QUOTE(given444 @ 2020 02 10, 00:08)
Cambala, tu vis pabreži, kad aš batais po vaiko sielą laipau.
bet gal ir po mano vaiko sielą laipiojo?
as neprašiau, kad jis atsineštu su visu savo vedybiniu svoriu pas mane.
su žmona negyveno jau tada vienam bute, žmona laišką buvo parašius: ieskokis kitu, sake, kad jai reikes 3-5metu pabut atskirai, apsigalvot, ko ji nori. kad nelis prie jo, jei jis santykius bus pradejes.
ir visad buvau už jo žmoną, del ju seimyniniu konfliktu, ir kai jis imdavo ja skustis, sakau, ko varai apie ją? vadinasi ir apie mane varysi
paskui teismo procesas buvo užvestas.
tiesa, dar žmona buvo pasakiusi jam, rašiau jums cia vat, užmegzk santykius su given, ji tokia pat crazy vegane kaip ir tu.
tai kuris šiuolaikinio amžiaus vyras lauks popiergalio, nesuguls su moterimi, jeigu ji pasitaike po ranka? kai jau žmona vyro nebenori ir planuoja skirtis, o paskui paduoda popierius i teisma?
gal db jaucia kalte prieš mano mažaji, nes tas beveik teciu ji laike?
gal prieš mane? juk ant jo nesiroviau, pats ejo dieną nakti kaip nulūžusi nendre...
o paskui aišku, aš tapau netinkama, nes nu taip visad būna....ir žmona bloga, ir meiluže bloga.
nežinau, ko jis neatsiplesia nuo manęs. jei aš tokia netinkama buvau.
Eik ei, kokia kalte pries tavo vaika? Persisviesk smegenis. Tavo vaikas neturi savo tikro tecio, nebendrauja? Ko savo vaika kisi i ana seima? Aisku ko - noredama primint apie save. Visokiais budais. Viliesi " o gal...".
Aha, tai 10 metu skiresi, tai reikia pagalvot 3- 5 metus, tai laiskus ji rase ir tu butent juos " skaitei".
Jei buvai uz jo zmona, tai nafik leidaisi i santykius su jos vyru?
Jis padare pasirinkima - gyvena su savo zmona. Bet kadangi yra slykstus bledunas - na tai ir iesko kvailu meiluziu tokiu kaip tu.