Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:03)
Cia esantys neduos man sumeluoti.

Pamenat, pirmaja musu su Ubuntu susikirtima?

kad as privalau buti traumuota.
TAi va, nuo jos pasirodymo tai vyksta pastoviai. Bukim biedni, bet teisingi su ja bendrauja tik 4 zmones, is ju tik given444 nuosirdziai.

O dabar skaitau, josios veidmainiskus isvedziojimus. TAi suprask moteriskumas kaltas.

Pries kiek metu tai buvo? biggrin.gif
Tai vadiansi as visgi labai moteriska tada lotuliukas.gif

Bet kad ir esat traumuota, nejau ne? kiek cia liejat svao pagieza...skausma...yapc paskutiniasi metais...
bet visgi kaip jums cia to nuosridumo norisi ziuriu, mamos trukumas vaikysteje pasireiskia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:11)
Mano sunus patyre skyrybas. Bet iki siol taip ir nesupranta, kuo jos blogos, kur tas sEUbas baubas pakastas.

Skaiciau apie seimas, kur uzbado peiliais o vaikai sau zaidzia ir nemato jokiu siaubu baubu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:11)
Kaip visada, medam, tik deklaruoja, bet ne praktikuoja  biggrin.gif

DAr karta parasysiu, ne neistikimybe zaloja zmones, o zmoniu reakcija, kaip jie ta nesitikimybe reaguoja, iveikineja krize. Ne neistikimybe itakoja vaikus, o zmones-tevai. Teisingai parase given444, zmoniu ambiciju aukomis tampa vaikai, visu seimos nariu tarpusavio santikiai.

Mano sunus patyre skyrybas. Bet iki siol taip ir nesupranta, kuo jos blogos, kur tas sEUbas baubas pakastas. Galimai, mes tevai, samoningai pasirupinome ji apsaugoti, nuo neigiamu faktoriu, vienas su kitu elgemes zmoniskai-civilizuotai, nei draskemes, nei keleme scenas.

lygiai kaip ir jus tamsta.

tai jusu poziuris, mano kitoks, jus gi nei dvaisniu pasauliu netikit, tai kaip mes galime apie tai pilnavertiskai sneketis?

ko rasot apie skyrybas, kai jsu r vel susigebot? kiek ten pabuvot atsikrai metus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 16:21)
Pries kiek metu tai buvo?  biggrin.gif
Tai vadiansi as visgi labai moteriska tada lotuliukas.gif

Bet kad ir esat traumuota, nejau ne? kiek cia liejat svao pagieza...skausma...yapc paskutiniasi metais...
bet visgi kaip jums cia to nuosridumo norisi ziuriu, mamos trukumas vaikysteje pasireiskia?  unsure.gif

Ne, ne moteriska, naftalininiu stereotipu itakota.

Tamsta, jusu ziniai, mes visi traumuoti, tik skirtingai. Beje jau as apie tai jums rasiau. TAd nekartosiu, jei smegenu nera atsiminti, ka pati rasot, tai ir mano rasliava nuplauke vejais.

TAip, man patinka nuosirdus zmones, as jiems simpatizuoju. Jie man moka tuo paciu atgalios.

Siaip, juk tik jus etatiniai, izvelgiat manyje TIKRA tiesa mirksiukas.gif
Daugiau, kaip ir nera besipiktinanciu. Ups dar yra viena, bet tai ne burba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 16:23)
lygiai kaip ir jus tamsta.

tai jusu poziuris, mano kitoks, jus gi nei dvaisniu pasauliu netikit, tai kaip mes galime apie tai pilnavertiskai sneketis?

ko rasot apie skyrybas, kai jsu r vel susigebot? kiek ten pabuvot atsikrai metus?

Niu niu...
Hmmm... su tamsta diskusija pamenat mirksiukas.gif
Niekas SM taip nedisktuoja, kaip Jus, medam.

Jus, medam, nieko nezinote apie mane, kad teigtumet kuo as tikiu kuo ne. Nes jus rasytoja, o ne skaitytoja, kitkokiu atveju, zinotumet kiek as laiko buvau issiksirus, del ko ir t.t.

Diskusija vyksta, jusu ziniai, tarp skirtingu poziuriu zmoniu, jie lygina skirtingas nuomones. Diskutuotoja atsirado, nesuvokia, diskusijos esmes.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 16:23)
Skaiciau apie seimas, kur uzbado peiliais o vaikai sau zaidzia ir nemato jokiu siaubu baubu

Na matot, pas mus nebuvo nei peiliu, nei spiegimo, nei rekimo, nei markisniu plesymo. tokia net neidomi, tyli nykuma. RAmiai atsisedom, pakalbejom, ramiai nunesem pareiskimus, issiskyrus, nuejom dar papietavom. Dar kuri laikas vyas gyveno mano namuose, veliau issikrauste, isvaziavo i teviske. Vaikas budamas 5 mokinosi rasyti, kad galetu teciui laiksa parasyti, as tik skatinau vaiko poreikius, buvau tarpininku tarp tevo ir vaiko. Siunciau vaiko parasytus laiskus, o vaikui skaiciau jam tevo rasytus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 sausio 2020 - 16:41
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:41)

Na matot, pas mus nebuvo nei peiliu, nei spiegimo, nei rekimo, nei markisniu plesymo. tokia net neidomi, tyli nykuma. RAmiai atsisedom, pakalbejom, ramiai nunesem pareiskimus, issiskyrus, nuejom dar papietavom. Dar kuri laikas vyas gyveno mano namuose, veliau issikrauste, isvaziavo i teviske. Vaikas budamas 5 mokinosi rasyti, kad galetu teciui laiksa parasyti, as tik skatinau vaiko poreikius, buvau tarpininku tarp tevo ir vaiko. Siunciau vaiko parasytus laiskus, o vaikui skaiciau jam tevo rasytus.

Jus nuosirdziai rasote, tai puiku. Visokie ekstremai patys savaime vertes neturi. Bet jusu sunus bus abejingas zmogus, kai kurioms problemoms.

Exe irgi taip planavo, beet as padariau kitaip... Pagal save. Kaip man patogiau.

tarp kitko dukte irgi nemato jokiu problemu skirybose... Gerbiu jos poziuri. Jos pacios - negerbiu. Ji man nenaudinga.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 17, 14:15)
Šitame, atvirai eugeniškame poste. Ir tai ne tik mano nuomonė, bet ir nevyriausybinių organizacijų.

SM yra viešas formumas ir visuomenės informavimo įstatymas jam galioja.

ir? tai juk ir parašiau, kad valstybė palaiko ir remia, nėra įstatymo negimdyti tokioms kaip Kručinskienė, kurios save laiko sergančiomis ir dėl to nedirba, o prašo paramos. Tai ir gauna. O jei valstybė apsigalvos ir įstatymą tokį įves, tai ir negimdys ir nereikės jums pergyventi, kad ji netinkamai paramos prašo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 14:24)
tai elementari logine isvada, kol nebus tokio draudimo, tol bus pasalpiniu, nu ar ne taip. Glaim akitaip parasyti, kol bu sisatymai garantuojantys pasalpas, toll , jas kazkas gaus. O kad siulytu kazkoki istatyma ivesti nu niekur nematau tokio sakinio. Si isvada logine seke is musu diskusijos apie zmones, kurie gauna pasalpas, ir is jusu pasipiktinimu jais. Tai ir buvo jums pasakyta, ko jus piktinates zmonem, kokie istatymai, kol jie tokie bus, tol ir tokiu zmoniu bus....

būtent. Juk aš tą Kručinskienę dar gyniau, dar bilsnojau paštininkei ko prie jos kabinasi, kad ta nori vaikus auginti ir ant pašalpų sėdėti, nes ji teigia, kad nesveikuoja, labai sunkiai vaikų tų susilaukė, o paštininkė man pripaišo, kad aš noriu iškastruoti Kručinskienę blink.gif wtf? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 01 17, 14:29)
Akivaizdi eugeniška logika: kol nebus įstatymo...

Lutuke, ne Jums man teksto suvokimo principus aiškint... Ir ne tik man. O advokato Jūsų draugei gali reikėt, jei neatsiprašys, o svarbiausia, nesiliaus tokius postus rašius.

tai kad jūs bilsnojote Kručinskienę, ne aš !!! Aš ją dar nuo jūsų apgyniau. Jei jūs skelbiatės, kad esate už pažeidžiamus žmones, tai ir būkite už juos iki galo tada, už visus, bet jūs kažkaip atrinkinėjate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 16:51)
Jus nuosirdziai rasote, tai puiku. Visokie ekstremai patys savaime vertes neturi. Bet jusu sunus bus abejingas zmogus, kai kurioms problemoms.

Exe irgi taip planavo, beet as padariau kitaip... Pagal save. Kaip man patogiau.

tarp kitko dukte irgi nemato jokiu problemu skirybose... Gerbiu jos poziuri. Jos pacios - negerbiu. Ji man nenaudinga.

O tos problemos tai kokios?
Esu laiminga, kad sunus, musu santikius grindzia ne naudos gavimo pagrindu. Cia jau kieno kokios vertybes.

Raktinis zodis, kaip "man patogiau". Ar man reikia ka galvoti, isvedzioti, kai Jus, Idomucia, eilini karta nesuvokiat savo elgesio ir jo itaka vaikam. Jus nesuprantat ir to, kad jusu poziuris i vaikus smerktinas.

Tai sakot NAUDINGA. Na, na...

Pastoviai rasot, kad as jusu nesuprantu ir t.t. As jus puikiai suprantu, jums gi is manes ir is kitu cia esanciu reikia, kad pateisintume jusu toki poziuri, elgesi. Kaip ji teisina pagerinta, kipdama i atlapus, bandydama uzciaupti, jusu elgesiu besipiktinancias oponentes.

Bet, sorry, Idomucia, tam kad pelnyti viska suprantancios, protingos, nepagiezingos ir t.t. moters varda, neveidmainiausiu. As galiu pateisinti, kai konfliktas vyksta tarp dvieju suaugusiu, bet kai dergiamasi is vaiku, priklausomu nuo aplinkybiu, kurias sukure jiem tevai, cia jau nepateisinama nieksybe.

Niu, niu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:20)
Paradoksas, visiem nesiseka, tik paciai baisiai sIseka.
TAigi su given444 kavute geret, sumustinius valget.

TAmysta supranta tik MOnteverte ir Idomucia ir abu turi savu paskatu.

įdomių kokių gi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:41)
Ne, ne moteriska, naftalininiu stereotipu itakota.
Tamsta, jusu ziniai, mes visi traumuoti, tik skirtingai. Beje jau as apie tai jums rasiau. TAd nekartosiu, jei smegenu nera atsiminti, ka pati rasot, tai ir mano rasliava nuplauke vejais.
TAip, man patinka nuosirdus zmones, as jiems simpatizuoju. Jie man moka tuo paciu atgalios.
Siaip, juk tik jus etatiniai, izvelgiat manyje TIKRA tiesa  mirksiukas.gif
Daugiau, kaip ir nera besipiktinanciu. Ups dar yra viena, bet tai ne burba  mirksiukas.gif
Papildyta:
Niu niu...
Hmmm... su tamsta diskusija pamenat  mirksiukas.gif
Niekas SM taip nedisktuoja, kaip Jus, medam.
Jus, medam, nieko nezinote apie mane, kad teigtumet kuo as tikiu kuo ne. Nes jus rasytoja, o ne skaitytoja, kitkokiu atveju, zinotumet kiek as laiko buvau issiksirus, del ko ir t.t.
Diskusija vyksta, jusu ziniai, tarp skirtingu poziuriu zmoniu, jie lygina skirtingas nuomones. Diskutuotoja atsirado, nesuvokia, diskusijos esmes.

Taip as archyvu nelaikau, apie sm narius, nei glavoje, nei kur uzsisaugojusi, nes man elementariai neidomu. Kazka zinoma isimeni, kai jau kartojasi per n kartu ir tiek.

Tai kad ir as nesipiktinu, esat kokia esat, o man kas, ne man su jumis gyventi, tik kai maziau cia lankotes smagiau buna ir tiek biggrin.gif

uztat jus gerai viska mane zinot lotuliukas.gif

o as sakiau kitaip?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:20)
Paradoksas, visiem nesiseka, tik paciai baisiai sIseka.
TAigi su given444 kavute geret, sumustinius valget.

TAmysta supranta tik MOnteverte ir Idomucia ir abu turi savu paskatu.

Tikrai man sekasi, mirksiukas.gif

kavos negeriu, sumustiniu nevalgem, o is vis ka tai turetu reiksti?

Monteverte visus supranta gana gerai, kiek pastebejau, ne tik mane, neiskraipo zmoniu zinuciu. Idomucia kaip kada, bet 10k uz jus geriau supranta. Jus tai is vis su savim snekat.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:32)
Taip as archyvu nelaikau, apie sm narius, nei glavoje, nei kur uzsisaugojusi, nes man elementariai neidomu. Kazka zinoma isimeni, kai jau kartojasi per n kartu ir tiek.

Tai kad ir as nesipiktinu, esat kokia esat, o man kas, ne man su jumis gyventi, tik kai maziau cia lankotes smagiau buna ir tiek  biggrin.gif

uztat jus gerai viska mane  zinot lotuliukas.gif

o as sakiau kitaip?

jo, šitas postas ir mane nustebino. Tai ką dabar turime suregistruoti kas kiek išsiskyręs, kiek vaikų turi, kokios pakraipos, kur gyvena, ką dirba, kokios politinės pažiūros? Tik tada ga;lime su nariais diskutuoti? Nu dar gražiau biggrin.gif va čia ir prasideda tas cambalinis absurdas, kai jau ne šiaip diskutuojama įvairiai nikas su niku, o lendama į asmeniškumus, teisiama už religiją, šuns maitinimą, ilgą nesiženijimą, emeigraciją ar dar ką nors.
Bet gal dar ne vėlu atsipeikėti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 17:28)

Moonte totalitarines valstybes produktas, tai viskas skirstoma i draugus ir priesu samoksla. Na kitaip zmogus mastyti nemoka tik geras - blogas...

Savo problemas irgi taip sprendzia, nori kartu gyventi su vyru - tai viska praktiskai pateisina, nes savo vertybes pritaike, kad viskas tiktu prie "BALTA"

Dosje tvarkymas yra butinas tarrybinese suvokimo sistemose.
Yra dosje "geru", na kol kas geru,
ir yra lentyna kur sudeda "blogu" dosje...

Jei ka tai as cia diskutuoju ir kartais netyciau numetu atsitiktinai koki dokumenta apie save... matau kaip pavyzdinga renka ir perskaito tik ne visada supranta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 sausio 2020 - 17:40
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 17:28)

Jau rasiau, nesikartosiu.
Pamenu ir pacios reakcija, i tai kas buvo perskaityta.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:37)
Moonte totalitarines valstybes produktas, tai viskas skirstoma i draugus ir priesu samoksla. Na kitaip zmogus mastyti nemoka tik geras - blogas...

Savo problemas irgi taip sprendzia, nori kartu gyventi su vyru - tai viska praktiskai pateisina, nes savo vertybes pritaike, kad viskas tiktu prie "BALTA"

AS nesikirstau zmoniu, cia tu skirstai ir etiketes kabini, net nejauti kaip tai darai mirksiukas.gif

Na matai, kai as rasau apie skyrybas, bandydama tame reiskinyje izvelgti pustonius, nekaldama zmoniu prie kryziaus, tu pirmasis pradedi kibti i gerkle, kaltidamas mane amoralumu.

O kokios mano vertybes, visazini tu musu?
Konkreciai, kokias gi as is SAVU VERTYBIU pamyniau?

OK, palengvinsiu tau klausima. Kokios bendrazmogiskos vertybes aplamai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 17 sausio 2020 - 17:44