QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 09, 17:46)
Aha siandien lauke grazus oras.
Papildyta:
Keistas toks zmoniu rysys... Neduodanti su duodancia per daug...
Siaip mano hobi yra aiskinti apie davima... Nuobodu, bet... issiaiskinau kad moterys nezino kas yra jos vyras ir kuo jis ypatingas... Ju argumentas, jei jau reikia duoti - tai visiems, o jei nereikia - tai niekam nereikia...
Taigi jokia problema duodancios, ju yra. Problema yr duodancios tik vyrui. Va exe irgi nesuprato skirtumo...
Papildyta:
Keistas toks zmoniu rysys... Neduodanti su duodancia per daug...
Siaip mano hobi yra aiskinti apie davima... Nuobodu, bet... issiaiskinau kad moterys nezino kas yra jos vyras ir kuo jis ypatingas... Ju argumentas, jei jau reikia duoti - tai visiems, o jei nereikia - tai niekam nereikia...
Taigi jokia problema duodancios, ju yra. Problema yr duodancios tik vyrui. Va exe irgi nesuprato skirtumo...
O kaip su tokiom moterim, kurios duoda tik savo vyrui, bet ne visada?
O tesiant vyru tema, daug snekejom apie kriterijus vyram, o kokie vyru yra moterim? Tik nereikia sakyti jauna, grazi ir visada duodanti jam, nes juk ne pagal tai vyrai renkasi. Idomu pagal ka siais laikais vyrukai renkasi merginas i zmonas? Vienas senelis sake man taip, pamaciau ja(busima zmona) ir supratau, kad geros veisles tai ir emiau