Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 15:34)
As elgiausi LABAI RAMIAI.

ir ko tu nori, kad as dar rupinciausi TA GAUJA....

Tipo jei Jūsų žmona su kitu dulkintųsi labai labai ramiai, tai čia ne išdavystė būtų? biggrin.gif Kas čia per argumentas? biggrin.gif

Spėju, kad Moontė nieko iš Jūsų nenori. Nesirūpinot, tai nesirūpinot. Vadinas nemylėjot. Bent jau pagal Jūsų teorijas. Būna, nieko, net ir geriausiems pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 11:26)
O jus pabandykit padeti Lietuvoje esantiems, pagalbos stokoja nuo gyvunu iki vaiku ir seneliu. Galesit neisleist nei euro, uzteks jusu laiko ir energijos. Ir nereiks bedavotis, kad per toli, neturiu pinigu ir panasiai.

Pabandysi padeti, irgi neitiksi. mirksiukas.gif
juk pasidžiaugt negalesi, pasidalinti patirtim negalesi. vat, aš parašau, kad dažnai mano savaitgaliai ir net šiokiadieniai - svetimais vaikasi apkraut, tai teisuole Aimeja: oi, given given, kokia nyki, demesio, meiles ištroškusi siela...tu taiiip nori meiles, kad nepyk, tu padedi per daug žmoniu, blaškaisi, šokcioji
( cia turbūt Aimeja su savo ritmu lygino. )
ir be to, given, argi būtina cia girtis girtis girtis girtis....
Nu taip - gi aš giriuos per 20psl. non stop. atsikeliu ir vardiju gerus darbus.
taigi, negalima cia girtis. geriau apie pusrycius pasigirsiu.

del pusryciu, taigi.
šiaip valgau bananus, jie man skaniausi. kava ir du bananai. cia tai - a must.
paskui kas nors nelb sveiko, kokia bandele su geru NESALDINTU sojos jogurtu.

košiu valgyti visai netraukia. avižos nebetinka kažkaip. o grikiai - tik vakarienei ar pietums.
o siaip savaitgaliais vyresneliui liepiu ką nors sugalvoti, mamą palepinti.
mūsu dievinamas maistas - keptos bulvytes ir kalnas daržoviu. biggrin.gif

savaitgaliai - pas mus "nesveikumams malonumams" skirti.
vafline SEUKUOSE isigijau, vafliu FORMOS buvau pasiilgus.
tai vafliu tešla panašiai kaip blynu.

VIETOJ kiaušu: trinti bananai, chia seklos (užmerkti ir leisit pribrinkti 20min.)
augalinis pienas
miltai: spelta, kokoso miltai, ryžiu arba kukurūzu.
jei vafliai saldūs - tai su jogurtu, uogiene, cinamonu.
jei nesaldūs vafliai - dar saltydu trintu brokoliu, spinatu, morku i tesla - ir mhmmmm smile.gif
no sugarrrrr. banano uztenka saldumui ir ciut druskos.

Mylimuke ir kitoms,
FB yra paskyra "Mano vaikinas veganas".
prisijunk.
ten mergina turi vaikiną, ir jie abu lb megsta skaniai gaminti:) lb grazius receptus kelia.
IsIinstagram (ten pilna visko) siulau Bianca Zapatka.
Taip pat Budha Bowls.
Mhmmmm.
essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 sausio 2020 - 15:42
QUOTE(Hmmm... @ 2020 01 17, 15:36)
Tipo jei Jūsų žmona su kitu dulkintųsi labai labai ramiai, tai čia ne išdavystė būtų? biggrin.gif Kas čia per argumentas? biggrin.gif

Zmones yra ziaurus ir jiems kitu problemos pofig. va parasiau apie ta nepatikusia MB lasisine zuvi. Jusuu reakcija, nu ir problemos... Jokios uzuojautos. Suprantama

tas pats ir su skirybomis, kitiems viskas pofig.

Va kai zmona skirdamasi elgiasi kaip psichine, atsizadineja vaiku, kliedi apie kazkokius turtuolius ar nuostabius vyrus, va tada aplinkiniams nemokamas cirkas ir agrumentas, kad cia kur kas blogiau.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 13:35)

Ko noreciau tai MASTYMO is zmoniu.

tai priimk kartais ir mano mąstymą. ir mano patirti. smile.gif
netarkuok mano tezes dalimis. ne priešpastatyk nuolat savajam.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 15:34)
Neisterikuok. As elgiausi LABAI RAMIAI. Kai exe isivaziavo su tuo savo gyvenimo tvarkymu, paprasti sprendimai nebuvo imanomi. Todel as pasikalbejau su JOS TEVAIS, ka cia man daryti. Jos tevas man pasake - suauges zmogus - kaip pasiklos taip issimiegos.
Toliau. Kai buvo priskiesta apiee gyvenima USA su turtuoliais kurie 5000 doleriu i diena pasidaro, ta ka as galeejau vaikams pasiulyti? Man buvo pasiulyta gyventi sau o ji jau suras geresni teva. Vaikai tam nepriestaravo... Lietuvoje tuo metu nebuvo sviesios ateities.

na tai kompanija kazkur ten isvaziavo... ir ko tu nori, kad as dar rupinciausi TA GAUJA....

ATSIBODO...

Atkreipk, demesi, as pradejau tau rasyti trumpus postus.
Tik klausimus.
Suprantu, kad ne patogius, todel isterija keli tu. Cia tu nori buti teisejo vaidmenyje, dergti savo zmona ir vaikus, uzmirsdamas ir savo nuodeminguma.

Kaip jau minejau "Nori padarai, nenori randi pasiteisinima". Kai norime, mes visada randame galimybe itakoti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 13:44)
Zmones yra ziaurus ir jiems kitu problemos pofig. va parasiau apie ta nepatikusia MB lasisine zuvi. Jusuu reakcija, nu ir problemos... Jokios uzuojautos.

as irgi noriu užuojautos.
užjausk mane Idomucia.
po skyrybu savo exui butą nupirkau.
liko skola iki dabar.
užjausk mane, o aš užjausiu jūsu nugalabytą žuvi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 15:53)
as irgi noriu užuojautos.
užjausk mane Idomucia.
po skyrybu savo exui butą nupirkau.
liko skola iki dabar.

Man exe irgi viska paliko... Juk isvaziavo pas milijonierius vyrus. Bet minejau ji labai gabii moksluose. Naujas jos vyra nuejo i sona, ji nuejo pas advokatus ir uz gautus pinigus isigijo buta viename vakaru didmiestyje...

Be skolu

Taigi gal ne uzuojauta o dalykinis verslo patarimas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 15:35)

Dar paglavojau, gal cia rimtai koks moteriskumo bruozas, nuolat prisikurti nebutu dalyku ?

Cia esantys neduos man sumeluoti.

Pamenat, pirmaja musu su Ubuntu susikirtima?
As puikiai pamenu. Tuomet raseme apie karjeristes mamas. Na ir as parasiau, kad esu karjeristes dukra, ir visai nesijauciu traumuota, na kaip visada, prirasiau aibe argumentu kodel. I ka, ji man atrase, ne ka mazesne paklode, irodinedama kad ji geriau zino, nes ir pati patyre tokia trauma. Vel graziai taktiskai, atsakiau, visos litanijos esme "kad ne kiekybeje (praleistam laike su vaiku), o kokybeje (kaip jis su vaiku praleistas). Ji vel, vadovaudamasi savo supratimu man irodinejo, kad as privalau buti traumuota. TAda as parasiau dyyyydele paklode, kur postringavau apie diskusijos mena, kad nebutina savo gyvenimo patriti sureiksminti, kad ir kiti zmones vnz. *** bla bla... Nuejo vejais. Na kai po viso to, ji vel pradejo man irodineti..., tada atviru tekstu, berods pirma karta SM pavartojau fraze "neieskok uzpakalyje slieku, kur ju nera".

TAi va, nuo jos pasirodymo tai vyksta pastoviai. Bukim biedni, bet teisingi su ja bendrauja tik 4 zmones, is ju tik given444 nuosirdziai.

O dabar skaitau, josios veidmainiskus isvedziojimus. TAi suprask moteriskumas kaltas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 15:05)
*
nu nu, mieloji. tai tobulek, rimtai. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
atleisk vyrui neištikimybę, pradirbk per savo vaizdinius.
dabar tu, kaip idomucia, manai, kad TIK NEIŠTIKIMYBE sugriauna. ne alko, ne smurtas, ne apleistumas, ne siaip "nemeile".)
**
ar tu jiems šauksi: oi, vargšai, jūs gyvenate ant griuvesiu? smile.gif
pati parašei, miela drauge  biggrin.gif  4u.gif  nori tobuleti. tai tobulek, keisk tą savo požiūri.
Moonte sake: tik kvailai ir lavonai požiūrio nekeicia.

sakai energijos. **** kartais tos energijos. už energiju labai lengva paslepti žinai ką?
ižeistą ego.
o, taip. ir dar kaip.
kike yra egoistu medituotoju, oi, kokiu savanaudisku jogu, šventuoliu. j

ir daug žmoniu  yra tą padare REALIAI. ne tik atleidę, bet ir toliau gyvenę. ir jokie vaikai nesirgo.
o dabar žinai, kas išeina: kad skaitai tuos savo mokytojus, domiesi, tobuleji -kur lengva- tobuleji - nes gi lengva - o kur sunku, kur atrodo, oda nusiraus, vat kad ir šiame aspekte - bac - ne iš vietos...
pilna žmoniu, ne tokiu dvasingu kaip tu, bet žiūrek sugeba tą padaryti, atleido, ir gyvena toliau.
tai tu jiems šauk,šauke: kad jie savo vaikus sargdina...  biggrin.gif
tau neištikimybe kaip stabas... na tebūnie...kitame gyvenime to išmoksi, ir kitaip...
realiai nera "Nuodemes", kurios neimanoma išrišti, išpirkti, atleisti. Dievas tik galetu neatleisti. o mes?
didelis, didelis dar labai tavasis ego.  mirksiukas.gif

*
Tai ir darau tobuleju visa gyvenima mirksiukas.gif
ir vel tu su atleisk neistikimybe, pirma nebuvo mano vyras neisitkima, tai ka siulai, nusiusti pas koki amoteri per prievarta? lotuliukas.gif antra nera ka atleisti, jei nesupyksti, ka tu man siulai atleisti, patikslink gal tada susisnekesim?
Taip, seksas su kitu sugriauna santuoka, nes santuoka ir yra seksas su partneriu, tai jei santykiauji su kitu vadinasi viskas jau turi kita santuoka "sudares", o poligamija, jau sakiau ne mano sritis biggrin.gif . Visa kita ,ka isvardijai yra problemos su kuriom galima dar tvarkytis, imanoma.
**
As taip neglavoju apie jokius zmones taip is vis. As manau,kad visi gyvena, kaip nori.
Atleisk, bet man Moonte joks ne autoritetas, kad jos mintim sekciau. As manau tik tiesus zmogus sugeba islaikyti savo vertybes visa gyvenima, o ne kaip patogiau.Suvokiams kas yr asantuoka, kas yr aistikimybe, isiapreigojiamsseimos kurimas, nera poziuris - tai pamatines vertybes.
Nelabai supratau minties, prie ko cia paslepti, as tau sakau kokie procesai vyksta, zinoma galima tai neigti, jei nesinori zinoti tiesos.
taip zinoma, neteigiau lyg prieisngai.
Tai butu degraddavimas, mano poziuriu, o ne tobulejimas, vertybiu pakeitimas. Degraduoti lengviau , nei tobuleti. Kas butu sunku gyevnti su vyru, kruis iena i sona, jei turi ktia svertybes, tu vaikstai vyras vaiskto apturi gal gera seksa is sono, kas cia sunkaus papasakok? bigsmile.gif tai juk ne smurta pakesti, ne girta vyra pakesti, ne finansinius trukumus pakesti.

sargdina ne gyvenimas toliau, o pati neistikimybe, sargdina, griauna visa seima vienaip ar kitaip, net naminiai gyvuneliai tai gali jausti, nebutinai prasides sloga ar vaiku zvairumas, ivairiai gali pasireiksti, gal vaikai igys kokias fobijas, bijos rimtu santykiu, gal nenores kurti seimos, gal bus koks nelaimingas atsitikimas ir t.t. nes neistikimybe yra nuzudymas tam tikru dalyku ir tai turi pasekmes ir visai nesvarbu gyvens ta pora kartu ar negyvens.
Per radija nesanai girdejau klabant viena mokslininke, mumyse yra visa proteviu atmintis musu pasamoneje, visu kanciu ir t.t. o ka sneketi apie si sava gyvenima.

As nenaudoju zodzio dvasingas, ka tau jis konkreciai reiskia? man jis neigiamai asociajuojasi, su paroduomouoju sou, ci apaie tokiu ale jogus, kur auskciau parasei. Ir kodel tu man siulai daryti, kaip kiti mzones kazkokie dare? dare lai daro, o man kas?
to man linki? lotuliukas.gif o gal jau ismokau praeitame, kad taip negerai ir taip elgtis negalima ir vyra taitinkama pasirinkau, kuris turetu tokias pat vertybes??
ir kodel tau taip noretusi,kad mano vyras butu neistikimas? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 15:10)
Man asmeniskai, nepriimtina, kai zmogus nesigilines, neskaites tik kaip vartotojas ispreparavo is teksto patikusia, bet iki galo neisisamoninta fraze, pradeda moralizuoti, moko kitus. OK, dalinkis tu tomis tezemis, izlvagomis, mintimis, bet PATI NUODUGNIAI TAI BUK ISSTUDIJAVUSI.

va va visiskai sutinku, ta ir turejau omenyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 16:09)
va va visiskai sutinku, ta ir turejau omenyje 4u.gif

Kaip visada, medam, tik deklaruoja, bet ne praktikuoja biggrin.gif

DAr karta parasysiu, ne neistikimybe zaloja zmones, o zmoniu reakcija, kaip jie ta nesitikimybe reaguoja, iveikineja krize. Ne neistikimybe itakoja vaikus, o zmones-tevai. Teisingai parase given444, zmoniu ambiciju aukomis tampa vaikai, visu seimos nariu tarpusavio santikiai.

Mano sunus patyre skyrybas. Bet iki siol taip ir nesupranta, kuo jos blogos, kur tas sEUbas baubas pakastas. Galimai, mes tevai, samoningai pasirupinome ji apsaugoti, nuo neigiamu faktoriu, vienas su kitu elgemes zmoniskai-civilizuotai, nei draskemes, nei keleme scenas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 sausio 2020 - 16:18
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 15:50)
tai priimk kartais ir mano mąstymą. ir mano patirti.  smile.gif
netarkuok mano tezes dalimis. ne priešpastatyk nuolat savajam.

dar ir kaip priimu, is kur istraukei,kad nepriimu? 4u.gif tik kai tai neliecia manes, mano gyvenimo analizes, kuri nelabai tau sekasi biggrin.gif , kai butent yra tavo mastymas apie tavo gyvenima, tavo patirtis, tai yra net labai idomu, idomias mintis iskeli, diskusija sukuri.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 16:16)
dar ir kaip priimu, is kur istraukei,kad nepriimu? 4u.gif  tik kai tai neliecia manes, mano gyvenimo analizes, kuri nelabai tau sekasi  biggrin.gif , kai butent yra tavo mastymas apie tavo gyvenima, tavo patirtis, tai yra net labai idomu, idomias mintis iskeli, diskusija sukuri.

Paradoksas, visiem nesiseka, tik paciai baisiai sIseka.
TAigi su given444 kavute geret, sumustinius valget.

TAmysta supranta tik MOnteverte ir Idomucia ir abu turi savu paskatu.
Atsakyti