Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 16:03)

TAip, as manau, kad net nusikaltelis turi teises.

Dar pradekim gaileti tos atmatos, kuri del diedo uzmuse ir leido musti savo vaika( Matukas). Ir apie teises jos. Va kalejime jau kita jobari susirado. Tokius saudyt, o ne teises dalint.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 01 10, 15:31)
Labai daug ką veikiam su draugais smile.gif Švenčiam kartu įvairias šventes, susitinkam pasidalinti tuo, kas svarbiausia gyvenime, keliaujam, tiesiog būnam ir bendraujam. Tai, apie ką tu kalbi (diskusijos intelektinės) yra proto veikla, ok, aš suprantu, aš pati ją mėgstu. Bet su draugais tikrais sieja emocinis/sielų bendrumas. Su tikrai artimais žmonėmis nėra taip svarbu ką veiki, svarbus pats buvimas kartu.

Mano draugai, ju seimos tapo kaip ir seimos narai. Neretai mes specialiai pasirenkame nesenai isleistas knygas, jas skaitome ir visi jas aptarinejame, buna ir taip, kai dalinames savo kelioniu potyriais, taip skatindami ir kitus prisijungti keliauti kartu. O kartais susirinke issilaktome po nama, vieni zaidzia sahcmatais, kiti siaip dinderi musa,bernai varineja kasi, fule, moteriskes dazniausiai kaifuoja prie vandens, ar siaip aptarineja savo vaikus, vyrus ir t.t. Visi kartu gaminam valgyti. Vnz, ka daro salyginai normalus zmones, kai vienas kita priimi tokiais kokie esame.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 16:01)
Lakstyk paskui dviracius, nusistekenusi kvaile

Senai cia verkei emsio temoj, kad edies su sugyventiniu daznai, kad nepasitiki, telefona, pasta tikrini?

aš juokais rašiau, o ne verksmingai biggrin.gif
nespręsk pagal save apie kitus, durne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 16:10)
tada tavo rankos suteptos krauju tu kuriuos nenuzudyti ir vel paelsiti zudikai ve nuzude.
Taip pat suteptos krauju tu kuriems neuzteko pinigu vaistams ar operacijoms, nes jie buvo paskirti issigimeliams islaikyti ir saugoti

Pasaulyje nera vietos ir resursu nesamonems. Toks jau pasaulis.
Kazkam gera, tai kartu kazkam bloga.
Gera zudikams, - bloga ju aukoms ir tiems kurie nei prie ko. PAPRASTA.

Atleisti?

Tu panasu kazkam atleidai, bet cia uztai pykti skleidi neretai... Nes tiesiog esi zmogus o ne kokia supermasina... naturalu.

man nera kam atleisti, tegu tiesiog nesipainioja po kojomis praeities isperos. Ir kaltininkai ir tie kurie visai nekalti ar net aukos

Kaip ir tavo Idomucia, tavo nepaykant zmones, kraujo poreikis, pagimdo monstrus, panasius i tave pati.

Toks jau gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 16:08)
Moonte, tai pirktumet isciustyta, perdazyta , po avarijos remonto automobili, jei jums pasakytu kad jis naujas ir priimtumet ji uz nauja? O kai osaisketu kad jis buvo dauztas ir atkaltas?
As tai noreciau zinoti viska
O tada jau spresciau ar man pirti ji, ar vistik ieskotis kito.

Kazkada buvo visai kitas forumas... apie 2000 metus. Vadinosi asirtu.lt Po to jis uzsidare po kazkiek laiko bande pakartot populiaruma - jau vel nera.

Tai ten gincijausi su vyrais, kurie sake, kad jei zmona nezino, tai nera ir problemos niekam.
Na, as sakau, o jei tau koks draugelis, bendrame versle, vietos geru vokisku komponentu ikistu kiniskas poddelkas? Tai gal irgi OK, jei nieko apie tai nesuzinotum.

Ne sako, tai butu isdavyste,
Gal - (draugelis tai kazkas ypatingo, o zmona tai tik skyle)
Tai tiesiog yra visiskas nesiskaitymas su kitu.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 16:14)
Kaip ir tavo Idomucia, tavo nepaykant zmones, kraujo poreikis, pagimdo monstrus, panasius i tave pati.

Toks jau gyvenimas.

Kol kas dar nieko neuzmusiau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 16:10)
tada tavo rankos suteptos krauju tu kuriuos nenuzudyti ir vel paelsiti zudikai ve nuzude.
Taip pat suteptos krauju tu kuriems neuzteko pinigu vaistams ar operacijoms, nes jie buvo paskirti issigimeliams islaikyti ir saugoti

Pasaulyje nera vietos ir resursu nesamonems. Toks jau pasaulis.
Kazkam gera, tai kartu kazkam bloga.
Gera zudikams, - bloga ju aukoms ir tiems kurie nei prie ko. PAPRASTA.

Atleisti?

Tu panasu kazkam atleidai, bet cia uztai pykti skleidi neretai... Nes tiesiog esi zmogus o ne kokia supermasina... naturalu.

man nera kam atleisti, tegu tiesiog nesipainioja po kojomis praeities isperos. Ir kaltininkai ir tie kurie visai nekalti ar net aukos

pritariu tau čia
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 16:14)
aš juokais rašiau, o ne verksmingai biggrin.gif
nespręsk pagal save apie kitus, durne smile.gif

Au au, lakatyk lakstyk. Gauni marmen - vel beinksdama begi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 15:57)
Cia ne vertinimas ka galejo prarasti, o pats didziausias egoistiskumo laipsnis, bijant prarasti tai, prie ko kelis metus ejo.
Reikia tik isivaizduotu su kokia baime gyvena ta moteriske. Paslaptis kuria zino du, jau mebe paslaptis
Kalba apie tai kame santykiu tyrumas, jei pagrindas melo?
Turi moketi atsakyti uz savo klaidas, o nekisti galvos i smeli kaip strutis ir galvoti, jog nk neatsitiko.

As gi tave klausiau, ar tikrai ta tiesa yra vertybe. Jei griauna ne tik nusidejusio gyvenima, o ir nukentejusio?

Gal jam asmensikai, pofig ta tavo tiesa, jis laimingas dabar, sia minute, o tavo TIESA jam sugriaus gyvenima. Jis praras pasitikejima zmonemis.

Cambala, OK, lai teorija lieka teorija.

O tu, zinodama kad tavo sunus neistikimas savo zmonai, nesako jai tiesos, pasakysi ja jai? Jauksi savo sunaus seimynini gyvenima, zinant kad suzinota tiesa sukels marcios reakcija, kuri gali traumuoti ir tavo anukus ir t.t. ir t.t.

Nejau tik del TIESOS, tu paaukotum visos seimos laime?

QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 16:08)
Moonte, tai pirktumet isciustyta, perdazyta , po avarijos remonto automobili, jei jums pasakytu kad jis naujas ir priimtumet ji uz nauja? O kai osaisketu kad jis buvo dauztas ir atkaltas?
As tai noreciau zinoti viska
O tada jau spresciau ar man pirti ji, ar vistik ieskotis kito.

Na cambala, automobilis nera zmogus. Zmones turi patirti, nebutinai ji turi buti pozytivi, kartais buna ir negatyvi. Bet kokiu atveju, patirtis itakoja, formuoja zmogu, ir nevisada tas zmogus formuojasi i blogaja puse. Todel, siuo atveju, man svarbi KOKIAS ZMOGUS PADARE PAMOKAS IS TO KAS BUVO... Nes tai itakoja busimus santikius.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 16:16)
Kol kas dar nieko neuzmusiau

TAvo ziniai, Idomucia, didziaja dali sociopatu suformavo aplinka, kurioje jie gyveno vaikysteje. TAigi, nebuk veidmainiu, tu savo neapykanta savo zmonai, tam kad ja skaudinti, traumavai ir ne karta savo vaikus. O smurtas pagimdo smurta. Tokia jau ta realija. Nera ko piktintis sociopatais-zudikais, kuriuos pagimdo savo abejingumu smurtui pati visuomene.

Tol kol to nesuvoksit, tol sociopatu bus.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 10, 16:11)
Dar pradekim gaileti tos atmatos, kuri del diedo uzmuse ir leido musti savo vaika( Matukas). Ir apie teises jos. Va kalejime jau kita jobari susirado. Tokius saudyt, o ne teises dalint.

Zmogaus teisiu paisymas ir gailestis tarpusavyje visai nesusije.

Tuo ir skiriames nuo i nusikaltima linkusiu, kad mes laikomes taisykliu, net ir tada, kada mums nepatogu, nenorime, mums pikta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 sausio 2020 - 16:43
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 10, 15:54)
.
Tyra mergina panasi i vaika, ja galima myleti be salygu. O ...

Man cia panasu i galios klausima. Myli be salygu, bet ir elgiesi kaip su vaiku - maziau suprantanciu, naiviu, kvailesniu.
Protingai moteriai sudo neprakisi kaip uz auksa, stai kur beda.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 10, 16:40)
KOKIAS ZMOGUS PADARE PAMOKAS IS TO KAS BUVO...

Na kokias pamoka gali padaryti siuksle iki kaulu smegenu?

Kita karta taip NERIZIKUOT arba NEAPSIMOKEJO SI KARTA.

Visa siuksles makaule sukasi apie asmenine nauda zala, gavimus praradimus, tai ir visos pamokos apsiribos tame naratyve.

O juk problema na ka konkreciai siuksle daro, o koks siuskles vidus.

Jei vidus butu kitoks - tai tokiu dalyku nepadarytu ne del to, kad nesigavo, ar pagavo ar kazka galejau prarasti.

Normalus tyras zmogus nedarys nes NEGALI ISKAUDINTI KITO O jei kazkas tokio gavosi, tai stengsis ispirkti nesiskaitant su priemonemis.
Deja jokiu stebuklu nebuna, ir zmones nepatbuleja, tik gal ismoksta labaiu neikliuti ir nerzikuot savo NAUDA.
O apie kita tokie galvot nesugeba
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 10, 16:00)
o esi tikra, jei tu prarastumei viską: sveikatą, darbą, vyrą, vaikus (nu sakykime jie žūtų) ir liktumei viena biedna bei stresuota, kad jie vis dar būtų tavo draugai?
čia pamąstymui

Kaip ir pamastymui, ar vyras liktu vistiek? Ar vaikai liktu ir neisveztu i globos namus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 10, 16:44)
Man cia panasu i galios klausima. Myli be salygu, bet ir elgiesi kaip su vaiku - maziau suprantanciu, naiviu, kvailesniu.
Protingai moteriai sudo neprakisi kaip uz auksa, stai kur beda.

Gal nereikia tokio tiesmukisko supratimo. Su vaiku atsidavimo prasme, bet ne kontroliavime ar statuse aukstesniame...

Na tau tai negresia, turi UZSITARNAUTI. Vienu ar kitu budu, nes nieko svento nera, o gali visuomett atsirasti jaunesne ar geresne lovoj, ar patrauklesne...

To nebuna tik ten kur yra SAVAS PASIRINKTAS arba svetimas.
Atsakyti