Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 09, 17:46)
Aha siandien lauke grazus oras.
Papildyta:
Keistas toks zmoniu rysys... Neduodanti su duodancia per daug...
Siaip mano hobi yra aiskinti apie davima... Nuobodu, bet... issiaiskinau kad moterys nezino kas yra jos vyras ir kuo jis ypatingas... Ju argumentas, jei jau reikia duoti - tai visiems, o jei nereikia - tai niekam nereikia...
Taigi jokia problema duodancios, ju yra. Problema yr duodancios tik vyrui. Va exe irgi nesuprato skirtumo...

O kaip su tokiom moterim, kurios duoda tik savo vyrui, bet ne visada? lotuliukas.gif

O tesiant vyru tema, daug snekejom apie kriterijus vyram, o kokie vyru yra moterim? Tik nereikia sakyti jauna, grazi ir visada duodanti jam, nes juk ne pagal tai vyrai renkasi. Idomu pagal ka siais laikais vyrukai renkasi merginas i zmonas? Vienas senelis sake man taip, pamaciau ja(busima zmona) ir supratau, kad geros veisles tai ir emiau biggrin.gif O pagal ka pamate dabar jau liks paslaptyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 vasario 2020 - 22:39
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 19:11)
Ar jie zino, su kuo miegi,kuris exas, o kuris mylimasis? Ar exas zino apie tave su vedusiu? Ka sako?

šiaip lb neatviraujam. del vedusio žinojo visa šita draugu chebra, juk tada mano vedęs draugas skyresi. ir visi mus laike pora. taigi jie visi palaike mane, kai man buvo skaudu. bet kadangi aš neleidau blogo varyt ant jo, išsižliumbiau, kiek reikejo, mes ir db palaikom santyki apynormali, taigi.... ką cia daugiau pasakius?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 02 09, 19:57)
O buvusio meiluzio zmona zino, kad jis su tavimi susitinka?

Žino.
tai buvo ju buvimo (susilipdymo vel i šeimą) kartu sąlyga. jis visad sake jai, kad mūsu nepaliks ir ryšio su mumis nenutrauks.

o kokie dar penkiakampiai, trikampiai, sudominai? na, trikampiai - tai suprantu, bet daugiau? tu nelinkusi perdeti, gal konkretesnio ką pasakysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 vasario 2020 - 22:59
QUOTE(given444 @ 2020 02 09, 22:59)
Žino.
tai buvo ju buvimo (susilipdymo vel i šeimą) kartu sąlyga. jis visad sake jai, kad mūsu nepaliks ir ryšio su mumis nenutrauks.

O jai neskaudu? unsure.gif
O vyrukui vis tiek norisi ant dvieju tabureciu sedeti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2020 02 09, 22:59)

Žino.

😂😂zvengiu iki negaliu.
Is kur tu zinai ka tas pimpis su savo zmona sneka? Nu ar tu dalyvavai judvieju pokalbyje? O gal tai tau pasake jo zmona?

Speju nei vuenas nei kitas. Eiliniai bleduno kliedesei, kad rast kur ikist.
Davei siandien?
Atsakyti
As jokiu budu nenoreciau, kad vyras bendrautu su ta, kuria dulkino budamas neistikimas man. Kam tas galvos skausmas.

O apie vyru pasirinkimus, man MB labai trumpai ir aiskiai "tu grazi ir vidumi, ir isore".
O apskritai, sese neseniai pasake "jus tokia crazy seimynele" biggrin.gif .,tai man didziausias komplimentas. Kazkaip visada nenorejau buti ta tradicine nuobodzia darbasnamaidarbasnamaidarbasnamai arba santuoka-vaikai-anukai-senatve-mirtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 23:28)
Kazkaip visada nenorejau buti ta tradicine nuobodzia darbasnamaidarbasnamaidarbasnamai arba santuoka-vaikai-anukai-senatve-mirtis smile.gif

Tai ir su situ nenori nusent kartu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 02 10, 00:34)
Tai ir su situ nenori nusent kartu?

Na jau pakankamai netradiciniu dalyku pridariau smile.gif ir dar nezinia, kas laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 23:38)
Na jau pakankamai netradiciniu dalyku pridariau smile.gif ir dar nezinia, kas laukia smile.gif

Netradiciniu dalyku galina ir tarpusavyje patirt. Svarbu neisisupt i plemuota chalata ar nevirst arbuzu pries tv ekrana ant sofkes.
Va ziuriu db i savo vyra - smilkiniai zilsteleje, prie akiu rauksles gilesnes formuojasi, barzda 2 ju dienu... Ziuriu ir reiks uzsinoret. Nes jau noriu ax.gif ..
Atsakyti
Mylimuke, kokiu netradiciniu dalyku?

Cambala, tu vis pabreži, kad aš batais po vaiko sielą laipau.
bet gal ir po mano vaiko sielą laipiojo?
as neprašiau, kad jis atsineštu su visu savo vedybiniu svoriu pas mane.
su žmona negyveno jau tada vienam bute, žmona laišką buvo parašius: ieskokis kitu, sake, kad jai reikes 3-5metu pabut atskirai, apsigalvot, ko ji nori. kad nelis prie jo, jei jis santykius bus pradejes.
ir visad buvau už jo žmoną, del ju seimyniniu konfliktu, ir kai jis imdavo ja skustis, sakau, ko varai apie ją? vadinasi ir apie mane varysi biggrin.gif
paskui teismo procesas buvo užvestas.
tiesa, dar žmona buvo pasakiusi jam, rašiau jums cia vat, užmegzk santykius su given, ji tokia pat crazy vegane kaip ir tu.
tai kuris šiuolaikinio amžiaus vyras lauks popiergalio, nesuguls su moterimi, jeigu ji pasitaike po ranka? kai jau žmona vyro nebenori ir planuoja skirtis, o paskui paduoda popierius i teisma?

gal db jaucia kalte prieš mano mažaji, nes tas beveik teciu ji laike?
gal prieš mane? juk ant jo nesiroviau, pats ejo dieną nakti kaip nulūžusi nendre...
o paskui aišku, aš tapau netinkama, nes nu taip visad būna....ir žmona bloga, ir meiluže bloga.
nežinau, ko jis neatsiplesia nuo manęs. jei aš tokia netinkama buvau.
aš pasakiau: man prieglaudos meiles nereikia.

bet tai jau sena sena istorija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 10 vasario 2020 - 00:11
QUOTE(given444 @ 2020 02 09, 23:59)

Na ir šlykštynė, vargšė žmona
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 02 09, 23:28)
O apie vyru pasirinkimus, man MB labai trumpai ir aiskiai "tu grazi ir vidumi, ir isore".

Grazus pasakymas. Del isores grozio, tai daug maz aisku, o va kas pvz vyram grazu moters viduje, kokios savybes juos traukia? Idomucia lyg sake ji traukia nuolankumas, kazin, kaip kitiem.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 02 10, 00:45)
Na ir šlykštynė, vargšė žmona

Pritariu. Žemiau plintuso. Jam, aišku, dvi bobas rūrinti patogu. Mačo, blyn

Papildyta:
Akivaizdu, kad vyrams, kaip ir moterims, patinka skirtingi bruožai.
Mb vertina humoro jausmą, linksmumą ir aktyvumą (suderinamą su pasyvumu), kad nedarau tragedijų lygioj vietoj ir nelesu smegenų dėl nesąmonių. Ir tt biggrin.gif
Atsakyti