiesiog, parasiau Aimejai, kad nera prasmes.

Man regis, visi tai jau senai suprato, net naujokai.

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 22, 14:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žu žu" data-cid="72549820" data-time="1574419792"><div><p>Nemokejau ir as nieko. Ir nemegau net, kol neisejau vaiko auginimo atostogu, tai tiek laisvo laiko atsirado, kad matyt is neturejimo ka veikt ir megst, ir nert, ir dekupazint ismokau 😆 po to atgal darban, laiko maziau, poreikia nunyko, bet galiu pasigirt, kad kazkada neblogai mokejau.</p></div></blockquote><p>Mano drauges vaikus pagimde skundziasi baisiai, kad niekam laiko nera. O va jums buvo. Cia vaikas ramus, metodai kazkokie ar gebejimas organizuoti diena?  smile.gif </p><p>Man norisi paciai namus tvarkytis, baldus atnaujint. Galvoju, ne taip ten ir sunku turetu buti ir galima paciai graziai padaryt. Kol kas poreikio nera, bet gal bud kada. As prisiziurejus kaip paima ir is seno stalo grozi padaro.  wub.gif </p>

Maniske buvo ramiakas visiskas pradzioj, miega ir valgo tik. Is proto varanciu naktu praktiskai nebuvo, bet gal koks vaikas, visi skirtingi. Pasibaigiau bakalaura, magistra, ir rankdarbiams turejau laiko. Kai ka naktim darydavau, bet tiesiog taip geriau dirbdavosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 11 22, 13:38)
o ir apsimoka mylėti tik tobuliems, užtikrintą gyvenimą turintiems vyrams, manau. Ne sjei kada toks vyras paslys, tai gali būti šakės. Svetimas vaikas neatleis jam to, nepalaikys. Jei būtų biologinis tėvas, tai vistiek turbūt padėtų bent kažkiek, nepraeitų pro šalį.
Žinau tokių situacijų. Vat vienas mylėjo vaiką tikrai kaip savo, visi žmonės, kurie pažinojo tą tvirtino. Na bet laikai keitėsi, išliko ant bangos gudriausi, darbščiausi, o tas prisitingėjo kažkuriuo momentu, pasėdėjo bedarbis, kažkiek išgerdavo. Po to vėl ėmė kabintis šio bei to, na bet jau nebebuvo prestižinis dėdė. Ir kąč, ir tas auginta skaip savo vaikas nusisuko, nes jo mama irgi nuo to vyro nusisuko, nes nu nebetinkamas, nebeturtingas. Dabar tas su meile jo augintas vaikas jį niekina.
O žinau alkoholikų vaikų, kurie ir mušti ir visaip, ir tai nenusisuka visai nuo biologinio tėvo.

Taip jau meiliai apie lodoriu rasai, lyg tavo tevas butu. Tipo pati labai myletum degradavusi dieda, nei darbo, ir lakantis dar?
Va lutuke irgi toki palikus gi buvo, analogiska situacija,tai ji jau besirde, turejo likt ir glostyt ji?
Atsakyti

Maniske buvo ramiakas visiskas pradzioj, miega ir valgo tik. Is proto varanciu naktu praktiskai nebuvo, bet gal koks vaikas, visi skirtingi. Pasibaigiau bakalaura, magistra, ir rankdarbiams turejau laiko. Kai ka naktim darydavau, bet tiesiog taip geriau dirbdavosi biggrin.gif

Tu viena ja auginai, ar kazkas kitas dar rupindavosi?

Atsakyti