Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 20:01)

Nors as ir suprantu, kokio didumo Idomucios kancios (ji oqliko zmona, o paskui dar ir vaikus pasieme), bet jo nei pro kur neina pateisinti.

O kokia prasme is to pateisinimo ir palaikymo? Per skirybas mane visi palaike ir pateisino, na ir kas? Gal sugebejau profesionaliai zaizdas rodyti? Sako elgetoms svarbu tas sugebejimas, nes tavo kancios nesvarbu svarbu ka kiti isivaizduoja.

O mano elgesys parastas, jei matau, kad padeties nepakeisiu, tai nedarau nieko... Galejau vaikams pasakyt, kad pzdc. jusu gyvenimui chana... na is pradziu butu nepatikeje , o kai jau pamate, tai bivo velai...

As galvoju o jeei buciau exe suluosines iki vezimelio ir pasikores, gal butu viskas kitiems geriau (ir man?)
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 20:59)
ar jie veganai?
antraip man netiktu.  brunette.gif
Papildyta:
na ok.  smile.gif o kaip tau geriau, jei diskusijose aš prieštarauju tau (ar bet kuriai), ar sukelusi minciu, tik linksiu pagal tave ar kitką. vat Aimeja pasake, jog darau gerus darbus iš vienatves,tai turbūt reikia man jai pritarti, ir viską mesti.
tu irgi - kad turiu draugiu, nes vyro neturiu ilgamecio, todel aš tokia "off" - balta varna. tai turbūt man reiktu drauges apmažinti, pasilikti porą internetiniu.
ir pas mane atšoliuos ilgaaametis vyras veganas  biggrin.gif  o as dar paspardysiu šalin keletą draugiu jo atvykimo proga.

Svarbiausia tu kasdien Sm sedek bent pusdieni, ziurek ne tik vyra susirasi, bet ir siaip gyvenimas susitvarkys mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 18:31)
cia kaip suprantu turejot omenyje, kad jus abu tuos dalykus su Idomcuia darot, kaip sakant radot bendraminti?  bigsmile.gif

nu bele jus su Given vel susidraugavot ir man jau ramiau mirksiukas.gif o tai buvo pakliuvusi siek tiek i neklauzadu jusu sarasa  biggrin.gif
Papildyta:

idomu keik jus fantaizja nunes isisvartant savo nusisnekejima, su maratonu buvo lengva nes tai akivaizdu visiem, o cia jau slidu, tai galit vartytis, sekmes, tai visgi kokiu kampu jusu skyrybos isipaiso i jusu su Given diskusija apie neistikimybe?
jums prie liezuviu jos pirilpo ir labai gerai laikosi, parodo jusu paparsciausiai mazuma ir tiek.  mirksiukas.gif speju esat uzkalnines kulturos fane ir sekeja ir dar pilna puikybes bigsmile.gif

Ne, medam. Cia jus su Idomucio sielos broliai, negiat tai kas akviaizdu, o as sakau tiap kaip yra. Jus vengiat pripazinti kad etiketes kabinate, o as ne, as rasau, kad tiap, as jas kabinu. Ir net galiu isvardinti kam.

As su Given444, niekada nesipykau. Cia jums vaidenasi agresija visur, kur jums nepritaria. Given444 brandus zmogus, jai pastoviai galveles glostyti nereikia.

Tokiu, kad jums, medam, skersai mano rasliava gerkles atsistojo, ir dabar jus ieskote subineje slieku, ka ir visada darote, tam kad eilini akrta prikibti, sarsala sukelti. Suprask ubuntiskai padiskutuoti.

Bet juk jus kaip visada sergat amnezija.

Na jau, kas ten apie mazumas, didumas, cia jau total kliedesiai, tad nesivarginsiu gilintis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 20:08)
Svarbiausia tu kasdien Sm sedek bent pusdieni, ziurek ne tik vyra susirasi, bet ir siaip gyvenimas susitvarkys mirksiukas.gif  biggrin.gif

Vyras veganas, kam reikia ligonio... Nesuvokiu.
va kad nerukytu - jau svarbu. Alkoholikas, nors ir veganiska priklausomybe - irgi negerai... Na dar kurie zalia mesa valgo man neelabai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 18:56)
Ir čia jie išsiduoda, kad kiti Dievai yra smile.gif
O kuo jau drožinys kliūna? kaip įdomiai unsure.gif
Pagonys yra laisvi žmonės. Mums jokių nurodymų nėra apie drožinius ar kažkokias ten kaltes už kažką. O dėl ko tada kaltos koalos ir kengūros iš Australijos? Jų protėviai matyt labai niekšingi buvo? unsure.gif  smile.gif
Vargšės pardavėjos šiais laikais, policininkai, medikai, kurie budi. Juk dirba sekmadieniais unsure.gif
Žodžiu, nžn... gal krikščionys paaiškins kaip čia yr smile.gif

Praleisiu lutukes litanija.

Niekas nieko neisiduoda. Tiesiog domiuosi religijomis. DEkalogu remiasi BK, CK ir t.t.
Man, asmeniskai niekas nekliuna, vaizduojamoji (ikonos, freskos) ir taikomoji daile (tame tarpe ir doroziniai) yra kulturos paveldas.

Netiesa. Pagonys irgi turejo ir turi savo tabu, vertybes. Pagoniu religija irgi turi aibes atmainu, prikalusomai kur ir kas ja praktikuoja.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 17, 20:01)
bet jo nei pro kur neina pateisinti.

o ar tu buvai jo ratuose? ar matei kaip viskas buvo iš tikro?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 17, 20:03)
O tie "veganas, veganas"
As suprantu, kad zmones maziau valgo mesos, ar visai nereikia. Bet kai tai pasidaro kazkokia dogma, tai kazkokia liga...

Kaip alkoholizmas ar abstinencija.

nu tai čia ir yra šis variantas - visai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 14:41)

Na matot, pas mus nebuvo nei peiliu, nei spiegimo, nei rekimo, nei markisniu plesymo. tokia net neidomi, tyli nykuma. RAmiai atsisedom, pakalbejom, ramiai nunesem pareiskimus, issiskyrus, nuejom dar papietavom. Dar kuri laikas vyas gyveno mano namuose, veliau issikrauste,

Mes irgi papietavom picerijoje, tiesiai iš tesimo rūmu išeję.
Šaunuole tu, Moonte. ax.gif
atmenu tavo istoriją. tiksliau tavo širdies poziciją vyro atžvilgiu.
nekaltinti ,nepilti brudo. nekeisti vyro pagal save. neaimanuoti.
aukos nevaidinti.
nevirsti alko-holiene.

tave, atmenu, prieš maždaug 13metu net pagyre Medinis. šiaip gi jis moteriškes skalpuodavo, ir SM moteriškiu - auku nesuprasdavo. nesuprasdavo, ko SM moteriškes kelia temas apie "baisius" vyrus, dejuoja, kritikuoja, bet vis tiek nedrista skirtis, nors pila bruda cia.

stopudovai, garantuoju Medinis cia nesuprastu Idomucios. suvarytu mirtinai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 20:22)

Tai ir gerai, vyrui daugiau mesos liks... bet kaip tas suva, nei pats eda nei kitam duoda
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 01 17, 21:22)
o ar tu buvai jo ratuose? ar matei kaip viskas buvo iš tikro?
Papildyta:

Ar reikia buti ratuose, kad pateisinti tokius slykscius zodzius?
Nors nesistebiu, jau nebesistebiu po demagogiju apie zmonos pareigas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 01 17, 20:23)

stopudovai, garantuoju Medinis cia nesuprastu Idomucios. suvarytu mirtinai.

Nu ir kas kad jis nesuprastu? Jis bent turi zmona?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 17, 14:23)

jus gi nei dvaisniu pasauliu netikit, tai kaip mes galime apie tai pilnavertiskai sneketis?

Lutuke, oi oi. ką tik poste prieš tai parašei man, kad nesi "dvasinga".
careful with words. mirksiukas.gif

toliau. žinok, tikintieji tarpusavy žiauriai sunkiai šnekasi. atmeni, kaip mes šnekejomes apie krikscionybe, vedas. kiek visokiu priestaravimu. tu irgi nepritari tam, kam pritariu aš. ir tt.
kitasyk, manau ateistas lengviau supras "religingąji", nei tikintysis Dievą supras tarkim tikinti šiaip i kokia "šviesą" ar Vangą.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 01 17, 21:18)
Praleisiu lutukes litanija.

Niekas nieko neisiduoda. Tiesiog domiuosi religijomis. DEkalogu remiasi BK, CK ir t.t.
Man, asmeniskai niekas nekliuna, vaizduojamoji (ikonos, freskos) ir taikomoji daile (tame tarpe ir doroziniai) yra kulturos paveldas.

Netiesa. Pagonys irgi turejo ir turi savo tabu, vertybes. Pagoniu religija irgi turi aibes atmainu, prikalusomai kur ir kas ja praktikuoja.

Ubuntiene teologija studijavus turetu zinoti, o pasirodo nosi krapste.
Net sukramtytu universiteto ziniu nesugebejo isisavinti, o peza apie "viska galima surast internete". rolleyes.gif
Atsakyti