Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

as isvis niekad nežiuredavau serialu, kai visi aplink žiuredavo, ir skusdavo tuo paciu kad niekam nera laiko. smile.gif
turbūt jūs tiek visos pražiūreję, kiek aš ne.
tuomet užsikabinau uz tam tikru serialu. megstu apie kalejimus ziuret, istorinius, na visokius. Prison break dievinu ir Borgias. rasiau.

taigi, dabar laiko marios. galvoju, ką cia geresnio pažiūret vel.
baigesi mano mylimi serialai, pvz istorinis apie moteru padeti 19a Anglijoje HARLOTS
ir SEX EDUCATION (sitas hipsterinis toks, modern.).
taip pat pusiau autobigorafinis, apie sueksualumo tyrnejimus labai patiko, MASTERS OF SEX.
bet apie tai jau irgi rasiau.

netflix atsisakiau, nes kazkada rudeni nebuvo laiko ziuret vienu metu, itariu reiks sugrizt, nes per kitur viskas prasta. prasta kokybe.
HBO - drauge sake - neleidžiama lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 10:33)
Labas rytas...
pameskit man kokiu serialu...kokius kiekviena žiurit....po vieną.  smile.gif
Reign taip ir neužbaigiau. gal teks sugrizt?  unsure.gif
Mylimuke, kaip palaikai fizini judejimą? kažkada sakei važinedaai dvir? ar vaikštai? nesportuoji?

Vaikstau, einu i baseina, daugiau kazkaip tingisi, nors reiktu, ziemos ner, o riebaliukas kaip Siaures asigaliui pasiruosus lotuliukas.gif

Paskutini baigiau ziuret Shameless, 10 sezona, kazkaip neatsibodo iki galo. Siaip nesu serialu megeja.
Seimininkes ziurejau irgi, bet tas gal pries 10m buvo. Tada dar Daktaras Hausas ir Sopranai gerai ejo, laukdavau nauju seriju kaip isganymo. biggrin.gif
Atsakyti
Shameless man vis drauge manimi.
arba sesuo - Modern Family.
bet kazkaip pažiūrejau...na, gal reik daugiau pažiūrt, isižiūret....

o kada žiūri, vakarais?
o riebalas nuo ko - juk nevalgai darbe kas pusval? ax.gif 4u.gif

p.s. Monteverte, sakai laiko neturiu...jus randant laiko cia tupet...man tai tikrai tuomet verciau - serialas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 sausio 2020 - 10:28
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 11:27)
Shameless man vis drauge manimi.
arba sesuo - Modern Family.
bet kazkaip pažiūrejau...na, gal reik daugiau pažiūrt, isižiūret....

o kada žiūri, vakarais?
o riebalas nuo ko - juk nevalgai darbe kas pusval?  ax.gif  4u.gif
p.s. Monteverte, sakai laiko neturiu...jus randant laiko cia tupet...man tai tikrai tuomet verciau - serialas.  smile.gif

Manau, pradejqu maziau judeti ir daugiau valgyti, kompleksiskai. Cia MB visus man reikalus sugadino 🙄😄
Vakarais ziuriu, dukra su MB arba po viena prisijungia.

Nezinau, kas taip kas pusvalandi valgo? Bet as n metu valgiau daznai po mazai principu (5-6k dienoj) ir bedu neturejau. Svarbu ka valgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 16 sausio 2020 - 10:39
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 10:27)
p.s. Monteverte, sakai laiko neturiu...jus randant laiko cia tupet...man tai tikrai tuomet verciau - serialas.  smile.gif

įprotis smile.gif padirbi ką, įlendi, padirbi, vėl įlendi
Atsakyti
turit neflixa, Mylimuke?

p.s. prie to pacio. kaip MB sutaria su dukra? ar jis savo vaiku turi? ar cia jusu bendras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 sausio 2020 - 10:46
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 11:45)
turit neflixa, Mylimuke?
p.s. prie to pacio. kaip MB sutaria su dukra? ar jis savo vaiku turi? ar cia jusu bendras?

Buvom uzsisake 2 men gal, bet beveik neziurejom. Daugiausia per linkomanija pirataujam blush-anim-cl.gif

Mano vienos vaiks, o jis neturi, is pradziu labai sunkiai prisileido, bet ilgainiui susidraugavo, dabar viskas puikiai 👌
Atsakyti
tai jis tikrai dar nores vaiku.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 11:02)

nebūtinai, gana daug vyrų nenori. Paprastai juos moterys įkalba ir nuteikia
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 10:27)

MB ziuri is serialu tik Vikingus, dabar naujas sezonas. Dar ziuri per Discovery Alaskan Bush People
https://www.imdb.com/title/tt3665674/
Toliau apie mormonu harema per TLC
Alle meine Frauen

https://www.tlc.de/p...le-meine-frauen

Na ir visokias laidas The Bachelor, The Bachelorette, Jungles, Sing meine Song, DSDS, Das perfekte Dinner, Hochzeit auf den ersten Blick (Vestuves is pirmo zvilgnio), Shopping Queen,

na kitu pavadinimu nzn ten renka graziausias vestuves ar motinos renka nuotakas savo senberniams, dar yra Ukininkas iesko zmonos "Bauer sucht Frau"

Labai uzimta

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 12:02)

Naujiena pasakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 15, 00:42)
Va tame ir esme. Kalti mes kad piktinames, bet ne jis, kad raso apie mirusi vaika slyksciai.

Jis atsako uz savo veiksmus , jus uz savo. Ne jusu reikalas piktintis kitu zmoniu seimos vidiniais reikalas ir santykiu su suaugusiasi ar mirusiais vaikais. Bet as ne apie jusu piktinimasi, o rasyma, vaikai tave ignoruoja, atsisake ir t.t. nu vienas mire, tai kaip jis bendraus? tai jei jau taip niezti , tai bent minekit vsk, ne dgs mirksiukas.gif
O siaip gal as ir neteisingai suprantu, bet manau tas jo pabrezimas savo poziruio i vaikus ir buvuse zmona, po skyrybu tai tik parodymas ant kiek visa tai jam buvo skausminga ir praktiskai ji prazude, toks jos poelgis, o ne noras pavaryti ant vaiku...
Atsakyti