QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 17:18)
Na matot, as isties esu svolociu svolocius, mat negaliu pakesti kada vyrs-teva rasydamas net apie savo "sventa karve" gyvenima, minedamas savo vaikus nesirenka epitetu, koneveikia juos, net neva savo mirusi vaika. Subadykite mane grybu kotais, kokia as degrade, bet mane tai piktina. Kaip ten bebutu, man vaikai svarbiau, nei ka jaucia ir galvoja juos koneveikiantis reproduktorius, nes juk kaitaip jo nepavadinsi, tiesiog tevas taip nesielgia.
SAvo kilnia misija ivykdete, uzsidekite pliusa, bet kaip sakoma, stervos kaip as neistaisysite., na neturiu as tabu piktinantis chamais, kurie niekina savo vaikus, rasydamai apie savo gyvenima.
Jusu reikalas zinoma, ka pakesti ir ko ne ir kaip ta neapykanta isreiksti, ar neisreiksti, bet kai zmogus bjauru elgesi, teisina gerais motyvais, man vis tiek tai geriu netampa.
Kaip ir jus manau Idomucios neistaisysit ar ne?
Juo labiau, kad as jo postus visai ne taip suprantu ir juo labiau, kad viens vaikas , nors jau senia buvo ne vaikas, zuvo ir tikrai nieko nejaucia, ka cia rasom,nebent tikti sielom ir,akd jos ksiato sm, o kita dukte gal jau pati mociute ir kazin ar irgi cia skaito. Tai jusu noras kazka ginti toks tuscias gaunasi.
Dekui uz visus tuos makabriskus pasiulymus, bet gal susilaikysiu, tik issakiau pastebejima, galim nebetesti apie tai diskusijos, nes nieko naujo jau nebus galima paskayti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 17:20)
na bet šiaip juk jis savęs nepražudė dar

yra vyrų, kurie miršta 40 ar 50+. Nebent tu apie moralinį pražudymą. Bet žinai, visi mes čia kartojamės kažkiek. Jis apie exę, Burbė savo vyrų juokelius, mes apie veganizmą ar/ir gyvūnus, Lutukė apie santykius, Moonte su savo paklodėm vis

cambsė ten tai iš viso, ligonis ir tą kasdien demonstruojasi.
Gaunamės visi pagerinti
nu butent