QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 15:05)
*
nu nu, mieloji. tai tobulek, rimtai.
atleisk vyrui neištikimybę, pradirbk per savo vaizdinius.
dabar tu, kaip idomucia, manai, kad TIK NEIŠTIKIMYBE sugriauna. ne alko, ne smurtas, ne apleistumas, ne siaip "nemeile".)
**
ar tu jiems šauksi:
oi, vargšai, jūs gyvenate ant griuvesiu?

pati parašei, miela drauge

nori tobuleti. tai tobulek, keisk tą savo požiūri.
Moonte sake: tik kvailai ir lavonai požiūrio nekeicia.
sakai energijos. **** kartais tos energijos. už energiju labai lengva paslepti žinai ką?
ižeistą ego.
o, taip. ir dar kaip.
kike yra egoistu medituotoju, oi, kokiu savanaudisku jogu, šventuoliu. j
ir daug žmoniu yra tą padare REALIAI. ne tik atleidę, bet ir toliau gyvenę. ir jokie vaikai nesirgo.
o dabar žinai, kas išeina: kad skaitai tuos savo mokytojus, domiesi, tobuleji -kur lengva- tobuleji - nes gi lengva - o kur sunku, kur atrodo, oda nusiraus, vat kad ir šiame aspekte - bac - ne iš vietos...
pilna žmoniu, ne tokiu
dvasingu kaip tu, bet žiūrek sugeba tą padaryti, atleido, ir gyvena toliau.
tai tu jiems šauk,šauke: kad jie savo vaikus sargdina...
tau neištikimybe kaip stabas... na tebūnie..
.kitame gyvenime to išmoksi, ir kitaip...
realiai nera "Nuodemes", kurios neimanoma išrišti, išpirkti, atleisti. Dievas tik galetu neatleisti. o mes?
didelis, didelis dar labai tavasis ego.
*
Tai ir darau tobuleju visa gyvenima
ir vel tu
su atleisk neistikimybe, pirma nebuvo mano vyras neisitkima, tai ka siulai, nusiusti pas koki amoteri per prievarta?

antra
nera ka atleisti, jei nesupyksti, ka tu man siulai atleisti, patikslink gal tada susisnekesim?
Taip, seksas su kitu sugriauna santuoka, nes santuoka ir yra seksas su partneriu, tai jei santykiauji su kitu vadinasi viskas jau turi kita santuoka "sudares", o poligamija, jau sakiau ne mano sritis

. Visa kita ,ka isvardijai yra problemos su kuriom galima dar tvarkytis, imanoma.
**
As taip neglavoju apie jokius zmones taip is vis. As manau,kad visi gyvena, kaip nori.
Atleisk, bet man Moonte joks ne autoritetas, kad jos mintim sekciau. As manau tik tiesus zmogus sugeba islaikyti savo vertybes visa gyvenima, o ne kaip patogiau.Suvokiams kas yr asantuoka, kas yr aistikimybe, isiapreigojiamsseimos kurimas, nera poziuris - tai pamatines vertybes.
Nelabai supratau minties, prie ko cia paslepti, as tau sakau kokie procesai vyksta, zinoma galima tai neigti, jei nesinori zinoti tiesos.
taip zinoma, neteigiau lyg prieisngai.
Tai butu degraddavimas, mano poziuriu, o ne tobulejimas, vertybiu pakeitimas. Degraduoti lengviau , nei tobuleti. Kas butu sunku gyevnti su vyru, kruis iena i sona, jei turi ktia svertybes, tu vaikstai vyras vaiskto apturi gal gera seksa is sono, kas cia sunkaus papasakok?

tai juk ne smurta pakesti, ne girta vyra pakesti, ne finansinius trukumus pakesti.
sargdina ne gyvenimas toliau, o pati neistikimybe, sargdina, griauna visa seima vienaip ar kitaip, net naminiai gyvuneliai tai gali jausti, nebutinai prasides sloga ar vaiku zvairumas, ivairiai gali pasireiksti, gal vaikai igys kokias fobijas, bijos rimtu santykiu, gal nenores kurti seimos, gal bus koks nelaimingas atsitikimas ir t.t. nes neistikimybe yra nuzudymas tam tikru dalyku ir tai turi pasekmes ir visai nesvarbu gyvens ta pora kartu ar negyvens.
Per radija nesanai girdejau klabant viena mokslininke, mumyse yra visa proteviu atmintis musu pasamoneje, visu kanciu ir t.t. o ka sneketi apie si sava gyvenima.
As nenaudoju zodzio dvasingas, ka tau jis konkreciai reiskia? man jis neigiamai asociajuojasi, su paroduomouoju sou, ci apaie tokiu ale jogus, kur auskciau parasei. Ir kodel tu man siulai daryti, kaip kiti mzones kazkokie dare? dare lai daro, o man kas?
to man linki?

o gal jau ismokau praeitame, kad taip negerai ir taip elgtis negalima ir vyra taitinkama pasirinkau, kuris turetu tokias pat vertybes??
ir kodel tau taip noretusi,kad mano vyras butu neistikimas?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 15:10)
Man asmeniskai, nepriimtina, kai zmogus nesigilines, neskaites tik kaip vartotojas ispreparavo is teksto patikusia, bet iki galo neisisamoninta fraze, pradeda moralizuoti, moko kitus. OK, dalinkis tu tomis tezemis, izlvagomis, mintimis, bet PATI NUODUGNIAI TAI BUK ISSTUDIJAVUSI.
va va visiskai sutinku, ta ir turejau omenyje