Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(paštininkė @ 2020 01 17, 14:44)
.

Beje, jei turit laiko, pažiūrėkit projektą LRT "Unikalios mamos", gal po to ir be advokatų taip rašyt ranka nepakils:

As isaugau Lietuvoje ir mane Lieuva isaugino zverimi. Man istisai buvo teigiama, kad gera yra tai kas dziunglese yra gera, ko nesudrasko zverys.

Tai as sau pritaikiau, elgiuosi taip,, kad manes galetu nesudraskyti ir tai vadinasi - normalu.

O jusu pateikti pavydziai, tai is serijos, kazkas dziunglese suklupo, plesrunai pastebejo, puole pagavo ir sudraske. O kad nesudraske visuomeneje tai atrodo atstumianciai.

Jus labai ginate sia valstybe ir nematot kokia ji yra ziauri ir pikta. Kodel jus tikites kitko?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 17, 14:44)
Tiesiog fiksuoju Jūsų postą kaip dar vieną eugenikos patvirtinimą.

Daugiau šios temos neteršiu, atsiprašau. Bet į akivaizdų išsisukinėjimą taip pat nesureaguot negalėjau.

Beje, jei turit laiko, pažiūrėkit projektą LRT "Unikalios mamos", gal po to ir be advokatų taip rašyt ranka nepakils: https://www.lrt.lt/m...unikalios-mamos

fiksuokit fiksuokit, atleiksit, jus man ziauriai neadekvati atordot.
As ne tik pries tokius istatymsu as pries abortus, pries eutanazijas ir prie hormonine kontraceptika, cia ateiciai, kad zinotumet ir galit irgi uzfikstuoi. bent ta manau visos nares cia galetu patvritinti, ne primus metus apie tai sneku, ir tai parodo jusu visiskai nesugebejima supratsi parasytos informacijos, jus gal kokia neisipildziuse svajone turit "liaudies priesus" visus sutvarkyti, iskusti, galetumt istremtumet is salies ar ne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 16, 22:33)
Butu skaudu, o ne pikta, labai skaudu, kaip gyvai sirdi isplesti, del sugriovimo seimos, pati neistikimybe is kart sugriauna seima, o ne fiznisi s issikraustymas is namu, galima ir tame paciame name gyventi, bet seimo jau sugriayta vsikas, jos nebera...

mano tikslas yra tobuleti, o ne dziaugtis, gyventi ramiai norisi aisku, bet esme yra tobulejimas,

nu nu, mieloji. tai tobulek, rimtai. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
atleisk vyrui neištikimybę, pradirbk per savo vaizdinius.
dabar tu, kaip idomucia, manai, kad TIK NEIŠTIKIMYBE sugriauna. ne alko, ne smurtas, ne apleistumas, ne siaip "nemeile".)
tik ji.
bet žinai kame esme?
neištikimybe yra toji sritis, i kurią lb reaguoja tavo ego, asmenybes dalis.

bet juk yra kitoks požiūris, kitokie žmones: daugelis atleidžia, gyvena, kad ir su randais. ir gražu. ir tikrai ilgai gyvena. ir nnn šeimu visam pasauly.
ar tu jiems šauksi: oi, vargšai, jūs gyvenate ant griuvesiu? smile.gif
pati parašei, miela drauge biggrin.gif 4u.gif nori tobuleti. tai tobulek, keisk tą savo požiūri.
Moonte sake: tik kvailai ir lavonai požiūrio nekeicia.
sakai energijos. **** kartais tos energijos. už energiju labai lengva paslepti žinai ką?
ižeistą ego.
o, taip. ir dar kaip.
kike yra egoistu medituotoju, oi, kokiu savanaudisku jogu, šventuoliu. jiems net maistą nenuplautum rankom atneši - mirtinas ižeidimas. prieš juos užsirūkysi - bus beeeda. baisi beda. asmenybes ižeidimas ir spjūvis.

taigi, tobulek mirksiukas.gif - juk tau tikslas ne jausti nuolat gerus jausmus, ne būti laimingai, o tobuleti.
aš rimtai, rimtai manau, ir daug metu maniau, kad tam tikromis sąlygomis galeciau atleisti neištikimybe.
ir daug žmoniu yra tą padare REALIAI. ne tik atleidę, bet ir toliau gyvenę. ir jokie vaikai nesirgo.
o dabar žinai, kas išeina: kad skaitai tuos savo mokytojus, domiesi, tobuleji -kur lengva- tobuleji - nes gi lengva - o kur sunku, kur atrodo, oda nusiraus, vat kad ir šiame aspekte - bac - ne iš vietos...
pilna žmoniu, ne tokiu dvasingu kaip tu, bet žiūrek sugeba tą padaryti, atleido, ir gyvena toliau.
tai tu jiems šauk,šauke: kad jie savo vaikus sargdina... biggrin.gif
tau neištikimybe kaip stabas... na tebūnie...kitame gyvenime to išmoksi, ir kitaip...
realiai nera "Nuodemes", kurios neimanoma išrišti, išpirkti, atleisti. Dievas tik galetu neatleisti. o mes?
didelis, didelis dar labai tavasis ego. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 14:48)

taigi, to pasekoje, ir tu i kviekvieną postą atsakineji lb asmeniškai, net trykšta screen'as, viskas iš  tavo minciu, patirties srūva...negi nuolat cituoji Budą, Gogoli ar whatver....

Man asmeniskai, nepriimtina, kai zmogus nesigilines, neskaites tik kaip vartotojas ispreparavo is teksto patikusia, bet iki galo neisisamoninta fraze, pradeda moralizuoti, moko kitus. OK, dalinkis tu tomis tezemis, izlvagomis, mintimis, bet PATI NUODUGNIAI TAI BUK ISSTUDIJAVUSI.

O tai juokingai atrodo, tuo paciu ir diksrediduoja viska apie ka raso. Ji bent ka Gogolio skaite, greiciausiai filmuka "baubas" ziurejo ir tuo jos pazintis su juo baigesi, kaip ir visais kitais pradedant vedomis, kuriu pazintis tik youtubine, baigiant rekuperacine sistema, apie kuria man ji deste, mat skaite, o as jau daugiau kaip desimtmetis ja naudoju realiai.

Bet apsiputojusi raso, kad ji DISKUTUOJA, kad dramblio straublys yra kirmele, nes....
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 17, 08:50)

Ir viskas, belieka tik paskaityti, siekiant nužudyti laiką (kad ir tam pačiame WC, kol stengiamasi).

bet cia ir esme, Nakviša.smile.gif
jūs skaitote net wc. užuot atsipalaidavus.
vadinasi, jus visas šis brudas - traukia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 15:05)

dabar tu, kaip idomucia, manai, kad TIK NEIŠTIKIMYBE sugriauna.

As taip nemanau. Neistikimybe tai irodymas, kad asmuo yra isdavikas. Irodymai gali buti popierinis dokumentas ar videoo failas. Ar kokia ekspertu isvada.
Kvaila butu manyti, kad va ekspertu isvada yra blogis...

Cia sena savoka "kill the messanger" kai uz bloga zinia uzmusamas pastininkas ja atneses
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 15:05)
nu nu, mieloji. tai tobulek, rimtai. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
atleisk vyrui neištikimybę, pradirbk per savo vaizdinius.
dabar tu, kaip idomucia, manai, kad TIK NEIŠTIKIMYBE sugriauna. ne alko, ne smurtas, ne apleistumas, ne siaip "nemeile".)
tik ji.
bet žinai kame esme?
neištikimybe yra toji sritis, i kurią lb reaguoja tavo ego, asmenybes dalis.

bet juk yra kitoks požiūris, kitokie žmones: daugelis atleidžia, gyvena, kad ir su randais. ir gražu. ir tikrai ilgai gyvena. ir nnn šeimu visam pasauly.
ar tu jiems šauksi: oi, vargšai, jūs gyvenate ant griuvesiu? smile.gif
pati parašei, miela drauge  biggrin.gif  4u.gif  nori tobuleti. tai tobulek, keisk tą savo požiūri.
Moonte sake: tik kvailai ir lavonai požiūrio nekeicia.
sakai energijos. **** kartais tos energijos. už energiju labai lengva paslepti žinai ką?
ižeistą ego.
o, taip. ir dar kaip.
kike yra egoistu medituotoju, oi, kokiu savanaudisku jogu, šventuoliu. jiems net maistą nenuplautum rankom atneši - mirtinas ižeidimas. prieš juos užsirūkysi - bus beeeda. baisi beda. asmenybes ižeidimas ir spjūvis.

taigi, tobulek  mirksiukas.gif  - juk tau tikslas ne jausti nuolat gerus jausmus, ne būti laimingai, o tobuleti.
aš rimtai, rimtai manau, ir daug metu maniau, kad tam tikromis sąlygomis galeciau atleisti neištikimybe.
ir daug žmoniu  yra tą padare REALIAI. ne tik atleidę, bet ir toliau gyvenę. ir jokie vaikai nesirgo.
o dabar žinai, kas išeina: kad skaitai tuos savo mokytojus, domiesi, tobuleji -kur lengva- tobuleji - nes gi lengva - o kur sunku, kur atrodo, oda nusiraus, vat kad ir šiame aspekte - bac - ne iš vietos...
pilna žmoniu, ne tokiu dvasingu kaip tu, bet žiūrek sugeba tą padaryti, atleido, ir gyvena toliau.
tai tu jiems šauk,šauke: kad jie savo vaikus sargdina...  biggrin.gif
tau neištikimybe kaip stabas... na tebūnie...kitame gyvenime to išmoksi, ir kitaip...
realiai nera "Nuodemes", kurios neimanoma išrišti, išpirkti, atleisti. Dievas tik galetu neatleisti. o mes?
didelis, didelis dar labai tavasis ego.  mirksiukas.gif

Geras postas. Svarbiausia, matosi, kad pergyveni del jos. NUosirdus.

Ne Moonte sake, berods D. R. Lovelis.

Gaila, bet ji nesupras.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 15:03)
fiksuokit fiksuokit, atleiksit, jus man ziauriai neadekvati atordot.

Ji kiek supratau, atstovauja tam tikra zmoniu grupe su specifinemis problemomis ir daro viska kad tokiu zmoniu nekestu dauguma.
Nieko naujo.
Podruzkes uzsienio salyje iskovojo daug teisiu ir pradejo TERORIZUOTI aplinkinius, uz ne tokius kreipinius ar dar kokias nesamones.
Dabar jau man reikia atsiribot nuo tokiu zmoniu, nes daug ju neadekvatus ir atgrasus. Va ka jie padare...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 09:37)

Mano problemas su ex ispres tik mirtis

oi.
tai dar gerai būtu.
vat krikscionybej dūsaujama: na, anapusis gyvenimas "geram, iškankintam" žmogui - geresnis būti privalo.
o pagal vedas - kažin, kažin.
vaišnavai nieko neguodžia.
sako: kažin, ar vaiduokliams nebūna blogiau.
Idomucia, po mirties gal tau tik viskas prasides. rolleyes.gif
kaip smogs visa ta Cernobyline pagieža tau visu tavo 110- 130 svoriu....
brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 15:16)
As taip nemanau. Neistikimybe tai irodymas, kad asmuo yra isdavikas. Irodymai gali buti popierinis dokumentas ar videoo failas. Ar kokia ekspertu isvada.
Kvaila butu manyti, kad va ekspertu isvada yra blogis...

Cia sena savoka "kill the messanger" kai uz bloga zinia uzmusamas pastininkas ja atneses

Tu isdvei savo vaikus. Bet pastoviai reikalauji supratimo. KOdel tave, isdavika reikia suprasti, o kita isdavika net negalima pasistengti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 15:25)
Tu isdvei savo vaikus. Bet pastoviai reikalauji supratimo. KOdel tave, isdavika reikia suprasti, o kita isdavika net negalima pasistengti?

Neisterikuok. As elgiausi LABAI RAMIAI. Kai exe isivaziavo su tuo savo gyvenimo tvarkymu, paprasti sprendimai nebuvo imanomi. Todel as pasikalbejau su JOS TEVAIS, ka cia man daryti. Jos tevas man pasake - suauges zmogus - kaip pasiklos taip issimiegos.
Toliau. Kai buvo priskiesta apiee gyvenima USA su turtuoliais kurie 5000 doleriu i diena pasidaro, ta ka as galeejau vaikams pasiulyti? Man buvo pasiulyta gyventi sau o ji jau suras geresni teva. Vaikai tam nepriestaravo... Lietuvoje tuo metu nebuvo sviesios ateities.

na tai kompanija kazkur ten isvaziavo... ir ko tu nori, kad as dar rupinciausi TA GAUJA....

ATSIBODO...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 14:48)
Miela Lutuke, tavo noras "diskutuoti" - tai tik kauke.
žnioma,  kad visi raso ASMENIŠKAI. visi esam žmones už niku. vos kas, ir išlenda.
cambala, burnati - manai neraso asmeniškai? Moonte? Net "neutraliosios" Iš Šviesos, Hmmm ir Aimeja, Ašaka, Nakviša - oi kaip asmeniškai dalijasi savo neutraliom gražiom nuomonem.
IR TIK BANDYK JAS PAJUDINTI. rolleyes.gif
tuoj tikslina kiekvieną žodi, pertaiso.
ir Monteverte pykstauja gražiai, asmeniškai.  smile.gif
ir tu - tikiesi gyvo šilto pokalbio, na taip diskusiju, bet juk tau ne tas pats, ar cia rasytu suprogramuoti robotai.
netikiu...
taigi, to pasekoje, ir tu i kviekvieną postą atsakineji lb asmeniškai, net trykšta screen'as, viskas iš  tavo minciu, patirties srūva...negi nuolat cituoji Budą, Gogoli ar whatver....

Given issiskaityk i zinutes, ka rasau, o ne viena zodi pasigauk biggrin.gif ten buvo 2 zodziai kartu PRIIMA ASMENSIKAI, viskas , ka surasei, visai ne i tema.

Zinoma visi rasom asmeniskai ir is savo boksto, patirties.
O mano mintis buvo, kad gerai, kai zmones sugeba NEPRIIMTI ASMENISKAI ISSAKYTU BENDRU PASTEBEJIMU ar minciu, kai iskart nemano, kad as taikau tai jiem.

ir vel rasai, ko as noreciau ir kaip as mastau, ne tu neteisi. ir ne, cia ne jokia mano ne kauke, cia paparsciausiia mano megstamas uzsiemimas, net gyvai su zmonem man patinka diskutuoti, o ne siltai bendrauti. Jei sakyciau megstu piesti anot tave stai irgi butu kauke???
Diskusija nera siltas pokalbis doh.gif
Ko noreciau tai MASTYMO is zmoniu.

Pvz Idomucia sugeba sitaip analizuoti, Monteverte sugeba, Burba kartais paraso kazka idomaus, pamastymus, pastebejimus, is_Sviesos paanalizuoja, nebutinai as su jais sutinku, bet tai skaityti idomu, kai gali sekti logiska mintim, kai ner aiskinama man, ka as mastau , ko as noriu a rnenoriu, antraip tema nueina prie visisku tusciu pokalbiu...kuriu esme, tu taip rasei, nerasei,darei nedarei, o tu ka padarei doh.gif
Maziau fantazijos sakyciau reiktu ijungti cia ir daugiau skaityti ,ka mzones is tiesu raso.

Dar paglavojau, gal cia rimtai koks moteriskumo bruozas, nuolat prisikurti nebutu dalyku ?

Atsakyti