Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Kaip ten kazkas sako, buna, kad neatitinka zmoniu biolaukai. Tai lutukes ir jos vyro turbut ir neatitinka, jei negali su vyru issimiegot.
Atsakyti

Lutuke, 

as gaminu lb daug vegatarisko ir veganisko maisto. Receptu daugiausia is vienos knygos. Visi patiekalai dazniausiai knisimasis, bet lb lb skanu. Galiu paziuret autoriu, jei nori. Ta knyga visiskas atradimas man. :) 

Ana savaite pvz orkaiteje su rozmarinais keptos darzoves ir avizirniai, pakepti su rukyta paprika. Skanu nesveikai, MB kerta net ausys lapsi.

Savaitgali buvo darzoves “kiniskai” su sezamais ir ryziais. Viska gaminu pati. Neperku padazu, saldytu darzoviu ir pan. :) 

Tokius patiekalus as daznai darau, o meniu priklauso nuo sezono. Tarkim dabar perku ziemines darzoves. Vasara valgysim tai, kas tuo metu sviezia - cukinijas ir t.t. 

Atsakyti

Gal keicia tie kuriems moterys neduoda pakankamai? Va tokias zmonas reikia bausti kalejimo bausmemis

Nėra neduodančių moterų, nėra.Yra tik nevykę,nemokantys prašyti(pasiimti) vyrai.Bet čia ne apie tave.

Atsakyti
Darzinykes, ar auginat smidrus?
Ant pakelio raso, kad derliu nuimt ne anksciau kaip keturi metai po sejos. Tai kas cia per augalas- auga letai ar pleciasi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 14:55)
Darzinykes, ar auginat smidrus?
Ant pakelio raso, kad derliu nuimt ne anksciau kaip keturi metai po sejos. Tai kas cia per augalas- auga letai ar pleciasi?

Neauginu. Užkniso.
Kas per augalas? Gražus krūmas, kai perauga, puokštėms tinka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 13:02)
O ka tu jauti, kai pas tave vaisingos dienos? Kokie organizmo pojuciai?

Jauti ir tiek,man net keista tokie klausimai, o ka tu niekad nesi jautusi?
https://www.delfi.lt...s.d?id=43764709

https://www.psicholo...ransformacijos/
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 13:29)
O as sakiau, kad tu man liepei kazka keisti?
Matai, kaip nepatiko, kai parasiau apie miega kartu ir saltus santykius, gi niekam asmeniskai netaikiau. Tai tu tokiu stilium bendrauji cia beveik visa laika.  mirksiukas.gif

NU va tau nesiuliau, tai kam konkreciai aiskinau ka keisti gyvenime?

Apie santykius ir miegojima lovoje tu parasei ri as parasiau, nei paitko nei nepatiko abi issakem savo patirtis, tu man netaikiai, as gi irgi niekam netaikiau, rasiau apie save, tai kur cia kazkoks pamokslavimas kitiem? ar siuliau kam nors pradeti miegoti atskirai? kaip taip keistia supranti? kur moralizavimas? arba kaip tu si zodi supranti, kai issakai savo patirits, savo nuomone tai jau moralizavimas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2020 - 14:08
QUOTE(Nakviša @ 2020 01 29, 14:01)
Neauginu. Užkniso.
Kas per augalas? Gražus krūmas, kai perauga, puokštėms tinka.

Tai jiems vietos daug reikia?
Nes man viena ciocia sake kad labai lengva uzsiaugintN, labai greit auga. O cia 4 metus laukt reikia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 14:07)
Jauti ir tiek,man net keista tokie klausimai, o ka tu niekad nesi jautusi?
https://www.delfi.lt...s.d?id=43764709

https://www.psicholo...ransformacijos/
Papildyta:

As taves neprasiau deliot tavosios gogules straipsniu, as taves paklausiau konkretaus klausimo kaip jauti savo vaisingas dienas. Tau persudetinga atsakyt?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 12:22)
blockquote><p>O as manau, kad Monteverte primeta kada gaunasi ciklo vidurys, o tikslia data isivaizduoja, kad zino savo raganysciu deka. smile.gif Gi ji visada sneka, kad jor organizmas kaip laikrodis, kad galima jausti savo kuna ir bla bla bla.  smile.gif 
</p>

kiekvienas normalus žmogus turi viską žinoti apie save. Jei nežino, tai jis biškį toks nuskiaustas Visatos, kvailiukas mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 13:39)
<p>Lutuke, </p><p>as gaminu lb daug vegatarisko ir veganisko maisto. Receptu daugiausia is vienos knygos. Visi patiekalai dazniausiai knisimasis, bet lb lb skanu. Galiu paziuret autoriu, jei nori. Ta knyga visiskas atradimas man. smile.gif </p><p>Ana savaite pvz orkaiteje su rozmarinais keptos darzoves ir avizirniai, pakepti su rukyta paprika. Skanu nesveikai, MB kerta net ausys lapsi.</p><p>Savaitgali buvo darzoves “kiniskai” su sezamais ir ryziais. Viska gaminu pati. Neperku padazu, saldytu darzoviu ir pan. smile.gif </p><p>Tokius patiekalus as daznai darau, o meniu priklauso nuo sezono. Tarkim dabar perku ziemines darzoves. Vasara valgysim tai, kas tuo metu sviezia - cukinijas ir t.t. </p>

idek, jei prisiminsi pavadinima, idomu pasiskaityti kazk anaujo gal atrasiu biggrin.gif
ir as panasiai gaminu pati, geriausia zinoma sezoniskai, bet ne kas pasirinkiams airisku darzoviu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 14:11)
Nes man viena ciocia sake kad labai lengva uzsiaugintN, labai greit auga. O cia 4 metus laukt reikia.
Papildyta:

As taves neprasiau deliot tavosios gogules straipsniu, as taves paklausiau konkretaus klausimo kaip jauti savo vaisingas dienas. Tau persudetinga atsakyt?

tai pamegink ir zinosi, saknu ir sveika gi smile.gif papasakosi cia paskui. Dabar matyt ju derliu ima, kad parduotuvese atsirado.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 12:35)
Dar pries kelis men rase, kad KT ar vazektomijos nenori, o visa kita jai nepatikima, todel renkasi gumytes.
Tai kazin, kas pasikeite, kad tapo patikima kiti budai. smile.gif
Papildyta:
Aciu d, lutuke su given uzsiemusi, turi bent kur paklodes islieti savo biggrin.gif
Bet tai kaip nepatinka, kai su ja jos stilium pradeda bendrauti - pamokslais, remiantis stereotipais biggrin.gif

taip, itin vaisingoms dienoms gali padėti tik gumytės na arba nesimylėjimas
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 15:08)

Šaknimis šaknimis. Su sėklomis ilgai žaisti.
Auga jie, plečiasi. Kaip garšva.
Juos gi mūsų bobutes augino kaip dekoratyvinį krūmą, dabar gi jau kelinti metai atėjusi mada ūglius valgyti. Aš pavasarį praeidama vis nulauždavau kokį, pagriaužti. Bet po to, ugtelna jie gerai ir viskas, sumedėja stiebas.
Ar žinai kaip atrodo vasarą “smidrai”? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 12:56)
praeita savaite valgiau beveik kasdiena valgiau avizirnius ir darozves, jau manau i avizrini pavirsiu lotuliukas.gif .

nu tai tą ir neškis, bet ne tik avinžirnius, o kur lęšiai, pupelės, pupuolės, tofu, žirniai, kruopos visos? bulvės, batatai?
Atsakyti