QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 14:02)
anksciau buvo kitiap,nes moderatoriai siek tiek dirbo ir tiek, o ne, kad jus geresnes buvot

nieko jus nepasikeitet, tik pajutot laisve dergtis, juk pati negali sustoti, nei diena, man nekibus i atlapus, kaip kokia paiustlige uzsikretus

reikia butinai iskreipti minti, reikia ieskoti sikonoj slieku, raba nu bent gramatine sklaidas istaisyti, zinai primeni kartai stas bezdziones, kruiso viena kitai blusu iesko, neina paimti temos, minties ir apie ja sneketi, ne riekia va tu blusu paieksoti
Papildyta:
butent ir net ne realias nuoskaudas, bet paciu susigalvotas nesiojasi
nu ir tas nuolaitnis pirkaisiojimas, o ka tu darai , atrodo jokia tema negali sneketi , jei to nedarai, jei neskrendi i kosmosa, netyrineji zvaigzdziu tai negali net pasakyti, koks garzus zvaigzdetas dangus atrodo
Bet tai kaip tu mane myyyli, nei dienos negali be manes, nei vieno posto mano nepraleidi, atsakineji ilgiausiom paklodem, kartais nx pasiunti, kartais debile pavadini.

Tavo vyro vietoj pavydeciau, sitiek demesio skirt, jam turbut ne kazkas lieka
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 17, 13:40)
Mylimuke,
Tas receptu blogas kuriuos pasidalinai labai skaniai atrodo. Jau suradau ka gaminsiu si savaitgali.
Jau pamirsau, ka rekomendavau
Dar sitas neblogas
https://antmedineslenteles.com/ berods viskas be gliuteno, daug vegan patiekalu, ir siaip sveikuolisku.
As tai neatsidziaugiu, kai pradejau meniu savaitei sudarinet, nebereikia sukt galvos, ka cia pagaminus cia ir dabar, viskas jau nuspresta, supirkta, o ir mityba daug ivairesne.
Papildyta:
Pervest eura nelaimei uz tukstanciu km lengviausia. O jus pabandykit padeti Lietuvoje esantiems, pagalbos stokoja nuo gyvunu iki vaiku ir seneliu. Galesit neisleist nei euro, uzteks jusu laiko ir energijos. Ir nereiks bedavotis, kad per toli, neturiu pinigu ir panasiai.