Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 18:41)
nėra tokio nuorodose bent pirmuose lapuose

o nuo kada ST ne krikščionių? aš ne su pašaipa klausiu, aš nežinau, nes nelankiau krikščionių tiesų, bažnyčios ar pan.

10 dievo istatymu, praktiskai nesiskiria zydu ir kriskcioniu , bet matyt Moontei tavo pasauleziura artimesne, jei ji naudojasi sena versija, neiznau ko tada taip siausiasi

Neturėsi kitų dievų, tiktai mane.
Nedirbsi sau drožinio nei jokio paveikslo, panašaus į tai, kas yra aukštai danguje ir kas yra čia, žemėje, ir kas yra vandenyse po žeme. Jiems nesilenksi ir jų negarbinsi, nes aš Viešpats, tavo Dievas, esu pavydus Dievas, skiriantis bausmę už tėvų kaltę vaikams – trečiajai ir ketvirtajai kartai tų, kurie mane atmeta, bet rodantis ištikimą meilę iki tūkstantosios kartos tiems, kurie mane myli ir laikosi mano įsakymų.
Nenaudosi piktam Viešpaties, savo Dievo, vardo, nes Viešpats nepaliks nenubausto to, kuris naudoja piktam jo vardą.
Atsimink, kad švęstum šabo dieną. Šešias dienas triūsi ir dirbsi visus savo darbus, bet septintoji diena yra Viešpaties, tavo Dievo, šabas: nedirbsi jokio darbo – nei tu, nei tavo sūnus ar duktė, nei tavo vergas ar vergė, nei tavo galvijai, nei ateivis, gyvenąs tavo gyvenvietėse. Nes per šešias dienas Viešpats padarė dangų ir žemę, jūrą ir visa, kas yra juose, bet septintąją dieną jis ilsėjosi. Todėl Viešpats septintąją dieną palaimino ir ją pašventino.
Gerbk savo tėvą ir motiną, kad ilgai gyventumei krašte, kurį Viešpats, tavo Dievas, tau skiria.
Nežudysi.
Nesvetimausi.
Nevogsi.
Neliudysi melagingai prieš savo artimą.
Negeisi savo artimo namų: negeisi savo artimo žmonos ar vergo ir vergės, ar jaučio, ar asilo, ar bet ko, kas priklauso tavo artimui.

nors nelabai ji ir liakosi tu tiesu, jai svarbu kad nesuzinotu niekas, o ne nesvetimauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:09)
, nes santuoka ir yra seksas su partneriu, :

Dienos topas.
Ir nedriskit man daugiau sakyt, kad as neistekejus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 18:44)
10 dievo istatymu, praktiskai nesiskiria zydu ir kriskcioniu , bet matyt Moontei tavo pasauleziura artimesne, jei ji naudojasi sena versija, neiznau ko tada taip siausiasi

Neturėsi kitų dievų, tiktai mane.
Nedirbsi sau drožinio nei jokio paveikslo, panašaus į tai, kas yra aukštai danguje ir kas yra čia, žemėje, ir kas yra vandenyse po žeme. Jiems nesilenksi ir jų negarbinsi, nes aš Viešpats, tavo Dievas, esu pavydus Dievas, skiriantis bausmę už tėvų kaltę vaikams – trečiajai ir ketvirtajai kartai tų, kurie mane atmeta, bet rodantis ištikimą meilę iki tūkstantosios kartos tiems, kurie mane myli ir laikosi mano įsakymų.
Nenaudosi piktam Viešpaties, savo Dievo, vardo, nes Viešpats nepaliks nenubausto to, kuris naudoja piktam jo vardą.
Atsimink, kad švęstum šabo dieną. Šešias dienas triūsi ir dirbsi visus savo darbus, bet septintoji diena yra Viešpaties, tavo Dievo, šabas: nedirbsi jokio darbo – nei tu, nei tavo sūnus ar duktė, nei tavo vergas ar vergė, nei tavo galvijai, nei ateivis, gyvenąs tavo gyvenvietėse. Nes per šešias dienas Viešpats padarė dangų ir žemę, jūrą ir visa, kas yra juose, bet septintąją dieną jis ilsėjosi. Todėl Viešpats septintąją dieną palaimino ir ją pašventino.
Gerbk savo tėvą ir motiną, kad ilgai gyventumei krašte, kurį Viešpats, tavo Dievas, tau skiria.
Nežudysi.
Nesvetimausi.
Nevogsi.
Neliudysi melagingai prieš savo artimą.
Negeisi savo artimo namų: negeisi savo artimo žmonos ar vergo ir vergės, ar jaučio, ar asilo, ar bet ko, kas priklauso tavo artimui.
nors nelabai ji ir liakosi tu tiesu, jai svarbu kad nesuzinotu niekas, o ne nesvetimauti  biggrin.gif

Ir čia jie išsiduoda, kad kiti Dievai yra smile.gif
O kuo jau drožinys kliūna? kaip įdomiai unsure.gif
Pagonys yra laisvi žmonės. Mums jokių nurodymų nėra apie drožinius ar kažkokias ten kaltes už kažką. O dėl ko tada kaltos koalos ir kengūros iš Australijos? Jų protėviai matyt labai niekšingi buvo? unsure.gif smile.gif
Vargšės pardavėjos šiais laikais, policininkai, medikai, kurie budi. Juk dirba sekmadieniais unsure.gif
Žodžiu, nžn... gal krikščionys paaiškins kaip čia yr smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 18:56)
Dienos topas.

o pas tave atmintis kaip pas musele? juk apie tai jau diskutvaom, cia kaip nauja info isgirdai? bigsmile.gif Dziaugiuosi, kad kas diena su ta pacia info galiu jus pradziuginti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 18:56)
Ir čia jie išsiduoda, kad kiti Dievai yra smile.gif
O kuo jau drožinys kliūna? kaip įdomiai unsure.gif
Pagonys yra laisvi žmonės. Mums jokių nurodymų nėra apie drožinius ar kažkokias ten kaltes už kažką. O dėl ko tada kaltos koalos ir kengūros iš Australijos? Jų protėviai matyt labai niekšingi buvo? unsure.gif  smile.gif
Vargšės pardavėjos šiais laikais, policininkai, medikai, kurie budi. Juk dirba sekmadieniais unsure.gif
Žodžiu, nžn... gal krikščionys paaiškins kaip čia yr smile.gif

Cia Moontes reikia klausti, ji sake to laikosi biggrin.gif krikscionim matai Dievas jau nekerstauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 sausio 2020 - 19:02
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 18:56)
Dienos topas.

Bet gal koki 15-a karta?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 20:08)
Bet gal koki 15-a karta?

O tavo kelinta?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 17:09)
*
Tai ir darau tobuleju visa gyvenima mirksiukas.gif

Niekur tu netobuleji. Vartaisi kaip kirmele tik. Gyveni ne pagal vertybes, o vertybes pritaikai prie savo gyvenimo.
Kol sedejai namie, akis draskei, kad tokia moters paskirtis: gimdyt, augint vaikus, sluostinet dulkeles, gremzt keptuves ir dar jaust juo to orgazma.
Pati vedu neskaicius baksnojai, kad ten tobulo vedybinio gyvenimo receptai ir reik pagal juos gyvent.
Kol neturejai pinigu, rypavai apie zmogaus vartotojiskuma, kaip reik gyvent naturaliai ir minimalistiskai. Kai uzdirbai pirma eura, pradejai siaust parduotuves ir pati pirkt chemija.
Neistikimybes neatleistum, bet cia tik garsi deklaracija is oro. Nes kai vyra prisigeres tave stumde, tai atleidai ir toliau sau gyveni.
Smerki aplink visas, kad joms tik seksas galvoj, bet tu labiausiai seksa esi sureiksminus ir sudievinus. Tik kad nei pati imi, nei kitam duodi. Sekso neatleistum, nors svarbiausia gi zmogaus dvasia,vidus,ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 17 sausio 2020 - 19:29
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 19:29)
O tavo kelinta?

Penkta ar sesta (su viena buvau 2 kart, cia kaip skaiciuot)
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 20:37)
Penkta ar sesta (su viena buvau 2 kart, cia kaip skaiciuot)

Ne kazka.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 14:00)
Man exe irgi viska paliko... Juk isvaziavo pas milijonierius vyrus.

ar jie veganai?
antraip man netiktu. brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 14:16)
tavo patirtis, tai yra net labai idomu, idomias mintis iskeli, diskusija sukuri.

na ok. smile.gif o kaip tau geriau, jei diskusijose aš prieštarauju tau (ar bet kuriai), ar sukelusi minciu, tik linksiu pagal tave ar kitką. vat Aimeja pasake, jog darau gerus darbus iš vienatves,tai turbūt reikia man jai pritarti, ir viską mesti.
tu irgi - kad turiu draugiu, nes vyro neturiu ilgamecio, todel aš tokia "off" - balta varna. tai turbūt man reiktu drauges apmažinti, pasilikti porą internetiniu.
ir pas mane atšoliuos ilgaaametis vyras veganas biggrin.gif o as dar paspardysiu šalin keletą draugiu jo atvykimo proga.

cia sarkasm. btw.

Idomu dar pasidare.
ar Idomuciai cia butu idomu, jei mes choru pripažintume, atspindetume jo mintis. tik tiek.
jei jam neprieštarautume, jokiu diskusiju nevyktu.
ar jis nusiviltu mumis, palaikytu veidmainyste visą si forumą,

o gal pirmąsyk padarytu emocinę ištikimybę: sakytu, o, dieve, kokios nuostabios cia moterys, pritaria mano vertybems, kaip MB. kaip MB.
ir kaip aš ju iki šiol nepamaciau..
gyveneu su MB, o cia dar tiek nuostabiu....mylesiu jus, merginos, visą dieną per kompiuteri... o nakti - MB. nes kas belieka.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 19:10)
bet iš esmės tu teisus. Nes kažkodėl bandoma sugraduoti žmonių skausmą, jausenas kam ir kiek dėl ko kentėti. O juk žmonės skirtingi ir vieno modelio nėra. Vienam tas skaudžiau, kitam kitas. Pamenu vieno vyro postą SM, kai mirė jo kalytė. Jis parašė, kad baisu tą sakyti, bet gedžiu jos daug labiau nei kai mama mirė. Nes kalytė visad šalia n metų buvo, kaip vaikas ir pan., o su mama nutolę buvom kažkiek, negyvenau su ja daug metų.
Tai va ir išmatuok tu žmogau žalą, kad nori. Jam didesnė žala dėl kalytės, su mamos netektimi susitaikė labiau, na nes gal jau laikas buvo, mama už jį vyresnė ir pan.
Papildyta:

dar toks yra? kur apie jį sužinoti plačiau?

Niekas nebando sugraduoti kancios. Bet kancia kaip jausmas ir to jausmo vedinas veiksmas du skirtingi dalykai.
Jeigu vyksta skyrybos ir vaikai kencia, tai juos dar labiau nuo kancios reik saugoti, o ne atmatom laikyti.
Nors as ir suprantu, kokio didumo Idomucios kancios (ji oqliko zmona, o paskui dar ir vaikus pasieme), bet jo nei pro kur neina pateisinti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 19:59)
Idomu dar pasidare.
ar Idomuciai cia butu idomu, jei mes choru pripažintume, atspindetume jo mintis.  tik tiek.

Kokia to prasme?
Buti ne savimi?
Tai sunkus beprasmiskas darbas. Snipai, taip, apsimeta kazkuo, bet jiems gerus pinigus moka.

O tie "veganas, veganas"
As suprantu, kad zmones maziau valgo mesos, ar visai nereikia. Bet kai tai pasidaro kazkokia dogma, tai kazkokia liga...

Kaip alkoholizmas ar abstinencija.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 19:17)
Cia raso moteris, kuri etikeciu neklijuoja ir neskirsto zmones i gerus ir blogus lotuliukas.gif

apie ka jus cia is vis, toliau grybaujat?
vakar mes snekejom apie drauges, bendravima, neistikybybes, kuria tema cia turit omenyje?

bet tai blyn, nu kaip gamta tusciu vietu nemegsta cambala isejo atostogu, Moonte atejo, jsu kartu abi negalit paatostogauti?  bigsmile.gif

Turiu pripazint, geriau cambala nei tu. Tu kaip kokia greit besidauginanti bakterija cia.
Atsakyti