QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 13:17)
Tai labai mazai, as su vyru draugavau 6 iki vestuviu tik.
Tu neturi patirties tame, kai yra vyras salia, salia visa gyvenima beveik, kuris tavo tampa toks artimas, kad nelabai ir dalini gyvenima kazkaip atskirai nuo jo,
Lutuke, ar tu gali neoponuoti i mano kiekvieną postą, kodel negali leisti, kad ir mano postas būtu paskutinis vat cia sukilo ir mano ego.
juk galima ir kai kurias mintis pasilikti sau.
primeni man vieną pažistamą, kuri tik ir OPONUODAVO. net, kai pasakydavai: "kokia graži puiki dien"a, ji sakydavo: "puiki, bet...dregna ir slidu, ir prakaitas pila nuo dregmes." nuolat ką nors taisydavo pašnekove.
psichiatrijoje tai lyg ir sutrikimas, sake mano drauge gydytoja.
bet cia ne apie tave.
nu taip, neturiu patirties, bet gyvnu nuolat ir su kitais seimos nariais labai ilgai, uz stoteles tevai, uz tirju stoteliu seneliai, ne emigracijoj, nuolat matomes, tankiai su draugemis, o ir su vyrais kad ir exais iki siol.
apie tave dabar. gerai, kad viskas grazu pas jus.
tu pasakojai apie savo seimos problemas, as tiek buciau nekentejus.
ir tavo santuokos ilgumas - laimes dalykas. zinoma, abu dirbat su savimi/savo demonais, bet ar ne pati nustebinai mane sakydama, jei dar pasikartotu tokios pat vyro problemos, nebesitaikstytum?
tai vat. o jei tos pacios problemos butu pasikartoje jums 7m pragyvenus - ir ups, nebutu tu 30metu.
tai kam didžiuotis?
as gal irgi noreciau tu ilgu ilguuuuu metu...nu bet ju nebuvo, tai ka dabar...
ir as tau niekad nebaksnociau - vat vat, kokia tu laikinumo apsupta, sugebejai TIK 11m isgyventi. tik.
bet ir tie 11m gali buti saviap graZus, kokybiski, kai zmones sjugeba issiskirti PUSIAU taikiai, ir dar po to bendrauti, o ne: "kad daugiau jo snukio nematyciau."
Dar pasakysiu kitaip.
Tu, pvz,mano duotoje vietoje, gal net ne tiek butum isgyvenusi, ir isvis nebutum tokia atlaidi. tu labai atrodo silta ir meili, bet viduje daug kategoriskesne uz mane.
tu turbut nei su ex tiek bendrautum, nei eitumet kartu svenciu svesti, senuku lankyti, nei varge jam padetum, gal net leistum jam numirti, kas ten zino

. taip pat pasakei, kad neatleistum neistikimybes. bet kas ten zino - kaip montekrista sako, gal tikra vyras, buna, gauna kazka is sono - taip daugelis seimu pragyvena, numirsta, tiesiog daugelis etapu praeina tyliu, slaptu...
nebeoponuok nieko...lesik ir man pasibaigti...
juk ne specialiai kaifuoju trumpais sanytykiais. zmogus visad daro ka gali, ir kaip geba geriausiai.
ok, as neturiu tavo patirties, tu neturi mano.
juk tu irgi neturi nei draugysciu, nei plato draugu. nei moteru bendruomenes. stebiesi viskuo, ka sakau. o man liepi nesistebeti niekuo tavo gyvenime. tai abi geriausiai, kad butume su savo vizijomis apie pasauli pagal savo patirtis. bet ar ne tam esi forume, kad suzinotum, jog esti ir kitokiu patirciu.
tas ir idomu.
p.s. savo plato draugo dar nemeciau, lankiau jau kelintasyk ligoninej.