Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 16:55)
O cia nors viena tavo patarimu klause, ka daryti?
Ne.
Tai susikisk juos kur nesueina.  mirksiukas.gif

Ji nesupras.

Ups, kaip visada, ji litaniju prirase tik siaip is lempos, tai suprask net nepatarimai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 16, 14:32)
Shameless
The Handmaids tale
Homeland
Vikingai
The walking dead
Mr Mercedes

danke brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:56)
o as nors viena patarima kam daviau? blink.gif

Se, tavo moralai kitu adresu

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:09)
Jis atsako uz savo veiksmus , jus uz savo. Ne jusu reikalas piktintis kitu zmoniu seimos vidiniais reikalas ir santykiu su suaugusiasi ar mirusiais vaikais. Bet as ne apie jusu piktinimasi, o rasyma, vaikai tave ignoruoja, atsisake ir t.t. nu vienas mire, tai kaip jis bendraus? tai jei jau taip niezti , tai bent minekit vsk, ne dgs  mirksiukas.gif
O siaip gal as ir neteisingai suprantu, bet manau tas jo pabrezimas savo poziruio i vaikus ir buvuse zmona, po skyrybu tai tik parodymas ant kiek visa tai jam buvo skausminga ir praktiskai ji prazude, toks jos poelgis, o ne noras pavaryti ant vaiku...

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:53)
Na taip, aisku, as sapalioju, Idomucios sunus nera zuves ir tu nerasineji apie ji ar ne? Neina net atsirpasyti ar pripazinti,kad suklydai?
ir mano atsakymas buvo butent i siuos tavo postus

Atsakyti
Del serialu vakarietisku mazai ziuriu, is istoriniu gana patiko
Tudors
https://www.youtube....h?v=WXNf9dxnQrM
Mary Queen of Scots
https://www.youtube....h?v=T5l8cvuo7IA

Siaip gana grazus kinas Becoming Mrs. Darcy, irgi apie senove, bet be tokiu ziaurumu, jei kas nemate biggrin.gif
https://www.youtube....wZfxwgesE&t=28s
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 16, 17:05)
Se, tavo moralai kitu adresu

cia patarimai apie gyvenima ? blink.gif tokio lygio ,kaip pvz atsigauti po skyrybu ar ne? ar tik pastabos apie slysktu jusu elgesi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 15, 10:09)
Graziai skiriasi tie, kuriems tos skirybos MAZAI KA REISKIA. Sakysim ...

Norejau atsakyti i ši postą.

Idomucia, giriesi, kad turi moterisku savybiu, vadinasi turi empatijos isijausti, ką reiškia būti kito kailyje.
taigi, dabar isivaizduok, kad esi moteris.
ne dvieju metru, ne 110kg, koks pats esi (gal svaicioju),
bet moteris, 165, glezna, sveri vos 55kg, ir karate menais neužsiimi. neturi Maleficent galiu.
pats netiki skyrybomis, bet santuokinis gyvenimas yra pragaras. negali apsiginti.
kai esi vyras su gabaritais - tai lengva, sutik.
savo MB ir gebejai prigrasinti, kad geriau žudytis ir nesiskirti (bent jau ji taip suprato), geriau psichuške nei skyrybos.
o jei butum moteris - manau, tikrai kitaip vertintum viską, nes visgi tavyje suveiktu pimykstis instinktas - saugoti savo gyvybę ir psichiką.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 16:57)
Medam, maza pastabele, pirmas apie vaikus raso Idomucia, o as tik aidas  mirksiukas.gif

Bet tiek to, medam, siandiena isijautusi aiskinti. Siaip diduma musu priprate pire to. Gal savo pastabomis, bent jau pradziai, pradekite vadovautis pati... Parodykit pvz.

Kaip jum nedasyla, kad jis raso apie savo gyvenima, savo vaikus, ka nori ta ir raso, jus jau rasot paie jo vaikus ir jo seima, nubet jei iki sios dienos nesupratot, tai ir nesuprasit, manau...

Man iki jusu dugno dar labai toli, nei apie vieno nario mirusius artimuosius ar ypac vaikus nerasiau, taigi ....ir aplamai vos kelis kartu gal esu paminejusi ne pacius narius ir ne kazkokias aptariamas temas, o lindusi i asmeniskumus, neaiskinu jum kazka apie tevus, mamas, vaikus ir t.t. tai galit sekti mano pvz mirksiukas.gif bet jums neis nes jus megaujietes tokiom temom, kas man is tikro yra tabu, jum nelabai sventu dalyku yra kaip suprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 sausio 2020 - 17:12
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 14:09)
tai tik parodymas ant kiek visa tai jam buvo skausminga ir praktiskai ji prazude, toks jos poelgis,

nonsense.
žmones ištremti būna, akyse artimus sušaudo - ir išgyvena, ir šviesūs viduje lieka.
mes negalima kontroliuoti viso gyvenimo ivykiu - bet galima rinktis kaip reaguojame i tuos ivykius.
Skaitei Frankli? žinai, kaip gime jo logoterapija? jis sake, jog net konclageryje renkiesi. net nesirinkdamas renkiesi. vieni tad sugniužo, kiti viduje išgyveno.
Mane labai zavi N.Mandellos istorija. 27m kalejime, is ju -18m - vienuteje, sargybiniai šlapindavosi, liepdavo kastis sau kapą žemeje, ir gultis...o jis isejo, svišsus, ne kaip kempine...ir tapo prezidentu. negana to, dar stiprino kalejimo draugus.
pastatyk šalia jo Idomucia - nu juoookas. kaip kempine. varo varo ant kažkokios moterytes. tarsi ji pirmoji INICIACIJAVO SKYRYBAS ZEMEJE. tarsi prieš tai skyrybu nebuvo. tarsi tai kažkas tokio, kas nusveria tremtis, kalejimus, žudynes, prievartavimus, grobimus, padegimus...

taigi, jis pasirinko kaip reaguoti - pats pasirinko SAVE pražūdyti.

p.s. aciū Idomucia ir Lutukei už pasidalinimą filmais/laidomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 sausio 2020 - 17:18
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:10)
Kaip jum nedasyla, kad jis raso apie savo gyvenima, savo vaikus, ka nori ta ir raso, jus jau rasot paie jo vaikus ir jo seima, nubet jei iki sios dienos nesupratot, tai ir nesuprasit, manau...

Man iki jusu dugno dar labai toli, nei apie vieno nario mirusius artimuosius ar ypac vaikus nerasiau, taigi ....ir aplamai vos kelis kartu gal esu paminejusi ne pacius narius ir ne kazkokias aptariamas temas, o lindusi i asmeniskumus, neaiskinu jum kazka apie tevus, mamas, vaikus ir t.t. tai galit sekti mano pvz  mirksiukas.gif  bet jums neis nes jus megaujietes tokiom temom, kas man is tikro yra tabu, jum nelabai sventu dalyku yra kaip suprantu...

Na matot, as isties esu svolociu svolocius, mat negaliu pakesti kada vyrs-teva rasydamas net apie savo "sventa karve" gyvenima, minedamas savo vaikus nesirenka epitetu, koneveikia juos, net neva savo mirusi vaika. Subadykite mane grybu kotais, kokia as degrade, bet mane tai piktina. Kaip ten bebutu, man vaikai svarbiau, nei ka jaucia ir galvoja juos koneveikiantis reproduktorius, nes juk kaitaip jo nepavadinsi, tiesiog tevas taip nesielgia.

SAvo kilnia misija ivykdete, uzsidekite pliusa, bet kaip sakoma, stervos kaip as neistaisysite., na neturiu as tabu piktinantis chamais, kurie niekina savo vaikus, rasydamai apie savo gyvenima.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:13)
nonsense.
žmones isrtemti būna, akyse artimus sušaudo - ir išgyven, ir šviesūs viduje lieka.
mes negalima kontroliuoti viso gyvenimo ivykiu - bet galima rinktis kaip reaguojame i tuos ivykius.
p.s. aciū Idomucia ir Lutukei už pasidalinimą filmais/laidomis.

Taip, as tai pilnai sutinku,kad zmogus pats renkasi kaip jam jaustis ir kaip gyventi. Nors zinoma kazkokias pasekmes is kitu patiriam, bet zinoma po to renkames kaip tai priimti.

Bet as rasau kaip Idomucia priima skyrybas, bent as taip suprantu, jo postus, ne tai, kad nori ant zmonos pavaryti ,kad jam del to palegvetu ar pan, bet nori isisakyti, kas per pragaras jam skyrybos ir kaip tai jam sugadino jo gyvenima , anot jo.

Nu pvz partrenkia zmogu masina jis liko neigalus jis ir paskaoja, ta ivyki, kad va toki amoteris mane partrenke, po to viskas nebegaliu vaikscioti , ilgai gydziausi ir t.t.,mano gyvenimas jau visai pasikeite, visas mano pvz sprotininko karjer anuejo suniui ant uodegos, va taip as suprantu jo postus. Zinoma gal as ir klysu, gal jis pats paaiskins, jei nores.
P.S. o kaip jis save prazude?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 16 sausio 2020 - 17:27
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:13)

na bet šiaip juk jis savęs nepražudė dar smile.gif yra vyrų, kurie miršta 40 ar 50+. Nebent tu apie moralinį pražudymą. Bet žinai, visi mes čia kartojamės kažkiek. Jis apie exę, Burbė savo vyrų juokelius, mes apie veganizmą ar/ir gyvūnus, Lutukė apie santykius, Moonte su savo paklodėm vis smile.gif cambsė ten tai iš viso, ligonis ir tą kasdien demonstruojasi.
Gaunamės visi pagerinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 17:18)
Na matot, as isties esu svolociu svolocius, mat negaliu pakesti kada vyrs-teva rasydamas net apie savo "sventa karve" gyvenima, minedamas savo vaikus nesirenka epitetu, koneveikia juos, net neva savo mirusi vaika. Subadykite mane grybu kotais, kokia as degrade, bet mane tai piktina. Kaip ten bebutu, man vaikai svarbiau, nei ka jaucia ir galvoja juos koneveikiantis reproduktorius, nes juk kaitaip jo nepavadinsi, tiesiog tevas taip nesielgia.

SAvo kilnia misija ivykdete, uzsidekite pliusa, bet kaip sakoma, stervos kaip as neistaisysite., na neturiu as tabu piktinantis chamais, kurie niekina savo vaikus, rasydamai apie savo gyvenima.

blink.gif
Jusu reikalas zinoma, ka pakesti ir ko ne ir kaip ta neapykanta isreiksti, ar neisreiksti, bet kai zmogus bjauru elgesi, teisina gerais motyvais, man vis tiek tai geriu netampa.
Kaip ir jus manau Idomucios neistaisysit ar ne?
Juo labiau, kad as jo postus visai ne taip suprantu ir juo labiau, kad viens vaikas , nors jau senia buvo ne vaikas, zuvo ir tikrai nieko nejaucia, ka cia rasom,nebent tikti sielom ir,akd jos ksiato sm, o kita dukte gal jau pati mociute ir kazin ar irgi cia skaito. Tai jusu noras kazka ginti toks tuscias gaunasi.
Dekui uz visus tuos makabriskus pasiulymus, bet gal susilaikysiu, tik issakiau pastebejima, galim nebetesti apie tai diskusijos, nes nieko naujo jau nebus galima paskayti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 17:20)
na bet šiaip juk jis savęs nepražudė dar smile.gif yra vyrų, kurie miršta 40 ar 50+. Nebent tu apie moralinį pražudymą. Bet žinai, visi mes čia kartojamės kažkiek. Jis apie exę, Burbė savo vyrų juokelius, mes apie veganizmą ar/ir gyvūnus, Lutukė apie santykius, Moonte su savo paklodėm vis smile.gif cambsė ten tai iš viso, ligonis ir tą kasdien demonstruojasi.
Gaunamės visi pagerinti biggrin.gif

nu butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:26)
blink.gif
Jusu reikalas zinoma, ka pakesti ir ko ne ir kaip ta neapykanta isreiksti, ar neisreiksti, bet kai zmogus bjauru elgesi, teisina gerais motyvais, man vis tiek tai geriu netampa.
Kaip ir jus manau Idomucios neistaisysit ar ne?
Juo labiau, kad as jo postus visai ne taip suprantu ir juo labiau, kad  viens vaikas , nors jau senia buvo ne vaikas, zuvo ir tikrai nieko nejaucia, ka cia rasom,nebent tikti sielom ir,akd jos ksiato sm, o kita dukte gal jau pati mociute ir kazin ar irgi cia skaito. Tai jusu noras kazka ginti toks tuscias gaunasi.
Dekui uz visus tuos makabriskus pasiulymus, bet gal susilaikysiu, tik issakiau pastebejima, galim nebetesti apie tai diskusijos, nes nieko naujo jau nebus galima paskayti.

Medam, bet jus tai nesustabdo, kurvinti kai kuriu nariu vaikus mirksiukas.gif

O savo perlus, nenormatyvines leksikos, pamenat?

Todel, kogo by korova mychala...

VEidmaine.
Atsakyti