Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 12:17)
prieš n metų mane puolė...

Kazkas ex prisimena 20 metu, kazkas puolimus n metu doh.gif
Uztai ir nesiojiesi piktumus iki siai dienai?
As tai Nakvisai pritariu, anksciau tikrai buvo kitaip. Bet ie tos, kurios like, pasikeite, ir as pati, zinoma. (butu keista, jei zmogus 10+ metu visai neiskeistu biggrin.gif)
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 12:31)
ko meluoji? Durninu isimtinai tik tokius melagingus postus.

Taip, o tos isimtys sudaro dauguma tavo postu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 11:26)

Bet net ir tokiais atvejais per n metu rajonai atsigauna. Uzauga zole ir medziai, zmones atstato namus, begius, gyvena ir vazineja toliau.
O tu? Pas tave viduj kaip koks Cernobylis.

Skaiciau apie kazkokia avarija Rusijoje Sovvietu laikais, kai susidure traukiniai kuris vienas veze sprogmenis - Tai visas rajonas sugriuvo. Bet ten lyg gerai baigesi, nes turejo pgal grafika stoveti traukinys su atominiais ginklais tik kad dispeceris atsiradus tarpui, ji buvo savo atsakomybe anksciau is stoties issiuntes keliones kryptimi.

Mano problemas su ex ispres tik mirtis
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 11:34)
Kazkas ex prisimena 20 metu, kazkas puolimus n metu doh.gif
Uztai ir nesiojiesi piktumus iki siai dienai?

aš tai nesinešiojau. Bet... man dar visai neseniai buvo tai priminta blink.gif biggrin.gif Aš tiesiog esu apakus nuo kai kurių žmonių kvailumo, tamsumo ir trumparegiškumo. Pvz. imkime šią dieną: Australija nualinta, žuvo apie MILIJONĄ GYVŪNŲ, bet atsiranda gi asabų, kurios kažkokios ten Montevertės žinutę vis pamena ir pamena biggrin.gif Tau tai normalu? Suprasčiau, kad būtų palietę kurios nors dukrą nu ar giminę. Be ttai vėlgi, gi nesakiau jos nužudyti ar dar ko. Padumaješ, nusistebėjau, kad plaukus nusiskuto biggrin.gif Kai kurie žmonės tikrai kaip iš Mėnulio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 11:45)
imkime šią dieną: Australija nualinta, žuvo apie MILIJONĄ GYVŪNŲ,

Cia tik pradzia - bus dar blogiau. Gyvi pavydes mirusiems
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 11:50)
Cia tik pradzia - bus dar blogiau. Gyvi pavydes mirusiems

žinau
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 10:38)
Esi is tu nariu, kurie maziausia sugeba kitus suprasti ir aplamai kazka suprasti.
Nepastebejai, kad as apie save labai kritiskai rasau. man nera tikslo save kazkur ten kelti.

Siaip, as pagalvojau, o kodel as privalau tave suprasti?
Kas tu cia toks?

Man tu esi tik puiki vaizdine priemone, kokiu tampama kai esi pagiezingas, tik i save girdintis zmogus.

Mylimuke paminejo Chernobyli, kad ir anas gyja, gamta kokia ten grazi isbujojo, viskas klesti...

QUOTE(Nakviša @ 2020 01 17, 10:50)
Nebėra čia normalių diskusijų.
Nebėra noro ir kažkokias mintis iškelti, pasvarstyti, suabejoti savo įsitikinimais. Argumentuotai, be emocijų.

Dabar: “tu - durnas!” “ne, čia tu durnas!” “mano tiesa yra tiesesnė, bei tavo tiesa!” O jei dingsta argumentai, tada prasideda ad hominem komentarai ir su didžiausiu orgazmu ir pasičepsėdamas nusišika ant kito galvos.

Ir viskas, belieka tik paskaityti, siekiant nužudyti laiką (kad ir tam pačiame WC, kol stengiamasi).

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip pirstu i aki.

Bet kai kam cia, visa tai primena diskusija.

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 11:45)
aš tai nesinešiojau. Bet... man dar visai neseniai buvo tai priminta blink.gif  biggrin.gif Aš tiesiog esu apakus nuo kai kurių žmonių kvailumo, tamsumo ir trumparegiškumo. Pvz. imkime šią dieną: Australija nualinta, žuvo apie MILIJONĄ GYVŪNŲ, bet atsiranda gi asabų, kurios kažkokios ten Montevertės žinutę vis pamena ir pamena biggrin.gif Tau tai normalu? Suprasčiau, kad būtų palietę kurios nors dukrą nu ar giminę. Be ttai vėlgi, gi nesakiau jos nužudyti ar dar ko. Padumaješ, nusistebėjau, kad plaukus nusiskuto biggrin.gif Kai kurie žmonės tikrai kaip iš Mėnulio smile.gif

O kuo tai susije, su diskutuojamu kalusimu?
Kita vertus, neretai, zmones tam kad suniveliuoti esme, dangstosi "badaujanciais afrikos vaikais"...

Taip ir norisi paklausti, ka apdarei asmeniskai, apart oro virpinimo ir klavos minkymo, kad aniem padeti?

Siulau, nesipiktinti, o realiai, kam ISTIESU TAI RUPI, VEIKTI. Beda, nelaime ir t.t. tai ne manipuliacijos diskusijoje irankis-priemone.

Rasite aibes nuorodu ka galite paremti, tik rinkites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 sausio 2020 - 12:18
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 12:17)
O kuo tai susije, su diskutuojamu kalusimu?
Kita vertus, neretai, zmones tam kad suniveliuoti esme, dangstosi "badaujanciais afrikos vaikais"...

Taip ir norisi paklausti, ka apdarei asmeniskai, apart oro virpinimo ir klavos minkymo, kad aniem padeti?
Papildyta:
Siulau, nesipiktinti, o realiai, kam ISTIESU TAI RUPI VEIKTI. Beda tai ne manipuliacijos diskusijoje irankis-priemone.

o kuo nesusiję? tai Idomucia bent nešiojasi savo realaus gyvenimo nuoskaudas, o kai kas - internetinio. Keista, ar ne?
Dėl Australijos nieko nedariau, nesu milijonierė. Bet faktas, kad tai yra tragedija, tai yra baisu, tai gresia didžiulėmis pasekmėmis, o ne kažkokios ten vienos plaukų skutimasis baisus ir turėtų būti minimas dar po n metų.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 12:34)
As tai Nakvisai pritariu, anksciau tikrai buvo kitaip. Bet ie tos, kurios like, pasikeite, ir as pati, zinoma. (butu keista, jei zmogus 10+ metu visai neiskeistu biggrin.gif)

Tai taip. Buvo laikas, kuomet netgi priversdavo “pasitempti”, ieškoti mokslinių faktų, kad pagrįsti arba atmesti prieštaravimus.
Ir diskusijos būdavo iki kraujo, nes tiek viena, tiek kita pusė ieškodavo svarių argumentų.

Kas vyksta dabar? “Tu mane smėlio dėžėje aptaškei! Te tau su kastuvėliu per galvą”.

Arba

“Dramblys turi straublį. Straublys yra panašus į slieką. Sliekai - žieduotųjų kirmėlių šeima, nariuotas kiekviename narvelyje yra šeriai <...>”
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 17, 12:21)
Tai taip. Buvo laikas, kuomet netgi priversdavo “pasitempti”, ieškoti mokslinių faktų, kad pagrįsti arba atmesti prieštaravimus.
Ir diskusijos būdavo iki kraujo, nes tiek viena, tiek kita pusė ieškodavo svarių argumentų.

Kas vyksta dabar? “Tu mane smėlio dėžėje aptaškei! Te tau su kastuvėliu per galvą”.

Arba

“Dramblys turi straublį. Straublys yra panašus į slieką. Sliekai - žieduotųjų kirmėlių šeima, nariuotas kiekviename narvelyje yra šeriai <...>”

ir? tau tai atrodo normalu, kad diskusijoms internete ieškoti mokslinių faktų? biggrin.gif pamenu ir aš tuos nesąmoningus laikus. Absurdo teatras iš tikrųjų. Ir net pateikus tuos faktus neikas nesikeisdavo, vistiek visos pusės prie savo likdavo. Arba žmogus greita rašliava tarp savo darbų rašydamas lepteli: "daug kas taip daro...", ar įspūdžiui didesniam sutiekti galbūt, emocijai išreikšti parašo: "visi"... Nu ir prasideda pjautynė. Tu darbar įrodyk, kad visi, kad daug kas ir t.t. blink.gif biggrin.gif Tai čia intelektualūs žmonės? Čia bukiai. Intelektualūs turėtų suvokti apie ekspresijas, skubotumą ar bent tiek, kad žmogus anapus ekrano tikriausiai ne prezidentas ar policijos komisaras, kad prieš parašydamas buitinę savo mintį visad apsidraustų ir visur vartotų: galimai galima taip teigti, bet nesu tikras, nu bet galimai taip gali būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 12:17)
Siaip, as pagalvojau, o kodel as privalau tave suprasti?
Kas tu cia toks?

jei aptarineji kokia knyga, tai gal pirma bent ja perskaityk ir suvok kas ten parasyta. Nes kitaip kyla abejoniu ka sugebi suvokti... ar kyla abejoniu ar aplamai tai tau butina, paistai kazka, "kazkur girdejau varpai skambejo". Galima ir taip

"Однажды Чукча принес в редакцию свой роман. Редактор прочитал и говорит:
— Понимаете ли, слабовато… Вам бы классику читать. Вы Тургенева читали? А Толстого? А Достоевского?…
— Однако, нет. Чукча не читатель, Чукча — писатель."
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 12:28)
jei aptarineji kokia knyga, tai gal pirma bent ja perskaityk ir suvok kas ten parasyta. Nes kitaip kyla abejoniu ka sugebi suvokti... ar kyla abejoniu ar aplamai tai tau butina, paistai kazka, "kazkur girdejau varpai skambejo". Galima ir taip

"Однажды Чукча принес в редакцию свой роман. Редактор прочитал и говорит:
— Понимаете ли, слабовато… Вам бы классику читать. Вы Тургенева читали? А Толстого? А Достоевского?…
— Однако, нет. Чукча не читатель, Чукча — писатель."

Senas bajeris, kuris tau buvo pritaikytas ne karta.

Tu ne knyga, tu tik pagalbine vaizdine priemone. Skirtuma jauti?

Man pakanka tavo cia demonstruojamos pagiezos. Tavo elgesys, minciu raiska ir t.t. puikus to pvz. Tu net geriau nei knyga, tu faktine, reali medziaga, parodanti ka daro negatyvas su zmogumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 sausio 2020 - 12:39

Mylimuke,

tas receptu blogas kuriuos pasidalinai labai skaniai atrodo. Jau suradau ka gaminsiu si savaitgali. :wub:

Radau gana idomu puslapi apie moksliniais faktais grista medicina. Idomu ka Zu zu pasakytu, bet kiek skaitau, atrodo pakankamai patikimai:

https://sciencebasedmedicine.org/

Daug temu apie mityba, vitaminus :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 17 sausio 2020 - 12:41