Monteverte, jis raše, jog yra žuvęs, praeities neperrašysi, ir savo MB jis daro nemalonę, kad nera "tabulsa rasa", ir nuolat pries ją pasamoneje jaucia kaltę...kad jai nesuskilo, tiksliau nuskilo tik TOKS vyras.
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:10)
o jei butum moteris - manau, tikrai kitaip vertintum viską, nes visgi tavyje suveiktu pimykstis instinktas - saugoti savo gyvybę ir psichiką.
gal jis pats atsakys, bet jis nera pries skyrybas bet kokiu atveju, jis buvo minejes, kad isimtys yra, kai jau kazkokie ekstrymai, kartais pataria cia kai kuriom narem skirtis. O apie save ir savo zmona taip parase, nes pas juos kaips uprantu nera tokiu ekstrymu, graziai vienas kitu rupinasi, pasipyksta kaip ir visi ir tiek.
o ta spoziuris kad mirti ar i psichske geirua nei skritis, tai tik poziuris i santuokos , isipareigojimu stipruma.
Vokietijoj pavasaris
bet man tokia žiema tinka.
Lutukė vieniša liko visai, matau.

Lutukė vieniša liko visai, matau.
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 17:29)
Medam, bet jus tai nesustabdo, kurvinti kai kuriu nariu vaikus
O savo perlus, nenormatyvines leksikos, pamenat?
Todel, kogo by korova mychala...
VEidmaine.

O savo perlus, nenormatyvines leksikos, pamenat?
Todel, kogo by korova mychala...
VEidmaine.
Melage

Nu kaip gi to nebutume paminejus ir vel jau 150 k, jums buvo sakyta ir persakyta ir aiskinta ir peraiskinta, tas postas buvo apie JUSU VYRA, ne jusu sunu. JUSU VYRO POZIURI I SUNU tiksliau, o jei norit prisigalvoti apie mane nesamoniu ir toliau pasipiktinti, always welcome, cia ziuriu hobis toks daugumos nariu

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 16, 15:20)
Nebent tu apie moralinį pražudymą.
ir toks esti baisesnis. pažiurek i jo postus. visa, kas su ex. jis RENKASI kaip reaguoti.
man butu nemalonu kad vedęs mane, vyras apie ex varo, varo, varo.
kad ir SM.
gal jai i akis nevaro.
kad gavo žinią, kad su keptuve gaus.

tuomet Idomucia varo cia.
gal ir gerai, vietoj terapijos.
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:30)
Monteverte, jis raše, jog yra žuvęs, praeities neperrašysi, ir savo MB jis daro nemalonę, kad nera "tabulsa rasa", ir nuolat pries ją pasamoneje jaucia kaltę...kad jai nesuskilo, tiksliau nuskilo tik TOKS vyras.
Nera rases,kad zuves. O vis akita taip nu po skyrybu zmogus jauciasi jau ne taip, kaip pries pirmas vestuves nieko keisto, ypac pries moteri, kuria skaicia paeme

QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 15:31)
o ta spoziuris kad mirti ar i psichske geirua nei skritis, tai tik poziuris i santuokos , isipareigojimu stipruma.
kas do nesamone

juk ir didysis isakymas: mylek kitą kaip SAVE. taigi, visu pirma mylek save, o ne kitą.
savo gyvybę saugoti verta pirmiausia. net dujokaukę sau detis reikia pirma.
nu nu.
pagal jumis, visa azija mušamu musulmoniu ir nesiskiria. wow. santuokos stiprumas.
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 16, 17:33)
Airijoje nuolat beveik pavasaris

O tau svarbu bandoje buti kaip surpantu?

Beja norejau pasitikslinti, jei sakei nenoretum zinoti apie neistikimybe, o Mlimuke rase, kad jus svinegriaujat, tai kazkaip nesutampa, tai ,ka darai, su kuo noretum, jus jau neistikimi veina skitam ir apie tai zinot

Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:37)
kas do nesamone
geriu mirti nei skirtis.
juk ir didysis isakymas: mylek kitą kaip SAVE. taigi, visu pirma mylek save, o ne kitą.
nu nu.
pagal jumis, visa azija mušamu musulmoniu ir nesiskiria. wow. santuokos stiprumas.

nu nu.
Aisku ne

Gal jis geriau pats paaiskins, bet as tai supratau nepazodziui, kaip tu .
ps. Manau yra pakankamai musamu krikscionu, kam tuos musulmmonus nuolat kisti, geriau rasykim, kas musu pasonei.
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:13)
Pameni given444, savo klausima: -Kodel, as nebandau isiskaityti i pegerintos mintis, ar jau tikrai ji virus raso blogai, kad negaliu jai pritarti...
TAi va tau puikus pvz.
Ta pati motera, kai burbanti nelabai korektiskai man atrase. Patyrusi cia esanciu nariu pasipiktinima pradejo dangstytis, neva rupinimusi mano sveikata ir SM forumo neva bloga itaka jai... Va si asaba irgi baisiai sielojosi, del mano sveikatos, pritarinejo burbancios susirupinimui ja. Kaip manai kodel, jaia tokiai jautriai, netrukde burbos netaktiskumas?
Dabar analogiskai, baisiai rupunasi Idomucia, jo dvasine pusiausvyra.
Kai pati...
Todel, sorry, misija neimanoma. Ji pastoviai, hroniskai meluoja.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 17:33)
Melage
Nu kaip gi to nebutume paminejus ir vel jau 150 k, jums buvo sakyta ir persakyta ir aiskinta ir peraiskinta, tas postas buvo apie JUSU VYRA, ne jusu sunu. JUSU VYRO POZIURI I SUNU tiksliau, o jei norit prisigalvoti apie mane nesamoniu ir toliau pasipiktinti, always welcome, cia ziuriu hobis toks daugumos nariu

Medam 150 kartu jums, buvo irodyta, buvote prigauta meluojant, bet kaip visada...
BEt gi cia jusu kredo, buti nepakaltinamai, bet bakstnoti i kitus pirsteliu. SVenteiva.
QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 17:45)
Pameni given444, savo klausima: -Kodel, as nebandau isiskaityti i pegerintos mintis, ar jau tikrai ji virus raso blogai, kad negaliu jai pritarti...
TAi va tau puikus pvz.
Ta pati motera, kai burbanti nelabai korektiskai man atrase. Patyrusi cia esanciu nariu pasipiktinima pradejo dangstytis, neva rupinimusi mano sveikata ir SM forumo neva bloga itaka jai... Va si asaba irgi baisiai sielojosi, del mano sveikatos, pritarinejo burbancios susirupinimui ja. Kaip manai kodel, jaia tokiai jautriai, netrukde burbos netaktiskumas?
Kai pati...
Papildyta:
Medam 150 kartu jums, buvo irodyta, buvote prigauta meluojant, bet kaip visada...
BEt gi cia jusu kredo, buti nepakaltinamai, bet bakstnoti i kitus pirsteliu. SVenteiva.
TAi va tau puikus pvz.
Kai pati...
Papildyta:
Burba viska teisingai susake. O jus dabar kaip kokia pakampiais einat ir varot ant manes, per kitus asmenis, slabo tiesiai parasyti, nes melo kojos trumpos? ir vel ko Given apie mane rasot, ji ka mano aukle, mama, atsakinga kazkaip uz mane?
Jus jauciates cia forumo teisuole, sanitare, kaip saket, kiti taip nesijaucia, ar kad turetu nuola treaguoti i kitu postus, As suregavau i jusu kelis postus apie Idomucios vaikus, nes mantai jau buvo vissikas dugas, jau mano teti mirusi apvaret, dabar jau prie kito zmogaus vaiko prisikabinot, nu man tai dugnas, jums aisku tai teisuoles vaidmuo.
Deja ne JUS MELAGE IR VEL TOLIAU MELUOJAT, tas postas buvo ne karto cituotas, jauciu zmones ji jau mintinai ismoko, bet teskit savo melus toliau, jus gi kitaip nemokat.
Papildyta:
beja pastebejot Burba ir cambala vienu metu dazniausiai atostogauja

QUOTE(Moonte @ 2020 01 16, 16:57)
Medam, maza pastabele, pirmas apie vaikus raso Idomucia, o as tik aidas
Bet tiek to, medam, siandiena isijautusi aiskinti. Siaip diduma musu priprate pire to. Gal savo pastabomis, bent jau pradziai, pradekite vadovautis pati... Parodykit pvz.

Bet tiek to, medam, siandiena isijautusi aiskinti. Siaip diduma musu priprate pire to. Gal savo pastabomis, bent jau pradziai, pradekite vadovautis pati... Parodykit pvz.
Tu joks ne aidas nes nusisneki kaip ligonis. Dar neaisku kas blogiau buti mirusiam ar tokioj busenoj kaip tamsta...
Prikisi tuos vaikus. As tau paaiskinau, kad savo noru issiskyrusios moter vaikai yra nemalonios siuskles. Gamtoje tokius aplamai sudrasko sekantis patinas, jei anie nespeja dingti is horizonto
QUOTE(given444 @ 2020 01 16, 17:37)
Viskam buna tam tikros isimtys. As saves mylet negaliu:
1. Esu antros rusies nes turejau moteru kitu
2. Turiu nepriimtina kuna...
Tai net ir nesitikejau kad ir kazkas kitas mane myles, tai masirinkau bent kita zmogu mylet ir tuo dziaugtis..
Toliau durnos kalbos, kad va MB tik toki gavo... Na o kiek moteru neturi jokio vyro kuris jas myli be iskaiciavimo? Manai, kad nenoretu tureti vyro kurias jas myli, manai pas jas aplamai tokia problema, kad va kaip cia bus, kad tas vyras nesijaus vertas meiles?
Dar atsakau i ta posta, kur kazkokia silpna fiziskai ir kitaip terorizuojama moteris.
Visi tie ugiai svoriai, tai cia kai jau dauzosi kokie nepakaltinami, oo kitais atvejais daugiau jegos lygios ar moteru dar stipresnes.