QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:08)
O tai kam tada priekaistai Given, kodel manai ji per cia man kazka turetu sakyti, o ne asmeniskai? a?
Gal nustok prie jos del manes kabinetis? Ar nebezinai kaip jai ikasti?
Nu jus irgi man ne, tai gal ir apeinam viena kita? Bendraukit su tom ir apie tas, kurios jums autoritetas.
Tiesa, kazkur anapus, as issakau tik savo nuomone

Nepretenduoju, nei i jusu karunas, nei forumo sanitares pozicijas, nusiraminkit.
Niekada to neteigiau.
As manau, ir visada tai rasiau given444, ir viesai ir i AZ, kad bendraudama su pagerintomis, ji kenkia savo reputacijai, kaip ir tai, kad ji kisasi ten, i ka nera isigilinusi, taip sukeldama antipatija sau. Viskas.
Nepakaltinamus itakoti beprasmiska. As perdaug gerbiu ir myliu given444, kad jai kelti tokias perteklines pretenzijas.
Man jos tiktai gaila, matant kad jos "diplomatiski" bandymai itakoti, formuoti, nueina suniui ant uodegos. Bet jos valia zarstyti pries kiaules perlais. Is esmes ka ir as dabar darau rasydama.
Veliava i rankas.
Kaip ir as issakau savo. Na taip nepretenduojat, bet niekaip negalite nustojusi eskaluoti mano neva turimos karunos temos. Paradoksas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 22:14)
Mylintis zmogus ne taskysis i akis pareiskimais nuo pjedestalo, o pazinodamas savo artima zmogu, mokes prie jo prieiti taip, kad nesuzeistu.

Bet taip, net su kg, su celiulitu, su kalkem reikia save myleti.
Kitos kudos, grazios ir vis tiek saves nemyli. Manai, jos laimingesnes ir sveikesnes, nuo pykcio susisukusios?
Cia parasei apie meile sau, gebejima priimti save netobula (isivaizduojama tobuluma).
O sis Sekspyro iV sonetas prasytas mylincio vyro vardu...
Ne saulės mano mylimosios akys,
Ir ne koralas josios lūpų dažas:
Jai sniego baltis krūtyse išsekęs,
Į juodą vielą jos plaukai panašūs.
Baltų, raudonų, damaskinių rožių
Mačiau, ji tų spalvų veide stokoja;
Kai kas taip pat mielesnio kvapo uodžia,
Nei mano mylimoji išalsuoja.
Meili man jos kalba, nors, aišku, ausiai,
Kur kas gražiau tik muzika liūliuoja;
Dievaitės einant nemačiau tikriausiai,
Žeme tik eina mano mylimoji.