Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 15:02)
Man gražiausias yra afganų kurtas.  wub.gif

nu bet ziurek pataikiau lotuliukas.gif geras, matai nuojauta nebloga turiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 07, 15:29)
As gi rasiau “daznai”. Nesakiau, kad visada.Turtingi pazistami katina neseniai is lauko paeme. Man pirma mintis “o kaip ju prabangus namai?..”. Uz savaites: “Katinas sofa drasko, ta belekiek kainuoja”. Nu taip, laba diena. Gyvunas greiciausiai padarys nuostoliu.
Kol kas tas katinas namie, bet nzn kas bus, kai ka rimtesnio pridirbs. </p>

Erdves reikia katinam, musu maziukas kai gavom irgi per mazas dar buvo nuo mamos atskriti, bet mama jos zuvo, tai ir mus draske, kandziojo ir baldus, paskui po vaiku gimimo pasiramino, su mumis svelni jau, bet mieste namie dar sofas draskydavo, jokie pirktiniai tam specialus dalykai netiko. Bet va kai issikelem i kaima, kai ji i valias prisilaksto prisilaipo i medzius namie nieko nebedrasko. Labai patinka i medines paletes nagus pasikasyti, gal lai draugai kazka tokio isigyja kambaryje, jei kiemo neturi, gal nelabai grazu bus , bet baldus apsaugos. biggrin.gif
O tas nagu islupimas ar nera jau uzdraustas istatymu? Taigi, tai labai ziauru.
Manau daug zmoniu neisivaizduoja visu sunkumu, kol neisigyja gyvuno.
Atsakyti
Jums diedai nemoketu laižyti putės, tai ir jus lakstytumet kaip montekrista , oi...kurtai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 15:33)
O aš kas?Bekilmė, dvarniaška? cray.gif Šiaip labai linksmai susiskaitė.

Man tu asociajuotumeis su situo: anglu kokerspanielis.
Atsakyti
Afganas karalius wub.gif ne kiekvienam verysad.gif
Atsakyti

Papildyta:
Ir daug matei prieglaudoj ar nukankintų veislinių? Ty turinčių dokus?smile.gif

Kai mano dičkis (dvornius) papuolė po mašina, ir jam sutrupino kojukę, aš nulėkiau į Jakovo kliniką.Mus apžiūrinėjo gyd.Margarita.Ir kai pamatę jo kojos rentgeno nuotrauką man pasakė- yra trys gydymo būdai - langetė,operacija ir eutanazija.Ką renkatės?Mano veidas matomai labai pakeitė spalvą, tada gydytoja paaiškino, kad tai labai rimta trauma ir brangi,kad šunis migdo su menkesnėmis.Kai kada migdo, kai kailiuko spalva nebedera prie sienų spalvos.Gyd. mačiusi visko, nemanau,kad ji meluotų.

Jei žmogus turi akmeninę širdį, ir daug daug pinigų,jam nesvarbu ar šuo su dokais ar be.Mėto ir kilmingus, ir bekilmius.Pažiūrėkite kas prieglaudose dedasi.Yra tokių veislių,kad aš dar tokių gyvai nesu mačiusi, tik paveiksliuke.O kiek tokių dokumentinių savo dienas baiginėja kaime ant grandinės?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 sausio 2020 - 17:52

Man tu asociajuotumeis su situo: anglu kokerspanielis.

Inteligentiškas šuo, smaguris.Turėjom kokeriuką smėlio spalvos, šokoladą užuosdavo per uždarytas bufeto duris.Į purvą nelipdavo, balas ratu apeidavo.Vandens bijojo, plaukti nemokėjo.Už tai dokai kokie buvo, kilmingesnis už mus visus šeimoje sudėjus.O dar skaitėsi medžioklinis - paukštinis.Rimtas medžiotojas plaukus būtų nusipešęs .Antis pats būtų traukęs iš vandens.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 07, 17:24)
Ir daug matei prieglaudoj ar nukankintų veislinių? Ty turinčių dokus?smile.gif
Tai baigėsi svetimų pinigų skaičiavimas? Verslininkė tu mūsų biggrin.gif

Airijoje nemazai palyginus, bet ne apie prieglaudas esme, o apie pati ju veisima, man tai ziauru. Zinok airiam tikrai tas 500-1000 ne kosminiai pinigai biggrin.gif O priegaluduose niekas cia nekankina, kazkas palieka ,kazkas pasiima ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579615" data-time="1578410651"><div><p>Papildyta:
Ir daug matei prieglaudoj ar nukankintų veislinių? Ty turinčių dokus?vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Kai mano dičkis (dvornius) papuolė po mašina, ir jam sutrupino kojukę, aš nulėkiau į Jakovo kliniką.Mus apžiūrinėjo gyd.Margarita.Ir kai pamatę jo kpjpos rentgeno nuotrauką man pasakė- yra trys gydymo būdai - langetė,operacija ir eutanazija.Ką renkatės?Mano veidas matomai labai pakeitė spalvą, tada gydytoja paaiškino, kad tai labai rimta trauma ir brangi,kad šunis migdo su menkesnėmis.Kai kada migdo, kai kailiuko spalva nebedera prie sienų spalvos.Gyd. mačiusi visko, nemanau,kad ji meluotų.
</p><p>Jei žmogus turi akmeninę širdį, ir daug daug pinigų,jam nesvarbu ar šuo su dokais ar be.Mėto ir kilmingus, ir bekilmius.Pažiūrėkite kas prieglaudose dedasi.Yra tokių veislių,kad aš dar tokių gyvai nesu mačiusi, tik paveiksliuke.O kiek tokių dokumentinių savo dienas baiginėja kaime ant grandinės?
</p>

smile.gif ne kilmingus juk. Per brangu tiesiog. Prieglaudose dauguntojų vaikai. Alia haskiai, alia vilkiniai. Ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 17:52)
Inteligentiškas šuo, smaguris.Turėjom kokeriuką smėlio spalvos, šokoladą užuosdavo per uždarytas bufeto duris.Į purvą nelipdavo, balas ratu apeidavo.Vandens bijojo, plaukti nemokėjo.Už tai dokai kokie buvo, kilmingesnis už mus visus šeimoje sudėjus.O dar skaitėsi medžioklinis - paukštinis.Rimtas medžiotojas plaukus būtų nusipešęs .Antis pats būtų traukęs iš vandens.

nu va beveik pataikiau ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 01 07, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72579615" data-time="1578410651"><div><p>Papildyta:
Ir daug matei prieglaudoj ar nukankintų veislinių? Ty turinčių dokus?vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Kai mano dičkis (dvornius) papuolė po mašina, ir jam sutrupino kojukę, aš nulėkiau į Jakovo kliniką.Mus apžiūrinėjo gyd.Margarita.Ir kai pamatę jo kpjpos rentgeno nuotrauką man pasakė- yra trys gydymo būdai - langetė,operacija ir eutanazija.Ką renkatės?Mano veidas matomai labai pakeitė spalvą, tada gydytoja paaiškino, kad tai labai rimta trauma ir brangi,kad šunis migdo su menkesnėmis.Kai kada migdo, kai kailiuko spalva nebedera prie sienų spalvos.Gyd. mačiusi visko, nemanau,kad ji meluotų.
</p><p>Jei žmogus turi akmeninę širdį, ir daug daug pinigų,jam nesvarbu ar šuo su dokais ar be.Mėto ir kilmingus, ir bekilmius.Pažiūrėkite kas prieglaudose dedasi.Yra tokių veislių,kad aš dar tokių gyvai nesu mačiusi, tik paveiksliuke.O kiek tokių dokumentinių savo dienas baiginėja kaime ant grandinės?
</p>

smile.gif ne kilmingus juk. Per brangu tiesiog. Prieglaudose dauguntojų vaikai. Alia haskiai, alia vilkiniai. Ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 07, 17:13)
tarp kitko, yra tokia extreme vegan zero waste atmaina, jie vadinasi anti-birth vegans ar pan. jie paskaiciave, kad atsisakius vieno vaiko co2 išmetimas i aplinką sumažetu apie 61proc, palyginus su mesos atsisakymu (tarkim 30proc), kastiniu kuru (20proc) ir tt.eko prekiu varojimu(5-6proc.)
be to, kaip sakoma, pilna pamestu vaiku, o pasidauginti - yra pats lengviausias, egoistiškiausias elgesys.... ax.gif

cia jau, manau, siek tiek per daug, nors sakoma kiekvienas durnius savaip is proto eina, jei zmogui nesinori savu, norisi ivaikinti tai valio.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 07, 17:52)
Airijoje nemazai palyginus, bet ne apie prieglaudas esme, o apie pati ju veisima, man tai ziauru. Zinok airiam tikrai tas 500-1000 ne kosminiai pinigai  biggrin.gif O priegaluduose niekas cia nekankina, kazkas palieka ,kazkas pasiima ir viskas.

Už 500 veislinio negausi.
Atsakyti