Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(given444 @ 2020 01 15, 13:10)
argi žiūrime filmus, kur veikėjai du, kur sėdi du žmonės, vyras ir žmona ir kažką per 2val filmą, kažką veikia ant sofkės?

žiūrime, jei geras mirksiukas.gif
pvz. Palikti vandenyne, ten beveik jie du visą laiką, po to tas bendraujantis su Wilkinson kamuoliu vienas saloje išmestas, po to su tuo vokiečiu Tiliu ar kaip ten jis fimas pvz. Barefoot, kur jis praktiškai tik dviese su trenkta mergina. Arba dar toks filmas, kur vienas prieš mirtį slaugė kitą asmenį, labai susidraugavo: juodukas su baltu berods
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 15, 12:28)
<p>Given,</p><p>as nzn i kuri tavo komentara atsakau.
</p><p>Permeciau akim, nebeieskosiu...</p><p>Sakei introvertama nereikia kalbetis. Na, netiesa. Dar ir kaip reikia, bet su mazu kiekiu zmoniu ir tam tikra laika. Mes su MB abu introvertai, dar ir kaip kalbam.</p><p>As daug kalbu ir su sau labai artimais zmonemis. Daug ir giliai.</p><p></p><p>O del emigracijos ir rysios islaikymo (kazkur minejai). As su savo artimais zmonemis susitikusi jauciuosi tarsi mes nebuvome issiskyre. Susiskambinam karta per savaite ar dazniau. Ir visas laikas skirtas vienas kito klausymui. Mes nesedim teatre, neziurim filmo, nevaziuojam dviraciais - visas demesys vienas kitam. Ir tokiu budu as islaikiau labai artimus santykius su kai kuriais zmonemis. Man idomu, kiek Lt gyvendami kai kurie draugai skiria vienas kitam laiko. Itariu, maziau nei as.</p><p>Del ko man sirdi skauda - negaliu nueiti ir padeti. Negaliu atvaryti, paimti vaiko, apkabinti ir t.t. </p><p>Visgi rysys lb stiprus isliko jau daug metu, nepaisant mano fizinio nebuvimo salia. smile.gif</p>

Pritariu.
Mazai kas cia esanciu patiketu, kad as esu introvertas mirksiukas.gif
Beje, jei as neklystu ir pati esi priklausanti INFJ tipui.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 15, 11:54)
Kaip tu moki graziai rasyt, kai nekimbi kam nors i gerkle, va tokios Moontes as ilgiuosi is n metu atgal wub.gif

GAila, bet siuo metu SM esantis kontingentas, vykstanti polemika tarp ju, nelabai skatina taip rasyti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 15, 11:10)
dar aš apie tuos papildymus, kur  Moontė rašė ir Montevertė su ja sutiko.
aš tą  ir turiu omeny, kad nedaryk iš žmogaus savo klono. iš  vyro gauname viena, papildymus, iš kitų ryšių - kitką, todėl tas ryšių skirtingumas ir gražus. kiek išvis - gražių ryšių gyvenime. argi žiūrime filmus, kur veikėjai du, kur sėdi du žmonės, vyras ir žmona ir kažką per 2val filmą, kažką veikia ant sofkės?
kiek ten veikėju, veiksmų, santykių, peripetijų. kad ir Housewives serialas. kaip artimai bendrauja moterys, ko viena iš kitos mokosi, geru ir blogu dalykų, kad ir netobuli santykiai, intrigėliu/intrigu būna, bet koks palaikymas, jau bent mirus vienam nariui, ar vežiu susirgus - atnešti maisto, vaikus pasaugoti, nueiti kartu apsipirkti. man grazu tas moteriškas bendravimas.
vieno ryšio nepakeisi kitu.
geria, jei vyrui patinka ir šopintis su tavim eiti ir ten vykti i atostogas, kur tu nori, o ne zvejoti ar tik alu maukti.
taip pat negali sakyti: db turiu tris vaikus, man nieko kito nereikia. nei vyro, nei nieko. tik vaikai. galu gale, su kuo tie vaikai bendraus?
kaip išvis kursi patirti, ka vaikams perduosi? raginsi dukrą bendrauti su draugem/klasiokem, o dukra paklaus: bet mamyte, tu juk neturi ne vienos drauges. unsure.gif
štai kaimynas toks šalia gyvena, šunimis apsikarstęs važinėja. vienišius, bet ir tai jam reikia nuolat žmonių, sustoja kalbina, nuolat ieško gyvneimo draugės, kuri jo šunis toleruotų smile.gif

skaiciau patartuoju metu prancūzų psichoterapeuto Ch. Andre veikalus. jis yra išreiškęs minti.
"Puiku, jei žmones turi porą artimų žmonių, bet paskui, jie isikimbi i tuos du, ištikus netektims, kaip nakvisa rase, ir atrodo, kad pasaulis subyra. užtat, sako jis, apskritai sveika tureti kuo daugiau kad ir ne tokiu artimu, bet geru biciuliu, pažistamu."
visi jie geri tavo socialinei sveikatai, (ir cia ne tik del netekciu), nebent esi totalus totalus intravertas ir tau reikia tik keliu medžiu girioje.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 15, 14:17)
žiūrime, jei geras mirksiukas.gif
pvz. Palikti vandenyne, ten beveik jie du visą laiką, po to tas bendraujantis su Wilkinson kamuoliu vienas saloje išmestas, po to su tuo vokiečiu Tiliu ar kaip ten jis fimas pvz. Barefoot, kur jis praktiškai tik dviese su trenkta mergina. Arba dar toks filmas, kur vienas prieš mirtį slaugė kitą asmenį, labai susidraugavo: juodukas su baltu berods

Tai tik parodo, kad zmogui reikia zmoniu, ant tiek beviltiskai, kad net pasigamino drauga is kamuolio ir su juo kalbasi. smile.gif kad tik neisprotetu.

O vis akita, filmai, max 2 val epizodai, kur parodo svarbius gyvenimu ivykius. Niekas nerodys kasdienybes, kuri kastojasi kasdien, kasmet, nes niekas neziures, nes pas dauguma tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 15 sausio 2020 - 13:29
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 15, 10:28)
<Sakei introvertama nereikia kalbetis. Na, netiesa. Dar ir kaip reikia, bet su mazu kiekiu zmoniu ir tam tikra laika. Mes su MB abu introvertai, dar ir kaip kalbam

ne tiksliai issireiskiau.
yra introvertu, kuriems nereikia.
bet yra taip vadinami komunikabilus vienišiai. zinau, nes mano sese tokia.
mano drauge tokia - megsta viena būti, bet kai jau kalbasi, tai kalbasi. smile.gif
dar pora tokiu zmoniu turiu.

bet tikrai yra tokiu, kurie nuosirdžiai tik su medžiais kalbasi.
Papildyta:
As su savo artimais zmonemis susitikusi jauciuosi tarsi mes nebuvome issiskyre. Susiskambinam karta per savaite ar dazniau. Ir visas laikas skirtas vienas kito klausymui. Mes nesedim teatre, neziurim filmo, nevaziuojam dviraciais - visas demesys vienas kitam. Ir tokiu budu as islaikiau labai artimus santykius su kai kuriais zmonemis. Man idomu, kiek Lt gyvendami kai kurie draugai skiria vienas kitam laiko. Itariu, maziau nei as.</p><p>Del ko man sirdi skauda - negaliu nueiti ir padeti. Negaliu atvaryti, paimti vaiko, apkabinti ir t.t. </p><p>Visgi rysys lb stiprus isliko jau daug metu, nepaisant mano fizinio nebuvimo salia. smile.gif</p>

tai ar as prieštarauju tavo postui. mano sesuo pvz taip gyvena. gal as ne tiek daug visko pasakau ko noriu.
Papildyta:
Del ko man sirdi skauda - negaliu nueiti ir padeti. Negaliu atvaryti, paimti vaiko, apkabinti ir t.t. </p><p>Visgi rysys lb stiprus isliko jau daug metu, nepaisant mano fizinio nebuvimo salia. smile.gif</p>

cia dar kitoks santykis. tu tikrai bendrauji tankiai. o kiti tikrai ima ir nutolsta. mano sesers vaikinas portugalas tiap kalba intensyviai, gyvendamas londone, su savo lisabonos draugais ir giminaiciais. britanijoj JOKIU rysiu nesukure. kalbasi kasdien po VALANDA telefonu su savo draugais lisabonoje ir seimos nariais. po darbo. eina pesti. ausinukas ant peciu.
viena vertus, - grazu. kita vertus - toks tas life, on the phone, always. atsiraportavimas. unsure.gif
tai vat. ironija. isvykstame,. kad palaikytume rysius per tel. aciu dievui, tos technologijos yra. bent jau tiek. be kaip sakoma, eisi, krisi, nebekalbesi, susirgsi stipriai. net jegu nebus kalbet. smile.gif na, ok, perdedu.

o pvz mano broliene su mano broliu dar iki santuokos vos taip nesiskyre. kol buvo atskiruose zemy njuose. sako ji man: given, pajutau, kad ne GYVENU, o galovju, ka vakare sakysiu jam, .kad vat as ta, as - ana,. jau net dziaugtis negali ta AKIMIRKA, nes galvoji apie atsiraportavima, ka sakysi, ka darysi... tos susidvejinimas...dvigubas gyvenimas. ir vat kazka patiri, ir nori kad tas zmogus butu kartu, nori dalintis, o jo nera ir nera.
Atsakyti

is lisabonoje ir seimos nariais. po darbo. eina pesti. ausinukas ant peciu. viena vertus, - grazu. kita vertus - toks tas life, on the phone, always. atsiraportavimas.

tai vat. ironija. isvykstame,. kad palaikytume rysius per tel. aciu dievui, tos technologijos yra. bent jau tiek.

na, ok, perdedu. o pvz mano broliene su mano broliu dar iki santuokos vos taip nesiskyre. kol buvo atskiruose zemy njuose. sako ji man: given, pajutau, kad ne GYVENU, o galovju, ka vakare sakysiu jam, .kad vat as ta, as - ana,. jau net dziaugtis negali ta AKIMIRKA, nes galvoji apie atsiraportavima, ka sakysi, ka darysi... tos susidvejinimas...dvigubas gyvenimas. ir vat kazka patiri, ir nori kad tas zmogus butu kartu, nori dalintis, o jo nera ir nera.

Na as savo didziaja dali gyvenimo siaip ar taip leidziu su MB. Visas mano bendravimas su artimais zmonemis gautusi atsiraportavimas, nes mes snekame apie tai kaip jauciames, kas ivyko, net apie vaikyste, tevus...t.y. apie tuos momentus kai siaip ar taip nesame kartu.

As tai neisvaziavau, kad bendrauciau telefonu. Emigracijos priezastys zinok kitos visai buvo. :) 

Na gal nereikia maisyti draugu, broliu, seseru ir romantisku rysiu. Naturalu, kad pora gali issiskirti. Poros esme ir yra buvimas kartu, fizinis kontaktas, bendra buitis. As su MB gyvenu, o su seimos nariais net Lt budama vienoje lovoje nemiegociau ir uz ranku nesilaikyciau.

:) 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 15, 16:08)
. Poros esme ir yra buvimas kartu, fizinis kontaktas, bendra buitis.

Ne visai sutikciau. Greiciau tai malonus priedai (kai kada ir nemalonus buna), bet esme yra vidinis rysys. Tik jo israiskos su mb, giminem, draugais skirtingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 15 sausio 2020 - 15:13

Ne visai sutikciau. Greiciau tai malonus priedai (kai kada ir nemalonus buna), bet esme yra vidinis rysys. Tik jo israiskos su mb, giminem, draugais skirtingos.

Mes su MB esame gyvene skirtinguose miestiose. Ir skirtingose salyse. Aisku, kad be bendravimo, vidinio rysio nieko nebus, bet man labai svarbu ir buti salia. As be jo is pradziu net uzmigt negaledavau. Ir tikrai niekada nejauciau poreikio miegoti su drauge. Toks ir skirtumas. Tai va todel manau, kad draugyste per atstuma imanoma, o romantinis rysys  tik tam tikra laika. :) 

Atsakyti

Pritariu. Mazai kas cia esanciu patiketu, kad as esu introvertas

Beje, jei as neklystu ir pati esi priklausanti INFJ tipui. GAila, bet siuo metu SM esantis kontingentas, vykstanti polemika tarp ju, nelabai skatina taip rasyti.

Taip, as irgi INFJ. :)  As manau didzioji dalis cia introvertes. Given tik va ryskiai i isorini pasauli orientuota.  
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 15, 16:21)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72585862" data-time="1579093980"> Ne visai sutikciau. Greiciau tai malonus priedai (kai kada ir nemalonus buna), bet esme yra vidinis rysys. Tik jo israiskos su mb, giminem, draugais skirtingos.</blockquote>
<p>Mes su MB esame gyvene skirtinguose miestiose. Ir skirtingose salyse. Aisku, kad be bendravimo, vidinio rysio nieko nebus, bet man labai svarbu ir buti salia. As be jo is pradziu net uzmigt negaledavau. Ir tikrai niekada nejauciau poreikio miegoti su drauge. Toks ir skirtumas. Tai va todel manau, kad draugyste per atstuma imanoma, o romantinis rysys  tik tam tikra laika. smile.gif </p>
<p> </p>

As manau, kad imanoma, bet tie zmones yra visiskos priesingybes tu teigianciu, jog jam sutuoktinis yra vienintelis draugas, atstojantis visa pasauli.
O as tai irgi labai vertinu fizini kontakta, be jo negaleciau smile.gif kartais tqm tikras poelgis net svarbiau ir daugiau pasako uz zodi.
Atsakyti
Labas rytas...
pameskit man kokiu serialu...kokius kiekviena žiurit....po vieną. smile.gif
Reign taip ir neužbaigiau. gal teks sugrizt? unsure.gif

Mylimuke, kaip palaikai fizini judejimą? kažkada sakei važinedaai dvir? ar vaikštai? nesportuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 sausio 2020 - 09:42
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 09:33)
Labas rytas...
pameskit man kokiu serialu...kokius kiekviena žiurit....po vieną.  smile.gif
Reign taip ir neužbaigiau. gal teks sugrizt?  unsure.gif

Labas rytas,
nu gražu, tu ką kokia nusivylusi namų šeimininkė? biggrin.gif mirksiukas.gif aš tai serialų nežiūriu. Nu nebent ten koks Twin Peaks buvo, bet daugiau ne.
Atsakyti