QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 17:59)
Del Kin MELUOJI, teigdama, kad neregavau. KIta vertus, yra aibes reagavimo budu, nebutinai turgaus bobu stiliumi. Tam kam reikia zino, kaip ir i ka, as reagavau. TAigi
Given444, uzkliude mane...
Given444, na ir, ka po viso sito galiu parasyti... Teisingai, jei zmogui vaidenasi, lai vaidenasi.
AS neveidmaine kaip tamsta, tad linkejimu tik is mandagumo nesiuntineju. O jei siunciu tai tik nuosirdzius.
Reagavai, kur zinute, praleidau?
Aiskiai uzkliude ir as ir ji, ir Monteverte, neparasai zinutes musu nepaminejusi.

Net atejusi po tiek laiko pirma zinute mums ir apie mus
Nezinau Moonte, as asmeniskai pries tave nieko neturiu, nezinau kuom as tave uzkliudziau, tai ne taip svarbu, senos nares sako,kad buvai gana sauni nare, man sunku tuo patiketi. Tada kas ir kaip tavo sirdi pripilde nuodais as nezinau, tai tavo reikalas, bet, kad tu pilna tulzies tikrai ne tik as matau. Ir tavo puikybe, neleidzia tau to isgirsti, del to ir glostai cambala per galvele, nekreipdama demesio i jos slykstynes cia rasomas, nes puikybei to reikia.
Bet tai tavo zinoma reikalas.
O didesnes veidmaines kaip tu siame forume nesu sutikusi, gal kazkada ir buvai kitokia.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 18:01)
Kai tu neturi karunos, autoriteto, tai man vienodai rodo, kas tavo kalboje
karuna jai autoritetas

oi vargeli , nu zinoma kas suniui uodega pakels, jie ne pats

tik deja, jau paaiskinau, kas man yra karuna.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 20:01)
tai as gi tai ir sakau, mis Virgin.

skaisti ir tyra, kaip saltinio vandenelis, blog zodzio niekam cia nepasakiusi