Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 17:44)
Visai gerai butu nauji zmones, tik gaila, kad jie daznai isgasdinami senbuviu rietyniu ir prievartinio itraukimo i ilgameti santykiu aiskinimasi.
Moonte,
Nuplaukei i lankas. Kalba eina ne apie pati neistikimybes fakta, o apie tai, ar slepti ji, ar ne.
Svarstymai, ar gi mes patys nesam nusideje, ar reikia visa gyvenima nubraukti del vieno ivykio, ar zmogus vertas ar nevertas, na cia ne apie tai...
Galu gale, kodel atimti galimybe siuos dalykus apsvarstyti isduotajam? Kodel neistikimasis vienas pats gali nuspresti savo nuodemes dydi, reiksme? Ar neistikimybe yra isskirtinai asmeninis sutuoktinio reikalas, nelieciantis antros pusės?

Na kam tas žinojimas? Išsidraskys, išsiskirs ir ką?
Atsakyti

Kai rasiau pries tai, moteris puosiasi, staipstosi pries vyra, reakcijos jokios. GAlu gale sugalvoja ji tasyti i teatrus, i filmus, pakisa erotine knyga, ar straipsni apie savo lukescius lovoje. Jokios reakcijos, totalnas abejingumas. Cia gi laiko klausimas, kada grudas nukris i dekinga dirva..

As anksciau buvau kategoriska, dabar skaitau, galvoju ir turbut telieka padaryti isvada, kad nereikia teisti ir smerkti zmoniu. Visaip buna. Negali pasakyti, kuria cia kaltas, nekaltas, neteisus. Kuo senyn, tuo maziau ideaizmo (deja). Viena kaip tu noretum, kad butu, kita - kaip gyvenimas vyksta.

Pazinojau pora. Zmona zymiai jaunesne, lb isvaizdi. Vyras sakydavo, kad ji jam slyksti. Seksas - tiek daznai kiek Kaledos. Nu tai aisku, finale ji nuejo i kaire. Neistikimybe santykiu nepataise, laimes neatnese, kaip ir blogis, bet as “nemoku” tos moters smerkti. I juos ziuredama viena pazistama jau pries n metu buvo pasakius “Ji nueis i kaire”. Nu ir bingo.

Atsakyti

Na kam tas žinojimas? Išsidraskys, išsiskirs ir ką?

Manau zinojimo “reikalingumas” priklauso nuo situacijos. Kitam gal tai bus paskutinis lasas, kuris privers nutraukti niekur nevedancius santykius.

As dabar noreciau zinoti. O ka daryti su ta sutuacija, cia jau butu mano reikalas.

Atsakyti

Lisitėja, Cambala, aciu  :4u: 

Atsakyti
Moontei uzejo kazkokia psichoze... panasi i islamista, kuriam kazka reze, kad Alacho nera. Gatava beesispjaudydama nuodais is proto iseiti...

Na neprastumsi cia atleidimu visokioms kalems... Matai, zmones kapsto giliau nei ikiso...
Neistikimybe tai proga atsiskleisti tam kuris isdave... Dauguma parodo, kad jie tokie siuksles, kad ta neistikimybe yra TIESIOG SMULKMENA...
Mano exe - labai geras pavyzdys.

Tiesiog nesitikimybe - labai patogus reiskinys subendrinti. Visokiu abstrakciu slyksciu bruozu sunku islaikyti surinkus ii viena...

Taigi istikimybe, tai tik ziedeliai, idomiausi dalykai isgirstami, paprasius isdavika pasiulyti koki sprendima...
Va tada buna 10 kart idomiau uz neistikimybe
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 12, 17:44)
Visai gerai butu nauji zmones, tik gaila, kad jie daznai isgasdinami senbuviu rietyniu ir prievartinio itraukimo i ilgameti santykiu aiskinimasi.
Moonte,
Nuplaukei i lankas. Kalba eina ne apie pati neistikimybes fakta, o apie tai, ar slepti ji, ar ne.
Svarstymai, ar gi mes patys nesam nusideje, ar reikia visa gyvenima nubraukti del vieno ivykio, ar zmogus vertas ar nevertas, na cia ne apie tai...
Galu gale, kodel atimti galimybe siuos dalykus apsvarstyti isduotajam? Kodel neistikimasis vienas pats gali nuspresti savo nuodemes dydi, reiksme? Ar neistikimybe yra isskirtinai asmeninis sutuoktinio reikalas, nelieciantis antros pusės?

O as manau kad tai yra labai susije.

Rodos Montekrista puikiai pastebejo. Viskas priklauso, kam sakai Tiesa. Na jei as buciau cambalos vyru, tikrai jai nesakyciau. As rimtai bijociau. Va tau, is Sviesos, Nakvisai pasakyciau (atsitiktiniai nikai pirmi sove i galva). Nutuokiu, kad kiekviena Jusu i Tiesa reaguotu skirtingai, svarbiausia, kad jus eitumet i kontakta. Nes mokate klausyti, nes as zinau, kad iki jusu dasibelsiu, jus mane neterorizuosite.

O tu man pasakyk, ka tau duos tas zinojimas, kuri akcentuoji. Jei nusikaltes daugiau to nekartos, jei jis gailisi, suvokia ka padare.

Va as nesuprantu, is kur tas poreikis buti siuksliu deze? VA kam tau, knistis tam mesle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 sausio 2020 - 18:17

kaip ten bebūtų, bet realybėje Idomucia su savo vidiniais demonais visgi tvarkosi daug geriau nei kai kurie čia pasisakantys nariai ir iš vidaus savęs taip neėda ]
As visiskai nesutiksiu. Labai nustebau suzinojusi, kad skyrybos ivyko pries 20 m. Is to kaip daznai, su kokia pagieza raso apie ex - toks jausmas, kad dar tasesi po teismus uzvakar.  Jau nekalbant net apie santykius su vaikais. Sitiek neapykantos savo vaikams man negirdetas, nematytas dalykas. LT augant matai daug tevu, kurie po skyrybu nesirupina vaikais, bet as nezinau nei vieno atvejo, kai tevas sitaip dergtusi ant vaiku.  Jau ko ko, bet tokio zmogaus gyvenime nera ramybes. Ir man, kaip dar kelioms cia, susidaro ispudis, kad Idomucia siekia sokiruoti. Sunku nupasakoti ispudi komentarus skaitant, bet toks jausmas, kad viduje viskas taip slykstu, jog specialiai verciama i isore “pasauliui”. Su kazkokia piktdziuga, mazochizmu, pasimegavimu tuo visu brudu. Cia gal skamba hiperbolizuotai, bet man toks jausmas kyla skaitant komentarus. :)
Atsakyti
Juokinga... pastebiu jusu klaida.

Pati neistikimybe savaime nieko nereiskia. beveik nieko. Nera taip, kad kazkas ten nustate, kazkokias dirbtines taisykles, ir bukai reikalauja ju laikytis, nors prasmes mazai...

Ne.

Neistikimybe rodo kitus dalykus. Koius. Tai priklauso nuo santykiu, nuo zmoniu.
Jei kokia ten atvira santuoka, tai neistikimybe absoliuciai nieko nerodo.
Kitais atvejais - kitaip.
Daugeliui zmoniu neistikimybe parodo, kad gyvena su siuksle. Visokie pasiulymai ka daryti - tik ta patvirtina...

tada juokinga skaityti, kad va parodziau koks as siuksle, atsiprasysiu ir daugiau nerodysiu koks as.
Jau per velu, Jau tai ne paslaptis.

Taigi tik primityvai priekaistauja uz veiksma, normalus zmones priekaistauja, kad kita puse TAIP GALEJO PADARYTI.
Jei jau GALEJO, tai NEPAKEICCIAMA...

Nebent asmenybes performavimas... bet kam cia reikia tos inzinerijos vargo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 18:08)
Moontei uzejo kazkokia psichoze... panasi i islamista, kuriam kazka reze, kad Alacho nera. Gatava beesispjaudydama nuodais is proto iseiti...

TAiop, taip, baisesnes bobos uz mane apsaulyje nera. Musu carui, ups Idomusiai isdriso tiesa i akis pasakyti. Bet kazkodel tau mano TIESA APIE TAVE NEPATINKA.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 12, 18:12)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72583336" data-time="1578823898"> kaip ten bebūtų, bet realybėje Idomucia su savo vidiniais demonais visgi tvarkosi daug geriau nei kai kurie čia pasisakantys nariai ir iš vidaus savęs taip neėda ]</blockquote> As visiskai nesutiksiu. Labai nustebau suzinojusi, kad skyrybos ivyko pries 20 m. Is to kaip daznai, su kokia pagieza raso apie ex - toks jausmas, kad dar tasesi po teismus uzvakar.  Jau nekalbant net apie santykius su vaikais. Sitiek neapykantos savo vaikams man negirdetas, nematytas dalykas. LT augant matai daug tevu, kurie po skyrybu nesirupina vaikais, bet as nezinau nei vieno atvejo, kai tevas sitaip dergtusi ant vaiku.  Jau ko ko, bet tokio zmogaus gyvenime nera ramybes. Ir man, kaip dar kelioms cia, susidaro ispudis, kad Idomucia siekia sokiruoti. Sunku nupasakoti ispudi komentarus skaitant, bet toks jausmas, kad viduje viskas taip slykstu, jog specialiai verciama i isore “pasauliui”. Su kazkokia piktdziuga, mazochizmu, pasimegavimu tuo visu brudu. Cia gal skamba hiperbolizuotai, bet man toks jausmas kyla skaitant komentarus. smile.gif

Lietuviai aplamai neiprate atvirai atskleisti vidaus, net patys nesuvokia daznai...

Man tai idomu, prie ko cia laikas? Jei sakysim zmogus neturi kojos, tai neturi. Ir nesvarbu ar pries 5 metus nupjove ja ar pries 25 metus.
Toks vaizdas, kad per ilgesni laika turejo patikti gyventi be kojos...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 12, 18:17)
Juokinga... pastebiu jusu klaida.

Pati neistikimybe savaime nieko nereiskia. beveik nieko. Nera taip, kad kazkas ten nustate, kazkokias dirbtines taisykles, ir bukai reikalauja ju laikytis, nors prasmes mazai...

Man irgi juokinga, zmogelis ziuri i teksta ir mato spyga.

Konkreciai, kur parasyta, kad neistikimybe nieko nereiskia? KUri is musu parase, tavo izvlegta absurda? Ar tik cia tavo asmenisniai sugebejimai, izvelgti tai ko neparsyta? Ar megsti pats su savimi padiskutuoti, surades to ko nera?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 12, 18:18)
Bet kazkodel tau mano TIESA APIE TAVE NEPATINKA.

man patinka ir tiesa, ir kitu zmoniu nuomone, kad ir ne visai teisinga, a beveik neteisinga.

Tik nepatinka, kad ja jau sunku sovokti per nuodus, uzpuolimus ir keiksmus..

Na buna koks pijokas prisigeria ir sako nuomone, bet 80 procentu - rusiski keiksmazodziai, tai tikrai neimanoma suprasti, ka jis ten nori pasakyti
Atsakyti