Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 11:32)
Vegan mityba gi kaip tik lengva gaminti. Ir skanu. Tik sunkiau, jei tu vienas namie vegan, o kiti mesas kemsa, tai gamint atskirai? Pas mus taip yra. Tai as per savaite pamaisau ir vegan, ir mesu, visi laimingi (dazniausiai). Mano dukra isvis miss isrankuole, bet net jai kartais sueina kokie vegan kotletai, buna neatskiria ir kemsa biggrin.gif

Vengiant miltu, cukraus, stengiantis kuo maziau kepti, vien is augalu pasiotinti ne visada iseina, bent man, o ir i darba sugalvoti, ka isideti kartais sunku, bent man, tai naudoju kartais fetos suri ar kiausinius, praeita savaite valgiau beveik kasdiena valgiau avizirnius ir darozves, jau manau i avizrini pavirsiu lotuliukas.gif . Taip pat kartais uzsinoriu zuvies, kol neismokiau ir nedirbau, tai zuvies is vis nevalgiau, o ir cukraus tiek nereikejo biggrin.gif Matyt smegenu intencyvi veikla to reikalauja. Cukru stengiuosi gauti is naturaliu saltiniu, o va zuvies kartais suvalgau.
Pas mus is vis daznai kiekvienas savo valgo biggrin.gif Sunus megsta zuvi, dukra jos beveik nevalgo, nebent balta zuvi apkepu su tesla, ji valgo bulves, nevalgo ryziu, sunus valgo ryzius, nevalgo bulviu beveik biggrin.gif abu megsta mesa, nebevalgo beveik kosiu ir t.t. biggrin.gif

Ka jus pvz nesates valgyti i darbus? ir ka valgot vakarienei?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 12:35)
su ja jos stilium pradeda bendrauti - pamokslais, remiantis stereotipais biggrin.gif

Mylimuke, kada as tau pamokslavau, kada as sakiau kazka pakeisti tavo gyvenime? blink.gif arba snekek faktais arba nebekliediek, kaip cambala.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 01 29, 12:22)
kad galima jausti savo kuna ir bla bla bla.  smile.gif 
</p>

zinoma galima jausti savo kuna. Tu naudoji KT , nezinau kiek ilgai, bet vis tiek kazkada gi nenuadojai, vyko ciklai, nejau nejautei, kada vaisingos dienos, kada ne? blink.gif
Zinoma t matavimas, daug tiksliau nusako pradzia ir pabaiga, bet gi jauciais visa tai, jus ka nuo savo kunu kazkur atskirtos esat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 29 sausio 2020 - 12:59
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 12:56)
nejau nejautei, kada vaisingos dienos, kada ne? blink.gif

O ka tu jauti, kai pas tave vaisingos dienos? Kokie organizmo pojuciai?
Atsakyti
O aš sėdžiu, žiūriu pro langą ir pagaunu save galvojant jau apie kalnus.
Atsakyti
Pietauju kavinėse, restoranuose aplink.
Aš tai noriu prie jūros....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 29, 08:59)

Asmeniskai manau, kad i grupes buriuojasi labiau pavirsutiniski zmones,

SM to pavyzdys. ypac ši tema. vis laiks nuo laiko paklausiu, ką cia Idomucia su L per dienu dienas veikia, kitos gi ne kasdien po postus sukelia.
vargas nu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 01 29, 14:08)
Pietauju kavinėse, restoranuose aplink.
Aš tai noriu prie jūros....

Prie jūros būsim balandį.
Atsakyti
Salta kalnuose, daug rengtis reikia, dar tie slidziu batai... Viena kart buvo slidinet, ne man cia.
As tai lb noriu i Brazilija.
O artimiaiusiu laiku noriu i Driluskininku vandens parka pirciu kompleke.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 01 29, 08:59)

Dabar cia matau, kazkas mesos nevalgo ir auto nevazineja...

Bet vaziuoja i uzsieni ir savanoriauja,

o viešpatie tu šventas...na, tikiusoi tu ne rimtai plaki viską i vieną.
man kaip gaunasi, taip.
aš gi tokia pat egoiste kaip ir tu.
kaip kiekvienas.
tai negi aš turiu daryti dar blogiau. tipo, jei jau skraidau, tai jau nafik, turiu pirkti bet koki kinietišką ar amerikonišką šūdą, kibirais tempti plastiką, valgyti vien restoranuose, važinetis auto, ir kuo dažniau, nes nu jau...vis tiek, niekaip niekaip... vis tiek tai žemei blogai.
o aš tiesiog logiškai suskaiciuoja, man taip gaunsi, ir aš džiaugiuosi, kad BE JOKIOS PRIEVARTOS SAU man išeina, jog aš nors ir paskraidau bet vat kitoje vietoje sutaupau, neteršiu.
nu blyn, kas per kibumas.
cia tik man lifestyle. o tu daryk kaip tau išeina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 01 29, 14:15)
Salta kalnuose, daug rengtis reikia, dar tie slidziu batai... Viena kart buvo slidinet, ne man cia.
As tai lb noriu i Brazilija.
O artimiaiusiu laiku noriu i Driluskininku vandens parka pirciu kompleke.

Nešalta. Dar dvi savaitės ir dumsim.
Atsakyti
I kalnus noreciau, bet geriau be sniego.

I darba nesdavausi ta, ka valgydavau vakarienei is vakaro, tiesiog daugiau gamindavau. Dabar irgi pietum taip valgau.
Uzkandziam sviezi ar dziovinti vaisiai, darzoves, riesutai.
Ka gamint, suplanuoju savaite i prieki, buna mesos, zuvies ir vegan, vegetarisku patiekalu. Koki karta savaitej ne namie valgom arba ka uzsisakom. Susiplanuojant milijona kartu paprasciau viskas pasidare. Dingo klausimas " o dieve, ka vel gaminti"
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 01 29, 14:21)
I kalnus noreciau, bet geriau be sniego.

Į kalnus be sniego dumsim liepą.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 01 29, 13:56)

Mylimuke, kada as tau pamokslavau, kada as sakiau kazka pakeisti tavo gyvenime? blink.gif  arba snekek faktais arba nebekliediek, kaip cambala.

O as sakiau, kad tu man liepei kazka keisti?
Matai, kaip nepatiko, kai parasiau apie miega kartu ir saltus santykius, gi niekam asmeniskai netaikiau. Tai tu tokiu stilium bendrauji cia beveik visa laika. mirksiukas.gif
Atsakyti