Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:47)
Man zinok iki lemputes tavo busenos.

Tau kaip suprantu priimtinas toks bendravimas. Juk tu tik rasei, kad tik as cia blogai kazka rasineju ar ne, kadangi as nieko nesiuntineju, tai matomai tamstai netinka? visos kitos tai sventos tavo aveles  biggrin.gif

oi labai tikiuosi, kad nuo siol mane apeisi ir neminesi, kazin kiek ilgai tik biggrin.gif

Man analogiskai iki lemputes tamstos norai ir pageidavimai.

Ir vel sventa nekaltybe, pamenu, kaip pati pirmoji parasei mylimukei, ji tik pacios pasiuntima jai, peradresavo siuntejui. Linksma buvo stebeti paciai peradresuota pacios rasyto chamisko turinio copija. Itariu ir man deretu tuo pasinaudoti, suprantama tamstai terminologija - eik nx. Kitaip nesupranti. Paziuresiu, kaip kiaules akimis irodinesi, kad nieko tokio nerasei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 09 sausio 2020 - 22:07
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 22:53)

Dar neuzmusei savo mamos?
Kiek vaiko draugu vejaraupiais apkretei, prisikvietus naujiems?

As ne tu, pas mane girtu pykcio priepoliu nebuna biggrin.gif

Visus uzkreciau ir dar kaimynus biggrin.gif dabar geriau, pakylėtai jau jautiesi pragyvenus mano gyvenimo vieną minutę?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 21:47)
Man zinok iki lemputes tavo busenos

Kaip ir Wild Mead Dream arba Uarda. Tu esi kvaise
. Tavo nuomone 0 ine kaip ir tu.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 01 09, 21:55)
As ne tu,  pas mane girtu pykcio priepoliu nebuna  biggrin.gif

Visus uzkreciau ir dar kaimynus  biggrin.gif  dabar geriau,  pakylėtai  jau jautiesi pragyvenus mano gyvenimo vieną minutę?

Pas tave prasideje klimaksiniai priepuoliai. Susikisk sau i savo stora sikna savo sv Kuciu palinkejimus nuo burbos.
Sv Kucios tik vakaras, ne 365 d per metus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 21:39)
Tu esi  isterike ir tiek
.

galoiu būt kuo tik tu nori, svarbu ne tokia kaip tu būčiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 21:41)
Ir kas cia prabilo... Etatine, nesugebanti be meslo pilstymo SM pragyventi nei dienos.

melas. Porą savaičių visos gana gražiai bendravo kol cambalinė sėdėjo po banu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 21:53)
Bp..bl...kaip tau tiesiai sviesiai pasakytu psichologas...Kas tokio turejo nutikti tavo sielos viduje, kad atradai sm ir dienu dienas jame sedi tersdama visas temas savo trydu paklodemis?
Na aisku - tevai issiskyre, tevas alkoholikas, susimetus gyvenai, norejai isteket- galu gale mergautine isperejai du vaikus, per 40 su virs meteliu tik pasalpos ir is soc nuomojami bustai Airijoj..
Papildyta:

Dar neuzmusei savo mamos?
Kiek vaiko draugu vejaraupiais apkretei, prisikvietus naujiems?

omg
šitas rašinėlis tik Vasaros 5, daugiau niekur netinka
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 21:54)
Man analogiskai iki lemputes tamstos norai ir pageidavimai.

Ir vel sventa nekaltybe, pamenu, kaip pati pirmoji parasei mylimukei, ji tik pacios pasiuntima jai, peradresavo siuntejui. Linksma buvo stebeti paciai peradresuota pacios rasyto chamisko turinio copija. Itariu ir man deretu tuo pasinaudoti, suprantama tamstai terminologija - eik nx. Kitaip nesupranti. Paziuresiu, kaip kiaules akimis irodinesi, kad nieko tokio nerasei.

As dziaugiuosi, kad mano ivaizdis tavo galvoje, kaip kempine gali pasitarnauti tavo nuodu isliejimui, kad tau tik i gera butu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 21:36)

Manai rimtai, kad kazkas turi teise, itakoti kitus svetimus zmones? blink.gif

Visi mes vienas kita itakojame, norime ar nenorime, turime teise ar neturime. To negalima isvengti niekaip.

Bet kai kurie tiesiog geriau ir efektyviau moka tai daryt.

Dar idomiau. Jei kas bando isvengti kitu itakos neteisingais metodais tai rizikuoja prarasti prota. Greiciausia uzpula kokia paranoja ar psichoze. Ar zmogus aplamai atitruksta nuo realybes.

Cia tas pats, kaip patekus i jura pradeti stengtis, kad nesuptu bangos. Reikia prisitaikyti prie kitu itakos,, kad ji butu kontroliuojama ir dar duotu baudos apie supanti pasauli
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:47)
, kadangi as nieko nesiuntineju, tai matomai tamstai netinka? visos kitos tai sventos tavo aveles  biggrin.gif

MELAGE

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 23:25)
Dusk tu kvanka albertina

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 20:00)
eik tu nx dura 

QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 14, 19:49)
gydytis eikti rimtai jau

Buta ir daugiau perliuku.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:41)
As dziaugiuosi, kad mano ivaizdis tavo galvoje, kaip kempine gali pasitarnauti tavo nuodu isliejimui, kad tau tik i gera butu.

Va prie ko priveda visokie save lauzymai del kitu zmoniu nesamoniu. Prie nezaboto pykcio.
As bent tik exe noreciau sudorot...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 22:35)
melas. Porą savaičių visos gana gražiai bendravo kol cambalinė sėdėjo po banu

omg
šitas rašinėlis tik Vasaros 5, daugiau niekur netinka

Ji per daug dviveide, kad tai pripazintu...

Kaip ten sake Moonte, jos autoriteta matyt labai tokios drauges pakelia, gi ji pati irgi panasiai vare apie mano mirusi teva, visai zmonem nera nieko svento, nu bet ka padarysi, tai ju bedos, ne mano...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 22:45)
Va prie ko priveda visokie save lauzymai del kitu zmoniu nesamoniu. Prie nezaboto pykcio.

saves lauzdymai nieko niekad prie gero nepriveda...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 22:43)
MELAGE

vaikeli, as neturejau omenyje savo viso gyvenimo biggrin.gif snekejau apie paskutini pokalbi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 22:45)

Zinai, Idomucia, pyktis tai labai stiprus jausmas. Negi manai kad pagerintos to vertos? Ar aplamai jos vertos kokio nors jausmo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 09, 22:00)
Kaip ir Wild  Mead Dream arba Uarda. Tu esi kvaise
. Tavo nuomone 0 ine kaip ir tu.

Tik jos neaptarusios nei dieno snegalit smile.gif Keista kai zmone stiek demesio kreipia i nulinius dalykus blink.gif

O prie ko cia tos dvi nares?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 09, 22:43)
MELAGE

Na matai, tu jau patapai vaikeliu. KOks cypdavatkiskas familiarumas. Nuo nxm iki vaikelio. Plati amplitude.

Ir kaip visada, ji vel buvo neteisingai suprasta.
Atsakyti