Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 14:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72551938" data-time="1574679575"><div><p>Musu vaikas uzaugo prie angliskos televizijos. Bet kadangi, kai nenoredavome kad jis suprastu, kalbedavom rusiskai, jis pasake, kai dar buvo vaikas - o as ismoksiu rusu ir suprasiu ka jus kalbat...ir savarankiskai ismoko suprasti, bet kalba laaabai laužytai vartotojo įkelta nuotrauka. Taip kad reikia tik noro ir košės galvoje ir nebuti stubborn . O jei nenorima, rieciama nosis, tai aisku- bb ka ismoksi.</p></div></blockquote><p>O visi turi noreti rusu kalba ismokti? smile.gif  As tai tikrai nenoriu. Gyvenime nereikejo ir manau nereikes. Dabar kita kalba mokausi, nes tos reikia. Reikia realiai ir dar vienos, bet cia jau paziuresim veliau.
</p>

Jei nenori ir nereikia, bet tai tyciotis is tu, kurie nori, gal uztenka, ką?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 14:02)
Nauji faktai apie pacios vyra... ?

Ryzas anglas aka babajus, mokantis rusu kalbą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 25, 13:04)
Tevai pinigus moka ar studentai ima launus ne tam,  kad pasedeti paskaitose,  o kad destytojai isaiskintu taip,  kad visi suprastu.
O yra tokiu destytoju,  kurie tik atkala tas pacias frazes ir sako jas desimtmeciais. Kaip kyborgai.

Na as cia jums aiskinu apie "davima". Nuosirdziai, nemokamai, kuribingai... Ne kaip kyborgas.
Jau keli metai... Rezultatas beveik lygus nuliui.

Patalogines...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 11 25, 13:08)

Ryzas anglas aka babajus,  mokantis rusu kalbą  biggrin.gif  biggrin.gif

Uzbekas arba kaukazietis
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 12:53)
nepagalvojau apie toki varianta  biggrin.gif
as irgi uzaugau tarp lietuviu, nei vieno ruso draugo, mokykloje kiek ismoke, bet suprantu bevik viska, kalbeti siek tiek sunkiau is tikro realai kalbeti rusiskai tik Airijoje prireike  biggrin.gif siaip man labai grazi, gili kalba, butu liudna , jei nemokeciau, del to ir vaikus pamazu mokau.
Rusu, anglu, manau, visiem butina zinoti siais laikais.

aš tai buvau labai drąsus vaikas, be tabu toks, labai daug klausinėdavau, tai užgirsdavau kažką ir klausdavau tėvų ką čia reiškia, ką čia pasakė ar pan. Taip ir kažko išmokau. Iš dainelių, iš filmukų. O kai buvo kažkur 4 metukai, Palangoje nuėjau pati prie vyrų rusų kompanijos ir ėmiau su jais šachmatais žaisti biggrin.gif jie iš viso lietuviškai nemokėjo. Neįsivaizduoju dabar kaip mes ten šnekėjomės, bet kažkaip matomai bigsmile.gif
Arba kai Palangoje kaimynystėje gyveno moteris su sūnumi rusai, irgi mano tėvai su jais bendraudavo, tai kaip šiandien atsimenu, vieną rytą valgom visi, o jos sūnaus nėra, tik jinai. Aš sakau: a gdie berniukas? Jinai sako: berniukas iščio spit biggrin.gif Po to man sako: syra nori? biggrin.gif
Va taip ir mokėmės smile.gif
Atsakyti

Tevai pinigus moka ar studentai ima launus ne tam, kad pasedeti paskaitose, o kad destytojai isaiskintu taip, kad visi suprastu.
O yra tokiu destytoju, kurie tik atkala tas pacias frazes ir sako jas desimtmeciais. Kaip kyborgai.

Ne visur mokslas mokamas. Destytoju, kaip ir studentu visokiu yra. Tu paciu fraziu atkalimas turbut nebuvo baisiausia, ka esu macius. Vienas atsisesdavo prie kompo, nugara i auditorija ir motoniskus balsu skaitydavo. O ir dalykas neaisku apie ka buvo. Toks tikrai jausmas apimdavo, kad paskaita sukurta idant uzpildyt kreditus ir destytojas irgi tiesiog sau alga susirenka per tas valandas. Bele kaip.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 14:04)
Man atrodo cia tevai kazkaip turi nuteikti, kad fui rusu blogai, slamstas mokytis neverta, suprasti nereikia, mesgi ne rusai ir panasiu nesamoniu, jei prigruda vaikui i galva, zinoma jis net augdamas tarp rusakalbiu neismoksta doh.gif buna otkiu pagerintu tevu, kurie cia pvz su vaikasi angliskai snekasi doh.gif nu tipo kam ta lietuviu, o kad patys t aanglu nelabai net pasneka nepastebi....vaiku apvaginejimas, vaikai iki 7 m gali laisvai ismokti kelias net kalbas labai lengvai.
Nu ir gabumai dar, mes su vyru kai daug keliavom, daug kur gyvenam, tai jis ne tik kalba , bet ir vietinni akcenta ismoksta, as tai ant tiek nesu gabi  biggrin.gif

Mes vaziuodami masinoje visi trys visada dainuojam sita daina rusišką biggrin.gif

https://youtu.be/y0o4j1qnO6Y
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 11 25, 12:53)
nepagalvojau apie toki varianta  biggrin.gif
as irgi uzaugau tarp lietuviu, nei vieno ruso draugo, mokykloje kiek ismoke, bet suprantu bevik viska, kalbeti siek tiek sunkiau is tikro realai kalbeti rusiskai tik Airijoje prireike  biggrin.gif siaip man labai grazi, gili kalba, butu liudna , jei nemokeciau, del to ir vaikus pamazu mokau.
Rusu, anglu, manau, visiem butina zinoti siais laikais.

Tu savo vaikus geriau lietuviskai ismokyk. Nors ka tu ismokysi, kai pati maisyta lietuviu/ rusu kalbi.
Ir tai nereiskia, kad tu moki dvi kalbas. Tu jas tik zinai ir makaluoji kazka. Tau duotu uzduoti parasyti taisyklingai teksta, kuriame reiketu isteiksti pagrindine minti - tu to nesugebetum nei viena kalba. Paziurek kaip tu mintis destai cia - čeburaska tu.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 14:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72551947" data-time="1574679884"><div><p>Tevai pinigus moka ar studentai ima launus ne tam, kad pasedeti paskaitose, o kad destytojai isaiskintu taip, kad visi suprastu.
O yra tokiu destytoju, kurie tik atkala tas pacias frazes ir sako jas desimtmeciais. Kaip kyborgai.</p></div></blockquote><p>Ne visur mokslas mokamas. Destytoju, kaip ir studentu visokiu yra. Tu paciu fraziu atkalimas turbut nebuvo baisiausia, ka esu macius. Vienas atsisesdavo prie kompo, nugara i auditorija ir motoniskus balsu skaitydavo. O ir dalykas neaisku apie ka buvo. Toks tikrai jausmas apimdavo, kad paskaita sukurta idant uzpildyt kreditus ir destytojas irgi tiesiog sau alga susirenka per tas valandas. Bele kaip.
</p>

Dat karta kartoju, kad idomus destytojas- idomios paskaitos. Taskas.
Nesugebejimas sudomino - baisiausias dalykas paskaitose...Ir ne tik paskaitose, bet ir pamokos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 25 lapkričio 2019 - 13:14
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 13:09)
Patalogines...

taip, pataluose vartomės biggrin.gif
Atsakyti
Va kaip ir dabar...sedziu pas kirpeja anglę, pirma parodziau nuotrauka ir paklausiau ar sugebes padaryti bent panasiai. Ta- jo jo.
Dabar matau, kad sumokesiu ir teks namie viska perdaryti.

Nu tu bleeet nesikeikus. Ar taip sunku supinti panašiai plaukus?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 13:09)

Uzbekas arba kaukazietis

Tas uz vairo
https://youtu.be/NuW4jeVJvRw
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 11 25, 14:09)
Na as cia jums aiskinu apie "davima". Nuosirdziai, nemokamai, kuribingai... Ne kaip kyborgas.
Jau keli metai... Rezultatas beveik lygus nuliui.

Patalogines...
Papildyta:
Uzbekas arba kaukazietis

Dykai duodu tik savo vyrui biggrin.gif

Kaukazietis biggrin.gif biggrin.gif karštas vyras
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 11 25, 13:01)
Visokiu studentu buvo. Ir per naglu buvo, bet del tu man sirdies neskauda. Ir del tu, kuriems viskas gerai sekasi neskauda. O va kai matai, kad kazkokiu baimiu prisikure ir del to vos stumiasi - man labai labai gaila ju neisnaudotos galimybes.

O tai paciai prieiti pasneketi, paklausti, parodyti nejo?
Atsakyti