Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 22:49)
Zinai, Idomucia, pyktis tai labai stiprus jausmas. Negi manai kad pagerintos to vertos? Ar aplamai jos vertos kokio nors jausmo?

nezinau.
Cia buvo mineta, kad kai kurie gyvunu myletojai perka mazus kacius savo numyletiems vilksuniams pamaloninti.
Ar galima sakyti, kad kaciukai neverti viksuniu pykcio?

Cia siaip moterys su savais trukumais. tikrai nereikia perdeti kai kuriu trukumu. man ju visu gaila.

Kazkada buvo tyros mergaites, o pavirto i piktas ciniskas raganas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 sausio 2020 - 22:55
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:51)
O prie ko cia tos dvi nares?

dūra mano, kad tai tu. Tipo prisijungi save apgint biggrin.gif Matomai ji taip daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 09, 22:49)
Ji per daug dviveide, kad tai pripazintu...

Kaip ten sake Moonte, jos autoriteta matyt labai tokios drauges pakelia, gi ji pati irgi panasiai vare apie mano mirusi teva, visai zmonem nera nieko svento, nu bet ka padarysi, tai ju bedos, ne mano...

Na geras, Moonte vare rasydama, kad medam, keikiasi kaip vezikas, nors neperseniausiai teige, kad mat kilusi neva is inteligentiskos seimos. Cia suprask, nabaga teveli uzgavau. O ne pati, savo veiksmais, jo atminima dergi.

Kaip sakoma, faktus i studija. Davai, tempk, kur dergiausi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 22:42)
Visi mes vienas kita itakojame, norime ar nenorime, turime teise ar neturime. To negalima isvengti niekaip.
Bet kai kurie tiesiog geriau ir efektyviau moka tai daryt.
Dar idomiau. Jei kas bando isvengti kitu itakos neteisingais metodais tai rizikuoja prarasti prota. Greiciausia uzpula kokia paranoja ar psichoze. Ar zmogus aplamai atitruksta nuo realybes.
Cia tas pats, kaip patekus i jura pradeti stengtis, kad nesuptu bangos. Reikia prisitaikyti prie kitu itakos,, kad ji butu kontroliuojama ir dar duotu baudos apie supanti pasauli

As turejau omenyje si foruma ir samoninga nora keisti zmogu pagal save, net nekeisti, o pamokyti, pavadovauti, jaustis forumo sanitarem, man tai absurdas.

O gyvenime, aisku, itakojam vieni kitus, ypac artimuosius, bet ne svetimus zmones, bet visgi ne tiek, kad zmogus prarstu save, savo esybe, net vaiku tiek neitakojam, o ka jau kalbeti apie suaugusius. Visi gimsta su savo charakteriu, asmenybe, tokie lai ir islieka. Ka galim tai stengtis, nesuzaloti saves ar kitu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 22:53)
nezinau.
Cia buvo mineta, kad kai kurie gyvunu myletojai perka mazus kacius savo numyletiems vilksuniams pamaloninti.
Ar galima sakyti, kad kaciukai neverti viksuniu pykcio?

Cia siaip moterys su savais trukumais. tikrai nereikia perdeti kai kuriu trukumu. man ju visu gaila.

Kazkada buvo tyros mergaites, o pavirto i piktas ciniskas raganas.

Sorry, nepagaunu kampo, kuo tai susije.
Atsakyti
Diedai, kai prisigeria ir truksta dar, prasideda priekabiu ieskojimai kas ka ten izeide, uzpuole...
Na ko jus nepasidalinat?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 22:57)
Diedai, kai prisigeria ir truksta dar, prasideda priekabiu ieskojimai kas ka ten izeide, uzpuole...
Na ko jus nepasidalinat?

Vel nepagaunu kampo. Prie ko cia girti diedai ir nezinomai ko dalybos?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 22:51)
Na matai, tu jau patapai vaikeliu. KOks cypdavatkiskas familiarumas. Nuo nxm iki vaikelio. Plati amplitude.

Ir kaip visada, ji vel buvo neteisingai suprasta.

Ka tik sakei, kad tu pass, bet nu negali apie mane nekalbeti, tu rimtai ant tiek gyvenimo neturi?
Taip, kai zmogus raso kaip vaikas, tai pas i ji ir kreipiuosi mirksiukas.gif jei jau taip idomu tau, as neturiu nei nusistatymo pries kazka, kaip tu, nei susikuriu jusu ivaizdzius, o atrasau i konkrecias zinutes.

Tu ant tiek dviveide, kad nesugebi net zmogui tiesiai kazka parasyti, vsi per palinkui, labai isgasdinta kazko gyvenime esi? bijai ir is tos baimes vis puldineji kitus, bet virtualiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 09, 22:57)
Sorry, nepagaunu kampo, kuo tai susije.

Pyktis, tai ne kazkoks nuopelnas, o tiesiog emocija, norisi issitustinti, susireiti su kita ar sudraskyti koki kaciuka. Tai nera kazkas vertingo...

Cia tiesig ieskot kaip susiesti. nera jokiu protingu priezasciu aiskintis kas ka ten parase. O primenama daznai provokaciniais tikslais...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 09, 22:54)
dūra mano, kad tai tu. Tipo prisijungi save apgint biggrin.gif Matomai ji taip daro biggrin.gif

nu ta as supratau, keista, kaip neskirti visai skirtingu asmenu, bet as pamaloninta, tai vienos is visai normaliu nariu, ne duok dieve mane kas su cambala sumaisytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kai truksta alkoholio, ar sekso ar dar ko, tai pradedama kabinetis, prie visokiu nesamoniu, o kiti ateina ir nori kad prie ju priskabintu, kaip viskas primityvu.

Kodel cia kin neateina ir nei kabinejasi, nei iesko kokiu provokaciju kad isitraukt i pestynes.
Teigiamas pavyzdys jei ka SIUO KLAUSIMU
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 23:00)
Pyktis, tai ne kazkoks nuopelnas, o tiesiog emocija, norisi issitustinti, susireiti su kita ar sudraskyti koki kaciuka. Tai nera kazkas vertingo...

Cia tiesig ieskot kaip susiesti. nera jokiu protingu priezasciu aiskintis kas ka ten parase. O primenama daznai provokaciniais tikslais...

Nesuprantu, apie koki cia nuopelna kalbi. Turejau mintyse abejinguma, tingejima kazka jausti.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 09, 23:02)
Na kai truksta alkoholio, ar sekso ar dar ko, tai pradedama kabinetis, prie visokiu nesamoniu, o kiti ateina ir nori kad prie ju priskabintu, kaip viskas primityvu.

Kodel cia kin neateina ir nei kabinejasi, nei iesko kokiu provokaciju kad isitraukt i pestynes.
Teigiamas pavyzdys jei ka SIUO KLAUSIMU

Kin uzsiemusi, augina vaika.

As irgi greit dingsiu, na neidomu cia.
Atsakyti