QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 15, 10:28)
<Sakei introvertama nereikia kalbetis. Na, netiesa. Dar ir kaip reikia, bet su mazu kiekiu zmoniu ir tam tikra laika. Mes su MB abu introvertai, dar ir kaip kalbam
ne tiksliai issireiskiau.
yra introvertu, kuriems nereikia.
bet yra taip vadinami komunikabilus vienišiai. zinau, nes mano sese tokia.
mano drauge tokia - megsta viena būti, bet kai jau kalbasi, tai kalbasi.
dar pora tokiu zmoniu turiu.
bet tikrai yra tokiu, kurie nuosirdžiai tik su medžiais kalbasi.
Papildyta:
As su savo artimais zmonemis susitikusi jauciuosi tarsi mes nebuvome issiskyre. Susiskambinam karta per savaite ar dazniau. Ir visas laikas skirtas vienas kito klausymui. Mes nesedim teatre, neziurim filmo, nevaziuojam dviraciais - visas demesys vienas kitam. Ir tokiu budu as islaikiau labai artimus santykius su kai kuriais zmonemis. Man idomu, kiek Lt gyvendami kai kurie draugai skiria vienas kitam laiko. Itariu, maziau nei as.</p><p>Del ko man sirdi skauda - negaliu nueiti ir padeti. Negaliu atvaryti, paimti vaiko, apkabinti ir t.t. </p><p>Visgi rysys lb stiprus isliko jau daug metu, nepaisant mano fizinio nebuvimo salia.

</p>
tai ar as prieštarauju tavo postui. mano sesuo pvz taip gyvena. gal as ne tiek daug visko pasakau ko noriu.
Papildyta:
Del ko man sirdi skauda - negaliu nueiti ir padeti. Negaliu atvaryti, paimti vaiko, apkabinti ir t.t. </p><p>Visgi rysys lb stiprus isliko jau daug metu, nepaisant mano fizinio nebuvimo salia.

</p>
cia dar kitoks santykis. tu tikrai bendrauji tankiai. o kiti tikrai ima ir nutolsta. mano sesers vaikinas portugalas tiap kalba intensyviai, gyvendamas londone, su savo lisabonos draugais ir giminaiciais. britanijoj JOKIU rysiu nesukure. kalbasi kasdien po VALANDA telefonu su savo draugais lisabonoje ir seimos nariais. po darbo. eina pesti. ausinukas ant peciu.
viena vertus, - grazu. kita vertus - toks tas life, on the phone, always. atsiraportavimas.
tai vat. ironija. isvykstame,. kad palaikytume rysius per tel. aciu dievui, tos technologijos yra. bent jau tiek. be kaip sakoma, eisi, krisi, nebekalbesi, susirgsi stipriai. net jegu nebus kalbet.

na, ok, perdedu.
o pvz mano broliene su mano broliu dar iki santuokos vos taip nesiskyre. kol buvo atskiruose zemy njuose. sako ji man: given, pajutau, kad ne GYVENU, o galovju, ka vakare sakysiu jam, .kad vat as ta, as - ana,. jau net dziaugtis negali ta AKIMIRKA, nes galvoji apie atsiraportavima, ka sakysi, ka darysi... tos susidvejinimas...dvigubas gyvenimas. ir vat kazka patiri, ir nori kad tas zmogus butu kartu, nori dalintis, o jo nera ir nera.