Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 18:10)
dar toks yra? kur apie jį sužinoti plačiau?

komunistai kazk apansaus turejo, nuneigia Dieva ir religgijas, krue to atitikmeni, gal tai turejo omeni?
as tai slaikais suaugusi nebuvau, gal Idomcuia ka geriau atsimins, as kaip pe rruka atsimenu,kad buvo kazkokios doro komunisto savybes, morales kodeksas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:08)

Mano galva aplamai, tokie menkaverciai faktoriai kaip skyrybos, negali itakoti manaji AS.

Cia buvo parasyta protinga mintis, kad isdavyste tiesiog leido nuimti saugiklius nuo kai kuriu mano As savybiu...

Analogas dzina is butelio paleido, ar pikta shuni nuo lenciugo.
Pas mus yra ir blogo ir gero. Paleistas blogis yra blogai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 18:09)
Taip ir as nekeliu savo seimos ir vaiku pavyzdiu, kaip vaikai nesutruamuojami/sutraumuojami del neistikimybes ar ne? blink.gif  nejauciat siek tiek nusigrybavusi?

As patyriau OFICIALIAS skyrybas, jas patyre ir mano vaikas. Tai yra faktas.
Jei jos ivyko civilzuotai, tai ne mano problema, kad jos neatitiko jusu skyrybu isviazdavimo.

Kad mes su vyru siuo metu, laimingai gyvenam, tai velgi, parodo daugiau musu branda, sugebejima spresti istikusias krizes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:11)
Cia raso ta asaba, kuri vakar visiem moralizavo, kibo i atlapus.
Ko verta jos rasliava, ji pati su savo morale?
VEidmainiavimas akivaizdus. Aisku del ko vakar marskinius plesesi, apie kokias vertybes kalbejo.
Siaiop, man patinka, kai zmogus toks paprastas kaip slepete.

Cia raso moteris, kuri etikeciu neklijuoja ir neskirsto zmones i gerus ir blogus lotuliukas.gif

apie ka jus cia is vis, toliau grybaujat?
vakar mes snekejom apie drauges, bendravima, neistikybybes, kuria tema cia turit omenyje?

bet tai blyn, nu kaip gamta tusciu vietu nemegsta cambala isejo atostogu, Moonte atejo, jsu kartu abi negalit paatostogauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 18:10)

dar toks yra? kur apie jį sužinoti plačiau?

Google, raktinis zodis senas dekalogas. Aibes nuorodu.

Pagerinta eilini karta nugrybavo su sovietais. Tai nieko bendro su jais neturi, pasidomekite Kabala is esmes ji yra ST. Po Kristaus gimimo, atsirado NT. Biblija sudaro ST ir NT. Bet juk tai visi zino.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:14)
Jei jos ivyko civilzuotai, tai ne mano problema, kad jos neatitiko jusu skyrybu isviazdavimo.

Kad mes su vyru siuo metu, laimingai gyvenam, tai velgi, parodo daugiau musu branda, sugebejima spresti istikusias krizes.

nu ir? jau raset, klausiu kokui kampu i musu diskusija isipaiso jusu skyrybos, kai mes snekam apie neistikimybe, ir kaip ji traumuoja visus?
as niekur nieko apie skyrybas nerasiau ir ju poveiki, man visai dizn ar zmones siaip atsikrai pagyvena susitvarke dokumetus ar nesusitvarke, jei nebuvo neistikimybes, jei buvo laikinos bedos, tai sutvarket ir toliau gyevnat, as taip ir siulau siaip daryti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:14)

kazkas pas jus yra netikra... kaip pas tas podruzhkes kurioms psichologai isplauna smegenis, pripompuoja visokiu ten teisiu, paaiskinimu. paskui kalbi, kaip su kokiu automatu, ar isoperuota kazkas.
Su jumis tas pats jausmas... Daug dalyku kaip isoperuota. Nemanau, kad jus tokia buvo jaunysteje, na nezinau, beet ko gero ne...
Buvo laikas kai pergyveenot del to kas jums nutiko, bet paskui atejo SPRENDIMAS... Va tas momentas....
Dabar kalbat kaip programuota masina...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 17 sausio 2020 - 18:20
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 18:17)
Cia raso moteris, kuri etikeciu neklijuoja ir neskirsto zmones i gerus ir blogus lotuliukas.gif

apie ka jus cia is vis, toliau grybaujat?
vakar mes snekejom apie drauges, bendravima, neistikybybes, kuria tema cia turit omenyje?

bet tai blyn, nu kaip gamta tusciu vietu nemegsta cambala isejo atostogu, Moonte atejo, jsu kartu abi negalit paatostogauti?  bigsmile.gif

O kur, medam rasiau, kad as ju neklyjuoju. NOrit isvardinsiu visas, kurios prigijo prie jusu? TArkim terminas ubaujanti sugalvotas mano, kaip ir pagerinta, etatine mirksiukas.gif

Vertini is rusu kalbos (odna baba zkazala), paleidau as, kai tik pradejo moterites diskutuoti violetineje temoje.

Apie ka, as apie ta pati, medam, ESATE VEIMAINE, patalogiska.

Tustuma jums negresia, vakar berods su mylimuke kapojotes. Jus gi, medam su visais susikapojusi. Net Given444 siandiena, normike gavo.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:18)

Pagerinta eilini karta nugrybavo su sovietais. Tai nieko bendro su jais neturi, pasidomekite Kabala is esmes ji yra ST. Po Kristaus gimimo, atsirado NT. Biblija sudaro ST ir NT. Bet juk tai visi zino.

cia vel tesiasi etikeciu neklijavimas ir neskirtymas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 18:19)
nu ir? jau raset, klausiu kokui kampu i musu diskusija isipaiso jusu skyrybos, kai mes snekam apie neistikimybe, ir kaip ji traumuoja visus?
as niekur nieko apie skyrybas nerasiau ir ju poveiki, man visai dizn ar zmones siaip atsikrai pagyvena susitvarke dokumetus ar nesusitvarke, jei nebuvo neistikimybes, jei buvo laikinos bedos, tai sutvarket ir toliau gyevnat, as taip ir siulau siaip daryti.

O kas tokie MES?

Siaip, apie tai, pradejome diskutti MES SU GIVEN444. TAd ir mums su ja , nustatineti ribas. O jus, medam, isvis ne prie ko, kisat tik trigrasi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 18:24)
cia vel tesiasi etikeciu neklijavimas ir neskirtymas. biggrin.gif

Medam, prasiskrapstykite akis. As jau rasiau, kad jas klyjyuoju ir jos ganetinai taiklios, nes prikimba.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:23)
O kur, medam rasiau, kad as ju neklyjuoju. NOrit isvardinsiu visas, kurios prigijo prie jusu? TArkim terminas ubaujanti sugalvotas mano, kaip ir pagerinta, etatine  mirksiukas.gif
Vertini is rusu kalbos (odna baba zkazala), paleidau as, kai tik pradejo moterites diskutuoti violetineje temoje.
Apie ka, as apie ta pati, medam, ESATE VEIMAINE, patalogiska.

Tustuma jums negresia, vakar berods su mylimuke kapojotes. Jus gi, medam su visais susikapojusi. Net Given444 siandiena, normike gavo.

QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 17:42)
AS nesikirstau zmoniu, cia tu skirstai ir etiketes kabini, net nejauti kaip tai darai  mirksiukas.gif

cia kaip suprantu turejot omenyje, kad jus abu tuos dalykus su Idomcuia darot, kaip sakant radot bendraminti? bigsmile.gif

nu bele jus su Given vel susidraugavot ir man jau ramiau mirksiukas.gif o tai buvo pakliuvusi siek tiek i neklauzadu jusu sarasa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:27)
O kas tokie MES?

Siaip, apie tai, pradejome diskutti MES SU GIVEN444. TAd ir mums su ja , nustatineti ribas. O jus, medam, isvis ne prie ko, kisat tik trigrasi.
Papildyta:
Medam, prasiskrapstykite akis. As jau rasiau, kad jas klyjyuoju ir jos ganetinai taiklios, nes prikimba.

idomu keik jus fantaizja nunes isisvartant savo nusisnekejima, su maratonu buvo lengva nes tai akivaizdu visiem, o cia jau slidu, tai galit vartytis, sekmes, tai visgi kokiu kampu jusu skyrybos isipaiso i jusu su Given diskusija apie neistikimybe?

jums prie liezuviu jos pirilpo ir labai gerai laikosi, parodo jusu paparsciausiai mazuma ir tiek. mirksiukas.gif speju esat uzkalnines kulturos fane ir sekeja ir dar pilna puikybes bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 18:41
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 18:18)

nėra tokio nuorodose bent pirmuose lapuose

o nuo kada ST ne krikščionių? aš ne su pašaipa klausiu, aš nežinau, nes nelankiau krikščionių tiesų, bažnyčios ar pan.
Atsakyti