QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:49)
Ne man sitas klausimas... pavelavai. Reikejo uzduoti pries skirybas.
dabar atsakysiu, kad nera jokiu vertybiu apart prisikisti pilva skaniu valgiu, pagerti, pamiegoti ir dar ka nudulkinti.
Na ir dar pamatyti besikankinanti priesa
Skirybos - JOKIA PROBLEMA... Mes cia tik kalbejome apie ju pasekmes. Sakysim mano dukrai gal teen jokiu paskemiu tiesiogiai, man kitaip. Bet tai neidomi praeitis.
kalbekim apie siandiena... isvardijau vertybes. Dabar galvoju dukra, nei jos suvalgysiu nei kam kitam ji man reikalinga.
Idomucia, siaip jus kalbejote apie mano vertybes, neva kurias as pamyniau ir gyvenu mele, pamenu, dar vadinote jas gyvuliskomis ir tolimesnis bla bla...
O patsai ka isvardinot?
Siaip, zmogaus, vertybes, ypac pamatines, yra asmens pagrindas.
Mano vertybes is esmes atitinka pirmine, krikscioniu neitakota dekalogo versija, kuri mano manymu yra zymiai gilesne. Siu vertybiu neissizadesiu, nei skyrbu metu, nei karo, nei maro, nei dar ko nors. Galiu nuklysti, tarkim pavogti alkstanciam duonos kasni, jei pati neturiu, zudyti, jei agresorius kels gresme mano saliai, tautai, seimai ir t.t. Meluoti-tyleti, jei tokiu budu isaugosiu taika ir ramybe, nepakenkciau kitam, nebutinai siekdama tik sau naudos, greiciau del kitu geroves.
Mano galva aplamai, tokie menkaverciai faktoriai kaip skyrybos, negali itakoti manaji AS.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:50)
ka tai is vis turetu reiksti, nejauciat, kad jau nusigrybajat?
Atsakau tuo paciu, kaip ir medam.
JUsu gi vyras istikimas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:51)
Geriau jau apie maratona jai primink, ten buvo labai paprasta - ir to nesuprato
GAlima, priminti.
As ne jus, neisisukineju klydusi, viesai tai pripazinau, kai jums pageritiems, misija neimanoma