Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 21:26)
tai durna ji tada. Per tokias "meiles" ir neišdrįsimus pasakyti, kad žmogus blogai gyvena, blogai ėda, kalkėja visas, po to tenka slaugyt artimą kaip kokiai cambalai

Mylintis zmogus ne taskysis i akis pareiskimais nuo pjedestalo, o pazinodamas savo artima zmogu, mokes prie jo prieiti taip, kad nesuzeistu. mirksiukas.gif
Bet taip, net su kg, su celiulitu, su kalkem reikia save myleti.
Kitos kudos, grazios ir vis tiek saves nemyli. Manai, jos laimingesnes ir sveikesnes, nuo pykcio susisukusios? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:11)

Baik tu negali buti, nesu maciusi jokiu pasaipu tavo zinutese, tik tyra, gera sirdis, ir geri palinkejimai, va kaip ir dabar lotuliukas.gif cia as tik is visu nuolat saipausi, vienintele, tu ka Moonte netiki? Ji tau ka neautoritetas? blink.gif

O ka, tau nepatinka, nemalonus seksas su vyru? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:08)
O tai kam tada priekaistai Given, kodel manai ji per cia man kazka turetu sakyti, o ne asmeniskai? a?
Gal nustok prie jos del manes kabinetis? Ar nebezinai kaip jai ikasti?

Nu jus irgi man ne, tai gal ir apeinam viena kita? Bendraukit su tom ir apie tas, kurios jums autoritetas. 4u.gif

Tiesa, kazkur anapus, as issakau tik savo nuomone  mirksiukas.gif Nepretenduoju, nei i jusu karunas, nei forumo sanitares pozicijas, nusiraminkit. 4u.gif

Niekada to neteigiau.

As manau, ir visada tai rasiau given444, ir viesai ir i AZ, kad bendraudama su pagerintomis, ji kenkia savo reputacijai, kaip ir tai, kad ji kisasi ten, i ka nera isigilinusi, taip sukeldama antipatija sau. Viskas.

Nepakaltinamus itakoti beprasmiska. As perdaug gerbiu ir myliu given444, kad jai kelti tokias perteklines pretenzijas.

Man jos tiktai gaila, matant kad jos "diplomatiski" bandymai itakoti, formuoti, nueina suniui ant uodegos. Bet jos valia zarstyti pries kiaules perlais. Is esmes ka ir as dabar darau rasydama.

Veliava i rankas.

Kaip ir as issakau savo. Na taip nepretenduojat, bet niekaip negalite nustojusi eskaluoti mano neva turimos karunos temos. Paradoksas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 22:14)
Mylintis zmogus ne taskysis i akis pareiskimais nuo pjedestalo, o pazinodamas savo artima zmogu, mokes prie jo prieiti taip, kad nesuzeistu. mirksiukas.gif
Kitos kudos, grazios ir vis tiek saves nemyli. Manai, jos laimingesnes ir sveikesnes, nuo pykcio susisukusios? smile.gif

Cia parasei apie meile sau, gebejima priimti save netobula (isivaizduojama tobuluma).

O sis Sekspyro iV sonetas prasytas mylincio vyro vardu...

Ne saulės mano mylimosios akys,
Ir ne koralas josios lūpų dažas:
Jai sniego baltis krūtyse išsekęs,
Į juodą vielą jos plaukai panašūs.

Baltų, raudonų, damaskinių rožių
Mačiau, ji tų spalvų veide stokoja;
Kai kas taip pat mielesnio kvapo uodžia,
Nei mano mylimoji išalsuoja.

Meili man jos kalba, nors, aišku, ausiai,
Kur kas gražiau tik muzika liūliuoja;
Dievaitės einant nemačiau tikriausiai,
Žeme tik eina mano mylimoji.

Bet meilė ta, dangau, tokia vertinga
Man, kaip kitam, vaizduota apgaulingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2020 - 21:24
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 21:14)
Papildyta:

O ka, tau nepatinka, nemalonus seksas su vyru?  unsure.gif

na bet ten buvo žodžiai, kad 'kaip neduotume valgyti mylimajam ar pan.' O va tir neduotų normalus žmogus, jei pvz. tas mylimasis su dideliu antsvoriu ir jau po insulto tarkime. T.y. duotų valgyti iš esmės, bet duotų tik sveikai, o ne tortus pirktų ar kepsnius riebaluose permerktus neštų.
O dėl meilės sau, tai mylėti reikia sveikai ir pastebėti kada sau jau spirti šiknon, nes pvz. gali tapti našta artmiesiems. Tada gaunasi, kad jų nemyli ir apsunkini, o tik save. Nu žodžiu, užburtas ratas
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 21:21)
Niekada to neteigiau.

As manau, ir visada tai rasiau given444, ir viesai ir i AZ, kad bendraudama su pagerintomis, ji kenkia savo reputacijai, kaip ir tai, kad ji kisasi ten, i ka nera isigilinusi, taip sukeldama antipatija sau. Viskas.

siaubas blink.gif "reputacija", rašinėjaimai moralų į a/ž...
Moonte Moonte... dar viena tik forumu tegyvenanti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 21:14)
Papildyta:
O ka, tau nepatinka, nemalonus seksas su vyru?  unsure.gif

O tai kas yra meile sau, garzus zodziai pries veidrodi? biggrin.gif
Meile sau ir yra rupestis savim, sveika mityba, gyvenimo budas, kuo prasciau gyveni, vadinasi tuo maziau myli save.

Apie ka tu cia, as tave giriu, o tau vaidenasi, kazkokie nepatikimai? blink.gif Man viskas cia tinka ir patinka, nepatiktu, nebutu cia manes.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 22:23)

Medam, jus nuo mano moralu apsaugota.

AS AZ rasau tik draugam. Ir ten ne moralai. Kaip ir jie man atsako.

Todel nusraminkite, nestresuokite taip, saugokite savo karmas, ciakras ir dar bala ka.

Kita vertus, kuri cia is musu kiekviena diena meslu fontanuoja, i atlapus zmonems kimba?
Tai gi esti, madam, neduok, duok tik paloti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2020 - 21:26
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 22:21)

Man iki siol graziausiai apie moteri Giesmiu giesme wub.gif

{JD} Sukis, sukis, mergaite iš Šulamo!
Sukis, sukis,
kad galėtume į tave pasižiūrėti!
<... >
Tavo dailios šlaunys tarsi brangakmeniai,
nugludinti meistro rankų.
3 Tavo bamba tarsi apvali taurė,
visuomet pilna vyno.
Tavo pilvas tarsi kviečių krūva,
apsodinta lelijomis.
4 Tavo krūtys tarsi du stirniukai -
gazelės dvyniai.
5 Tavo kaklas tarsi dramblio kaulo
bokštas.
Tavo akys tarsi Hešbono tvenkiniai
prie Bat-Rabimų vartų.
Tavo nosis tarsi Libano bokštas,
žvelgiantis Damasko link.
6 Tavo galva iškyla kaip Karmelis,
tavo plaukų sruogos tarsi purpuras -
jų kasos karalių padaro belaisvį.
7 {Ms} Kokia tu graži, kokia maloni!
O meile, mano džiaugsme!
8 Esi daili kaip palmė,
o tavo krūtys kaip kekės.
9 Tariau: "Įlipsiu į palmę,
įsitversiu į jos šakas".
Tebūna tavo krūtys kaip vynuogių
kekės,
tavo alsavimas tarsi obuolių
dvelksmas,
10 o tavo lūpos kaip geriausias vynas!
{Mi} Teteka tad vynas švelniai mano
mylimajam,
bėgdamas pro lūpas ir dantis!

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:24)
O tai kas yra meile sau, garzus zodziai pries veidrodi? biggrin.gif 
Meile sau ir yra rupestis savim, sveika mityba, gyvenimo budas, kuo prasciau gyveni, vadinasi tuo maziau myli save.

Apie ka tu cia, as tave giriu, o tau vaidenasi, kazkokie nepatikimai? blink.gif Man viskas cia tinka ir patinka, nepatiktu, nebutu cia manes.... mirksiukas.gif

Na tai ir eik nx tada. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 22:21)
Niekada to neteigiau.

Nepakaltinamus itakoti beprasmiska. As perdaug gerbiu ir myliu given444, kad jai kelti tokias perteklines pretenzijas.

Man jos tiktai gaila, matant kad jos "diplomatiski" bandymai itakoti, formuoti, nueina suniui ant uodegos. Bet jos valia zarstyti pries kiaules perlais. Is esmes ka ir as dabar darau rasydama.

Veliava i rankas.

Kaip ir as issakau savo. Na taip nepretenduojat, bet niekaip negalite nustojusi eskaluoti mano neva turimos karunos temos. Paradoksas.
Papildyta:
Cia parasei apie meile sau, gebejima priimti save netobula (isivaizduojama tobuluma).

O sis Sekspyro iV sonetas prasytas mylincio vyro vardu...

Ne saulės mano mylimosios akys,
Ir ne koralas josios lūpų dažas:
Jai sniego baltis krūtyse išsekęs,
Į juodą vielą jos plaukai panašūs.

Baltų, raudonų, damaskinių rožių
Mačiau, ji tų spalvų veide stokoja;
Kai kas taip pat mielesnio kvapo uodžia,
Nei mano mylimoji išalsuoja.

Meili man jos kalba, nors, aišku, ausiai,
Kur kas gražiau tik muzika liūliuoja;
Dievaitės einant nemačiau tikriausiai,
Žeme tik eina mano mylimoji.

biggrin.gif biggrin.gif

Kiek pagiežos
Kiek didybės
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 22:33)
Man iki siol graziausiai apie moteri Giesmiu giesme wub.gif

{JD} Sukis, sukis, mergaite iš Šulamo!
Sukis, sukis,
kad galėtume į tave pasižiūrėti!
<... >
Tavo dailios šlaunys tarsi brangakmeniai,
nugludinti meistro rankų.
3 Tavo bamba tarsi apvali taurė,
visuomet pilna vyno.
Tavo pilvas tarsi kviečių krūva,
apsodinta lelijomis.
4 Tavo krūtys tarsi du stirniukai -
gazelės dvyniai.
5 Tavo kaklas tarsi dramblio kaulo
bokštas.
Tavo akys tarsi Hešbono tvenkiniai
prie Bat-Rabimų vartų.
Tavo nosis tarsi Libano bokštas,
žvelgiantis Damasko link.
6 Tavo galva iškyla kaip Karmelis,
tavo plaukų sruogos tarsi purpuras -
jų kasos karalių padaro belaisvį.
7 {Ms} Kokia tu graži, kokia maloni!
O meile, mano džiaugsme!
8 Esi daili kaip palmė,
o tavo krūtys kaip kekės.
9 Tariau: "Įlipsiu į palmę,
įsitversiu į jos šakas".
Tebūna tavo krūtys kaip vynuogių
kekės,
tavo alsavimas tarsi obuolių
dvelksmas,
10 o tavo lūpos kaip geriausias vynas!
{Mi} Teteka tad vynas švelniai mano
mylimajam,
bėgdamas pro lūpas ir dantis!

Papildyta:

Na tai ir eik nx tada.  mirksiukas.gif

Neveltui sakoma, kad grozis atsispindi mylincio akyse.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 21:21)
Niekada to neteigiau.
Veliava i rankas.

Vistiek toliau bendrauji su manim, nemanai, kad tavo reputacijai tai pakenks ? bigsmile.gif
primine man vaiku darzeli, tu su ja nedraugauk, nes as nedraugauju, jei draugausi, as su tavim nedraugausiu....
Narasei, tikrai? lotuliukas.gif
O ,vargeli, su kokiom "panetkem" cia zmones bedrauja doh.gif lotuliukas.gif
Manai rimtai, kad kazkas turi teise, itakoti kitus svetimus zmones? blink.gif Tai cia irgi tai stengiesi daryti tai?

tai gal nustok tuos perlus pries mane kiaule barstyti, jau rasiau, ar koki atau priklausomybe nuo manes?

Niekaip neapsiprantat, per tiek metu, kad rasau ir rasysiu, ka noriu ir keik noriu ir tikrai nei tu, nei kas kitas manes jau neitakos, ir tai rasau savo nuomone, kad ir kokia nesani tau ji butu, visada gali ignora ijungti ir neskaityti. Net zinok siek tiek gaila pasidare taves, tikriausiai nelengva su tokia pasauleziura gyventi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 20:25)
O kodel, madam, manosi kad kreipimasis turi buti viesas?
Kim, cambala zino, apie ka as 

Kin? Apsimelavusi, trintuke sena merga.
As nezinau apue ka jus, moote.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 21:23)

as irgi apsalus, nu iki tiek nesitikejau, zmogus rimtai gyvenimo neturi, kazkokios reputacijos....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 20:24)
tai žinom žinom, kai susišikai dėl savo baisaus būdo savo gyvenimą, tai dabar ir tegyveni kitais, ne dzin tau kažkokios moterys ar vyrai biggrin.gif

Tu esi isterike ir tiek
.
Atsakyti