Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Lygtai varymas ir praeities tampymasis palengvina skausma. Po 20m matom, kad nelabai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 16:20)
Lygtai varymas ir praeities tampymasis palengvina skausma. Po 20m matom, kad nelabai.

Nekreipk demesio i anos sapaliones.

Jau kam kalbeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 16 sausio 2020 - 16:29
Mylimuke, ar gali vienu sakiniu nusakyti apie ką yra Shameless. geriantis tevas ir jo vaikai... o placiau? ju visu gyvenimai? kaip Housewives mazdaug?

ar Modern Family panasus arba L world
Atsakyti
Shameless
The Handmaids tale
Homeland
Vikingai
The walking dead
Mr Mercedes
Atsakyti

tai gal pamokysi jį tada kaip su tuo tvarkytis?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 15, 11:50)
Lutuke, ar tu gali neoponuoti i mano kiekvieną postą, kodel negali leisti, kad ir mano postas būtu paskutinis vat cia sukilo ir mano ego. biggrin.gif
juk galima ir kai kurias mintis pasilikti sau.
..................

Keistos pretenzijos blink.gif labai ,manau, galima reikalavimus kelti sau, o ne kitiem? Koks tikslas tada cia rasyti??? bet nenoreti nei isgirsti SUPRASTI zmogaus nuomones apie kurio gyvenima rasai ir rasai net ne tai, ka as rasiau? blink.gif
Ar tau tikrai reiskia oponavima???,kai zmogaus issako savo jausmus, pojucius ir poziuri(pvz su tavo drauge) blink.gif ? Man tai ne. Ar taip tau sunku priimti,kad mes skirtingai jauciam, gyvenam , mastom? ir jei kas nesutampa su tavo tai jau oponaviams gaunasi? blink.gif
Man oponavimas butu , jei tu sakytum geriau demokratija, as sakyciau ne geriau monarchija, o dabar tu man sakai, tu rasei, kad demokratija geriau, as sakau , ne sakiau, kad moranchija, tu vel bet tu gi sakei, kad demokratija geriau,kodel tu man prikisi kad as gyven demokratijoje, kodel man vis oponuoji.ir t.t.,man tai mazu maziausiai keista.
Kalba gi eina apie mano gyvenima ir tavo pasiulyma daugiau laiko skirti draugem. Cia tipo as tureciau isklausyti ir daryti kaip liepi? blink.gif ar bent jau tyleti? O as tik bandziau paaiskinti, kad man geria taip kaip yra, ir bandziau paaiskinti kodel. ir tai tu vadini oponavimu. blink.gif

Tu ignoruoji, tai ka as tau rasau, tiesiog neskaitai arba nepriimi? Tikrai nuosirdziai nesuprantu, pvz del to neatleidimo ir vel rasai, kad RASIAU, jog neatleisciau uz neistikimybe, nors jau paaiskinau, kad visai yra ne taip, ir tikrai taip nerasiau, keista, kodel, juk tik kelios zinutes atgal galima dar karta paskaityti.

Ir del santuokos ir vyro matau neteisingai interpretavai mano paaiskinima apie vyro svarbuma man, priemei kaip kazkoksiu priekaistus sau blink.gif del to ir atsakiau, kad pirma karta ne taip supratai, dabar tesi ta pati.!!!!! Ne apie santuokos, santykiu grozi sneku ir ne del to, kad pasididziuociau ar pasmerkciau,!!!! o kad PAAISKINTI, KODEL MAN SVARBIAU VYRAS, O NE DRAUGES, KODEL AS JAUCIUOSI, KAIP JAUCIUOSI, ir gyvenu, kaip gyvenu, sneku apie RYSI, JO GYLI, ir kad jis mane pasotina tiek, kad draugem tokio didelio poreikio nebelieka gyvenime. Manau, taip yra daugelyje seimu, bent mano draugiu seimose taip pat. Jom seimos pirmoje vietoje man irgi ir viskas gerai tarp musu tame viena kita suprantam.
BET NESAKAU, KAD IS VIS NEREIKIA draugiu, AR KAD JU NETURIU. Man svarbus rysio gilumas, todel niekad neturejau daug draugiu ir neturiu, nes fiziskai manau neimanoma palaikyti giliu rysiu pvz su 10 zmoniu. Siuo metu pvz artimai bendrauju su 3 moterim ir turiu siaip pazystamu keleta, su kuriom kartais susitinkam tycia ar netycia mieste kur pvz. ar per vaiku sventes ar pan. Daugiau man ir nereikia, kad ir kaip neitikima tau tai atrodytu.

!!!Nesakau, kad tu blogai, neteisingai gyveni tu ar as, mes abi gyvenam taip KAIP MUM GERIAUSIA. !!!
As NESISTEBIU TAVO GYVENIMU, as STEBIUOSI TAVO NORU aiskinti man( ar kitiem), kaip reiktu gyventi ir labiau klaidingom interpretaciju, kaip as gyvenu i rnet nenoru suprasti.

Tikiuosi sugebejau isaiskinti, man svarbu, kad zmogus mane suprastu teisingai,ypac tie kuriuos as laikai gana artimais.

P.S. Ir tai tikrai lai buna paskutinis postas mano sia tema apie mano gyvenima ir mano drauges ir kiek as tureciau su jom bendrauti, nes jei ir si karta nesuprasi, jau nei nezinau kitu zodziu, kad geriau isaiskinti.
P.P.S ar siulau tau kada mesti koki drauga? blink.gif
Beja, tavo interpretacijos ka as ir kaip daryciau neteisingos irgi. Cia siaip, jei nors kiek rupi is tikro pazinti mane, bet jei norisi fantazuotis, ir kalbeti monologais, tai tikrai uzdrausti negaliu, cia atrodo forume tai labai net iprasta.
Papildyta:

Ka kaip jis daro tai tik jo reikalas ir as bent suprantu tai, ne kaip skausmo palengvinima, o kaip nora paaiskinti musm kas tokio yra skyrybos. bet zinom aas gal klystu, i jo glava neilindusi esu biggrin.gif
Jei nors patarimo taves paklaus, ka jam daryti ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:28)
Mylimuke, ar gali vienu sakiniu nusakyti apie ką yra Shameless. geriantis tevas ir jo vaikai... o placiau?  ju visu gyvenimai? kaip Housewives mazdaug?

ar Modern Family panasus arba L world

Na taip, apie tu vaiku gyvenimus visu, ten dar kaimynai, draugai, pasaliniai vyrai ir moterys. Siaip idomu, kad tie vaikai visi labai skirtingi, gerai personazai padaryti. O juos vienija tas degradas tevas bei traumuotos vaikystes pasekmes nuolat pakisa koja ju bandymuose kabintis i gyvenima. Nwbloga komedija.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 16:27)
Nekreipk demesio i anos sapaliones.

Jau kam kalbeti...

Na taip, aisku, as sapalioju, Idomucios sunus nera zuves ir tu nerasineji apie ji ar ne? Neina net atsirpasyti ar pripazinti,kad suklydai?

QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 19:42)
Bet kaip pagalvoji, kokie jie visi laimingi atsikrate taves. Saunuole ta tavo zmona ir vaikai, kad tave laiko per nuotoli. Juk jei butu tavo galioje nuodytum tu jiems gyvenima, kaip teve musu.
Juokingas tu, kursai neturintis tevisko jausmo, nesuvokiantis, kad tevam vaikas bus visada vaiku, nepriklausomai nuo to, kiek jam metu.

QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 18:06)
Tu jiems nesvrbus, todel pyksti, todel juos vadini gyvenimo liekanomis.
Eiline "Lapes ir vynuogiu" versija.

QUOTE(Moonte @ 2020 01 14, 14:35)
Lisitėja2, atkreipkit demesi, sioje Idomucios idileje vaikams vietos nera...

ir mano atsakymas buvo butent i siuos tavo postus
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 14, 20:05)
Moonte, ar tikrai reikia tuos Idomucios vaikus mineti, pirma, kai issiskyre jie jau beveik buvo suauge, antra jo vienas vaikas zuves, ar tikrai baksnoti i tai butina?
O dabar dukra jau is vis sake panasiai Kin metu, jau gal ir anuku yra, nu tai kiek jau bendrauja tiek, ar jums tikrai tai labai aktuali tema?  Ne jis pirmas ir ne paskutinis vyras, kuris nebendrauja su savo suaugusiais vaikais, svarbu uzaugino, dave gera pamata, gera issilavinima ir tai jau nemazai, dukra turi sake gera vyra, gerai gyvena, ko jus prie jo pirkibot, kad netraukia i viena takta su jumis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:40)

Jei nors patarimo taves paklaus, ka jam daryti ar ne? mirksiukas.gif

O cia nors viena tavo patarimu klause, ka daryti?
Ne.
Tai susikisk juos kur nesueina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 16:55)
O cia nors viena tavo patarimu klause, ka daryti?
Ne.
Tai susikisk juos kur nesueina.  mirksiukas.gif

o as nors viena patarima kam daviau? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 16:53)
Na taip, aisku, as sapalioju, Idomucios sunus nera zuves ir tu nerasineji apie ji ar ne? Neina net atsirpasyti ar pripazinti,kad suklydai?
ir mano atsakymas buvo butent i siuos tavo postus

Medam, maza pastabele, pirmas apie vaikus raso Idomucia, o as tik aidas mirksiukas.gif

Bet tiek to, medam, siandiena isijautusi aiskinti. Siaip diduma musu priprate pire to. Gal savo pastabomis, bent jau pradziai, pradekite vadovautis pati... Parodykit pvz.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:53)

O tau?
Visa tirada given skirta su ispustom akim, kad nu" jau aaaas, jau aaas tai tokia svelni pukuota, cia tuuuuu neteisingai mane supratai, nes aaaas tai jau niekada neklystanti" biggrin.gif
Atsakyti