Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 11:34)
Taip, o tos isimtys sudaro dauguma tavo postu.  biggrin.gif

tai ko man rasai: tu nesiklausai apie kitu gyvenimus,???? blink.gif klausausi, kai tai rasot ir nei vienai neparasiau tu debile, nes taip gyveni, sakau tu debile, nes rasai nesmaones apie mano gvenima arba kad as kazka ale rasiau ir ne pirma, ir net ne desimta karta parasius ta pati, as taip atsakau. O del kitu gyvenimu zinoma galiu stebetis, galiu nesutikti, bet tikrai niekad nieko del to nedurninau, nes tai jusu gyvenimai, jums ne man juos ir gyventi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 12:55
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 17, 12:40)
<p>Mylimuke,</p>
<p>tas receptu blogas kuriuos pasidalinai labai skaniai atrodo. Jau suradau ka gaminsiu si savaitgali. wub.gif</p>
<p> </p>
<p>Radau gana idomu puslapi apie moksliniais faktais grista medicina. Idomu ka <strong>Zu zu</strong> pasakytu, bet kiek skaitau, atrodo pakankamai patikimai:</p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://sciencebasedmedicine.org/'>https://sciencebasedmedicine.org/</a></p>
<p> </p>
<p>Daug temu apie mityba, vitaminus smile.gif.</p>
<p> </p>

bullshit smile.gif
jei nori normalios info apie vaistus ir vitaminus, tai skaityk tyrimų puslapius, o ne tuos straipsnius, kur vienas kažkoks profesoriukas pasirašė
https://www.ncbi.nlm.nih.gov
Atsakyti

bullshit smile.gif
jei nori normalios info apie vaistus ir vitaminus, tai skaityk tyrimų puslapius, o ne tuos straipsnius, kur vienas kažkoks profesoriukas pasirašė
https://www.ncbi.nlm.nih.gov

Aciu, kai labai reikejo, skaiciau straipsnius. Zinau kaip juos rasti. :) 

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 11:34)
Kazkas ex prisimena 20 metu, kazkas puolimus n metu doh.gif
Uztai ir nesiojiesi piktumus iki siai dienai?
As tai Nakvisai pritariu, anksciau tikrai buvo kitaip. Bet ie tos, kurios like, pasikeite, ir as pati, zinoma. (butu keista, jei zmogus 10+ metu visai neiskeistu biggrin.gif)

anksciau buvo kitiap,nes moderatoriai siek tiek dirbo ir tiek, o ne, kad jus geresnes buvot lotuliukas.gif
nieko jus nepasikeitet, tik pajutot laisve dergtis, juk pati negali sustoti, nei diena, man nekibus i atlapus, kaip kokia paiustlige uzsikretus biggrin.gif reikia butinai iskreipti minti, reikia ieskoti sikonoj slieku, raba nu bent gramatine sklaidas istaisyti, zinai primeni kartai stas bezdziones, kruiso viena kitai blusu iesko, neina paimti temos, minties ir apie ja sneketi, ne riekia va tu blusu paieksoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 12:20)
o kuo nesusiję? tai Idomucia bent nešiojasi savo realaus gyvenimo nuoskaudas, o kai kas - internetinio. Keista, ar ne?
Dėl Australijos nieko nedariau, nesu milijonierė. Bet faktas, kad tai yra tragedija, tai yra baisu, tai gresia didžiulėmis pasekmėmis, o ne kažkokios ten vienos plaukų skutimasis baisus ir turėtų būti minimas dar po n metų.

butent ir net ne realias nuoskaudas, bet paciu susigalvotas nesiojasi lotuliukas.gif

nu ir tas nuolaitnis pirkaisiojimas, o ka tu darai , atrodo jokia tema negali sneketi , jei to nedarai, jei neskrendi i kosmosa, netyrineji zvaigzdziu tai negali net pasakyti, koks garzus zvaigzdetas dangus atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 14:02)
anksciau buvo kitiap,nes moderatoriai siek tiek dirbo ir tiek, o ne, kad jus geresnes buvot lotuliukas.gif
nieko jus nepasikeitet, tik pajutot laisve dergtis, juk pati negali sustoti, nei diena, man nekibus i atlapus, kaip kokia paiustlige uzsikretus  biggrin.gif reikia butinai iskreipti minti, reikia ieskoti sikonoj slieku, raba nu bent gramatine sklaidas istaisyti, zinai primeni kartai stas bezdziones, kruiso viena kitai blusu iesko, neina paimti temos, minties ir apie ja sneketi, ne riekia va tu blusu paieksoti  biggrin.gif
Papildyta:

butent ir net ne realias nuoskaudas, bet paciu susigalvotas nesiojasi lotuliukas.gif

nu ir tas nuolaitnis pirkaisiojimas, o ka tu darai , atrodo jokia tema negali sneketi , jei to nedarai, jei neskrendi i kosmosa, netyrineji zvaigzdziu tai negali net pasakyti, koks garzus zvaigzdetas dangus atrodo doh.gif

Bet tai kaip tu mane myyyli, nei dienos negali be manes, nei vieno posto mano nepraleidi, atsakineji ilgiausiom paklodem, kartais nx pasiunti, kartais debile pavadini. wub.gif Tavo vyro vietoj pavydeciau, sitiek demesio skirt, jam turbut ne kazkas lieka unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 17, 13:40)
Mylimuke,
Tas receptu blogas kuriuos pasidalinai labai skaniai atrodo. Jau suradau ka gaminsiu si savaitgali. wub.gif

Jau pamirsau, ka rekomendavau
Dar sitas neblogas https://antmedineslenteles.com/ berods viskas be gliuteno, daug vegan patiekalu, ir siaip sveikuolisku.
As tai neatsidziaugiu, kai pradejau meniu savaitei sudarinet, nebereikia sukt galvos, ka cia pagaminus cia ir dabar, viskas jau nuspresta, supirkta, o ir mityba daug ivairesne.
Papildyta:
Pervest eura nelaimei uz tukstanciu km lengviausia. O jus pabandykit padeti Lietuvoje esantiems, pagalbos stokoja nuo gyvunu iki vaiku ir seneliu. Galesit neisleist nei euro, uzteks jusu laiko ir energijos. Ir nereiks bedavotis, kad per toli, neturiu pinigu ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 13:26)
Bet tai kaip tu mane myyyli, nei dienos negali be manes, nei vieno posto mano nepraleidi, atsakineji ilgiausiom paklodem, kartais nx pasiunti, kartais debile pavadini.  wub.gif  Tavo vyro vietoj pavydeciau, sitiek demesio skirt, jam turbut ne kazkas lieka   unsure.gif  biggrin.gif

nu zinoma myliu, o ko nemyleti, ypac per atstuma biggrin.gif
butent matai kertinis zodis, ar kada prie taves buvau prisikabinusi as? prie tavo gyvenimo budo, vaiku, vyru, pasauleziuros?
ir vel lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 13:39
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 13:26)
Pervest eura nelaimei uz tukstanciu km lengviausia. O jus pabandykit padeti Lietuvoje esantiems, pagalbos stokoja nuo gyvunu iki vaiku ir seneliu. Galesit neisleist nei euro, uzteks jusu laiko ir energijos. Ir nereiks bedavotis, kad per toli, neturiu pinigu ir panasiai.

tai apie tai ir kalba. Kad tragedija Australijoje įvyko, tai niekas neneigia, bet mums dar aktualiau kas vyksta pas mus, nes Australija yra gana tolima. Lai ją remia artimesnės šalys, o mes jau padėkim čia vietoje. Australijos pavyzdys buvo paimtas tik dėl bėdų mąsto, kad ar verta atsiminti kažkokius ten plaukus, kai per n metų nuo tos diskusijos šitiek pasaulyje įvyko ir ne įgerą ir mus tai paliečia daug labiau. Tiesiog tai apeliacija į sveiką protą
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 17, 12:21)
Tai taip. Buvo laikas, kuomet netgi priversdavo “pasitempti”, ieškoti mokslinių faktų, kad pagrįsti arba atmesti prieštaravimus.
Ir diskusijos būdavo iki kraujo, nes tiek viena, tiek kita pusė ieškodavo svarių argumentų.

Kas vyksta dabar? “Tu mane smėlio dėžėje aptaškei! Te tau su kastuvėliu per galvą”.

Arba

“Dramblys turi straublį. Straublys yra panašus į slieką. Sliekai - žieduotųjų kirmėlių šeima, nariuotas kiekviename narvelyje yra šeriai <...>”

nejaugi? blink.gif biggrin.gif bigsmile.gif ir googoliu mokejot naudotis ir negeda del to buvo bigsmile.gif biggrin.gif ir kur as buvau tais gerais laikais lotuliukas.gif

Ne, dabar vyksta taip: o tu pati ka nors istyrei, o taigi rasei apie drambli vadinasi turejai omeni, kad bijai slieku ir is vis kodel tavo vyras tave isleidzia zvejoti, kai tavo vaikai alkoni laksto, nu bet tai tikrai rasei apie sliekus i lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 13:49
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 13:41)
tai apie tai ir kalba. Kad tragedija Australijoje įvyko, tai niekas neneigia, bet mums dar aktualiau kas vyksta pas mus, nes Australija yra gana tolima. Lai ją remia artimesnės šalys, o mes jau padėkim čia vietoje. Australijos pavyzdys buvo paimtas tik dėl bėdų mąsto, kad ar verta atsiminti kažkokius ten plaukus, kai per n metų nuo tos diskusijos šitiek pasaulyje įvyko ir ne įgerą ir mus tai paliečia daug labiau. Tiesiog tai apeliacija į sveiką protą

Arba į sveiką piniginę biggrin.gif Ponia sistemingai daugybę metų SM forume įžeidinėjo neįgalius ir sergančius žmones (ko vertas paskutinis eugeniškas jos postas apie tai, kad įstatymu reikia uždrausti neįgalioms ir ligotoms gimdyt). Daugybė jos postų, kurias jau vertinu ne tik aš. Dėl to Ponia ir jaudinasi.

O, dėkui ir už paskutinius epitetus mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va ilgai nereikejo laukti mano pavydzio ekranizacijos lotuliukas.gif nu bet tu taip rasei nu.... lotuliukas.gif Kaip cia rase siandien, o kam tave suprasti, svarbu prikurism apie ta tave, ko tik norim....
Papildyta:
O i tema apie vyrus ir santykius isvakarykscio video idomios mintys:
pagal statistika ir psichologu nustatyta, kad kuo zmones turi daugiau partneriu (seksualiniu), tuo jie reciau sukuria ilgus santykius kada nors. Ta prasme vis mazeja ir mazeja ta galimybe keiciant partnerius.

Vis ieskoma to idealaus ir nenorima dirbti su esamu, tvarkyti porblemas, norima tik to grazaus rozinio periodo ir "sekti sirdim", dingsta sirdutes, prasideda konfliktai bega ieksoti naujo ir t.t. ir didelja lukesciai ir iliuzijos, kol susikuriamas toks vaizdinys, kokiu zmoniu is vis nebuna...

Taip pat ,kad vede vyrai su tuo paciu issilavinimu ir toje pat organizacijoje pasieke daugiau, padaro didesne karjera ir uzdirba daugiau, nes moteris vyra ismoko geria pazinti kitus, save, buti labiau empatisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 14:03
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 13:51)
nu va ilgai nereikejo laukti mano pavydzio ekranizacijos lotuliukas.gif  nu bet tu taip rasei nu.... lotuliukas.gif Kaip cia rase siandien, o kam tave suprasti, svarbu prikurism apie ta tave, ko tik norim....

O jus, medam, kaip visuomet norite likti nepakaltinama, neatsakyti uz savo rasliava...

Patogu pezet be atsakomybes.

KUrti, medam nereikia, reikia tik laikytis faktu " mano vaikai siukles" ir to pakanka mirksiukas.gif

Na ir kokius pateisinimus tam turite, kad tevas savo vaikus vadina siukslemis? Jus gi tokia supratinga ir protinga, ar eilini karta irodinesite kad dramblio straublys yra kirmele, nes... ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 17, 13:49)
Arba į sveiką piniginę biggrin.gif  Ponia sistemingai daugybę metų SM forume įžeidinėjo neįgalius ir sergančius žmones (ko vertas paskutinis eugeniškas jos postas apie tai, kad įstatymu reikia uždrausti neįgalioms ir ligotoms gimdyt). Daugybė jos postų, kurias jau vertinu ne tik aš. Dėl to Ponia ir jaudinasi.

O, dėkui ir už paskutinius epitetus mirksiukas.gif

ir kuriame poste rašiau, kad reikia uždrausti leisti gimdyti? biggrin.gif kartais nerašiau taip, kad: jei nėra įstatymo draudžiančio gimdyti ligotiems, tai valstybė turi juos remti. Nes ponia rašinėjote kaip ten netinkamai paramą priima Kručinskienė, o gal jai jos paprasčiausiai ponia gailėjote? smile.gif Tikrai taip, čia apeliacija į sveiką protą smile.gif
Atsakyti