Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 19:46)
Tai sunaus issizadejo? Nes rase, kad be sunaus...
Papildyta:

Na vyra turiu, man vyras mano lb grazus, traukia, gal ir eisiu  wub.gif .
O tu tenkinkis savo jorku 4u.gif .

aha, gražus tai tau Linukas. Jei tenkintų taviškis, nebūtum nuo Linuko čia kelis kartus svaigus. Vėpla, net nejauti kaip išsiduodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 19:47)
aha, gražus tai tau Linukas. Jei tenkintų taviškis, nebūtum nuo Linuko čia kelis kartus svaigus. Vėpla, net nejauti kaip išsiduodi biggrin.gif

I grazius zmones taip pat kreipiu demesi kaip ir i pilvotas su dideliu uzpakaliu, kai suknele klostuota( na kai tu rasei apie savo mamos netinkama apranga). I tokias irgi pasiziuriu, kaip i beskones
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 sausio 2020 - 19:52
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 17:56)
Labai tau galioja, kai kalba apie patycias eina  rolleyes.gif

Gerai, kad tau negalioja lotuliukas.gif Mis Virgin biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 17:57)
kalbant apie netradicinius gydymo būdus... kiek tu čia man draskei akis, oficialią pasaulinio mąsto ir garso parduotuvę išvertei kaip "iš po prekystalio", "papildai iš gariūnų tarpuvietės" ir visokiais kitokiais įžeidimais. Pati vis rėkei kaip perki tik iš vaistinių, tik tai ką gydytojas patarė, jokių nupušusių bobų kaip aš ar panašios internete neklausai. O dabar jau pasirodo esi Kambodžos netradicinių būdų žinovė ir ne tik, dar ir bandytoja biggrin.gif
O Dievai, nu tu ir Gamtos klaida biggrin.gif  4u.gif

nu kazkokia neapsiprendusi ji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 17:47)
Tik aparpuolio negauk

Turiu tokį, bet negersim niekada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 20:43)
pala, o jei tam kūnui kokie 150 kg? biggrin.gif

Apie tai ir kalba. Be jokiu "jeigu" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 20:54)
Gerai, kad tau negalioja lotuliukas.gif  Mis Virgin  biggrin.gif
Papildyta:

nu kazkokia neapsiprendusi ji  unsure.gif

Aisku, kad negalioja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 17:59)
Del Kin MELUOJI, teigdama, kad neregavau. KIta vertus, yra aibes reagavimo budu, nebutinai turgaus bobu stiliumi. Tam kam reikia zino, kaip ir i ka, as reagavau. TAigi  mirksiukas.gif
Given444, uzkliude mane...
Given444, na ir, ka po viso sito galiu parasyti... Teisingai, jei zmogui vaidenasi, lai vaidenasi.
AS neveidmaine kaip tamsta, tad linkejimu tik is mandagumo nesiuntineju. O jei siunciu tai tik nuosirdzius.

Reagavai, kur zinute, praleidau?

Aiskiai uzkliude ir as ir ji, ir Monteverte, neparasai zinutes musu nepaminejusi. biggrin.gif Net atejusi po tiek laiko pirma zinute mums ir apie mus biggrin.gif

Nezinau Moonte, as asmeniskai pries tave nieko neturiu, nezinau kuom as tave uzkliudziau, tai ne taip svarbu, senos nares sako,kad buvai gana sauni nare, man sunku tuo patiketi. Tada kas ir kaip tavo sirdi pripilde nuodais as nezinau, tai tavo reikalas, bet, kad tu pilna tulzies tikrai ne tik as matau. Ir tavo puikybe, neleidzia tau to isgirsti, del to ir glostai cambala per galvele, nekreipdama demesio i jos slykstynes cia rasomas, nes puikybei to reikia.
Bet tai tavo zinoma reikalas.
O didesnes veidmaines kaip tu siame forume nesu sutikusi, gal kazkada ir buvai kitokia.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 18:01)
Kai tu neturi karunos, autoriteto, tai man vienodai rodo, kas tavo kalboje  mirksiukas.gif

karuna jai autoritetas lotuliukas.gif oi vargeli , nu zinoma kas suniui uodega pakels, jie ne pats biggrin.gif tik deja, jau paaiskinau, kas man yra karuna.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 20:01)
Aisku, kad negalioja.

tai as gi tai ir sakau, mis Virgin. biggrin.gif skaisti ir tyra, kaip saltinio vandenelis, blog zodzio niekam cia nepasakiusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 sausio 2020 - 20:05
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 19:51)
I grazius zmones taip pat kreipiu demesi kaip ir i pilvotas su dideliu uzpakaliu, kai suknele klostuota( na kai tu rasei apie savo mamos netinkama apranga). I tokias irgi pasiziuriu, kaip i beskones

tai žinom žinom, kai susišikai dėl savo baisaus būdo savo gyvenimą, tai dabar ir tegyveni kitais, ne dzin tau kažkokios moterys ar vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 21:19)
Reagavai, kur zinute, praleidau?

Aiskiai uzkliude ir as ir ji, ir Monteverte, neparasai zinutes musu nepaminejusi. biggrin.gif Net atejusi po tiek laiko pirma zinute mums ir apie mus  biggrin.gif

Nezinau Moonte, as asmeniskai pries tave nieko neturiu, nezinau kuom as tave uzkliudziau, tai ne taip svarbu, senos nares sako,kad buvai gana sauni nare, man sunku tuo patiketi. Tada kas ir kaip tavo sirdi pripilde nuodais as nezinau, tai tavo reikalas, bet, kad tu pilna tulzies tikrai ne tik as matau. Ir tavo puikybe, neleidzia tau to isgirsti, del to ir glostai cambala per galvele, nekreipdama demesio i jos slykstynes cia rasomas, nes puikybei to reikia.
Bet tai tavo zinoma reikalas.
O didesnes veidmaines kaip tu siame forume nesu sutikusi, gal kazkada ir buvai kitokia.
Papildyta:

karuna jai autoritetas lotuliukas.gif oi vargeli , nu zinoma kas suniui uodega pakels, jie ne pats  biggrin.gif tik deja, jau paaiskinau, kas man yra karuna.
Papildyta:

tai as gi tai ir sakau, mis Virgin. biggrin.gif skaisti ir tyra, kaip saltinio vandenelis, blog zodzio niekam cia nepasakiusi lotuliukas.gif

O kodel, madam, manosi kad kreipimasis turi buti viesas?
Kim, cambala zino, apie ka as biggrin.gif

.................

Medam, Jus man ne autoritetas. su karuna, ar be jos.

Medam daug ka galvoja, bet va klausimas, ar tai ka galvoja yra TIESA....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 20:01)
Apie tai ir kalba. Be jokiu "jeigu" smile.gif

tai durna ji tada. Per tokias "meiles" ir neišdrįsimus pasakyti, kad žmogus blogai gyvena, blogai ėda, kalkėja visas, po to tenka slaugyt artimą kaip kokiai cambalai
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 20:38)
Vesis kartu. Nes juk rase, kad visa seima visur kartu vaziuoja.  ax.gif

Tai ne tu, kuriai jobariai pirmoje vietoje , o tik paskui vaikas notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 20:34)
Mano mama negulinti.
O tu jau savaja uzmusei, kad i kelione ruosiates? Rasei, kad i egzot kelione vaziuosit kai numirs.

Visa laika buvo neigali ir tik bac atsikele is lovos, kai susidomejau o uz ka gi mokesciu moketojai tau pinigus moka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 20:46)
Tai sunaus issizadejo? Nes rase, kad be sunaus...
Papildyta:

Na vyra turiu, man vyras mano lb grazus, traukia, gal ir eisiu  wub.gif .
O tu tenkinkis savo jorku 4u.gif .

Tavo vyras ant kitos ***** spejo pajodineti. Tai bent meilė biggrin.gif
Nenustebciau jei vis dar bega pas papingas namie girtą lentą turėdamas
Papildyta:

Tai vis plėšotės del karunos? biggrin.gif

Galit but ramios - ji pas mane saugiai ant galvos, jums nepasiekti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 21:19)

Esu pasakius ir dar pasakysiu. Ir eik tu nx mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 20:25)
O kodel, madam, manosi kad kreipimasis turi buti viesas?
Kim, cambala zino, apie ka as  biggrin.gif
.................
Medam, Jus man ne autoritetas. su karuna, ar be jos.
Medam daug ka galvoja, bet va klausimas, ar tai ka galvoja yra TIESA....

O tai kam tada priekaistai Given, kodel manai ji per cia man kazka turetu sakyti, o ne asmeniskai? a?
Gal nustok prie jos del manes kabinetis? Ar nebezinai kaip jai ikasti?

Nu jus irgi man ne, tai gal ir apeinam viena kita? Bendraukit su tom ir apie tas, kurios jums autoritetas. 4u.gif

Tiesa, kazkur anapus, as issakau tik savo nuomone mirksiukas.gif Nepretenduoju, nei i jusu karunas, nei forumo sanitares pozicijas, nusiraminkit. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 21:08)
Esu pasakius ir dar pasakysiu. Ir eik tu nx  mirksiukas.gif

Baik tu negali buti, nesu maciusi jokiu pasaipu tavo zinutese, tik tyra, gera sirdis, ir geri palinkejimai, va kaip ir dabar lotuliukas.gif cia as tik is visu nuolat saipausi, vienintele, tu ka Moonte netiki? Ji tau ka neautoritetas? blink.gif
Atsakyti