QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 16:21)
Pries kiek metu tai buvo?
Tai vadiansi as visgi labai moteriska tada
Bet kad ir esat traumuota, nejau ne? kiek cia liejat svao pagieza...skausma...yapc paskutiniasi metais...
bet visgi kaip jums cia to nuosridumo norisi ziuriu, mamos trukumas vaikysteje pasireiskia?
Ne, ne moteriska, naftalininiu stereotipu itakota.
Tamsta, jusu ziniai, mes visi traumuoti, tik skirtingai. Beje jau as apie tai jums rasiau. TAd nekartosiu, jei smegenu nera atsiminti, ka pati rasot, tai ir mano rasliava nuplauke vejais.
TAip, man patinka nuosirdus zmones, as jiems simpatizuoju. Jie man moka tuo paciu atgalios.
Siaip, juk tik jus etatiniai, izvelgiat manyje TIKRA tiesa

Daugiau, kaip ir nera besipiktinanciu. Ups dar yra viena, bet tai ne burba
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 16:23)
lygiai kaip ir jus tamsta.
tai jusu poziuris, mano kitoks, jus gi nei dvaisniu pasauliu netikit, tai kaip mes galime apie tai pilnavertiskai sneketis?
ko rasot apie skyrybas, kai jsu r vel susigebot? kiek ten pabuvot atsikrai metus?
Niu niu...
Hmmm... su tamsta diskusija pamenat
Niekas SM taip nedisktuoja, kaip Jus, medam.
Jus, medam, nieko nezinote apie mane, kad teigtumet kuo as tikiu kuo ne. Nes jus rasytoja, o ne skaitytoja, kitkokiu atveju, zinotumet kiek as laiko buvau issiksirus, del ko ir t.t.
Diskusija vyksta, jusu ziniai, tarp skirtingu poziuriu zmoniu, jie lygina skirtingas nuomones. Diskutuotoja atsirado, nesuvokia, diskusijos esmes.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 16:23)
Skaiciau apie seimas, kur uzbado peiliais o vaikai sau zaidzia ir nemato jokiu siaubu baubu
Na matot, pas mus nebuvo nei peiliu, nei spiegimo, nei rekimo, nei markisniu plesymo. tokia net neidomi, tyli nykuma. RAmiai atsisedom, pakalbejom, ramiai nunesem pareiskimus, issiskyrus, nuejom dar papietavom. Dar kuri laikas vyas gyveno mano namuose, veliau issikrauste, isvaziavo i teviske. Vaikas budamas 5 mokinosi rasyti, kad galetu teciui laiksa parasyti, as tik skatinau vaiko poreikius, buvau tarpininku tarp tevo ir vaiko. Siunciau vaiko parasytus laiskus, o vaikui skaiciau jam tevo rasytus.