Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 16:41)

Na matot, pas mus nebuvo nei peiliu, nei spiegimo, nei rekimo, nei markisniu plesymo. tokia net neidomi, tyli nykuma. RAmiai atsisedom, pakalbejom, ramiai nunesem pareiskimus, issiskyrus, nuejom dar papietavom. Dar kuri laikas vyas gyveno mano namuose, veliau issikrauste, isvaziavo i teviske. Vaikas budamas 5 mokinosi rasyti, kad galetu teciui laiksa parasyti, as tik skatinau vaiko poreikius, buvau tarpininku tarp tevo ir vaiko. Siunciau vaiko parasytus laiskus, o vaikui skaiciau jam tevo rasytus.

Ar jusu vyras buvo jum neisitkimas del to lyginat, ar prie ko jusu ta patirtis, mes siaip apie neistikimybe skalbam. O ne tevelio pagyvenima atskirai siek tiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:37)

Jei ka tai as cia diskutuoju ir kartais netyciau numetu atsitiktinai koki dokumenta apie save... matau kaip pavyzdinga renka ir perskaito tik ne visada supranta.

TAmstai, supratimas, tolygu pateisinimas?
Kas renka? Tai jusu mylima, ubuntiene, kaip jus ja meiliai vadinat, neatsimena, ka skaito, nei ka raso. As idemiai skaitau ir atsimenu ka rasau. Suprantu, paciam tai nepatogu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:44)
Ar jusu vyras buvo jum neisitkimas del to lyginat, ar prie ko jusu ta patirtis, mes siaip apie neistikimybe skalbam. O ne tevelio pagyvenima atskirai siek tiek laiko.

Analogiskai, is posto given444, pacios vyras JESUS CHRIST SUPERSTAR. Ko cia tuomet reiskiates?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 17:42)

OK, palengvinsiu tau klausima. Kokios bendrazmogiskos vertybes aplamai yra?

Ne man sitas klausimas... pavelavai. Reikejo uzduoti pries skirybas.
dabar atsakysiu, kad nera jokiu vertybiu apart prisikisti pilva skaniu valgiu, pagerti, pamiegoti ir dar ka nudulkinti.
Na ir dar pamatyti besikankinanti priesa

Skirybos - JOKIA PROBLEMA... Mes cia tik kalbejome apie ju pasekmes. Sakysim mano dukrai gal teen jokiu paskemiu tiesiogiai, man kitaip. Bet tai neidomi praeitis.

kalbekim apie siandiena... isvardijau vertybes. Dabar galvoju dukra, nei jos suvalgysiu nei kam kitam ji man reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 17:42)
AS nesikirstau zmoniu, cia tu skirstai ir etiketes kabini, net nejauti kaip tai darai  mirksiukas.gif

ar tikrai blink.gif jsu savo postus paskaitykit ir kaip mane ir kitus nuolat vadinat, juk tiesiai niekad ir nebesikreipiat tik su etiketiem...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 17:48)
Analogiskai, is posto given444, pacios vyras JESUS CHRIST SUPERSTAR. Ko cia tuomet reiskiates?

ka tai is vis turetu reiksti, nejauciat, kad jau nusigrybajat?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:49)
ar tikrai blink.gif jsu savo postus paskaitykit ir kaip mane ir kitus nuolat vadinat, juk tiesiai niekad ir nebesikreipiat tik su etiketiem...

Geriau jau apie maratona jai primink, ten buvo labai paprasta - ir to nesuprato
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 sausio 2020 - 17:51
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:51)

sako buna senatviniai marzamai kai kam uzeina, nu bet lyg ne tokia sena, ne daug ir uz mane vyresne , bet kad gryba pjauna totaliai poaskutiniu metu as apie vartus, ji apie batus....
as su Given sneku apei neistikimybes zala , ji isikisa su savo pzv apie savo skyrybas i rkaip jos ale niekam nepakenke, kai nei neisiskyre ji ir toliau gyvena, o gal vyra sbuvo neistikimas del to ir perklausiau, kad mini, dabar apie mano vyra pradejo blink.gif nu vienu zodziu bendrauji su zmogum ir ziuri iki kur tie absurdai nunes...
Atsakyti
Maan dar idom, kad kai kurie bando irodinet... na skirybos, tai neturi buti baisi problema... va ziurek ten jokios problemos...

Cia kaip pas tardytoja, "nesupratau, del ko tas zmogus numire, na sudavem per galva keturis kartu geleziniu pagaliu, bet flmuose dauzo valanda ir visai nieko"
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:54)
sako buna senatviniai marzamai kai kam uzeina, nu bet lyg ne tokia sena, ne daug ir uz mane vyresne , bet kad gryba pjauna totaliai poaskutiniu metu as apie vartus, ji apie batus....
as su Given sneku apei neistikimybes zala , ji isikisa su savo pzv apie savo skyrybas i rkaip jos ale niekam nepakenke,  kai nei neisiskyre ji ir toliau gyvena, o gal vyra sbuvo neistikimas del to ir perklausiau, kad mini, dabar apie mano vyra pradejo  blink.gif nu vienu zodziu bendrauji su zmogum ir ziuri iki kur tie absurdai nunes...

Pasakysiu paslapti.. mano sefas paskutiniu metu panasiai elgiasi, na turejo problemu..

O ka MB? Tai sako tu ir ji is proto isvedei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 sausio 2020 - 17:58
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:56)
Maan dar idom, kad kai kurie bando irodinet... na skirybos, tai neturi buti baisi problema... va ziurek ten jokios problemos...

Cia kaip pas tardytoja, "nesupratau, del ko tas zmogus numire, na sudavem per galva keturis kartu geleziniu pagaliu, bet flmuose dauzo valanda ir visai nieko"

zmones, kurie negyvena tiesoje, tiesiai, megsta tokius zaidimus, veidmainyste, jie net sau tiesos nepasakys niekada, as tokui ir gyvai pazystu. Pagal ju nuomone, jei niekas nematys, tai nieko bloga vadnasi, svarbu, kad partneris nesuzinotu pvz apie neisitkimybe , o jei skiriesi, tai svarbu garsiai nerekti ir vuolia laimingi zmones, neigiantys realybe, primena man teletabius kazkodel...

svarbiausia butu, niekas nemate, vadinasi mes jo neuzmusem, graziai pranesim artimeisiem, kad numire ir jie sau laimingi bus.. unsure.gif o k a, o mes tai nieko gi, garziai, kulturingai kelis kart tik per galva, be sausmu jokiu...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:57)
Pasakysiu paslapti.. mano sefas paskutiniu metu panasiai elgiasi, na turejo problemu..
O ka MB? Tai sako tu ir ji is proto isvedei?

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 18:04
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:49)
Ne man sitas klausimas... pavelavai. Reikejo uzduoti pries skirybas.
dabar atsakysiu, kad nera jokiu vertybiu apart prisikisti pilva skaniu valgiu, pagerti, pamiegoti ir dar ka nudulkinti.
Na ir dar pamatyti besikankinanti priesa

Skirybos - JOKIA PROBLEMA...  Mes cia tik kalbejome apie ju pasekmes. Sakysim mano dukrai gal teen jokiu paskemiu tiesiogiai, man kitaip. Bet tai neidomi praeitis.

kalbekim apie siandiena... isvardijau vertybes. Dabar galvoju dukra, nei jos suvalgysiu nei kam kitam ji man reikalinga.

Idomucia, siaip jus kalbejote apie mano vertybes, neva kurias as pamyniau ir gyvenu mele, pamenu, dar vadinote jas gyvuliskomis ir tolimesnis bla bla...

O patsai ka isvardinot?

Siaip, zmogaus, vertybes, ypac pamatines, yra asmens pagrindas.

Mano vertybes is esmes atitinka pirmine, krikscioniu neitakota dekalogo versija, kuri mano manymu yra zymiai gilesne. Siu vertybiu neissizadesiu, nei skyrbu metu, nei karo, nei maro, nei dar ko nors. Galiu nuklysti, tarkim pavogti alkstanciam duonos kasni, jei pati neturiu, zudyti, jei agresorius kels gresme mano saliai, tautai, seimai ir t.t. Meluoti-tyleti, jei tokiu budu isaugosiu taika ir ramybe, nepakenkciau kitam, nebutinai siekdama tik sau naudos, greiciau del kitu geroves.

Mano galva aplamai, tokie menkaverciai faktoriai kaip skyrybos, negali itakoti manaji AS.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:50)

ka tai is vis turetu reiksti, nejauciat, kad jau nusigrybajat?

Atsakau tuo paciu, kaip ir medam.

JUsu gi vyras istikimas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:51)

GAlima, priminti.
As ne jus, neisisukineju klydusi, viesai tai pripazinau, kai jums pageritiems, misija neimanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:07)
Atsakau tuo paciu, kaip ir medam.

JUsu gi vyras istikimas.

Taip ir as nekeliu savo seimos ir vaiku pavyzdiu, kaip vaikai nesutruamuojami/sutraumuojami del neistikimybes ar ne? blink.gif nejauciat siek tiek nusigrybavusi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 17:57)

bet iš esmės tu teisus. Nes kažkodėl bandoma sugraduoti žmonių skausmą, jausenas kam ir kiek dėl ko kentėti. O juk žmonės skirtingi ir vieno modelio nėra. Vienam tas skaudžiau, kitam kitas. Pamenu vieno vyro postą SM, kai mirė jo kalytė. Jis parašė, kad baisu tą sakyti, bet gedžiu jos daug labiau nei kai mama mirė. Nes kalytė visad šalia n metų buvo, kaip vaikas ir pan., o su mama nutolę buvom kažkiek, negyvenau su ja daug metų.
Tai va ir išmatuok tu žmogau žalą, kad nori. Jam didesnė žala dėl kalytės, su mamos netektimi susitaikė labiau, na nes gal jau laikas buvo, mama už jį vyresnė ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:08)
Mano vertybes is esmes atitinka pirmine, krikscioniu neitakota dekalogo versija, kuri mano manymu yra zymiai gilesne.

dar toks yra? kur apie jį sužinoti plačiau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:54)
as su Given sneku apei neistikimybes zala , ji isikisa su savo pzv apie savo skyrybas i rkaip jos ale niekam nepakenke,  kai nei neisiskyre ji ir toliau gyvena, o gal vyra sbuvo neistikimas del to ir perklausiau, kad mini, dabar apie mano vyra pradejo  blink.gif nu vienu zodziu bendrauji su zmogum ir ziuri iki kur tie absurdai nunes...

Cia raso ta asaba, kuri vakar visiem moralizavo, kibo i atlapus.

Ko verta jos rasliava, ji pati su savo morale?

VEidmainiavimas akivaizdus. Aisku del ko vakar marskinius plesesi, apie kokias vertybes kalbejo.

Siaiop, man patinka, kai zmogus toks paprastas kaip slepete.

Atsakyti