Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 21:25)

Kita vertus, kuri cia is musu kiekviena diena meslu fontanuoja, i atlapus zmonems kimba?
Tai gi esti, madam, neduok, duok tik paloti.

cambala ir tu,
su savim ir savo drauge sumaisei.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:36)
Vistiek toliau bendrauji su manim, nemanai, kad tavo reputacijai tai pakenks ?  bigsmile.gif
primine man vaiku darzeli, tu su ja nedraugauk, nes as nedraugauju, jei draugausi, as su tavim nedraugausiu....
Narasei, tikrai? lotuliukas.gif
O ,vargeli, su kokiom "panetkem" cia zmones bedrauja doh.gif lotuliukas.gif
Manai rimtai, kad kazkas turi teise, itakoti kitus svetimus zmones? blink.gif Tai cia irgi tai stengiesi daryti tai?

tai gal nustok tuos perlus pries mane kiaule barstyti, jau rasiau, ar koki atau priklausomybe nuo manes?

Niekaip neapsiprantat, per tiek metu, kad rasau ir rasysiu, ka noriu ir  keik noriu ir tikrai nei tu, nei kas kitas manes jau neitakos, ir tai rasau savo nuomone, kad ir kokia nesani tau ji butu, visada gali ignora ijungti ir neskaityti. Net zinok siek tiek gaila pasidare taves, tikriausiai nelengva su tokia pasauleziura gyventi.  unsure.gif

I sveikatele, daryk ka nori. Man pofig.

As bendrauju... Itariu, mylimuke irgi bendrauja, siuntinedama nx... Na, medam, bednraukite ir toliau taip, ar gaila. Matyt tokia bednravimo forma ir formatas, paciai yra tinkamiausias ir priimtiniausias.

Sekmes taip bendraujant. As pass.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:36)

primine man vaiku darzeli, tu su ja nedraugauk, nes as nedraugauju, jei draugausi, as su tavim nedraugausiu....
Narasei, tikrai? lotuliukas.gif

Vat sitas mane stulbina. Jau bobos prapisto.s skersai išilgai, senos triperės, o vis dar elgiasi kaip darzelinukes
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:40)
cambala ir tu,

Ir kas cia prabilo... Etatine, nesugebanti be meslo pilstymo SM pragyventi nei dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2020 - 21:43
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 21:41)
Vat sitas mane stulbina. Jau bobos prapisto.s skersai išilgai,  senos triperės,  o vis dar elgiasi kaip darzelinukes

tu atsargei man rasydama, tuoj reputacija ir autoriteta prarasi lotuliukas.gif
Nezinau ar cia suvaikejimas i senatve ar visai kazkokiu skauduliu uzlepimas, kurie eda zmogui smegenis is vidaus, ir issiliejama cia, su kazkokiom perdetom pretenzijom kitiem, svetimiem zmonem... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 22:41)
Ir kas cia prabilo... Etatine, nesugebanti be meslo pilstymo SM pragyventi nei dienos.

Kaip ir tu, Moonte. Bukime biedni bet teisingi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 21:34)
biggrin.gif  biggrin.gif

Kiek pagiežos
Kiek didybės

Bet tu jau nupirdai
Niekas i tave net nebereaguoja, nebent pasisaipyt is taves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 21:41)

ir vel su savim sumaisei, jei pati sedi mesle ir juo taiskaisi, tai akys ir paistasko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 21:40)
cambala ir tu,

Omg...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:43)
tu atsargei man rasydama, tuoj reputacija ir autoriteta prarasi lotuliukas.gif
Nezinau ar cia suvaikejimas i senatve ar visai kazkokiu skauduliu uzlepimas, kurie eda zmogui smegenis is vidaus, ir issiliejama cia, su kazkokiom perdetom pretenzijom kitiem, svetimiem zmonem... unsure.gif

As jau esu tokio amziaus, kad samadūrų nuomone nejaudina

Gyvenimo skauduliai.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 22:44)
Bet tu jau nupirdai
Niekas i tave net nebereaguoja, nebent pasisaipyt  is taves biggrin.gif

Tu reaguoji biggrin.gif durnele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 sausio 2020 - 21:50
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 21:40)
I sveikatele, daryk ka nori. Man pofig.

As bendrauju... Itariu, mylimuke irgi bendrauja, siuntinedama nx... Na, medam, bednraukite ir toliau taip, ar gaila. Matyt tokia bednravimo forma ir formatas, paciai yra tinkamiausias ir priimtiniausias.

Sekmes taip bendraujant. As pass.

Man zinok iki lemputes tavo busenos.

Tau kaip suprantu priimtinas toks bendravimas. Juk tu tik rasei, kad tik as cia blogai kazka rasineju ar ne, kadangi as nieko nesiuntineju, tai matomai tamstai netinka? visos kitos tai sventos tavo aveles biggrin.gif

oi labai tikiuosi, kad nuo siol mane apeisi ir neminesi, kazin kiek ilgai tik biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 21:44)
ir vel su savim sumaisei, jei pati sedi mesle ir juo taiskaisi, tai akys ir paistasko  biggrin.gif

Bp..bl...kaip tau tiesiai sviesiai pasakytu psichologas...Kas tokio turejo nutikti tavo sielos viduje, kad atradai sm ir dienu dienas jame sedi tersdama visas temas savo trydu paklodemis?
Na aisku - tevai issiskyre, tevas alkoholikas, susimetus gyvenai, norejai isteket- galu gale mergautine isperejai du vaikus, per 40 su virs meteliu tik pasalpos ir is soc nuomojami bustai Airijoj..

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 21:46)
As jau esu tokio amziaus,  kad samadūrų nuomone nejaudina

Gyvenimo skauduliai.
Papildyta:

Tu reaguoji  biggrin.gif  durnele  biggrin.gif

Dar neuzmusei savo mamos?
Kiek vaiko draugu vejaraupiais apkretei, prisikvietus naujiems?
Atsakyti